milioglou Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Καλησπερα. διαβασα πιο πανω οσον αφορα τις γνωστοποιησεις. Παω στισ ρυθμισεις να το τσεκαρω αν βρισκονται στο off σε μενα αλλα δεν τις βρισκω . Μπορει καποιος να μου πει ακριβως την διαδρομη ή αν υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχουν καθολου Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Καλησπερα. διαβασα πιο πανω οσον αφορα τις γνωστοποιησεις. Παω στισ ρυθμισεις να το τσεκαρω αν βρισκονται στο off σε μενα αλλα δεν τις βρισκω . Μπορει καποιος να μου πει ακριβως την διαδρομη ή αν υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχουν καθολου Ευχαριστω Ενεργοποιούνται την πρώτη φορά που θα εγκαταστήσεις εφαρμογή που τις υποστηρίζει (όπως π.χ. τα Instant Messenger +, Beehive, Tap Tap Revenge, κλπ). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 ρυθμίσεις->γνωστοποιήσεις :) Επειδη ειμαι στραβος που στο καλο στις ρυθμισεις ειναι αυτο?:) ΥΓ Οκ τωρα ειδα τις απαντησεις ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Επειδη ειμαι στραβος που στο καλο στις ρυθμισεις ειναι αυτο?:) 4η επιλογή από επάνω, αλλά δες την προηγούμενη απάντηση ... Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Μια ερωτηση σε αυτους που εκαναν ανανεωση συμβολαιου στη vodafone σε καποιο απο τα προγραμματα iphone: ισχυει οτι εκτος της βασικης επιδοτησης που δικαιουμαστε σου δινουν και επιπλεον επιδοτηση η οποια διαφερει μαλιστα στο αν θα κανεις την ανανεωση για 12 ή 18 μηνες???Αν ναι ποσο ειναι ειναι αυτη? Αν ξερει καποιος ας μου πει για να ξερω ποσα πρεπει να δωσω επιπλεον για το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Μια ερωτηση σε αυτους που εκαναν ανανεωση συμβολαιου στη vodafone σε καποιο απο τα προγραμματα iphone: ισχυει οτι εκτος της βασικης επιδοτησης που δικαιουμαστε σου δινουν και επιπλεον επιδοτηση η οποια διαφερει μαλιστα στο αν θα κανεις την ανανεωση για 12 ή 18 μηνες???Αν ναι ποσο ειναι ειναι αυτη? Αν ξερει καποιος ας μου πει για να ξερω ποσα πρεπει να δωσω επιπλεον για το κινητο! Δες εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-29901,5183.action για να δεις τις τιμές για 12μήνο συμβόλαιο απλά αλλάζεις την επιλογή. Όσοι το πήρατε με φορητότητα από Γερμανό πόσο περιμένατε πριν πάρετε την συσκευή; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Δες εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-29901,5183.action για να δεις τις τιμές για 12μήνο συμβόλαιο απλά αλλάζεις την επιλογή. Όσοι το πήρατε με φορητότητα από Γερμανό πόσο περιμένατε πριν πάρετε την συσκευή; Οι τιμες αυτες ισχυουν ομως για νεα συνδεση οχι για ανανεωση.Τα λεφτα της επιδοτησης αφαιρουνται απο τη τιμη σκετης συσκευης και οχι απο τη τιμη του εκαστοτε προγραμματος,ετσι δεν ειναι?Αρα για το 16 με ανανεωση του συμβολαιου και με επιδοτηση π.χ 150 euro θα το παρω 419. Οι τιμες που γραφει διπλα απο http://www.vodafone.gr ισχυουν για αγορα απο το internet μεσω πιστωτικης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Οι τιμες αυτες ισχυουν ομως για νεα συνδεση οχι για ανανεωση.Τα λεφτα της επιδοτησης αφαιρουνται απο τη τιμη σκετης συσκευης και οχι απο τη τιμη του εκαστοτε προγραμματος,ετσι δεν ειναι?Αρα για το 16 με ανανεωση του συμβολαιου και με επιδοτηση π.χ 150 euro θα το παρω 419. Οι τιμες που γραφει διπλα απο http://www.vodafone.gr ισχυουν για αγορα απο το internet μεσω πιστωτικης?? Αν θυμάμαι καλά πέρσυ τέτοια εποχή που είχε κυκλοφορήσει το 3G μερικοί είχαν πάρει από την Vodafone και την επιδότηση της ανανέωσης του λογαριασμού τους αλλά και την επιδότηση που έδινε για να πας σε κάποιο πρόγραμμα iphone. Καλύτερα να μας το επιβεβαιώσει κάποιος όμως. Για αγορά από το vodafone.gr πρέπει να έχεις account αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω πως κάνει την χρέωση. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_Rai Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 ξερει κανενας τι γινεται με την vodafon στην Θεσσαλονικη? Εχω επιδοτηση 250ευρω και θελω να παω να το παρω.Εχουν συσκευες ή τζαμπα θα παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Στέλνει κανονικά! ;) Χρειάζεται όμως να συμπληρώσεις κάποιες ρυθμίσεις και να κάνεις ένα restart :) Cosmote MMSC : http://195.167.65.220:8002 Proxy : 10.10.10.20:8080 APN : mms Username: - {blank} Password: - {blank} Vodafone MMSC : http://mms.vodafone.gr Proxy : 213.249.019.049:5080 APN: mms.vodafone.net Username: user Password: pass Wind MMSC : http://192.168.200.95/servlets/mms Proxy : 192.168.200.11:9401 APN: mnet.b-online.gr Username: mms Password: mms αν μου έλεγες και που πρέπει να περαστούν αυτές οι ρυθμίσεις .. θα με εξυπηρετούσες (ο πυρετός μέρες που είναι, είναι κακός σύμβουλος .. :( ) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Αν θυμάμαι καλά πέρσυ τέτοια εποχή που είχε κυκλοφορήσει το 3G μερικοί είχαν πάρει από την Vodafone και την επιδότηση της ανανέωσης του λογαριασμού τους αλλά και την επιδότηση που έδινε για να πας σε κάποιο πρόγραμμα iphone. Καλύτερα να μας το επιβεβαιώσει κάποιος όμως. Για αγορά από το vodafone.gr πρέπει να έχεις account αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω πως κάνει την χρέωση. Παντως κατι τετοιο μου ειπαν και εμενα στη vodafone εκτος και αν δε καταλαβα καλα.μπορει να εννοουσαν οτι δικαιουμαι μεγαλυτερη επιδοτηση αν ανανεωσω το συμβολαιο για 18 μηνες αντι για 12.Δε ξερω τα εχω χασει με αυτη την εταιρια!Σε αλλους δε τους το δινουν επειδη το θελουν σκετη συσκευη, σε αλλους τους το στελνουν και στο σπιτι δωρεαν επειδη εχουν μεγαλη επιδοτηση ή ειναι χρονια συνδρομητες(!) τι να πω πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 αν μου έλεγες και που πρέπει να περαστούν αυτές οι ρυθμίσεις .. θα με εξυπηρετούσες (ο πυρετός μέρες που είναι, είναι κακός σύμβουλος .. :( ) Στις Ρυθμίσεις, στις επιλογές (λογαριασμών) email-μηνυμάτων κλπ έχει μέσα και επιλογή για τα mms ;) Έχει και άλλες επιλογές για τα mms αλλά εσύ θα συμπληρώσεις μόνο τα παραπάνω! PS. περαστικά.... :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 ξερει κανενας τι γινεται με την vodafon στην Θεσσαλονικη? Εχω επιδοτηση 250ευρω και θελω να παω να το παρω.Εχουν συσκευες ή τζαμπα θα παω? Δεν υπάρχει συσκευή ούτε για δείγμα. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Μια απορία, παίζει κανονικά τα flash videos του youtube? Γιατί κάτι είδα , και μου έκανε εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Να ρωτήσω κάτι σε όσους το έχουν... Το πάνω δεξια κουμπάκι είναι σε όλους σας τόσο χαλαρό και πατημένο προς τα μέσα όπως και το δικό μου?? :O Βρίσκω μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο το 3G... :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Όχι. όπως του 3g είναι. Σε μένα το silent button είναι κάπως χαλαρό και όταν κουνάς το κινητό ακούγεται ότι παίζει, αλλά που να τρέχεις για αλλαγές τώρα... Μια απορία, παίζει κανονικά τα flash videos του youtube? Γιατί κάτι είδα , και μου έκανε εντύπωση Ναι. Κλείνει ο safari και ανοίγει το youtube app. Δεν τα παίζει μέσα από τον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Και τα flash που δεν είναι στο youtube, ανοίγουν κι αυτά με την ίδια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 δεν βλεπει flash το iphone/safari Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Όχι. όπως του 3g είναι. Σε μένα το silent button είναι κάπως χαλαρό και όταν κουνάς το κινητό ακούγεται ότι παίζει, αλλά που να τρέχεις για αλλαγές τώρα... Αυτό σκέφτομαι... :O Εδώ κάναμε αμάν κ πως να το πάρουμε! Αν χαλάσει θάναι μέσα στην εγγύηση φαντάζομαι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 δεν βλεπει flash το iphone/safari Α ωραία..... (πάμε γι άλλα) Thanks για την ενημέρωση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Αυτό σκέφτομαι... :O Εδώ κάναμε αμάν κ πως να το πάρουμε! Αν χαλάσει θάναι μέσα στην εγγύηση φαντάζομαι :p Τι λες τώρα, εγώ έζησα έτσι 12 ολόκληρους μήνες με σφιχτό το home να χρειάζεται διπλοπάτημα για να μη μπω στη διαδικασία της αλλαγής. Ως γνωστόν η εξυπηρέτηση πελατών είναι το forte μας σε αυτή τη χώρα ... Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfmandim Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω την συσκευή. Προέρχομαι παραδοσιακά από Nokia. Ποντάρω λοιπόν στην ανεκτικότητά σας παιδιά και τολμώ να ρωτήσω τα παρακάτω: α) Η συσκευή 3GS έρχεται ξεκλείδωτη από την Cosmote; (ρωτώ φοβούμενος τα καλά της Vodafone με άλλες συσκευές). β) Η Cosmote σου δίνει την ευχέρεια επιλογής αριθμού από λίστα (όπως κάνει η Wind) κατά την διαδικασία της αρχικής συνδρομής; γ) Από πλευράς ακουστικής το/τα ηχεία πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotas_86 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω την συσκευή. Προέρχομαι παραδοσιακά από Nokia. Ποντάρω λοιπόν στην ανεκτικότητά σας παιδιά και τολμώ να ρωτήσω τα παρακάτω: α) Η συσκευή 3GS έρχεται ξεκλείδωτη από την Cosmote; (ρωτώ φοβούμενος τα καλά της Vodafone με άλλες συσκευές). β) Η Cosmote σου δίνει την ευχέρεια επιλογής αριθμού από λίστα (όπως κάνει η Wind) κατά την διαδικασία της αρχικής συνδρομής; γ) Από πλευράς ακουστικής το/τα ηχεία πως είναι; α) Ναι στην Ελλαδα ερχονται ξεκλειδωτα τα iphone β) Δεν γνωριζω για cosmote αλλα για vodafone σιγουρα ναι γ) Ειναι μια χαρα για μενα. Δεν θα ηθελα κατι περισσοτερο απο το ηχειο (προσωπικη μου γνωμη παντα ε; Γιατι καποιος αλλος μπορει να πει οτι δεν εμεινε ικανοποιημενος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfmandim Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 α) Ναι στην Ελλαδα ερχονται ξεκλειδωτα τα iphone β) Δεν γνωριζω για cosmote αλλα για vodafone σιγουρα ναι γ) Ειναι μια χαρα για μενα. Δεν θα ηθελα κατι περισσοτερο απο το ηχειο (προσωπικη μου γνωμη παντα ε; Γιατι καποιος αλλος μπορει να πει οτι δεν εμεινε ικανοποιημενος). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ήθελα κάποιον που έχει κάνει σύνδεση Cosmote να μου πεί για τις επιλογές αριθμού από λίστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Ναι υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης αριθμου απο λιστα. (απο ΓΕΡΜΑΝΟ που πηγα τουλαχιστον) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts