petran66 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Περσι στο site της vodafone ανεφερε οτι εχει 1 χρονο εγγυηση. Εγω ξερω ομως οτι βαση Ευρωπαικης νομοθεσιας οποιαδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη πωλειται εντος Ευρωπης πρεπει να εχει 2 χροναι εγγυηση. Αρα λογικα και με το Iphone θα πρεπει να ισχυει το ιδιο. Και σε μενα στο Γερμανο μου ειπανε 2!Αλλα και περσι για το 3G απο Βονταφον,μου ειχαν πει 2...!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Μόλις μίλησα με Γερμανό της περιοχής μου, υπάρχει διαθέσιμο 16GB χωρίς σύνδεση δεν κάνουν όμως δόσεις με πιστωτική :/ Μολις το πηρα , παραγγελια εδωσα στις 3/8 στο, http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/iphone-3gs/iphone-3gs-32gb-/prodiphone3Gs_32GB_black.html 32G, μαυρο:D και πληρωμη 12 ατοκες στο λογαριασμο του σταθερου γιατι δεν το περνεις απο το παραπανω:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Major_Goose1968 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 γιατι δεν το περνεις απο το παραπανω Το ότι σε αφήνει να κάνεις παραγγελία σημαίνει αυτόματα ότι τό χουν και διάθέσιμο ? Η την κάνεις και όποτε το χουν στο στέλνουν ? Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ? Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Το ότι σε αφήνει να κάνεις παραγγελία σημαίνει αυτόματα ότι τό χουν και διάθέσιμο ? Η την κάνεις και όποτε το χουν στο στέλνουν ? Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ? Κώστας Κωστα,εμενα 20 λεπτα απο την ωρα που εκανα την παραγγελια,με πηραν τηλεφωνο για επιβεβαιωση,τους ρωτησα και μου ειπαν υπαρχει. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Εχω για Δραμα, τί θες να σου πω ακριβως; :) - Διαθεσιμοτητα σηματος 3G - Ταχυτητες - Εμπειρια που εχεις αποκομισει κατα τη χρηση Internet ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΔΙΚΤΥΑ Ευχαριστω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 αυτο με τη μπαταρια εμενα με προβληματιζει πολυ.το πηρα το συνεδεσα στο πι σι το ενεργοποιησα περιμενα να βαλει την 3,01 εσβησε το βραδυ το εβαλα σημερα το πρωι για φορτιση 8,30 το εβγαλα κατα τις 12 τωρα ειναι στο 1/4 22%. ημουν δουλεια οποτε ειχε απλα καποιεσ αναπαντηντες και μου στειλαν 3 μηνυματα.το μεγαλο κακο ειναι οτι ζεστενεται ειτε στη φορτιση ειτε οταν μιλαω.μεχρι τωρα ειχα μονο symbian ειπα να κανω την αλλαγη αλλα δεν ξερω αν μου βγηκε σε καλο.εκανα κατι λαθος με φορτιση οσον αναφορα με ωρες?παιζει να στρωσει η μπαταρια η θα πρεπει να το στειλω πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 - Διαθεσιμοτητα σηματος 3G - Ταχυτητες - Εμπειρια που εχεις αποκομισει κατα τη χρηση Internet ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΔΙΚΤΥΑ Ευχαριστω ... Διαθεσιμοτητα - Πρωτη η Cosmote , Δευτερη η wind, τριτη η Vodafone (στα μερη που κινουμε παντα και για περιοχες καλυψης μιλαμε ) - Ταχυτητα ξερω μονο για Cosmote που εχω. Ωρες αιχμης μαπα, απο 10kB/s μέχρι 100kB/s. Ωρες ΜΗ αιχμης 360kB/s που εχω δει καλυτερο. - Πριν 2 μερες κοπηκε η forthnet στην περιοχη μου και αναγκαστηκα μεσω του iphone μπηκα στο ιντερνετ (με 3G). Οι σελιδες σχεδον ανοιγαν αμεσα σαν να ειχα adsl (δεν ξερω εαν εφταιγε το caching που γινεται απο τον browser) Πρωτο hop ping απο 80ms μέχρι 150ms. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Major_Goose1968 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Γιάννη το ίδιο έκανα και εγώ και με πήρε στο καπάκι μια γλυκύτατη φωνή για επιβεβαίωση μου πιασε και την κουβέντα για κανα 20λεπτο:D:D .Επειδή δεν μπορουσε να δει όμως αποθήκη , θα με ξαναπάρει αυριο πρωί να μου επιβεβαιώσει ότι το τελευταίο 32άρι μάυρο που υπήρχε μέχρι το μεσημέρι θα μου το στείλει αύριο . Οπότε μόλις μάθω θα σας ενημερώσω ! Ευχαριστώ για το tip Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 αυτο με τη μπαταρια εμενα με προβληματιζει πολυ.το πηρα το συνεδεσα στο πι σι το ενεργοποιησα περιμενα να βαλει την 3,01 εσβησε το βραδυ το εβαλα σημερα το πρωι για φορτιση 8,30 το εβγαλα κατα τις 12 τωρα ειναι στο 1/4 22%. ημουν δουλεια οποτε ειχε απλα καποιεσ αναπαντηντες και μου στειλαν 3 μηνυματα.το μεγαλο κακο ειναι οτι ζεστενεται ειτε στη φορτιση ειτε οταν μιλαω.μεχρι τωρα ειχα μονο symbian ειπα να κανω την αλλαγη αλλα δεν ξερω αν μου βγηκε σε καλο.εκανα κατι λαθος με φορτιση οσον αναφορα με ωρες?παιζει να στρωσει η μπαταρια η θα πρεπει να το στειλω πισω? Εμένα φαίνεται να στρώνει η μπαταταρία.Κράτησε 1 μέρα και 8 ώρες αναμονή και 2,30 ώρες χρήση και τώρα το έχω στην φόρτιση.Μάλλον πρέπει να κάνει κάποιους κύκλους φορτισης-εκφόρτισης για να έρθει στα ίσια της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Ένα σωστό μετρητή κλήσεων αναλυτικό μπορούμε να βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Γιάννη το ίδιο έκανα και εγώ και με πήρε στο καπάκι μια γλυκύτατη φωνή για επιβεβαίωση μου πιασε και την κουβέντα για κανα 20λεπτο:D:D .Επειδή δεν μπορουσε να δει όμως αποθήκη , θα με ξαναπάρει αυριο πρωί να μου επιβεβαιώσει ότι το τελευταίο 32άρι μάυρο που υπήρχε μέχρι το μεσημέρι θα μου το στείλει αύριο . Οπότε μόλις μάθω θα σας ενημερώσω ! Ευχαριστώ για το tip Κώστας μπορει να συνδυαστει και με νεα συνδεση ή μονο σκετη συσκευη? Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Γιάννη το ίδιο έκανα και εγώ και με πήρε στο καπάκι μια γλυκύτατη φωνή για επιβεβαίωση μου πιασε και την κουβέντα για κανα 20λεπτο:D:D .Επειδή δεν μπορουσε να δει όμως αποθήκη , θα με ξαναπάρει αυριο πρωί να μου επιβεβαιώσει ότι το τελευταίο 32άρι μάυρο που υπήρχε μέχρι το μεσημέρι θα μου το στείλει αύριο . Οπότε μόλις μάθω θα σας ενημερώσω ! Ευχαριστώ για το tip Κώστας μπορει να συνδυαστει και με νεα συνδεση ή μονο σκετη συσκευη? Χρονικά για ποια μέρα μιλάμε ότι συνέβη αυτό;; Σήμεραααα;;;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Χρονικά για ποια μέρα μιλάμε ότι συνέβη αυτό;; Σήμεραααα;;;; Nai. Shmera :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Λέει στη φόρμα : "Σε 12 δόσεις (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.) με χρέωση στον τηλεφωνικό λογαριασμό" να υποθέσω εννοεί το σταθερό μας τηλέφωνο; Και τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει σταθερό; Δεν μπορούμε να το βάλουμε σε κάποιο κινητό; Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;; Είναι μόνο για το 32G, ε; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Λέει στη φόρμα : "Σε 12 δόσεις (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.) με χρέωση στον τηλεφωνικό λογαριασμό" να υποθέσω εννοεί το σταθερό μας τηλέφωνο; Και τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει σταθερό; Δεν μπορούμε να το βάλουμε σε κάποιο κινητό; Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;; Είναι μόνο για το 32G, ε; Ε otan milame gia oteshop, profanws kai ennoei stathero thlefwno. An den exeis stathero OTE, h exeis double-play se allh etairia tote apla den ginetai. OTE owns them! Apoti katalabainw egw mono to 32ari exoun diathesimo. Den kserw gia poso akoma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Και σε μένα αρχίζει κάπως να στρώνει η μπαταρία!για να δούμε... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Οταν ανοιγει το τηλεφωνο λεει εαν θελω να ξεκλειδωσω την σιμ (να βαλς το πιν). Εαν πατησεις ΟΚ και οχι "ξεκλειδωμα" το κινητο δουλευει χωρις σημα. Για να ενεργοποιησω και την σιμ, πρεπει να ανοιγωκλεισω το τηλεφωνο παλι; Δεν γινεται απο επιλογη μεσα στο μενου; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Παιδια για το θεμα της μπαταριας μη πολυφρικαρετε. Αν αντεχει μονο 2:30 ωρες χρησης σημαινει οτι το χρησιμοποιειτε εκεινη τη στιγμη στο full. Δηλαδη αν παιζετε καποιο παιχνιδι για αυτες τις 2:30 ωρες η οθονη ειναι ανοιχτη, ο επεξεργαστης και η "καρτα γραφικων" δουλευουν στο full και αν εχετε ανοιχτο και push, 3g και wifi συνεχιζουν να δουλευουν στο background. Σε ομιλια, και ipod χρηση θα κραταει περισσοτερες ωρες. Θα σας προτεινα να ενεργοποιειται το wifi και το 3g μονο οταν σκοπευεται να το χρησιμοποιησετε. Ειδικα το 3g σε περιοχες που δεν πιανει καλα αντλει περισσοτερη ενεργεια στην προσπαθεια του να διατηρησει σταθερη τη συνδεση. Με συνετη χρηση φτανει η μπαταρια με ανεση τις 2 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Οταν ανοιγει το τηλεφωνο λεει εαν θελω να ξεκλειδωσω την σιμ (να βαλς το πιν). Εαν πατησεις ΟΚ και οχι "ξεκλειδωμα" το κινητο δουλευει χωρις σημα. Για να ενεργοποιησω και την σιμ, πρεπει να ανοιγωκλεισω το τηλεφωνο παλι; Δεν γινεται απο επιλογη μεσα στο μενου; Υπάρχει μέσα στις Ρυθμίσεις η επιλογή Χρήση σε πτήση. Ενεργοποιώντας/απενεργοποιώντας τον διακίπτη θα σου ζητήσει να βάλεις κωδικό για να ξεκλειδώσεις την κάρτα sim. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Παιδια για το θεμα της μπαταριας μη πολυφρικαρετε. Αν αντεχει μονο 2:30 ωρες χρησης σημαινει οτι το χρησιμοποιειτε εκεινη τη στιγμη στο full. Δηλαδη αν παιζετε καποιο παιχνιδι για αυτες τις 2:30 ωρες η οθονη ειναι ανοιχτη, ο επεξεργαστης και η "καρτα γραφικων" δουλευουν στο full και αν εχετε ανοιχτο και push, 3g και wifi συνεχιζουν να δουλευουν στο background. Σε ομιλια, και ipod χρηση θα κραταει περισσοτερες ωρες. Θα σας προτεινα να ενεργοποιειται το wifi και το 3g μονο οταν σκοπευεται να το χρησιμοποιησετε. Ειδικα το 3g σε περιοχες που δεν πιανει καλα αντλει περισσοτερη ενεργεια στην προσπαθεια του να διατηρησει σταθερη τη συνδεση. Με συνετη χρηση φτανει η μπαταρια με ανεση τις 2 ημερες. Φιλε μου σου λέω δεν το άγγιζε ήταν στην ακρη και αυτό που με αβησυχει είναι ότι ζεστενεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 To ζεσταμα ειναι γνωστο "προβλημα". Και τα 2 προηγουμενα (original, και 3g) ζεσταινονταν αλλα σε καμμια περιπτωση οπως το 3gs. Εχω παρατηρησει οτι αν το φορτιζεις απο την πριζα ζεσταινεται λιγοτερο απ'οτι με τον υπολογιστη. Μη με ρωτησεις γιατι δεν εχω ιδεα... Σιγουρα οι πρωτες φορτισεις ειναι απαραιτητες μιας και το maximum της λειτουργιας της το φτανει η μπαταρια μετα απο 3-4 φορτισεις (πληρους κυκλου). Οποτε αν συνεχισει να κραταει λιγο η μπαταρια και μετα απο αυτες, και εννοειται με λιγη χρηση τοτε καλο θα ηταν να το επιστρεψεις. Θα σου προτεινα να κανεις ενα μικρο διαγνωστικο τεστ. Λειτουργησε το μια μερα χωρις τιποτα ενεργοποιημενο. Δηλαδη οχι 3g, wifi, push, και δες ποσο θα κρατησει η μπαταρια. Σημειωσε χονδρικα επεισης τι χρηση του εκανες. Στην επομενη φορτιση ενεργοποιησε αυτα που θελεις μονο οταν τα χρειαζεσαι(3g, wifi). Αντιστοιχα σημειωνε χρηση. Θα δεις οτι και στις 2 περιπτωσεις ο χρονος που θα κραταει η μπαταρια θα ειναι αρκετα μεγαλος για smartphone βεβαια. Στο τελος αν θελεις ενεργοποιησε και το push. Εγω ανηκω στην τελευταια κατηγορια και μπορω να πω οτι η μπαταρια καταναλωνεται παρα πολυ ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Δίαβαζα στις συζητήσεις στο forum της apple οτι όταν ζεσταίνεται σε μερικούς δούλεψε το restore απο το itunes.Στην ουσία το δήλωσαν σαν καινούρια συσκευή και ξαναπέρασαν το λειτουργικό.Όμως χάνεις ότι έχεις μέσα.Εμένα ευτυχώς δεν ζεσταίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Παιδιά και εμένα το iPod ζεσταινόταν αρχικά αλλά τώρα ποτέ. Είναι θέμα χρόνου. Η μπαταρία με τον καιρό στρώνει. Μην το φορτίζετε με πρίζα, καλύτερα από τον υπολογιστή ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Παιδιά ο λόγος για τον οποίο όταν φορτίζετε μια συσκευή (συμπεριλαμβανομένων και των iPhone, iPod touch) μέσω του υπολογιστή σας με τη θύρα USB, ΔΕΝ ζεσταίνεται τόσο ΣΕ ΣΧΕΣΗ με όταν την φορτίζετε με αυτόνομο φορτιστή είναι απλός και απόλυτα φυσιολογικός. Στις προδιαγραφές του διαύλου USB, εκτός των άλλων (connection negotiation, data rate κ.τ.λ), σημαντικά είναι και τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που μας ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ένταση ρεύματος η οποία μπορεί να είναι έως και 0.5A maximum (δίαυλος USB). Οι αυτόνομοι φορτιστές δίνουν μεν ρεύμα ίδιας τάσης με την USB (4.4V - 5.25V), ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ μεγαλύτερης έντασης από τα 0.5A που δίνει η USB, γι αυτό και φορτίζουν τις μπαταρίες των συσκευών πιο γρήγορα, γι αυτό και οι μπαταρίες ζεσταίνονται λίγο περισσότερο. Οι φορτιστές λοιπόν (αν και όπου συμπεριλαμβάνονται τέτοιοι) που παρέχουν οι κατασκευαστές των συσκευών στις συσκευασίες των προϊόντων, ΔΕΝ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ κανέναν κίνδυνο. Αν πάλι, όπως π.χ. σε πολλά έως όλα τα mp3 player της αγοράς, δεν συμπεριλαμβάνεται φορτιστής, και θέλετε να έχετε και δυνατότητα αυτόνομης φόρτισης, προτιμήστε κάποιον USB φορτιστή με παρεχόμενο ρεύμα εξόδου όσο γίνεται πιο κοντά στα ηλεκτρικά όρια του διαύλου USB δηλαδή ρεύμα τάσης 4.4V - 5.25V και έντασης 0.5A . Ωστόσο εάν η ένταση είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από 0.5Α δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, απλά θα φορτίζεται η συσκευή σας πιο γρήγορα, το κρίσιμο είναι η τάση να είναι εντός ορίων για να μην "κάψετε" την συσκευή σας. Εγώ π.χ. έχω αγοράσει έναν εξειδικευμένο φορτιστή πολλαπλών τάσεων, ο οποίος με την αλλαγή κάποιων παρεχόμενων αντιστάσεων και διόδων zener μπορεί και δίνει τάση από 0.5V έως 30V σε προκαθορισμένα βήματα (ανάλογα ποια τάση χρειάζεσαι κάθε φορά), συγκεκριμένα στις τάσεις εντός των ορίων του διαύλου USB δηλαδή μεταξύ 4.4V - 5.25V, δίνει ρεύμα έντασης 1.2Α σε σχέση με τα 0.5A που δίνει η USB του υπολογιστή. Τον χρησιμοποιώ σαν ταχυφορτιστή (όταν χρειάζομαι πραγματικά ΓΡΗΓΟΡΗ πλήρη φόρτιση) σε πλήθος συσκευών, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ κι αυτό ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ, απλά έτσι θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ !!! Όποιος ξέρει κάποια πράγματα για τον τρόπο λειτουργίας (φόρτιση, εκφόρτιση) των επαναφορτιζόμενων μπαταριών λιθίου μπορεί να καταλάβει τι εννοώ ... Άσχετο, αλλά ας σημειωθεί προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι, όσο μεγαλύτερη ένταση (Ampere) μπορεί να παρέχει ένας φορτιστής σε δεδομένη τάση (Volt) λειτουργίας ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Major_Goose Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Λοιπόν ναι μιλάγαμε για χτές αυτό έγινε ! Σε έξι διμηνιαίες δόσεις (αντίστοιχα στους λογαριασμούς) το πληρώνεις , άτοκα . Αν δεν έχεις σταθερό δεν παίζει . Και μάλιστα χτές την ώρα που με πήρε η κοπέλλα ήμουνα στον κήπο και δεν το άκουσα,και με παίρνει στο κινητό,μου λέει τα καθέκαστα και μου λέει " για να προχωρήσουμε πρέπει να κάνω επιβεβαίωση στοιχείων μιλώντας απο το σταθερό στο οποίο θέλετε να χρεωθεί η συσκευή" οπότε κλείσαμε πηρα το σταθερό και στο καπάκι με ξανακάλεσε και έγινε όλη η διαδικασία . Ναι η πώληση είναι χωρίς συμβόλαιο, σκέτη συσκευή. Και μού πε θα μου το στείλει σήμερα με Πορτα Πορτα ΕΛΤΑ και παράδοση μέχρι την Τρίτη . τωρα....ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην σκάσει καμμιά ατυχία. Επειδή είχα κάνει και μια παράλληλη κίνηση με ΟΤΕ Σύρου μπορεί απο Δευτέρα να έχω και ενα ακόμα μαύρο 32άρι, οπότε θα ενημερώσω ,αν κάποιος ενδιαφέρετε να του προωθήσω. Αλλιώς θα το δώσω τοπικά εδώ ! :D Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts