Jump to content

[Service] Προβλήματα / Απορίες / DOA

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε σακουλακι ηρθε το καινουργιο (?).

Όχι δε μου έχει έρθει ακόμα και γι αυτό κάνω την ερώτηση. Εσένα για παράδειγμα που στο έβγαλαν εκτός εγγύησης σου το έφεραν σε σακουλάκι ή σου έδωσαν καινούριο στο κουτί του;

Όχι δε μου έχει έρθει ακόμα και γι αυτό κάνω την ερώτηση. Εσένα για παράδειγμα που στο έβγαλαν εκτός εγγύησης σου το έφεραν σε σακουλάκι ή σου έδωσαν καινούριο στο κουτί του;

Σε καθε περιπτωση που γινεται αντικατασταση σε σακουλακι το δινουν. Η σιγουρια οτι δεν ειναι το παλιο το δικο σου ειναι το διαφορετικο ΙΜΕΙ.

Το αν ειναι ανακατασκευασμενο κλπ......

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εγώ σήμερα είχα επέτειο. Έκλεισα ένα μήνα από τη μέρα που παρέδωσα το κινητό στη vodafone και 3 βδομάδες από την ημέρα που αποδέχτηκα τη χρέωση για νέα συσκευή.

Ερώτηση για αυτούς που πλήρωσαν για νέα συσκευή (κόστος 190€): Ήρθε με καινούριο κουτί και σφραγισμένο ή ήταν refubrished το κινητό;

Ερώτηση προς τον φίλο HCI1999: Σου ήρθε το κινητό ή ακόμα;

το κινητο απο την περασμενη εβδομαδα μου εδωσαν τελικη ημερομηνια πεμπτη 29/11 και ακομα περιμενω. Βεβαια σημερα περνω τηλεφωνο για να κανονισω την διακοπη μου. Εχω ειδη παρει προσφορα απο cosmote την παλια μου εταιρεια και θα ζητησω να μου επιστρεψουν 2 μηνες απο την επιδοτηση που τους πληρωνα για τη συσκευη αλλιως δεν θα δουν ουτε λεπτο στη τσεπη τους. Ειναι κοινος απαραδεκτοι.

το κινητο απο την περασμενη εβδομαδα μου εδωσαν τελικη ημερομηνια πεμπτη 29/11 και ακομα περιμενω. Βεβαια σημερα περνω τηλεφωνο για να κανονισω την διακοπη μου. Εχω ειδη παρει προσφορα απο cosmote την παλια μου εταιρεια και θα ζητησω να μου επιστρεψουν 2 μηνες απο την επιδοτηση που τους πληρωνα για τη συσκευη αλλιως δεν θα δουν ουτε λεπτο στη τσεπη τους. Ειναι κοινος απαραδεκτοι.

Ως παθόν με το 3G και πληροφορίες ενημερώσεις με Vodafone η συσκευή αντικατάστασης επρόκειτο για τα ίδια πάνελ αλλά με διαφορετικό ΙΜΕΙ (κοινώς αλλαγή πλακέτας).

τουλάχιστον έτσι έγινε στο δικό μας :rolleyes:

Σε καθε περιπτωση που γινεται αντικατασταση σε σακουλακι το δινουν. Η σιγουρια οτι δεν ειναι το παλιο το δικο σου ειναι το διαφορετικο ΙΜΕΙ.

Το αν ειναι ανακατασκευασμενο κλπ......

Λίγο δύσκολο να βρεις έτσι άκρη με αυτά που απαιτείς για δύο λόγους:

1ος ζεις στην Ελλάδα και 2ος υπάρχουν και τα μικρά γραμματάκια που όταν έβαζες την υπογραφή σου δεν τα μελέτησες σωστά :rolleyes:

Εν ολίγην απλά κάνε λίγο υπομονή :confused:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Και πολύ καλά θα κάνεις. Αν και αφού πήρες επιδότηση δύσκολα θα σε αφήσουν να κάνεις διακοπή χωρίς να πληρώσεις κάτι. Εγώ είμαι εταιρικός πελάτης και θα τους τσούξει πολύ όταν τους ζητήσω διακοπή.

Συμφωνω απολυτα και ειναι ενας σοβαρος λογος να μην παρει καποιος Iphone.

Για να ευθυμήσουμε και λίγο, αυτό θυμίζει το σύζυγο που "έκοψε" τα "οικογενειακά κοσμήματα" για να τιμωρήσει τη σύζυγο που "εκδιδόταν" :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Ως παθόν με το 3G και πληροφορίες ενημερώσεις με Vodafone η συσκευή αντικατάστασης επρόκειτο για τα ίδια πάνελ αλλά με διαφορετικό ΙΜΕΙ (κοινώς αλλαγή πλακέτας).

τουλάχιστον έτσι έγινε στο δικό μας :rolleyes:

εγω αλλάζω για δεύτερη φορα το iphone. Την πρώτη φορά που παρέδωσα τη συσκευή είχε γρατζουνίές και στην οθόνη και στο πίσω μέρος και μου είπαν πάει για αντικατάσταση. μετά την αντικατάσταση όταν μου παρέδωσαν τη συσκεύη μου είπαν όντως ότι είχε πρόβλημα η πλακέτα και το εξωτερικό ήταν ολοκαίνουργιο καμία γρατζουνιά μπρός πίσω.

εγω αλλάζω για δεύτερη φορα το iphone. Την πρώτη φορά που παρέδωσα τη συσκευή είχε γρατζουνίές και στην οθόνη και στο πίσω μέρος και μου είπαν πάει για αντικατάσταση. μετά την αντικατάσταση όταν μου παρέδωσαν τη συσκεύη μου είπαν όντως ότι είχε πρόβλημα η πλακέτα και το εξωτερικό ήταν ολοκαίνουργιο καμία γρατζουνιά μπρός πίσω.

Το δικό μου 3G (γιατί δεν υπήρχε καν τότε 3Gs) ήταν ήδη 2 μηνών και έγινε αλλαγή μόνο στην καμμένη πλακέτα :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

το πηρα το πηρα χθες!ειμαι πολυ χαρουμενος μετα απο δυο μηνες τα καταφερα και ειναι ολοκαινουργιο γιαλιζει... τα λέμε καλη τυχη σε ολους τους υπολοιπους.

το πηρα το πηρα χθες!ειμαι πολυ χαρουμενος μετα απο δυο μηνες τα καταφερα και ειναι ολοκαινουργιο γιαλιζει... τα λέμε καλη τυχη σε ολους τους υπολοιπους.

Το πήρες γιατί έκανες φασαρία ή μήπως έφτασαν νέα iPhone επιτέλους;

2 μήνες και χαίρεσαι?????:X Να μου πεις το έχεις τουλάχιστον στα χέρια σου , αλλά έλεος με το διάστημα που χρειάζεται για να επισκευαστεί-αλλαχτεί ένα iphone!

Έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες , αλλά και σε άλλα forums και πόνεσαν τα μάτια μου!

Ως και 3 μήνες αναμονή!!!!.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για ένα κινητό τόσης αξίας !!!

Αν και δεν νομίζω να φταίει τόσο η Apple , αλλά περισσότερα τα καμάρια σε Voda και Cosmo...

Αν και θα έπρεπε η μαμά apple να κάνει έλεγχο στα εξουσιοδοτημένα της service ... αλλά , anyway!

Μ' αρέσει που άλλαξα την Samsung κατευθείαν όταν είδα ότι μου κράτησαν το κινητό 2 εβδομάδες... Όαση μπροστά στο οδοιπορικό του iphone! Ελπίζω να μην χρειαστεί να το πάω ποτέ για service γιατί θα γίνει τρελό happening ...:nuke:

2 μήνες και χαίρεσαι?????:X Να μου πεις το έχεις τουλάχιστον στα χέρια σου , αλλά έλεος με το διάστημα που χρειάζεται για να επισκευαστεί-αλλαχτεί ένα iphone!

Έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες , αλλά και σε άλλα forums και πόνεσαν τα μάτια μου!

Ως και 3 μήνες αναμονή!!!!.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για ένα κινητό τόσης αξίας !!!

Αν και δεν νομίζω να φταίει τόσο η Apple , αλλά περισσότερα τα καμάρια σε Voda και Cosmo...

Αν και θα έπρεπε η μαμά apple να κάνει έλεγχο στα εξουσιοδοτημένα της service ... αλλά , anyway!

Μ' αρέσει που άλλαξα την Samsung κατευθείαν όταν είδα ότι μου κράτησαν το κινητό 2 εβδομάδες... Όαση μπροστά στο οδοιπορικό του iphone! Ελπίζω να μην χρειαστεί να το πάω ποτέ για service γιατί θα γίνει τρελό happening ...:nuke:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μαλλον φιρι φιρι το πηγαινες:lol: αφου εβλεπες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πήρες γιατί έκανες φασαρία ή μήπως έφτασαν νέα iPhone επιτέλους;

εκανα και τα δυο αλλα η ανοργανοσια τους κυριάρχησε οποτε και η καθυστέρηση εμεινε

Λοιπόν αγορασα το iphone περυσι 24/8/08 μόλις βγήκε και χτές απο το πουθενά πέθανε το home button, με την εγγύηση τι παίζει?

Ισχυει ο νομος τις ευρωπαικής ένωσης που λέει 2 χρόνια και στα κινητά ή είναι 1 χρόνος?

Κοινώς θα βγάλω άκρη ή πάω για να χρυσοπληρώσω καινούργια συσκευή?

Btw απο Vodafone το πηρα.

Λοιπόν αγορασα το iphone περυσι 24/8/08 μόλις βγήκε και χτές απο το πουθενά πέθανε το home button, με την εγγύηση τι παίζει?

Ισχυει ο νομος τις ευρωπαικής ένωσης που λέει 2 χρόνια και στα κινητά ή είναι 1 χρόνος?

Κοινώς θα βγάλω άκρη ή πάω για να χρυσοπληρώσω καινούργια συσκευή?

Btw απο Vodafone το πηρα.

Ακόμα σε αντίστοιχη περίπτωση δεν έχω βρεθεί αλλά η Vodafone ισχυρίζεται πως μόνο για τα iPhone δίνουν την εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής κοινώς 1 έτος και όχι 2 έτη που δίνουν οι λοιποί.

Το θέμα είναι τώρα πως η εγγύηση ξεκινάει να "γράφει" από την στιγμή που συνδέθηκε για πρώτη φορά το iPhone με το iTunes και όχι το πότε έγινε η αγορά :rolleyes:

Καλό θα ήταν να απευθυνθείς / συμβουλευτείς κάποιο δικηγόρο για αυτή την περίπτωση γιατί ο ΦΕΚ λέει ξεκάθαρα για προϊόντα αγορασμένα από Ελλάδα ότι καλύπτεται με 2 έτη στα ηλεκτρονικά αλλά τώρα μπλέκονται με την APPLE :wacko:

Ακόμα σε αντίστοιχη περίπτωση δεν έχω βρεθεί αλλά η Vodafone ισχυρίζεται πως μόνο για τα iPhone δίνουν την εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής κοινώς 1 έτος και όχι 2 έτη που δίνουν οι λοιποί.

Το θέμα είναι τώρα πως η εγγύηση ξεκινάει να "γράφει" από την στιγμή που συνδέθηκε για πρώτη φορά το iPhone με το iTunes και όχι το πότε έγινε η αγορά :rolleyes:

Καλό θα ήταν να απευθυνθείς / συμβουλευτείς κάποιο δικηγόρο για αυτή την περίπτωση γιατί ο ΦΕΚ λέει ξεκάθαρα για προϊόντα αγορασμένα από Ελλάδα ότι καλύπτεται με 2 έτη στα ηλεκτρονικά αλλά τώρα μπλέκονται με την APPLE :wacko:

Ευχαριστώ για την απάντηση μόλις διάβασα τους όρους τις αππλ και αν δεν κάνω λάθος λέει οτι σε χώρες που προστατέυονται απο νόμους κτλ εγγύησης παραπάνω απο ότι δίνει η αππλ ισχύουν αύτοί (δλδ οι νόμοι τις ΄χωρας αγοράς) αν κατάλαβα καλά. Το θέμα είναι ότι απο ότι διαβάζω εδώ θα μείνω είτε το δεχθούν είτε όχι χωρίς αιφον για μήνες και αυτό δεν γίνεται :p δεν μπορώ χωρίς κινητό ή μάλλον δεν μπορώ χωρίς αιφον να το πω καλύτερα.

Κανένας άλλος που να περιμένει αντικατάσταση της συσκευής του?

Εγώ απο 04/11/2009 την εχω παραδόσει και περιμένω αντικατάσταση!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Ευχαριστώ για την απάντηση μόλις διάβασα τους όρους τις αππλ και αν δεν κάνω λάθος λέει οτι σε χώρες που προστατέυονται απο νόμους κτλ εγγύησης παραπάνω απο ότι δίνει η αππλ ισχύουν αύτοί (δλδ οι νόμοι τις ΄χωρας αγοράς) αν κατάλαβα καλά. Το θέμα είναι ότι απο ότι διαβάζω εδώ θα μείνω είτε το δεχθούν είτε όχι χωρίς αιφον για μήνες και αυτό δεν γίνεται :p δεν μπορώ χωρίς κινητό ή μάλλον δεν μπορώ χωρίς αιφον να το πω καλύτερα.

Μπορείς να τυπώσεις αυτά που διάβασες από την Apple και να το προσκομίσεις στην Vodafone αν σου πουν πως είναι εκτός εγγύησης :rolleyes:

Κανένας άλλος που να περιμένει αντικατάσταση της συσκευής του?

Εγώ απο 04/11/2009 την εχω παραδόσει και περιμένω αντικατάσταση!

Μην βιάζεσαι :p , νωρίς είναι , να εύχεσαι μην σε πάρει η μπάλα των εορτών και σε πάνε για το νέο έτος :wacko:

Μην βιάζεσαι :p , νωρίς είναι , να εύχεσαι μην σε πάρει η μπάλα των εορτών και σε πάνε για το νέο έτος :wacko:

Το αργότερο τη Δευτέρα θα το έχω:D

Απο τα κεντρικά τους!:D

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Το αργότερο τη Δευτέρα θα το έχω:D

Απο τα κεντρικά τους!:D

Άντε με το καλό :p

Τελικά την παρέλαβα σήμερα Τρίτη και όχι την Δευτέρα όπως μου είχαν πει!

Αλλα για μια μέρα δε πειράζει!

Καινούργια συσκευή λοιπόν με 3.1.2 firmware και παλιό bootrom!:)

Τελικά την παρέλαβα σήμερα Τρίτη και όχι την Δευτέρα όπως μου είχαν πει!

Αλλα για μια μέρα δε πειράζει!

Καινούργια συσκευή λοιπόν με 3.1.2 firmware και παλιό bootrom!:)

Καλημέρα :)

Καινούργια εννοείς σφραγισμένη συσκευή με τα παρελκόμενα της :rolleyes:

Καλημέρα :)

Καινούργια εννοείς σφραγισμένη συσκευή με τα παρελκόμενα της :rolleyes:

Ποτε δεν δινουν με κουτι και παρελκομενα.

Φιλικά Γιάννης

Ποτε δεν δινουν με κουτι και παρελκομενα.

Σε προηγούμενα ποστ έχουν αναφέρει ότι παρέλαβαν σφραγισμένο στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα ενώ από προσωπική "πείρα" :p νομίζω πως απλά παραλαμβάνεις σε σακουλάκι όπως ήταν και το δικό μου 3G :confused:

Σε προηγούμενα ποστ έχουν αναφέρει ότι παρέλαβαν σφραγισμένο στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα ενώ από προσωπική "πείρα" :p νομίζω πως απλά παραλαμβάνεις σε σακουλάκι όπως ήταν και το δικό μου 3G :confused:

Και η δικη μου εμεπιρια αυτο λεει και αν θυμαμαι καλα μια περιπτωση που πηρε πισω σφραγισμενο κουτι με ολα τα παρελκομενα ηταν μια που οταν παρεδωσε το κινητο για επισκευη ειχαν παρει και ολα τα παρελκομενα απο λαθος τους...

Φιλικά Γιάννης

• The topic was unpinned