virginia285 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 μπά δε λέει τελικά :p ξέρουμε αν το dock κάνει και για ipod? μπορώ να το βρω σε κατάστημα voda? Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 μπά δε λέει τελικά :p ξέρουμε αν το dock κάνει και για ipod? μπορώ να το βρω σε κατάστημα voda? Aν αναφέρεσαι στο universal dock στο σύνδεσμο αυτό http://store.apple.com/us/product/MB125 φαίνονται όλες οι συσκευές που υποστηρίζει, αλλά το βλέπω χλωμό να το έχει η vodafone. Mάλλον προς φίλο / φίλη που περνάει από Αpple Store θα πρέπει να απευθυνθείς και στους "συνήθεις υπόπτους": Public, Fnac, Multirama (και λιγότερο Πλαίσιο). Σε ότι αφορά την αγορά "φτηνού" iPhone 2 παροιμίες: "There is no such thing as a free lunch" "100 το αλεπόπουλο, 110 η αλεπού" :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 το απλό θέλω,όχι το universal..έτσι και αλλιώς μουσική κλπ δε ακούω ποτέ χωρίς ακουστηκά αλλά δε ξέρω αν λέει ή όχι Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 παιδιά,μέσα στο κουτί τι περιέχει; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 What’s in the box: iPhone 3GS Apple Earphones with Remote and Mic USB power adapter Dock connector to USB cable Documentation SIM eject tool http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 παιδιά,τώρα μόλις ανοίξαμε ένα καινούργιο 3G και δεν είχε μέσα το Dock connector...ισχύει για όλα τα ελληνικά iphone? Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Τι σημαίνει δεν είχε dock connector; Εννοείς ότι δεν είχε το καλώδιο που στη μία άκρη είναι USB και στην άλλη το 30πινο dock connector; Ή εννοείς ότι δεν έχει το πλαστικό που ταιριάζει στο universal dock (δηλαδή το dock adapter); Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 δεν εχει τη "βάση" που είχαν τα πρώτα 3G Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Μόνο το πρώτο iPhone (το Edge, όχι το 3G) είχε dock (βάση). Τα 3G δεν είχαν. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 κανενα 3G δεν εχει την βαση, μονο το 2G το ειχε Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Εγώ το προηγούμενο Σάββατο που αγόρασα από Cosmote το 3G είχε μέσα τα 2 μέρη που αποτελούν την πρίζα, το καλώδιο που αναφέρει ο stereo, τα ακουστικά και το εργαλιεάκι που αφαιρείς την sim. Δεν είχε κάτι άλλο μέσα. Βασικά δεν χωρούσε κάτι άλλο μέσα, όλα ήταν μετρημένα και τοποθετημένα σε ειδικές θέσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 α οκ,γιατι θυμάμαι το πρώτο που είχε τη βάση,και λέω ή εκπτώσεις αρχισαμε,η κάτι λείπει :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δυο ερωτήσεις για το μαραφέτι το 3GS (μπορεί να έχουν ξαναγίνει αλλά που να τις βρω) 1. Έχει αναφορά στο SMS (έμμεση ή άμεση; ) 2. Μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε Mp3 του φορτώσεις σαν ήχο κλήσης ή/και μηνύματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δυο ερωτήσεις για το μαραφέτι το 3GS (μπορεί να έχουν ξαναγίνει αλλά που να τις βρω) 1. Έχει αναφορά στο SMS (έμμεση ή άμεση; ) 2. Μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε Mp3 του φορτώσεις σαν ήχο κλήσης ή/και μηνύματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1. Oxi. Mono an vazeis kati kwdikous prin apo kathe sms, ta gnwsa *0# klp klp 2. Oxi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 αναφορά σου έρχεται,εφόσον βάλεις το κατάλληλο σύμβολο για τον κάθε πάροχο... μόνο αν το κάνεις jailbrake,ναι μπορείς να περάσεις ήχους κλήσης/σμς Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybermike Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δυο ερωτήσεις για το μαραφέτι το 3GS (μπορεί να έχουν ξαναγίνει αλλά που να τις βρω) 1. Έχει αναφορά στο SMS (έμμεση ή άμεση; ) 2. Μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε Mp3 του φορτώσεις σαν ήχο κλήσης ή/και μηνύματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 2.Ναι! (Σαν ήχο κλήσης) Κ χωρίς jailbreak!!! Δες εδώ π.χ. http://artoftheiphone.com/2009/01/19/how-to-create-an-iphone-ringtone-using-itunes/ Το πολύ 2-3' διαδικασία.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 παιδιά,αν περάσω avi ταινίες με ενσωματωμένους τους υπότιτλους,θα παίξουν κανονικά; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 παιδιά,αν περάσω avi ταινίες με ενσωματωμένους τους υπότιτλους,θα παίξουν κανονικά; Αν είναι σε .srt μορφή θα παίζουν ή πρέπει να είναι ενσωματωμένοι πάνω στην ταινία? Υπάρχει κάνα app που να παίζει ταινίες σε άλλα format εκτός της apple? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Αν είναι σε .srt μορφή θα παίζουν ή πρέπει να είναι ενσωματωμένοι πάνω στην ταινία? Υπάρχει κάνα app που να παίζει ταινίες σε άλλα format εκτός της apple? αφου δεν υπαρχει file explorer στο iphone οχι δεν μπορεις παρα μονο ενσωματωμενους. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Τι σχέση έχει αν υπάρχει file explorer η όχι? Το θέμα είναι αν η εφαρμογή βλέπει .srt subs :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 avi,τελικά αναγνωρίζει; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Το ipod.app όχι αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλους video players Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 καμια πρόταση; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 iFile, VLC player...αυτά μου 'ρθαν :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 στην vodafone εάν κάνεις αναζήτηση το accesories iphone το universal dock yπάρχει με το remote control €32 και χωρίς αυτό με €22. Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts