Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και για όσους ενδιαφέρονται βγήκε το Navigon στο Itunes στα 75€ (φιλική τιμή....) μέχρι τέλος Ιουνίου,μετά προφανώς ανεβαίνει και άλλο:lol:
Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οταν κανεις κληση και πατησεις home μπαινει σε οποιο app θες. Οποτε λογικα θα δουλευει το gps μαζι

Στην δευτερη πρόταση δεν πολυ καταλαβα τι λες, αν μπορεις εξηγησε μου τι εννοεις.

εννοειται οτι μπορεις να κανεις κατι τετοιο. Πατα το κεντρικο κουμπι και ανοιξε το google maps. Στην οθονη πανω φαινεται σε πρασινο η κληση σου. Μπορεις να συνεχισεις να μιλας και να κοιτας τον χαρτη.

εκτος αν δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου, οποτε γραψε μας με περισσοτερες λεπτομερειες

το ρώτησα και στο τομ τομ το ποστ αλλά το επαναλαμβάνω εδώ καθώς εδώ μιλάμε για αρκετά τζι-πι-ες προγράμματα και όχι μονο το τομ τομ

Ας ρωτήσω αναλυτικά αυτό που θέλω...

1)Έχω το ΤΖΙ-ΠΙ-ΕΣ σε λειτουργεία και την ώρα που "τρέχει" χτυπάει το τηλ.Βγάζει π.χ ενα notification (π.χ οπως τα push-notification) που να λέει "σε καλει ο ΤΑΔΕ" απάντηση - απόρριψή.Έστω ότι πατάω απάντηση αν δεν έχω bluetooth θέλω να ανοίγει η ανοικτή ακρόαση και να μου επιτρέπει να μιλάω την ώρα που το ΤΖΙ-ΠΙ-ΕΣ μου συνεχίζει να "τρέχει" (αν έχω bluetooth ακουστικό να απαντάω στο bluetooth και να "τρέχει το τζι-πι-ες).

Γίνεται αυτό?

2)"Τρέχει" το Τζι-πι-ες και θέλω να καλέσω κάποιον μπορώ να το κάνω χωρίς να σταματήσει το τζι-πι-ες να τρέχει?π.χ πατάω ενα κουμπί και με φωνητική εντολή λέω πάρε τον ΤΑΔΕ μετά ενοείται πως πάμε στο 1) και θέλω να μιλάω και να τρέχει το τζι-πι-ες. η π.χ να πατάω το μεσαίο κουμπί να πηγαίνω contacts να παίρνω τον ταδε και μετά να ξαναπατάω το τζι-πι-ες πρόγραμμα και να μην έχει σταματήσει να τρέχει και να μου δείχνει και πάλι που είμαι κλπ σαν να το έκανα minimize...αυτο γίνεται?

Αν κάτι δεν γίνεται έτσι(που φαντάζομαι πως ζητάω πολλά άρα κατι δε θα γίνεται) μπορείται να μου πείτε πως και ΤΙ δεν θα λειτουργεί ετσι και ΠΩΣ θα λειτουργεί..?

ευχαριστώ προκαταβολικά

(τώρα που η navigon έβγαλε κάτι αρκετά καλο-ακριβό πρέπει να το ψάξει κανείς πριν προβεί σε κάποια αγορά)

Πιστευω οτι ο μονος τροπος να φτασεις τα 500ΜΒ το μηνα ειναι να ακους πολυ internet radio (α λα pandora, lastfm) καθως αυτο σημαινει οτι ακομα και με πολυ μεγαλη συμπιεση ενα τραγουδι δε θα ειναι κατω απο 2ΜΒ. Με κανονικο radio streaming τα πραγματα ειναι λιγοτερο απαιτητικα μια και το καλυτερο streaming ειναι γυρω στα 768Kbps.

το εξηγείς λίγο αυτό.δηλ σε τι διαφέρει το κανονικο radio streaming και τι το internet radio(δεν έχω ακούσει ποτέ ράδιο απο το κινητό αλλα ενδιαφέρομαι όλο και περισσότερο - το μόνο που ξέρω είναι ότι για να ακούσεις απο το iPhone ραδιο μεσω νετ υπάρχουν κάποια apps π.χ pandora όπως είπες κ.α)

καποιες αλλες σκεψεις...

ποιοτητα κατασκευης. σε σχεση με 2 EDGE ειναι σαφως κατωτερη...το διακοπτακι vibra/silent/noise οταν κουναω το τηλ κανει εναν ελαχιστο θορυβο και οταν ειναι στο silent παιζει λιγο...εχει ανοχη...

σημα. πολυ καλο...πιανει σε σημεια πραγματικα που πριν δεν επιανε.

μπαταρια. ο,τι και να πω λιγο...2 μερες και ειμαι στο 55%....με πολυ ψαξιμο...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Χαιρεται, μολις αγορασα το 3g μετ;χειρισμενο και θα ηθελα να αλλαξω την μπαταρια υπαρχει καποιο καταστημα που πουλαει ΄μπαταριες? ευχαριστω

Αν δεις από πίσω δεν υπάρχει κάποιο καπάκι μπαταρίας.

Καλύτερα να το πας στο 9volto.gr αν επείγει κάποια αλλαγή μπαταρίας αν και δεν νομίζω

καλησπερα ειμαι και εγω ιταλια και το ειδα το καινουριο iphone εγω εχω το 3g και σκεφτομαι να το παρω για τους παρακατω λογους καλυτερη καμερα,βιντεο,πιο γρηγορο στο να τρεχει τις εφαρμογες(το χρησιμοποιω και στη δουλεια μου),πιο γρηγορο ιντερνετ κτλπ...Σιγουρα τα χρηματα ειναι πολλα αλλα αξιζει,θα περιμενω ομως μπας και πεσουν οι τιμες.Οταν ειχα αγορασει το 3g μετα απο λιγο καιρο ειχα πει οτι δεν προκειται να αγορασω κινητο αλλη εταιρειας γιατι απλα ειναι το καλυτερο!(το καινουριο ομως...?)

Oι τιμες το πιθανοτερο δεν θα πεσουν...μπορεις να ρωτησεις ποσο εχει με 16αρι με το φθηνοτερο παγιο??
:w00t:

Κραταει με την χρηση που του κανω με το ζορι μια μερα η μπαταρια του.... δεν ειναι πολυ λιγο σε σας ποσο βγαζει?

Ποιά είναι η χρήση που του κάνεις;

:)

εμένα μπορεί και 3 μέρες αλλά χωρίς περίεργη χρήση

Αν το αρχίσω στα wifi και τις εφαρμογές τελειώνει μέσα στη μέρα χαλαρά

εκτός απο το google map (λειτουργεί όντως με internet?)μπορω να βάλω π.χ. garmin? δεν λέει να χρεώνεσαι συνέχεια ετσι δεν είναι?

Η μπαταρια κρατάει αρκετά ?

γεια σας παιδια ,μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να το αγορασω απο ιταλια και απο που ? γνωριζει καποιος καποιο online κατασημα ?

ευχαριστω

κάποια ενημερωση από Cosmote πλευρά υπαρχει?

η ίδια η apple πάντως,στη σελίδα της λέει http://imageshack.gr/files/ybfypt3sks98vedqgsy3.jpg

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

αν καποιος ειναι σε χωρα που πωληται στο online store μονο τοτε μπορει να το αγορασει...

επισης....

μια ερωτηση...

εγω δεν ειχα ποτε 3G...και τωρα με το 3GS εχω μια απορια...

ειμαι σε ανοικτο χωρο...και μετακινουμαι...

το GPS για να πιασει το που βρισκομαι γιατι κανει περιπου 5 λεπτα και δεν ανανεωνει την θεση μου;

ειναι χειροτερο και τπο το EDGE που δεν ειχε GPS!!!!!

για να ανανεωσει πρεπει να παραμεινω 5 λεπτα στο σημειο και να μην κινουμαι!!!

μαλλον εχω προβλημα

επισης βγαινει και λιγο φως απο το πλαι στο φινιρισμα της οθονης στο υψος του ακουστικου...

αυτο σημαινει πως εχει ανοιγμα και μπαινει σκονη...κατω απο το display...

αυριο το αλλαζω οπως και να εχει...

δεν ξεκινησαμε καλα....

600Ε και με δειχνει 200μετρα μακρια απ οτι βρισκομαι;

τοση αποκλιση εχει;

δεν νομιζω!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

η ίδια η apple πάντως,στη σελίδα της λέει http://imageshack.gr/files/ybfypt3sks98vedqgsy3.jpg

Επίσης η ίδια η Apple λέει στην κορυφή της σελίδας που έχει την εικόνα: "iPhone 3G. Now available in Greece" και στο μέσον δεξιά στην σελίδα "Coming soon. iPhone 3G S".

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

εγώ έψαξα για το 3GS,και δειχνει αυτό..πάντως,δε το είχα δει...Νομίζω όμως,οτι εφόσον υπάρχει συνεργασία με τις δύο εταιρίες δε θα το φέρει η μια και όχι η άλλη..Απλά ως γνωστόν η Cote,ειναι κάπως "αργή" σε θέματα μάρκετινγκ σε σχέση με τους "κοκκινους".. άλλωστε και στην ιταλία νομίζω το φέρνουν 2 ή 3 εταιριες (vodafone,TIM και δε ξέρω αν ειναι και άλλη)..Και εκεί νομίζω αργικά το 3G το έφερνε μόνο η vodafone

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

το ρώτησα και στο τομ τομ το ποστ αλλά το επαναλαμβάνω εδώ καθώς εδώ μιλάμε για αρκετά τζι-πι-ες προγράμματα και όχι μονο το τομ τομ

Ας ρωτήσω αναλυτικά αυτό που θέλω...

1)Έχω το ΤΖΙ-ΠΙ-ΕΣ σε λειτουργεία και την ώρα που "τρέχει" χτυπάει το τηλ.Βγάζει π.χ ενα notification (π.χ οπως τα push-notification) που να λέει "σε καλει ο ΤΑΔΕ" απάντηση - απόρριψή.Έστω ότι πατάω απάντηση αν δεν έχω bluetooth θέλω να ανοίγει η ανοικτή ακρόαση και να μου επιτρέπει να μιλάω την ώρα που το ΤΖΙ-ΠΙ-ΕΣ μου συνεχίζει να "τρέχει" (αν έχω bluetooth ακουστικό να απαντάω στο bluetooth και να "τρέχει το τζι-πι-ες).

Γίνεται αυτό?

2)"Τρέχει" το Τζι-πι-ες και θέλω να καλέσω κάποιον μπορώ να το κάνω χωρίς να σταματήσει το τζι-πι-ες να τρέχει?π.χ πατάω ενα κουμπί και με φωνητική εντολή λέω πάρε τον ΤΑΔΕ μετά ενοείται πως πάμε στο 1) και θέλω να μιλάω και να τρέχει το τζι-πι-ες. η π.χ να πατάω το μεσαίο κουμπί να πηγαίνω contacts να παίρνω τον ταδε και μετά να ξαναπατάω το τζι-πι-ες πρόγραμμα και να μην έχει σταματήσει να τρέχει και να μου δείχνει και πάλι που είμαι κλπ σαν να το έκανα minimize...αυτο γίνεται?

Αν κάτι δεν γίνεται έτσι(που φαντάζομαι πως ζητάω πολλά άρα κατι δε θα γίνεται) μπορείται να μου πείτε πως και ΤΙ δεν θα λειτουργεί ετσι και ΠΩΣ θα λειτουργεί..?

ευχαριστώ προκαταβολικά

(τώρα που η navigon έβγαλε κάτι αρκετά καλο-ακριβό πρέπει να το ψάξει κανείς πριν προβεί σε κάποια αγορά)

το εξηγείς λίγο αυτό.δηλ σε τι διαφέρει το κανονικο radio streaming και τι το internet radio(δεν έχω ακούσει ποτέ ράδιο απο το κινητό αλλα ενδιαφέρομαι όλο και περισσότερο - το μόνο που ξέρω είναι ότι για να ακούσεις απο το iPhone ραδιο μεσω νετ υπάρχουν κάποια apps π.χ pandora όπως είπες κ.α)

Για τα προγραμματα GPS δεν μπορω να σου πω με σιγουρια το τι ακριβως γινεται γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει καποιο. Η λογικη μου ομως λεει οτι θα ειναι κατι παρομοιο με το τι συμβαινει στο google maps. Μπορεις να λαβεις κληση και να συνεχισεις να εισαι στο χαρτη. Πιστευω καποιος γενναιος (μη ξεχναμε 75 ευρω ειναι αυτα...) θα μπορεσει να μας πει με περισσοτερη λεπτομερεια.

Οσο για το internet radio οι διαφορες με εφαρμογες τυπου imeem ειναι η διαφορα στο streaming. To imeem σαν εφαρμογη μουσικης κανει stream σε μεγαλυτερο bitrate (128kbps) απ'οτι συνηθως βρισκεις τα streams του ραδιοφωνου (32kbps, 64kbps). Αυτο δε σημαινει βεβαια πως δεν υπαρχουν και ραδιοφωνικοι σταθμοι που κανουν stream σε μεγαλυτερο bandwidth (192kbps). Το συνηθεστερο παντως ειναι τα 64kbps.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS