hotcarver1 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Εχω δωσει το 3g16gb απο 14 οκτωβρη,μετα απο αρκετα τηλεφωνηματα μου ειπανε οτι εχει δρομολογηθει αντικατασταση,αλλα περιμενουν συσκευες...Βρισκεται κανεις αλλος στην ιδια φαση? Απαραδεκτη η vodafone..Απαραδεκτο να μην σου λενε ποτε θα παρεις το τηλεφωνο σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Εχω δωσει το 3g16gb απο 14 οκτωβρη,μετα απο αρκετα τηλεφωνηματα μου ειπανε οτι εχει δρομολογηθει αντικατασταση,αλλα περιμενουν συσκευες...Βρισκεται κανεις αλλος στην ιδια φαση? Απαραδεκτη η vodafone..Απαραδεκτο να μην σου λενε ποτε θα παρεις το τηλεφωνο σου.. Μια χαρά είναι η Vodafone και να χαίρεσαι που δεν είναι από Cosmote που "παίζει" να κάνεις και 1 εβδομάδα για να εντοπίσεις κάποιον να μιλήσεις ώστε να το αφήσεις για Service Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Α,δηλαδη με 3 εβδομαδες αναμονη πρεπει να ειμαι οκ??? Για ενα τηλεφωνο που εχω πληρωσει 600 ευρω? Και πληρωνω και dataplan?? Δεν νομιζω φιλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount07092014 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Εχω δωσει το 3g16gb απο 14 οκτωβρη,μετα απο αρκετα τηλεφωνηματα μου ειπανε οτι εχει δρομολογηθει αντικατασταση,αλλα περιμενουν συσκευες...Βρισκεται κανεις αλλος στην ιδια φαση? Απαραδεκτη η vodafone..Απαραδεκτο να μην σου λενε ποτε θα παρεις το τηλεφωνο σου.. -28 σεπτεμβρίου παραδίδω το iphone μου για επισκευη. -6 Οκτωβρίου με καλουν να παώ να το παραλαβω λεγοντας μου οτι η συσκευή δεν εχει προβλημα. Του διχνω τουσ ανιδεους οτι το κουμπυ λοκ δεν δουλευει και μου λενε συγνωμη θα το ξαναστειλουμε για σερβισ μιας και τωρα αλαξαμε εταιρια και εχουμε παει την καινουργια arvato (το ονομα δεν μου το λεγανε απο εδω μεσα το εμαθα). -20 Οκτ. ξανακαλώ και μου λένε περιμένουμε ακομα. -30 Οκτ εχω Φοτώσει και πλέων μου λένε να καλέσω στο 13830 και εκει μου λενε οτι θέλουμε 2 μερες για να επικοινωνησουν με το service. -αρχες νοεμβρη μου λενε οτι εχει δρομολογιθει αντικαταστασει εδω και 10 μερες απο την apple και περιμενουν και δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο -6 νοεμβρη εχω τηλεφωνο απο βονταφον για συγνωμες και μαλακιουιες και μετα απο το αναλογο γλυψυμο που μου κανανε πειρα μια πετσετα σκουπισα τα σαλια απο πανω μου και τους ειπα απλα εωθ θελω την συσκευη. -ακομα περιμενω... Τι εχετε να πειτε?::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 αν δεν τους τα χωσεις κ δεν τους απειλησεις στν ελλαδα δν βγαζεις ακρη...μονο με τσακωμο βρισκεις ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konzour Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 φίλε hotcarver1 ειμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση. 14 οκτωβρίου εστάλει και περιμενω και εγω παραλαβή καινούργιων συσκευων.... να δούμε πόσο θα περιμενουμε ακόμα!!!!!! Απλα ΕΛΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount07092014 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 αν δεν τους τα χωσεις κ δεν τους απειλησεις στν ελλαδα δν βγαζεις ακρη...μονο με τσακωμο βρισκεις ακρη... απάντησα αλλα δύστυχος εχουνε καλα εκπαιδευμένο προσωπικό οποτε καταλαβαινεις δεν μπορεις να κανεις και πολλά και δεν μου παει η καρδια να βρίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 χαχα μη μασας..!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Παρέδωσα τη συσκευή την Πέμπτη 04/11/2009 στη Vodafone αφού ενώ φόρτιζε αρνήθηκε να επανέλθει για να κάνω μια κλήση! Ολοι οι γνωστοι τρόποι επαναφοράς δε λειτούργησαν,οπότε έφυγε για το service! Η κοπέλα στο κατάστημα μου είπε οτι ήταν η τρίτη συσκευή που έπερναν εκείνη τη μέρα με το ίδιο σύμτωμα! Τεσπα!Τρείς με τέσσερις εβδομάδες το λιγότερο μου είπε οτι θα περιμένω για να έχω νέα τους! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παρέδωσα τη συσκευή την Πέμπτη 04/11/2009 στη Vodafone αφού ενώ φόρτιζε αρνήθηκε να επανέλθει για να κάνω μια κλήση! Ολοι οι γνωστοι τρόποι επαναφοράς δε λειτούργησαν,οπότε έφυγε για το service! Η κοπέλα στο κατάστημα μου είπε οτι ήταν η τρίτη συσκευή που έπερναν εκείνη τη μέρα με το ίδιο σύμτωμα! Τεσπα!Τρείς με τέσσερις εβδομάδες το λιγότερο μου είπε οτι θα περιμένω για να έχω νέα τους! Καλά είναι :rolleyes: , αλλά καλό θα ήταν να έρθεις σε επαφή εσύ γιατί παίζει να περιμένεις για πολύ παραπάνω :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noblet Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εγώ την πήρα στις 16/10 και την παρέδωσα στο κατάστημα,με όλα τα παρελκόμενα, στις 20/10.Την απέστειλαν στις 26! και μου είπαν οτι θέλει 5-7 μέρες.Έπειτα έμαθα για την αλλαγή συνεργασίας του service και μου είπαν οτι θέλει 11 μέρες(σήμερα είναι οι δωδέκατη:X).Ολο αυτό το καιρό "ενοχλώ" με τηλέφωνα και κατάστημα και την εξυπηρέτηση πελατών για να εισπράττω συνεχώς διαφορετικές απαντήσεις. Να διευκρινίσω οτι μιλάω για το 3g και οχι το 3gs. Τώρα είμαστε στο οτι η συσκευή μου είναι σε αναμονή αντικατάστασης,την οποία αντικατάσταση κάνει η εταιρεία service(?),χωρίς να ξέρω το ΠΟΤΕ θα έχω στα χέρια μου την αντικατάσταση,που δεν ξέρω αν αφορά νέα συσκευή στο κουτί της,η κάποια συσκευή όπως αναφέρθηκε σε σακουλάκι. Μπορώ να απαιτήσω τα χρήματα μου πίσω?Δεν ξέρω πως μπορώ να βρώ το δίκιο μου,αν τελικά μπορω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Δηλαδή να παρακαλάω να μη χαλάσει. Ντροπή τους. Πληρώνουμε τόσα και απαιτούμε service και συσκευή αντικατάστασης. Δηλ το datapack θα το πληρώνουμε τσάμτα γιατί συσκευή δε θα έχουμε. Μπορεί οι συσκευές προς αντικατάσταση να καθυστερούν να έρθουν απο apple ή να μπαίνουν τελευταίες στη λίστα αναμονής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εγώ την πήρα στις 16/10 και την παρέδωσα στο κατάστημα,με όλα τα παρελκόμενα, στις 20/10.Την απέστειλαν στις 26! και μου είπαν οτι θέλει 5-7 μέρες.Έπειτα έμαθα για την αλλαγή συνεργασίας του service και μου είπαν οτι θέλει 11 μέρες(σήμερα είναι οι δωδέκατη:X).Ολο αυτό το καιρό "ενοχλώ" με τηλέφωνα και κατάστημα και την εξυπηρέτηση πελατών για να εισπράττω συνεχώς διαφορετικές απαντήσεις. Να διευκρινίσω οτι μιλάω για το 3g και οχι το 3gs. Τώρα είμαστε στο οτι η συσκευή μου είναι σε αναμονή αντικατάστασης,την οποία αντικατάσταση κάνει η εταιρεία service(?),χωρίς να ξέρω το ΠΟΤΕ θα έχω στα χέρια μου την αντικατάσταση,που δεν ξέρω αν αφορά νέα συσκευή στο κουτί της,η κάποια συσκευή όπως αναφέρθηκε σε σακουλάκι. Μπορώ να απαιτήσω τα χρήματα μου πίσω?Δεν ξέρω πως μπορώ να βρώ το δίκιο μου,αν τελικά μπορω...:( Απλά υπομονή μιας και το ΜΕΓΑ λάθος των "άχρηστων" υπαλλήλων είναι ότι ΔΕΝ ξέρουν ούτε να μιλάνε ούτε ποια είναι η θέση τους εκεί , μιας και ο χρόνος που δίνουν ΔΕΝ διευκρινίζουν ότι είναι ο απαιτούμενος για την απάντηση από τον τεχνικό τομέα με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από εμάς να πιστεύουμε :wacko:΄ότι σε 10 ημέρες το πολύ θα παραλάβουμε τη συσκευή μας πίσω.:O Δυστυχώς μπαίνοντας στον "κόσμο" του σέρβις θα αναμένεις το ελάχιστο 30 ημέρες για να παραλάβεις συσκευή αντικατάστασης.:rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 βασικα ετσι που εχουμε γινει τωρα..δηλαδη οπου κ να πας βρισκεις ασυρματο δικτυο...το datapack ειναι αχρηστο..πλην ορισμενων περιπτωσεων..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 βασικα ετσι που εχουμε γινει τωρα..δηλαδη οπου κ να πας βρισκεις ασυρματο δικτυο...το datapack ειναι αχρηστο..πλην ορισμενων περιπτωσεων..!! Στα προγράμματα όμως των iPhone είναι στάνταρ το πακέτο δεδομένων :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Στα προγράμματα όμως των iPhone είναι στάνταρ το πακέτο δεδομένων :rolleyes: Δεν είσαι υποχρεωμένος να κανεις σύνδεση σε πρόγραμμα iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noblet Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Απλά υπομονή μιας και το ΜΕΓΑ λάθος των "άχρηστων" υπαλλήλων είναι ότι ΔΕΝ ξέρουν ούτε να μιλάνε ούτε ποια είναι η θέση τους εκεί , μιας και ο χρόνος που δίνουν ΔΕΝ διευκρινίζουν ότι είναι ο απαιτούμενος για την απάντηση από τον τεχνικό τομέα με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από εμάς να πιστεύουμε :wacko:΄ότι σε 10 ημέρες το πολύ θα παραλάβουμε τη συσκευή μας πίσω.:O Δυστυχώς μπαίνοντας στον "κόσμο" του σέρβις θα αναμένεις το ελάχιστο 30 ημέρες για να παραλάβεις συσκευή αντικατάστασης.:rolleyes: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου :) .Θεωρώ απαράδεκτο μια συσκευή σ αυτά τα χρήματα,αλλά και σε λιγότερα,που είχε πρόβλημα απο την πρώτη μέρα που την πήρα,αλλά δεν είχα χρόνο να την παραδώσω,κι ενώ έχω πληρώσει κανονικά τα χρήματα(για κάτι που αυτή τη στιγμή δεν εχω),να πρέπει να περιμένω ενα μήνα,με δικό μου κυνηγητό και πίεση για την όποια ενημέρωση. Μίλησα και με την Αvarto γιατί επίσης θεωρώ απαράδεκτο το να συνάπτω συμφωνία με τη vodafone και στα δύσκολα να τα ρίχνει αλλού. Απο την Avarto λοιπόν μου είπαν οτι δεν επιτρέπεται η απευθείας επικοινωνία,αλλά οτι τελως πάντως το service τον iphone κανονικά θέλει 5 μέρες,επειδή όμως μόλις συνεργάστηκαν με τη vodafone και θα πρέπει να γίνει η μεταφορά των τηλεφώνων θα πάρει λίγο παραπάνω. Απο ποιόν τελικά περιμένω συσκευή,απο την apple Που θα τη στείλει στην avarto για να τη στείλει στη vodafone?:( Και γιατί λές το ελάχιστο 30 μέρες...Υπάρχει έλλειψη αποθέματος?Είναι γραφειοκρατική διαδικασία και καθυστερεί? Όλο αυτό το βρίσκω εξαιρετικά άδικο και αντιεπαγγελματικό,αλλά υποθέτω οτι γι αυτό η χώρα που ζώ λέγεται Ελλάδα :X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Δεν είσαι υποχρεωμένος να κανεις σύνδεση σε πρόγραμμα iPhone. Τουλάχιστον στην καρτέλα iPhone 3G & iPhone 3GS , δεν δείχνει να μπορείς να πάρεις κάποιο iPhone που να μην σε "περάσουν" σε πρόγραμμα iPhone + δεδομένα :rolleyes: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου :) .Θεωρώ απαράδεκτο μια συσκευή σ αυτά τα χρήματα,αλλά και σε λιγότερα,που είχε πρόβλημα απο την πρώτη μέρα που την πήρα,αλλά δεν είχα χρόνο να την παραδώσω,κι ενώ έχω πληρώσει κανονικά τα χρήματα(για κάτι που αυτή τη στιγμή δεν εχω),να πρέπει να περιμένω ενα μήνα,με δικό μου κυνηγητό και πίεση για την όποια ενημέρωση. Μίλησα και με την Αvarto γιατί επίσης θεωρώ απαράδεκτο το να συνάπτω συμφωνία με τη vodafone και στα δύσκολα να τα ρίχνει αλλού. Απο την Avarto λοιπόν μου είπαν οτι δεν επιτρέπεται η απευθείας επικοινωνία,αλλά οτι τελως πάντως το service τον iphone κανονικά θέλει 5 μέρες,επειδή όμως μόλις συνεργάστηκαν με τη vodafone και θα πρέπει να γίνει η μεταφορά των τηλεφώνων θα πάρει λίγο παραπάνω. Απο ποιόν τελικά περιμένω συσκευή,απο την apple Που θα τη στείλει στην avarto για να τη στείλει στη vodafone?:( Και γιατί λές το ελάχιστο 30 μέρες...Υπάρχει έλλειψη αποθέματος?Είναι γραφειοκρατική διαδικασία και καθυστερεί? Όλο αυτό το βρίσκω εξαιρετικά άδικο και αντιεπαγγελματικό,αλλά υποθέτω οτι γι αυτό η χώρα που ζώ λέγεται Ελλάδα :X. Κανονικά από τη Voadafone θα παραλάβεις αλλά έχουν γίνει τόσο μπάχαλο όλα που ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω :wacko: Η Apple υποστηρίζει πως μόνο λογισμικό πρόγραμμα ελέγχου έχει δώσει στην Vodafone για έλεγχο λειτουργικότητας και τίποτε άλλο , η Vodafone με τη σειρά της εντός ή εκτός εγγυήσεως και συμφωνίας με την Apple ισχυρίζεται πως έχει συνεργασία με σέρβις στην Ελλάδα. :wacko: Και το μέγα ερώτημα , ποιος κοροϊδεύει ποιόν δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα :confused: Απλά υπομονή μόνο και λίγο "σκούντημα" μετά το 15πενθήμερο στο τμήμα παραπόνων του παρόχου. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noblet Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Τουλάχιστον στην καρτέλα iPhone 3G & iPhone 3GS , δεν δείχνει να μπορείς να πάρεις κάποιο iPhone που να μην σε "περάσουν" σε πρόγραμμα iPhone + δεδομένα :rolleyes: Κανονικά από τη Voadafone θα παραλάβεις αλλά έχουν γίνει τόσο μπάχαλο όλα που ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω :wacko: Η Apple υποστηρίζει πως μόνο λογισμικό πρόγραμμα ελέγχου έχει δώσει στην Vodafone για έλεγχο λειτουργικότητας και τίποτε άλλο , η Vodafone με τη σειρά της εντός ή εκτός εγγυήσεως και συμφωνίας με την Apple ισχυρίζεται πως έχει συνεργασία με σέρβις στην Ελλάδα. :wacko: Και το μέγα ερώτημα , ποιος κοροϊδεύει ποιόν δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα :confused: Απλά υπομονή μόνο και λίγο "σκούντημα" μετά το 15πενθήμερο στο τμήμα παραπόνων του παρόχου. :) Αυτό θα κάνω! Έτσι όπως προσπάθησαν να μου τα εξηγήσουν ήταν οτι αυτόν τον τεχνικό έλεγχο που λες πιο πάνω τον κάνει η νέα εταιρεία συνεργασίας τους.Κατόπιν είτε φτιάχνει με το νέο λειτουργικό,είτε αποφασίζει αντικατάσταση του. Το επόμενο βήμα δεν έχω καταλάβει ακόμα,αλλά που θα πάει...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Τουλάχιστον στην καρτέλα iPhone 3G & iPhone 3GS , δεν δείχνει να μπορείς να πάρεις κάποιο iPhone που να μην σε "περάσουν" σε πρόγραμμα iPhone + δεδομένα :rolleyes: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-29901,5182.action Έχω μπει να αγοράσω το iPhone 3GS 32GB Black. Όπως μπορείς να δεις κάτω από τα iPhone προγράμματα υπάρχουν τα Unlimited, τα Unlimited με Internet, τα Ευέλικτα και τα Οικονομικά. από τη Voadafone θα παραλάβεις αλλά έχουν γίνει τόσο μπάχαλο όλα που ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω :wacko: Η Apple υποστηρίζει πως μόνο λογισμικό πρόγραμμα ελέγχου έχει δώσει στην Vodafone για έλεγχο λειτουργικότητας και τίποτε άλλο , η Vodafone με τη σειρά της εντός ή εκτός εγγυήσεως και συμφωνίας με την Apple ισχυρίζεται πως έχει συνεργασία με σέρβις στην Ελλάδα. :wacko: Και το μέγα ερώτημα , ποιος κοροϊδεύει ποιόν δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα :confused: Απλά υπομονή μόνο και λίγο "σκούντημα" μετά το 15πενθήμερο στο τμήμα παραπόνων του παρόχου. Τα πράγματα είναι απλά. Η Vodafone εκτός από εισαγωγέας και διανομέας του iPhone στην Ελλάδα είναι και πάροχος service με βάση τη συμφωνία της με την Apple. Αν χαλάσει ένα iPhone που πήρες από τη συγκεκριμένη εταιρεία σε αυτή πρέπει να απευθυνθείς. Η συμφωνία της με την Apple για το service προβλέπει έλεγχο της συσκευής από το τμήμα service με το λογισμικό που της έχει δώσει η Apple και αντικατάσταση με ή χωρίς κόστος με βάση τους όρους που έχει θέσει η Apple (εγγύηση). Η αντικατάσταση γίνεται από ειδικό seed stock που έχει στείλει στη Vodafone η Apple και τα χαλασμένα τα στέλνουν πίσω στην Apple (λογικά στην Ιρλανδία). Δηλαδή το ότι αντί για επισκευή γίνεται έλεγχος και αντικατάσταση δεν σημαίνει πως αυτή δεν είναι συμφωνία service. Η μόνη διαφορά είναι ότι η Vodafone έχει δώσει το τμήμα service των συσκευών (και συνεπώς όλη αυτή τη διαδικασία με τα iPhones) σε ανεξάρτητη εταιρεία εδώ και χρόνια. Και επειδή πριν ένα μήνα η εταιρεία αυτή άλλαξε έχει γίνει λίγο μπάχαλο... H ίδια ακριβώς διαδικασία ισχύει και στη Cosmote και την έχει αναλάβει ο Γερμανός. Και εκεί δυστυχώς αν κρίνω από ανάλογα παράπονα τα ίδια χάλια ισχύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-29901,5182.action Έχω μπει να αγοράσω το iPhone 3GS 32GB Black. Όπως μπορείς να δεις κάτω από τα iPhone προγράμματα υπάρχουν τα Unlimited, τα Unlimited με Internet, τα Ευέλικτα και τα Οικονομικά. Τα πράγματα είναι απλά. Η Vodafone εκτός από εισαγωγέας και διανομέας του iPhone στην Ελλάδα είναι και πάροχος service με βάση τη συμφωνία της με την Apple. Αν χαλάσει ένα iPhone που πήρες από τη συγκεκριμένη εταιρεία σε αυτή πρέπει να απευθυνθείς. Η συμφωνία της με την Apple για το service προβλέπει έλεγχο της συσκευής από το τμήμα service με το λογισμικό που της έχει δώσει η Apple και αντικατάσταση με ή χωρίς κόστος με βάση τους όρους που έχει θέσει η Apple (εγγύηση). Η αντικατάσταση γίνεται από ειδικό seed stock που έχει στείλει στη Vodafone η Apple και τα χαλασμένα τα στέλνουν πίσω στην Apple (λογικά στην Ιρλανδία). Δηλαδή το ότι αντί για επισκευή γίνεται έλεγχος και αντικατάσταση δεν σημαίνει πως αυτή δεν είναι συμφωνία service. Η μόνη διαφορά είναι ότι η Vodafone έχει δώσει το τμήμα service των συσκευών (και συνεπώς όλη αυτή τη διαδικασία με τα iPhones) σε ανεξάρτητη εταιρεία εδώ και χρόνια. Και επειδή πριν ένα μήνα η εταιρεία αυτή άλλαξε έχει γίνει λίγο μπάχαλο... H ίδια ακριβώς διαδικασία ισχύει και στη Cosmote και την έχει αναλάβει ο Γερμανός. Και εκεί δυστυχώς αν κρίνω από ανάλογα παράπονα τα ίδια χάλια ισχύουν. Για τα προγράμματα ίσως επειδή είναι εταιρικές οι γραμμές μου δεν είχα δει πως για ιδιώτες υπάρχουν τόσα πολλά :rolleyes: Τη διαδικασία σέρβις την έχω ζήσει με το 3G οπότε την γνωρίζω αρκετά καλά όπως επίσης αναφέρομαι με άλλη όψη σχεδόν τα ίδια μιας και μέσα στο προβλήματα των συμφορουμήτων εδώ αν έχεις προσέξει (δεν κατηγορώ κάποιον) λένε πως από σέρβις της Ελλάδος (που κανονικά είναι απαράδεκτο το γεγονός της διαδικασίας τους) ενημερώθηκαν αρκετοί πως άνοιξαν της συσκευές και τις επισκεύασαν. Γι αυτό θα εξακολουθώ να πιστεύω πως μόνο να κάνουν τον μεσάζοντα ξέρουν οι Έλληνες και τίποτε άλλο , δηλαδή είναι άχρηστοι:cool: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Για τα προγράμματα ίσως επειδή είναι εταιρικές οι γραμμές μου δεν είχα δει πως για ιδιώτες υπάρχουν τόσα πολλά :rolleyes: Τη διαδικασία σέρβις την έχω ζήσει με το 3G οπότε την γνωρίζω αρκετά καλά όπως επίσης αναφέρομαι με άλλη όψη σχεδόν τα ίδια μιας και μέσα στο προβλήματα των συμφορουμήτων εδώ αν έχεις προσέξει (δεν κατηγορώ κάποιον) λένε πως από σέρβις της Ελλάδος (που κανονικά είναι απαράδεκτο το γεγονός της διαδικασίας τους) ενημερώθηκαν αρκετοί πως άνοιξαν της συσκευές και τις επισκεύασαν. Γι αυτό θα εξακολουθώ να πιστεύω πως μόνο να κάνουν τον μεσάζοντα ξέρουν οι Έλληνες και τίποτε άλλο , δηλαδή είναι άχρηστοι:cool: Nα έχουν ανοίξει και επισκευάσει συσκευές στην Ελλάδα αποκλείεται. Δεν έχουν ανταλλακτικά, δεν έχουν οδηγίες και είναι παράνομο. Ενδεχομένως να έκαναν κάποιο restore του λογισμικού (το μόνο που μπορούν να κάνουν) και εκ παραδρομής κάποιος πωλητής σε κατάστημα ή κάποιος τηλεφωνητής να τους είπε πως η συσκευή επισκευάστηκε. Αυτό έχει γίνει πολλές φορές. A, και στα επαγγελματικά μπορείς εκτός από iPhone πρόγραμμα να το πάρεις με απλό Ευέλικτο επαγγελματικό. Από εκεί και πέρα η ευθύνη για το μπάχαλο βαραίνει την Apple η οποία θα έπρεπε να είναι λίγο πιο αυστηρή με τις ελληνικές εταιρείες ως προς τη τήρηση της συμφωνημένης διαδικασίας. Αλλά μιλάμε για μια εταιρεία η οποία έβαλε ελληνικά στη συσκευή μετά από ένα χρόνο και που στέλνει πολύ μικρό stock στην Ελλάδα με αποτέλεσμα η συσκευή να είναι δυσεύρετη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount07092014 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 παιδια εγω πάντος δεν θα πληρωσω το ποσο του data plan για ολο τον καιρο που δεν ειχα το iphone μου. αλλα το ποσο ειναι γελοιο μιλαμε για 3,5 ευρω το μηνα. Οποτε τους ειπα οτι δεν ειμαι γυφτος και το μονο που με νοιαζει ειναι να εχω ξανα την συσκευη μου. αναφερθηκα οτι εχουν γινει ρομπα στα φορουμ και σκεφτομαι να διακόπσω βιαια το συμβολεο μου και ασ υποληπονται 2 μηνες ακομα και να μην τους πληρωσω τον μηνα του service απο 28 σεπτεμβριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 παιδια εγω πάντος δεν θα πληρωσω το ποσο του data plan για ολο τον καιρο που δεν ειχα το iphone μου. αλλα το ποσο ειναι γελοιο μιλαμε για 3,5 ευρω το μηνα. Οποτε τους ειπα οτι δεν ειμαι γυφτος και το μονο που με νοιαζει ειναι να εχω ξανα την συσκευη μου. αναφερθηκα οτι εχουν γινει ρομπα στα φορουμ και σκεφτομαι να διακόπσω βιαια το συμβολεο μου και ασ υποληπονται 2 μηνες ακομα και να μην τους πληρωσω τον μηνα του service απο 28 σεπτεμβριου. Τυπικά (νομικά) το να μην πληρώσεις το πάγιο της σύνδεσης σου (ολόκληρο ή μέρος αυτής) επειδή η συσκευή σου είναι στο service δεν στέκει δυστυχώς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις (πριν τη καταγγελία ή κάποιο εξώδικο) είναι να απειλήσεις ότι μετά το 12μηνο θα διακόψεις τη σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount07092014 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Τυπικά (νομικά) το να μην πληρώσεις το πάγιο της σύνδεσης σου (ολόκληρο ή μέρος αυτής) επειδή η συσκευή σου είναι στο service δεν στέκει δυστυχώς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις (πριν τη καταγγελία ή κάποιο εξώδικο) είναι να απειλήσεις ότι μετά το 12μηνο θα διακόψεις τη σύνδεση. για το data plan εχει οριστικοποιηθεί το θεμα. οσο αφορα για το υπολοιπο του συμβολαιου θα παω να μιλήσω σημερα και θα σας πω. παντως απαράδεχτη η κατασταση, είναι μαλάκουιες. τους εχω ηδει πει οτι θα διακόψω και εχω βρει προγραμμα με cosmote που ήμουν παλια και ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts