Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος τα γράμματα που υπάρχουν δεξιά στα contacts για να βρίσκεις πιο εύκολα τις επαφές σου να γυρίσουν στα Ελληνικά;

Βαλε τα ελληνικα σαν γλωσσα. Οχι μονο για το πληκρολογιο αλλα για ολο το κινητο.

Settings -> General -> International -> Language

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για όσους ενδιαφέρονται το προπαρείγγειλα από voda.... Κομοτηνής.Τιμή δεν ξέρω αλλά λογικά θα είναι 700-720 πάνω-κάτω...(32άρι)
Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja:

εγω μολις το πηρα....

μαυρακι 16αρι...

ειναι στο κουτακι του γιατι παω για δουλεια...τα λεμε πιο μετα αν θελετε να ρωτησετε κατι!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Guest valeria
εγω μολις το πηρα....

μαυρακι 16αρι...

ειναι στο κουτακι του γιατι παω για δουλεια...τα λεμε πιο μετα αν θελετε να ρωτησετε κατι!

Άντε μεγεια και από εδώ! :) Καλό ξεζούμισμα :lol:

εγω μολις το πηρα....

μαυρακι 16αρι...

To πηρες??? Απο που? Αντε να το χαιρεσαι! Καλομιλητο!!

Με το που τελειωσεις τη δουλεια δωσε μας τις πρωτες εντυπωσεις!! Περιμενουμε!

εγω μολις το πηρα....

μαυρακι 16αρι...

Καλορίζικο,που βρίσκεσαι και το πήρες τώρα;

εγω μολις το πηρα....

μαυρακι 16αρι...

Καλοριζικο! Περιμενουμε εντυπωσεις ! ;)

Καλορίζικο,που βρίσκεσαι και το πήρες τώρα;

Ιταλια βρισκεται ο φιλος pik. :)

http://cache.gizmodo.com/assets/wwdc2009/wwdc2009-840.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Να μας πει επισης αν ειχε κινηση γενικα οπως περσυ κ ποσο το δινουν περιπου με συνδεση...
:w00t:

Προς pic.

Δεν εισαι ακομα εδω να μας πεις εντυπωσεις; Αισχος!!!

Παντως απ'οτι διαβαζω ειναι πανγρηγορο. Κανενα drop στο framerate στα παιχνιδια, γρηγορο boot up (19") και το καλυτερο: Mπορει οχι μονο να παιξει αλλα και να τραβηξει video 720p!!!

Βεβαια η apple το εχει απενεργοποιησει αυτο το feature λογω φοβου υπερθερμανσης αλλα η δυνατοτητα υπαρχει. Η native ταχυτητα του επεξεργαστη ειναι στα 800Μhz απλα η apple τον εχει ριξει στα 600.

φιλοι μου πρωτες εντυπωσεις!!!!!

λοιπον με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γονατισμα 3 ωρες στο τρενο μονο με 3G+GPS η μπαταρια εφτασε στο 45% ..

λογικο αφου καταναλωσα σε 3 ωρες 100ΜΒ internet data(εχω data pack)

1.μπαταρια κατα πολυ καλυτερη απο το παλιο μου edge και ακομα καλυτερη και απο το 3G

2.οθονη η οποια οντως δεν πιανει δαχτυλιες τοσο πολυ!πολυ καλο αυτο!επισης μου αρεσε που στο πισω μερος οι ονομασιες ειναι νικελενιες οπως το μηλαρακι και οχι απλες οπως στο 3G

3.σημα....ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...ισαξιο με το 6120 μου που το θεωρω απιστευτο!Επιανε σε τουνελ ανετα και κρατουσε την συνομιλια με μια μπαρα σηματος!

4.πολυ καλο ακουστικο ...κατα πολυ μαλιστα...

5.Σαφαρι...εδω γελαμε...ειναι σαν να βρισκομαι στο Macbook Pro μου...βεβαια φταιει οτι ειχα και καλο σημα απο την ΤΙΜ αλλα ειλικρινα πλεον μιλαμε για απροβληματιστο ιντερνετ!να πως βγηκαν τα 100ΜΒ...

6.voice control δεν καταφερα να κανω γιατι οταν το πηρα δεν μπορεσα να κανω sync τις επαφες.

ακομα ουτε το iPod δεν εχω δοκιμασει.

7. youtube...εβαλα το id/account και μου εβγαλε και τα περιπου 140 βιντεακια που εχω ως ''αγαπημενα᾽᾽ δεν ξερω ομως αν σε αυτα θα προστεθουν τα αλλα που ειχα στο EDGE kai ηταν διαφορετικα.

8.τα ελληνικα μια χαρα δουλευουν οπως στην 3.0GM.

9.θυμαμαι χρονομετρουσα ποσο κανουν να ανοιξουν τα preferences στο παλιο μου...7 με 8 δευτερα...

εδω ειμαστε στα 2!!!!!!!! πεταει!!!!!!!

10.πρεπει να συνηθισω το πλαστικο του πισω μερος...2 χρονια με το αλλο και το αλουμινιο μου λειπει...σε σχεση με τα 3g μου δινει την εντυπωση ελαχιστα καλυτερης συσκευης σε ποιοτητα.

μεχρι τωρα ουτε ρωγμες ουτε διαχυση φωτος στο πλαι ουτε σκονη κατω απο την οθονη.

11.video...πανω στο intercity για Μιλανο επιανε κανονικα το τοπιο...αυτο το intercity παει με 180χλμ σε ορισμενα σημεια...

12.εκει εκανα και τεστ του GPS πανω στο τρενο!!!!πηγαινε σαν τρελο!!!!!

γενικα ειναι τρομερα γρηγορο δεν μου φανηκε να ζεσταινει πολυ και για πρωτη φορα μαλλον δεν προκειται να κανω σε iPhone jailbreak...

ειναι πληρες.ειναι οπως επρεπε να ειναι το πρωτο iPhone αν οχι το 3G.

βεβαια δεν σας ειπα κατι που δεν ξερετε...τα εχετε ακουσει αυτα...ομως σας τα επιβεβαιωνω απολυτα...

εχει διαφορα μεγαλη.

βεβαια τα χρηματα ηταν πολλα ομως πριν 2 χρονια πολλοι αγοραζαμε το EDGE χωρις εγγυηση 500Ε...

ενιωσα λιγο καπως γιατι 599Ε ειναι μεγαλο ποσο...αλλα γνωριζοντας οτι θα το κρατησω περιπου 2+ χρονια (αν ζησουμε)θα τα βγαλει τα χρηματα του.

το συνιστω σε ολα τα παιδια που εχουν το EDGE...οχι ομως σε οσους εχουν 3G.

απεναντι μου καθισμενος στον τρενο παιδι με 3G...εκει δεν φαινονται τα χρηματα...καλλιστα μπορει να πει κανεις οτι παιρνω ενα μεταχειρο 3G kai ειμαι οκ...δεν ειναι ετσι ομως...αυτο το νεο εχει να κανει με την αισθηση...εκτος απο την πληροτητα...

και γι αυτο πληρωνεις...

ΥΓ. εχει πολυ πλακα το ταπ για να κανεις φοκους.....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ευχαριστω!!!!!

αν εχεις 3G μην ψηνεσαι...

καλυτερα φαε τα χρηματα σε διακοπες...

εγω περασα απο κατι το πολυ διαφορετικο σε 3GS...

pik. speaking...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ευχαριστω!!!!!

pik. speaking...

pik. speaking but pik. says nothing, το μονο που ειπες ειναι να μην το παρουν αυτοι που εχουν 3g!!!:mad:

εγω που εχω diamond να κανω την αγορα?

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

Η native ταχυτητα του επεξεργαστη ειναι στα 800Μhz απλα η apple τον εχει ριξει στα 600.

833MHz αν δεν απατώμαι :)

ευχαριστω!!!!!

pik. speaking...

Εγώ θα άλλαζα μόνο και μόνο για την ταχύτητα απόκρισης.. Ήταν άλλωστε και το μόνο που με ενοχλούσε στο iPhone 3G, το ότι επέλεγες Settings/SMS/Photos και περίμενες πολύ για να δεις απόκριση.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Και από φωτό τι λέει;:rolleyes:

Βιντεάκι 3Gs vs 3G στο άνοιγμα σελίδας

Σε παρακαλώ να χρησιμοποιεις την τροποποίηση μηνύματος,

δεν είναι chatroom

Βιντεάκι 3Gs vs 3G στο άνοιγμα σελίδας

Ενδιαφέρον σίγουρα.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

pik. speaking but pik. says nothing, το μονο που ειπες ειναι να μην το παρουν αυτοι που εχουν 3g!!!:mad:

εγω που εχω diamond να κανω την αγορα?

εσυ να την κανεις την αγορα να σωσεις την ψυχη σου.....

you only live once φιλτατε

σαν GPS δοκιμασα την native εφαρμογη με το data pack...

damokles αν σε ενδιαφερει η αποκριση τοτε θα σου πηγαινει γαντι...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εσυ να την κανεις την αγορα να σωσεις την ψυχη σου.....

you only live once φιλτατε

σαν GPS δοκιμασα την native εφαρμογη με το data pack...

damokles αν σε ενδιαφερει η αποκριση τοτε θα σου πηγαινει γαντι...

με την απαντηση σου, μου εσωσες τη ψυχη:D

πρωτα ο θεος Σεπτεμβριο που θα παω ελλαδα θα το παρω.

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

Για χαρά παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός Diamond touch cruise. Όλα μου τα κινητά μέχρι τώρα είχαν Windows Mobile και σκοπεύω να έρθω στην Dark side (or is it the light side :lol:) του iPhone 3G S μιας και βλέπω ότι αποχτά πολύ gaming content (crazy gamer here :w00t:).

Να ρωτήσω όμως κάτι που με απασχολεί. Το GPS του iPhone είναι Internet based? Δηλαδή δεν δουλεύει χωρίς Internet? Ρωτάω γιατί δεν έχω όρεξη να πληρώνω τα άντερα μου σε Internet πακέτα (βέβαια έχει πολυυυυυυ καιρό που έκανα έρευνα αγοράς για Internet στο κινητό και μπορεί να λέω βλακείες :X διορθώστε με αν κάνω λάθος :rolleyes:)

Thanks for your time :O

Για χαρά παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός Diamond touch cruise. Όλα μου τα κινητά μέχρι τώρα είχαν Windows Mobile και σκοπεύω να έρθω στην Dark side (or is it the light side :lol:) του iPhone 3G S μιας και βλέπω ότι αποχτά πολύ gaming content (crazy gamer here :w00t:).

Να ρωτήσω όμως κάτι που με απασχολεί. Το GPS του iPhone είναι Internet based? Δηλαδή δεν δουλεύει χωρίς Internet? Ρωτάω γιατί δεν έχω όρεξη να πληρώνω τα άντερα μου σε Internet πακέτα (βέβαια έχει πολυυυυυυ καιρό που έκανα έρευνα αγοράς για Internet στο κινητό και μπορεί να λέω βλακείες :X διορθώστε με αν κάνω λάθος :rolleyes:)

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις το iPhone 3GS ως σκέτη συσκευή, μην το κάνεις, δεν αξίζει. Είναι προτιμότερο να πάρεις και ένα "παχυλό" data plan γιατί μόνο έτσι θα την αξιοποιήσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν θα σε απασχολεί και το κατέβασμα χαρτών.

Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι, το ενσωματωμένο Google Maps τραβάει χάρτες από το δίκτυο. Προβλέπεται όμως να βγουν και αυτόνομες εφαρμογές (όπως TomTom).

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Απ'οτι εχω δει μπορεις να παρεις ενα συμπαθητικο πακετο data απο vodafone με επιπλεον 20 ευρω τ μηνα. Χωρις δηλαδη να μπεις σε καποιο συγκεκριμενο προγραμμα iphone. Νομιζω οτι ειναι κατι σε 500MB ;; Ας διορθωσει καποιος που ξερει περισσοτερα. Και 250ΜΒ να ειναι μονο και παλι δεν προκειται να τα φτασεις ευκολα.

Παντως μια βολτα απο καποιο καταστημα vodafone (η του provider της προτιμησης σου ) θα σε βοηθησει ιδιαιτερα.

εχουν βγει ηδη 3 εφαρμογες με πληρεις maps

Tom Tom/Navigon/Sygic.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS