Jump to content

iPhone 3G / 3GS


pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω δεν εκανα συγκριση μεταξυ 3G και 3GS μεχρι τωρα ΠΟΤΕ! και αυτο γιατι απλα δεν ειχα ενα 3G. :(

 

Τυχαινει να εχει ενα η αδερφη τις κοπελας μου και εκανα συγκριση.

Κακο εκανα παλι;

 

τις διαφορες τις ξερετε. ;)

δεν χρειαζεστε να διαβαζεται εμενα ισα ισα ειστε πολυ εμπειροι ολοι εδω μεσα.

 

εγω απλα ετυχε να το εχω απο την πρωτη μερα. :D

κακο λεω αν η μπαταρια δεν ειναι τελεια;

πχ η αισθηση της οθονης ειναι καταπληκτικη αλλα ειναι λιγο πιο ευαισθητη!κακο ειπα;

 

αν προσεξεις δεν ειπα οτι δεν αξιζει apriori απλα ειπα πως αν εχει καποιος πχ 16αρι 3G στην καθημερινοτητα του δεν θα δει διαφορες πολλες.

 

τωρα αν θες ενα τιπ καλο να στο πω.

 

ανοιγμα cydia

3G: 18sec.

3GS :4 sec.

 

:)

 

ΥΓ. μην μιλας για γουβετσι αρχιζω και πειναω :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν καποιος δεν βαλει screen protector και το εχει ᾽᾽γυμνο᾽᾽σαν εμενα ( :p ) η oleophobic οθονη γδερνεται οχι ασχημα αλλα μικρες αμηχες τις αποκτα για πλακα...

Δηλαδή με λίγα λόγια δεν έχει την "αντοχή" σε γρατζουνιές που έχει αυτή των 2G/3G;

Με το παραμικρό δημιουργούνται σημάδια;:worry:

Ρωτάω διότι στο 3G μέχρι με κλειδί προσπάθησε γνωστός μου να τη γδάρει και δεν τα κατάφερε.:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Link to comment
Share on other sites

θελω να ειμαι ακριβης!

 

 

ειναι σε θεμα αντοχης στα 90% σε σχεση με τα προηγουμενα.

εννοειται πως δεν χαρασεται απλα θελει λιγο περισσοτερη προσοχη πχ σε σχεση με το 2G που δεν καταλαβαινε τιποτα...

 

βεβαια εγω κανω σκληρη χρηση και σαν iPod με κλειδια και κερματα μεσα στην τσεπη αλλα και παλι εχει μια μικρηηηηη μικρη σαν τριχουλα που εννοειται δεν φαινεται.

 

απο την αλλη οντως η αισθηση που δινει ειναι ᾽᾽βελουδενια᾽᾽

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια πως ειναι δυνατον να λεμε οτι το 3gs ειναι το ιδιο με το 3g????

Για να δουμε λοιπον.

Εχει 1) διαφορετικο επεξεργαστη με μεγαλυτερη επιση L1 και επισης L2 cache που το προηγουμενο δεν ειχε, 2) καλυτερη καρτα γραφικων (αν μπορουμε να το πουμε ετσι), 3) περισσοτερη μνημη, 4) μεγαλυτερη χωρητικοτητα, 5) προσθηκη πυξιδας χρησιμη για το χαρτη, 6) κατα 1ΜΠ καλυτερη φωτογραφικη, 7) προσθηκη βιντεο.

 

Με τα βασικοτερα κομματια του (CPU, GPU, μνημη) αλλαγμενα, πως ακριβως μπορουμε να λεμε οτι ειναι το ιδιο??? Επειδη απλα ειναι ιδιο το design????

Δηλαδη το mac pro του 2009 ειναι ιδιο με το mac pro του 2007, επειδη απλα εχει το ιδιο κουτι?

Τι λογικη ειναι αυτη??????

Link to comment
Share on other sites

Όχι ίδιο απλά οι διαφορές δεν είναι τόσο σημαντικές. Π.χ. η πυξίδα, οκ χρήσιμη αλλά όχι πάντα, προσθήκη βίντεο, υπήρχαν προγράμματα και τα άλλα κινητά το έκαναν πριν από τόσα χρόνια, 3.2 Megapixel κάμερα εδώ και τόσο χρόνια πάλι υπάρχουν σε κινητά. Δεν είναι ότι δεν είναι καλό αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο που θα με κάνει (αν είχα iPhone 3G) να πάρω 3GS
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~
Link to comment
Share on other sites

επαναλαμβανω διαφορετικη CPU, GPU, μνημη...

Αλλα ας υποθεσουμε οτι δεν ειναι οντως διαφορετικα, Τι θα ηθελες να εχει ωστε να ειναι "πραγματικη" αλλαγη?

Link to comment
Share on other sites

το φορουμ λεγεται ᾽myphone'' οχι αδικα... ;)

 

ειναι πιο ελαφρυ και ευχρηστο και απο καλυτερα υλικα το 3GS απο το προηγουμενο;

εχει μεγαλυτερη αυτονομια και μια μπαταρια πχ 1500mAh?

εχει καλυτερο σημα; θα κανετε τις δοκιμες οταν ερθει για να μην λετε πως λεω ο,τι θελω και θα μου πειτε.

 

ουτε videocall δεν εχει(ασχετο αν δεν την χρησιμοποιουμε)...ουτε φλας δεν εχει...και ομως το πηρα γιατι σε σχεση με τα αλλα κινητα ειναι 2 επιπεδα πιο πανω σαν ολοκληρωτικη εμπειρια τηλεπικοινωνιας/multimedia/μουσικης/internet. :up:

 

μπορουν να προσθεσουν πολλα χαρακτηριστικα ακομα ομως αν τα βαλουν αυτα απο τωρα του χρονου τι θα πουλησουν;

 

απο την αλλη παλι αυτα που λεω δεν ειναι εντελως ανουσια. :)

ειπαμε...

οκ ειναι το καλυτερο και οχι αδικα το εχω παρει...

αλλα οι μηλαδες ειμαστε αχορταγοι!αχαριστοι!!! :D

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Link to comment
Share on other sites

Παντα κουβαλουσα ενα ipod μαζι μου παλιοτερα..

Τωρα πλεον εχω το iphone παντα μαζι μου, γιατι..

 

1. Δεν αλλαζω τον ηχο του με τπτ, και μονο η apple μπορουσε να αντικαταστησει την.. Apple σαν mp3 player εστω και σε κινητο :p

2. Δεν υπαρχει αλλο κινητο με τετοια εμπειρια ιντερνετ ακομα..

3. Η οθονη αφης του ειναι αξεπεραστη

 

Aλλα οχι δεν θα κανω το χατηρι στην Apple να σκασω αλλα τοσα για μια συσκευη που σε αυτα που θελω επιπλεον σε ενα κινητο δεν μου τα προσεφερε τωρα σε σχεση με το πρωτο ή με το 3g..Aναβαθμισμενη σαφως απο το 3g.. Αλλα οχι σε αυτα που ποναει..

Γιατι αμα τα ειχε ολα τοτε σιγουρα δεν θα ειχε αντιπαλο στην αγορα. KANENA..

Για αυτο πηρα το i8910 για να εχω 2 κινητα το καθενα για τα +/- του..

Τωρα θα μου πεις πως την παλευεις και τα κουβαλας και τα 2; Αν μου το λεγες πριν λιγο καιρο θα σου λεγα εισαι τρελλος που θα κανω κατι τετοιο.. Να ομως που μου ειναι αναντικαταστατα και τα 2 το καθενα στον τομεα του..

Κανενα κινητο δεν ειναι τελειο..Aυτο ειναι το μονο σιγουρο. Και το σιγουρο ειναι οτι ψαχνουμε ολο και περισσοτερο το κινητο μας να αντικαταστησει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ που μπορει να χρειαζομαστε καθημερινα για την ψυχαγωγια μας!!

 

sry για το off topic

Link to comment
Share on other sites

Δεν είσαι off-topic (νομίζω) αλλά εγώ διαφωνώ στο "όχι δε θα κάνω το χατίρι στην Apple".

Όταν αγοράζουμε ένα προϊόν, το αγοράζουμε γιατί εμείς θέλουμε και γιατί κάνει κάποια πράγματα που εμάς μας χρειάζονται. Δεν κάνουμε χάρη σε καμία εταιρεία αγοράζοντάς το.

 

Βασικά ένας κάτοχος 3G ή ακόμα και 2G, ναι δεν έχει ιδιαίτερους λόγους να το αφήσει στην άκρη και να πάρει το 3GS. Αλλωστε -πολύ δίκαια αν με ρωτήσεις- η Apple έδωσε το iPhone 3.0 σε όλους, με πολύ λίγα πράγματα "αποκλειστικά" στο iPhone 3GS.

 

Επίσης, δεν καταλαβαίνω αυτό το "πράγματα που πονάνε". Εμέναν τίποτα δε μου λείπει στο iPhone. Το πήρα συνειδητά γνωρίζοντας πως δε στέλνει MMS, δεν στέλνει και δε δέχεται αρχεία μέσω Bluetooth και γενικότερα κάνει ό,τι κάνει και τίποτα παραπάνω. Στο δρόμο, τα Apps κάλυψαν κάποια πράγματα που ίσως - ξαναλέω, ίσως, γιατί ποτέ πραγματικά δεν το ένιωσα - μου έλειπαν από το κινητό μου.

 

Τέλος.

Κάθε κινητό απευθυνεται σε ένα μερίδιο του κόσμου. Μικρό, μεγάλο, πλούσιο, φτωχό δεν έχει σημασία. Κανείς δεν είπε πως το iPhone είναι το κινητό που...ψήνει και καφέ. Δεν κάνει κάποια πράγματα που κάνουν άλλα κινητά, όπως αντίστροφα κάνει πράγματα που άλλα κινητά πολύ θα ήθελαν να κάνουν.

 

Τωρα, αν εγώ που θέλω να κάνω τα 10-20 πράγματα που ΔΕΝ κάνει το iPhone, πάω και πάρω το iPhone επειδή είμαι fashion victim/δεν έχω ιδέα τι αγοράζω/με έπεισε το marketing της Apple/ μου άρεσε το design, τι φταίει η Apple που ΕΓΩ δεν ξέρω να ψωνίζω; Εκείνη μπορεί να το προμοτάρει ως τον κρυφό πόθο μου, εγώ πρέπει να το φάω;;

 

Συνεχώς ακούω τους iPhone haters να λένε πως το iPhone δεν κάνει εκείνο ή το άλλο. Αναρωτιέται ποτέ κανεις αν αυτό ή το άλλο είναι χρήσιμα σε εμένα που έχω το συγκεκριμένο κινητό; Όχι. Επίσης, η Apple δε σε κορόιδεψε: δε σου είπε ποτέ έχω μια οθόνη που (π.χ.) προβάλει ολογράμματα. Αν εσύ λοιπόν το πήρες γιατί πίστευες/ήθελες/δεν ήξερες πως δεν προβάλει ολογράμματα ΔΕ φταίει η Apple, φταις εσύ που δεν ξέρεις να ψωνίζεις!

 

Η Apple για εμένα είναι πάρα πολύ τίμια στο θεμα iPhone. Όσα σου λέει ότι κάνει, τα κάνει τέλεια. Ακριβώς όπως και τα Macintosh μηχανήματά της. Και αυτό το εκτιμώ. Έχω κουραστεί τόσα χρόνια να αγοράζω πράγματα και να θέλω να τα πετάξω μετά από ένα μήνα γιατί πολύ απλά ή δεν έκαναν όσα έλεγαν ή τα έκαναν τόσο κουραστικά και δύσκολα που δεν ήθελες μετά από κάποιο σημείο να προσπαθείς καν.

 

Nαι το 5800 έχει 3.2MPs κάμερα με 3x digital zoom, Bluetooth, FM Radio και τρέχει και Java. 4 φίλοι μου το αγόρασαν. Οι τρεις το πούλησαν (γιατί η οθόνη του δεν παλεύεται) και αγόρασαν iPhone και δεν τους έλειψε ούτε ο Carl Zeiss φακός, ούτε το να στείλουν φωτογραφιούλες στο διπλανό τους με Bluetooth ούτε το να ακούσουν τον Derti FM.

 

 

Εννοείται πως τα "εσυ" και το δεύτερο ενικό δεν πηγαίνουν προς τα εσένα, orbitech, απλά συνεχώς ακούω να λένε για το iPhone τέτοια πράγματα και τρελαίνομαι γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν μερικοί πως το iPhone δεν είναι ο Μεσσίας των κινητών (ασχέτως αν το παρουσιάζουν έτσι το marketing της Apple και τα fanboys - και μεταξύ μας καλά κάνουν και οι δύο από την πλευρά τους). Είναι ένα κινητό που λειτουργεί όπως πρέπει και καλύπτει ΚΑΠΟΙΕΣ ανάγκες σου/μου που από πριν ξέρουμε ποιες είναι αυτές και πως θα τις καλύψει.

 

Sorry για το post-σεντόνι αλλά βαρέθηκα αυτό το πράγμα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω με το ποστ σου στην συντριπτικη πλειοψηφια του..

 

Το ποια πραγματα μου λειπουν και με οδηγησαν σε αγορα αλλου κινητου και οχι του συνεχιστη του 3g καλο ειναι να τα αφησω κατα μερος.. Αλλωστε ειναι καθαρα υποκειμενικο αυτο το κριτηριο..

 

Θεωρω παντως οτι 2-3 προσθηκες/βελτιωσεις ακομα τις χρειαζοταν και εξακολουθω να πιστευω οτι εχωντας ενα τετοιο διαμαντι στα χερια της αυτες οι προσθηκες ειναι "παχνιδακι". Για αυτο και με ενοχλει που δεν ασχοληθηκαν με αυτες.. Αλλα ειπαμε. Αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη.

 

Οσο αφορα τωρα τους haters και τους wannabe ασχετους δεν με αγγιζουν οι αποψεις τους καν.. Αφου δεν το χουν τι παει να πει iphone μεχρι τωρα.. Δεν θα το χουν ποτε. ;)

 

Εγω απλα καταθετω την αποψη μου, σαν θαυμαστης του iphone.

Link to comment
Share on other sites

έτσι και αλλιώς είναι γεγονός οτι τα περισσότερα apple προιόντα,απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού,όχι σε όλους..

 

τέλος παντων,2 ερωτήσεις και απο μένα,μιας και πλέον φάνηκαν οι πρώτοι κάτοχοι 3GS..

 

αφενός,το wifi είναι αρκετά "δυνατό";

και έπειτα το gps πως ειναι; ειστε ικανοποιημένοι απο αυτά τα 2;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Link to comment
Share on other sites

Η μπαταρια ειναι φορτισμενη; Εαν ναι, ειναι μιση φορτισμενη; Μετα πρεπει να αδειασει, ή να το φορτισουμε κατευθειαν;
Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

λογικά πλήρη φόρτιση μέχρι να δείχνει την ένδειξη φορτισμένο,και μετά πλήρης αποφόρτιση και φόρτιση παλι

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Link to comment
Share on other sites

Για το GPS του Iphone όμως δεν έχει σχολιαστεί αρκετά, κατά την δίκη μου εκτίμησή, ότι δεν μπορεί μονό του να σταθεί και θέλει υποστήριξή είτε μέσω GPS η wifi.

Έτσι ήταν στο 3g και παρέμεινε στο 3gs. Χωρίς αυτό να μειώνει τις δυνατότητές του τηλεφώνου, άλλα το ότι δεν έχει επικοινωνηθει επαρκώς, για να μην πω μας παραπλάνησαν, το θεωρώ λυπηρό για αυτά που μας έχει συνηθίσει η Apple.

 

Μην παρεξηγηθώ, δεν θέλω να μειώσω στο παραμικρό την άξια του τηλεφώνου και τις ικανότητές ή την πρωτοπορία που περιέχει, για τα οποία μονό σεβασμό έχω στην Apple, που αποφάσισε να προσθέσει τηλέφωνο στην γάμα της και το έκανε βάζοντας τα γυαλιά σε πολλούς παραδοσιακούς κατασκευαστές.

Απλά αισθάνομαι παραπλανημένος από τον τρόπο που μου παρουσίασε την συγκεκριμένη δυνατότητα

------------------------------------------------------------------------

Iphone 3GS... Άξιζε τον κόπο

Link to comment
Share on other sites

εννοείς οτι δεν λειτουργεί χωρίς ίντερνετ (χωρίς κάποιο εξτρα πρόγραμμα) ή κάτι άλλο;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Link to comment
Share on other sites

εννοείς οτι δεν λειτουργεί χωρίς ίντερνετ (χωρίς κάποιο εξτρα πρόγραμμα) ή κάτι άλλο;

 

από ότι κατάλαβα εννοεί ότι πρέπει να έχει ενεργοποιημένο το A-gps.

όσο για την μπαταρία από ότι έχω ακούσει το κινητό έρχεται φορτισμένο,οποτε εσύ θα το δουλέψεις μέχρι να σβήσει από μπαταρία και μετά να το αφήσεις να φόρτιση πλήρως.

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοεις οταν λες οτι το gps θέλει υποστηριξη μεσω gps;

 

To wifi το καταλαβαινω αλλα το αλλο;

Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Τι εννοεις οταν λες οτι το gps θέλει υποστηριξη μεσω gps;

 

To wifi το καταλαβαινω αλλα το αλλο;

 

μάλλον ήθελε να πει gprs...

να συμπληρώσω και κάτι ακόμα.

το iphone και το κάθε κινητό που έχει gps δεν σημαίνει πως φτιάχτηκε μονο για αυτή τι δουλειά...

οποτε μην έχεις απαιτήσεις από ένα κινητό που έχει gps να λειτουργεί σαν ένα κανονικό gps που κάνει συγκεκριμένα αυτή τι δουλειά.

κατά τα αλλα αν εννοούσες ότι πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το a-gps δεν είναι τίποτα κακό και το κόστος είναι μηδαμινό.

Link to comment
Share on other sites

Όπως σωστά καταλάβατε, και λανθασμένα είπα, εννοούσα χωρίς υποστήριξη gprs.

Ουσιαστικά αν δεν υπάρχει κάλυψη από δίκτυο η wifi το τηλέφωνο είναι χωρίς GPS. Τώρα που μόνο μέσο google maps παίζει δεν έχεις πρόβλημα, όταν έρθουν εφαρμογές που δεν θα χρειάζονται χρήση gprs (ενσωματωμένοι χάρτες βλέπε Tom Tom) θα είναι άχρηστο χωρίς κάλυψή.

Όχι ότι παίζει να το χρειαστείς απαραίτητα σε μέρος που δεν έχει κάλυψη, απλά ο τρόπος που παρουσιάστηκε ήταν λίγο διαφορετικός.

Άλλα περιμέναμε, full functional GPS, και άλλα περνούμε

------------------------------------------------------------------------

Iphone 3GS... Άξιζε τον κόπο

Link to comment
Share on other sites

ε εντάξει,δεν μου φαίνεται τόσο τρομερό..δεν είναι κάτι που ΔΕΝ το έχει το κινητό...τόσο δύσκολο ειναι να το ενεργοποιήσει κάποιος; δε νομίζω...μια επιλογή στις ρυθμίσεις είναι

 

 

τώρα ειδα το μήνυμα...θεωρητικά ναι ειναι άχρηστο,αλλά για μενα πχ,που μένω Αθήνα,να μην εχω καθόλου σήμα σε εξωτερικό χωρο πχ ειναι σπάνιο..τωρα αν ειμαι 4 υπογεια κατω απο τη γη οκ..αλλα μεχρι κ στο μετρο,εν κινησει,εχω σημα

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Link to comment
Share on other sites

Όπως σωστά καταλάβατε, και λανθασμένα είπα, εννοούσα χωρίς υποστήριξη gprs.

Ουσιαστικά αν δεν υπάρχει κάλυψη από δίκτυο η wifi το τηλέφωνο είναι χωρίς GPS. Τώρα που μόνο μέσο google maps παίζει δεν έχεις πρόβλημα, όταν έρθουν εφαρμογές που δεν θα χρειάζονται χρήση gprs (ενσωματωμένοι χάρτες βλέπε Tom Tom) θα είναι άχρηστο χωρίς κάλυψή.

Όχι ότι παίζει να το χρειαστείς απαραίτητα σε μέρος που δεν έχει κάλυψη, απλά ο τρόπος που παρουσιάστηκε ήταν λίγο διαφορετικός.

Άλλα περιμέναμε, full functional GPS, και άλλα περνούμε

 

ξανά λέω.

κανονικό gps έχει απλά μπορείς εσύ αν θες να ενεργοποιήσεις και το A-gps που χρειάζεται η wifi,η gprs (δεν είμαι σίγουρος) η 3g για να βρει πιο γρήγορα τι θέση σου.

αν πάλι δεν θες να το ενεργοποιήσεις η δεν υπάρχει κάλυψη από τα παραπάνω απλά κάνει λίγο παραπάνω να βρει τι θέση σου,δεν κάνει τίποτα άλλο.

από εκεί και πέρα αναλαμβάνει καθαρά το gps και το πρόγραμμα για να σου δείξει την διαδρομή από το τάδε στο τάδε σημείο.

Link to comment
Share on other sites

μα φυσικά πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το gps για να δουλέψει το gps. To a-gps δεν είναι ξεχωριστή επιλογή
Link to comment
Share on other sites

μα φυσικά πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το gps για να δουλέψει το gps. To a-gps δεν είναι ξεχωριστή επιλογή

 

στο iphone,γιατί πχ στα SE το επιλέγεις:)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Link to comment
Share on other sites

οποτε μην έχεις απαιτήσεις από ένα κινητό που έχει gps να λειτουργεί σαν ένα κανονικό gps που κάνει συγκεκριμένα αυτή τι δουλειά.

 

Ποσο λαθος ομως ειναι το παραπανω... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to iPhone 3G / 3GS

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...