one_tree_hill Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Πόσο εύκολα μπορεί το κινητό αυτό να γρατσουνιστεί μέσα σε 20 περίπου μέρες? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Ανάλογα τον ιδιοκτήτη και πόσο το προσέχει. Κάποιος που το παρατάει όπως να'ναι μπορεί να το γρατσουνίσει πάρα πολύ σε 20 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Τελικά αυτό ήταν. Έβαλα το 2007 και έγινε συγχρονισμός! :) Αυτό είναι καλό για να βάλω Ελληνικά; http://greek-iphone.com/gallery Κάποιος παιδιά; αξίζει να βάλω αυτά τα Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Ανάλογα τον ιδιοκτήτη και πόσο το προσέχει. Κάποιος που το παρατάει όπως να'ναι μπορεί να το γρατσουνίσει πάρα πολύ σε 20 μέρες. Βασικά το προσέχω σα τα μάτια μου,το αφήνω ΠΑΝΤΑ πάνω στο ειδικό πανάκι,φοβάμαι όμως μη γρατοσυνιστεί μέσα στη τσέπη,παρόλο που δεν έχω τίποτα μέσα,παρά μόνο το κινητό Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Μη φοβάσαι τότε. Καλή θα ήταν και μια θηκούλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Έχω θήκη,μια rubber,αλλά την έπλυνα,τη στέγνωσα και τώρα δεν εφαρμόζει στο πάνω μέρος καλά κ είναι χάλια..κ πρεπει να περιμενω μεχρι τις 28 που θα παω στο mall με το σχολείο στην 3ήμερη,να πάρω άλλη από το fnac...anyway,σίγουρα δε γρατσουνιέται μέσα στην τσέπη?το να γρατσουνιστεί το iphone είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 lol, και εγώ στην τσέπη του παντελονιού τη βάζω και δε μου έχει πάθει τίποτα τόσους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Έχω θήκη,μια rubber,αλλά την έπλυνα,τη στέγνωσα και τώρα δεν εφαρμόζει στο πάνω μέρος καλά κ είναι χάλια..κ πρεπει να περιμενω μεχρι τις 28 που θα παω στο mall με το σχολείο στην 3ήμερη,να πάρω άλλη από το fnac...anyway,σίγουρα δε γρατσουνιέται μέσα στην τσέπη?το να γρατσουνιστεί το iphone είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος...Αν μιλάμε για την οθόνη, τότε χλωμό να γρατζουνιστεί αν δεν έχεις τίποτα άλλο στην τσέπη... Αν εννοείς το πλαστικό, δεν παίζει να μην κάνει γρατζουνιές έτσι κι αλλιώς και στο λέει κάποια που δεν το έχει βάλει ποτέ σε τσέπη και το έχει μόνιμα σε θήκη από τις 22 Αυγούστου και παρ'όλα αυτά έχει γρατζουνιές, που όμως φαίνονται μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες και με πολύ ψείρισμα. Γενικά θεωρώ εξαιρετικά απίθανο το συγκεκριμένο κινητό να μείνει αγρατζούνιστο, ό,τι και να κάνεις, είναι το πλαστικό τέτοιο που και να το ακουμπήσεις απλά κάπου, κάνει γρατζουνιά που λέει ο λόγος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Αν μιλάμε για την οθόνη, τότε χλωμό να γρατζουνιστεί αν δεν έχεις τίποτα άλλο στην τσέπη... Αν εννοείς το πλαστικό, δεν παίζει να μην κάνει γρατζουνιές έτσι κι αλλιώς και στο λέει κάποια που δεν το έχει βάλει ποτέ σε τσέπη και το έχει μόνιμα σε θήκη από τις 22 Αυγούστου και παρ'όλα αυτά έχει γρατζουνιές, που όμως φαίνονται μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες και με πολύ ψείρισμα. Γενικά θεωρώ εξαιρετικά απίθανο το συγκεκριμένο κινητό να μείνει αγρατζούνιστο, ό,τι και να κάνεις, είναι το πλαστικό τέτοιο που και να το ακουμπήσεις απλά κάπου, κάνει γρατζουνιά που λέει ο λόγος :p +1 Όχι που λέει ο λόγος... Έτσι ακριβώς είναι δυστυχώς :mad: Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Κάποιος παιδιά; αξίζει να βάλω αυτά τα Ελληνικά; Τελικά αυτό ήταν. Έβαλα το 2007 και έγινε συγχρονισμός! :) Αυτό είναι καλό για να βάλω Ελληνικά; http://greek-iphone.com/gallery Υπαρχουν και δωρεαν λυσεις .:rolleyes: Διαβασε το αναλογο θεμα που υπαρχει στην σχετικη ενοτητα..... εχουν κανει πολυ καλη δουλεια ορισμενα απο τα μελη μας ...αφιλοκερδως... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Υπαρχουν και δωρεαν λυσεις .:rolleyes: Διαβασε το αναλογο θεμα που υπαρχει στην σχετικη ενοτητα..... εχουν κανει πολυ καλη δουλεια ορισμενα απο τα μελη μας ...αφιλοκερδως... Ωχ.....! Τώρα είδα ότι θέλουν 30ευρώ! τι παραπάνω έχουν αυτοί από τις δωρεάν λύσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Ωχ.....! Τώρα είδα ότι θέλουν 30ευρώ! τι παραπάνω έχουν αυτοί από τις δωρεάν λύσεις; .........30€..... :p Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Μια απορία....Πόσο σας κρατάει με νορμάλ χρήση η μπαταρία? Και προτείνετε κάποια καλή δερμάτινη θήκη... Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Εξαρτάται τι εννοείς normal. Εγώ τώρα τελευταία το φορτίζω περίπου ανα 2-3 μέρες. Αν δεν το πειράζεις συνέχεια κρατάει αρκετά η μπαταρία. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσει. Νομίζω δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο κινητό που φορτίζει τόσο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Έχω βρει πολλές σελίδες που λένε πως η οθονη του iPhone 3G είναι scratch-proof και αν το βάζεις στην τσέπη μόνο του,δε γρατσουνιέται με τίποτα η οθόνη του...Αληθεύει?Παρήγγειλα μια θήκη κ ήρθε σήμερα και είχε κ screen protector αλλά δε μπόρεσα πάλι να το βάλω ακόμα κ με την μέθοδο της τηλεκάρτας...πάλι είχε μπιλάκια...κ δε μπορώ πάλι να παραγγέλνω... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Εγώ του πήρα αυτήν σε μαύρο, χωρίς belt clip : http://www.pielframa.net/iphone_unipur.asp Απίστευτη θήκη και κορυφαία σε αίσθηση και ποιότητα. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Έχω βρει πολλές σελίδες που λένε πως η οθονη του iPhone 3G είναι scratch-proof και αν το βάζεις στην τσέπη μόνο του,δε γρατσουνιέται με τίποτα η οθόνη του...Αληθεύει?Παρήγγειλα μια θήκη κ ήρθε σήμερα και είχε κ screen protector αλλά δε μπόρεσα πάλι να το βάλω ακόμα κ με την μέθοδο της τηλεκάρτας...πάλι είχε μπιλάκια...κ δε μπορώ πάλι να παραγγέλνω... Φίλε μου όσων αφορά τα μπιλάκια που λες, εγώ έβαλα την ζελατίνα προστασίας που είναι καθρέφτης και μου έκανε τα ίδια. Ήμουν έτοιμος να την βγάλω αλλά την άφησα έτσι. Διαπίστωσα ότι σε λίγες μέρες οι φυσαλίδες αέρα φεύγουν σιγά σιγά μόνες τους. Μέσα σε μια βδομάδα δεν μένει ούτε ίχνος! Υπομονή θέλει και να τις πιέζεις λίγο και εσύ να φύγουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 παιδια πως μπορουμε να βαλουμε ραδιοφωνο στο κινητο?? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 εχει αγορασει κανεις το iphone σε λευκο?κυκλοφορησε στην ελλαδα η μονο εξωτερικο? καπου διαβασα οτι αναμενονται κ νεες εκδοσεις του iphone ισχυει κατι τετοιο? σε περιπτωση αγορας του απο εξωτερικο τι γινεται με το θεμα εγγυησης? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 εχει αγορασει κανεις το iphone σε λευκο?κυκλοφορησε στην ελλαδα η μονο εξωτερικο? καπου διαβασα οτι αναμενονται κ νεες εκδοσεις του iphone ισχυει κατι τετοιο? σε περιπτωση αγορας του απο εξωτερικο τι γινεται με το θεμα εγγυησης? Κυκλοφορεί κανονικά σε λευκό(16Gb) Αναμένεται ανακοίνωση για νέο iPhone μέσα στο καλοκαίρι. Η εγγύηση νομίζω πως ισχύει στη χώρα που το πήρες, αν κ στην Αμερική μπορείς να κάνεις world wide επέκταση αν δε κάνω λάθος. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Κυκλοφορεί κανονικά σε λευκό(16Gb) Αναμένεται ανακοίνωση για νέο iPhone μέσα στο καλοκαίρι. Η εγγύηση νομίζω πως ισχύει στη χώρα που το πήρες, αν κ στην Αμερική μπορείς να κάνεις world wide επέκταση αν δε κάνω λάθος. κανα site με leecked υλικο για το νεο iphone? δλδ αγορα απο το ebay σημαινει οχι εγγυηση? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Καλημέρα, έχω μια απορία αλλά δεν είμαι σίγουρη σε ποιο θέμα να ρωτήσω. :) Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί το i-phone 3G και/κυρίως ως i-pod? Ο ήχος του είναι εξίσου καλός με ένα "κλασσικό" i-pod? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα mp3player 16G flash κλπ, αλλά αναρωτιέμαι μήπως μπορώ να κάνω την ίδια δουλειά με το i-phone. Thanks Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Είναι μια χαρά (μην πω και καλύτερο!) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση stereo :) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 μετα απο 1,5 χρονο με το κινητο μου πρωτης γενιας σκεφτομαι να το σκοτωσω και να περιμενω το επομενο... να την κανω η οχι... το EDGE μου αρεσει πολυ αλλα θα του λειπουν αρκετα πραγματακια σε σχεση με το νεο... και να δινω 500αρες καλοκαιρι δεν την κανω.... καμμια ιδεα.; ειμαι 70% να μην το δωσω.... αλλα φοβαμαι οσο πλησιαζει προς το Ινουνιο θα μικραινει το ποσοστο... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts