paolon Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 26/11 ειχα δωσει στην vodafone για επισκευη λογω προβληματος στο wifi το iphone 3g,σημερα παρελαβα την συσκευη αντικαταστασης ηρθα στο γραφειο εβαλα την καρτα sim και η οθονη του δεν ανταποκρινετε σωστα.ΝΤΡΟΠΗ μου δωσανε μια προβληματικη συσκευη Πήρα την πρωτοβουλία και πήγα την πέμπτη στην avarto,και μέσα σε είκοσι λεπτά μου κάνανε αντικατάσταση συσκευής όταν η vodafone(13830) μου έλεγε για 12 εργάσιμες μέρες,και το κατάστημα του πειραια ότι δεν ξέρουμε άμα σας έπεσε κάτω!!!.Μπράβο στην avarto ουστ στην vodafone και στους άσχετους που έχουν βάλει στα μαγαζιά τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Για να μου αλλάξουν το τζάμι στο 2g ζήτησαν 230 ευρώ!!.. Τελικά παράγγειλα ένα απο ebay με 8 ευρώ και το έφτιαξα μόνος μου:p επειδή και εμενα μου έσπασε η οθόνη και θέλω να το κάνω μονος μου να σε ρωτήσω πως το έκανες?με την τεχνική ξηλώνω όλο το κινητό η έβγαλες μονο το σπασμένο τζαμι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Πήρα την πρωτοβουλία και πήγα την πέμπτη στην avarto,και μέσα σε είκοσι λεπτά μου κάνανε αντικατάσταση συσκευής όταν η vodafone(13830) μου έλεγε για 12 εργάσιμες μέρες,και το κατάστημα του πειραια ότι δεν ξέρουμε άμα σας έπεσε κάτω!!!.Μπράβο στην avarto ουστ στην vodafone και στους άσχετους που έχουν βάλει στα μαγαζιά τους Το κατάστημα καλά σου έλεγε! Τις στσκευές τις στέλνουν στο Service 1 φορα τη βδομάδα και το ίδιο κάνει το Service οταν είναι να τις επιστρέψει! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaias1983 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Παιδια αν ρωτησω κατι και εγω?? Πηρα 3gs λευκο κ η οθονη του ειναι κιτρινη σε σχεση με το 2g που εχω.Αν το παω στην vodafone θα μου το αλλαξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Παιδια αν ρωτησω κατι και εγω?? Πηρα 3gs λευκο κ η οθονη του ειναι κιτρινη σε σχεση με το 2g που εχω.Αν το παω στην vodafone θα μου το αλλαξουν? Aυτό το περιστατικό έχει αναφερθεί χιλιάδες φορές.. Κάνε ένα search εδώ αλλά και στο google και θα το δεις... Γενικά τα περισσότερα ή μήπως και όλα είναι έτσι σε σχέση με τα προηγούμενα.. Το θέμα για το αν θα πας να το αλλάξεις εξαρτάται απο σένς.. Δες απλά αν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα.. π.χ. υπερβολικά έντονο κίτρινο χρώμα... διχρωμία στις άκρες τις οθόνης και γενικά διχρωμία κτλ.. Αλλιώς αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakara Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γειά σας παίδες, έχω ένα 3G και μου έσπασε η θήκη από την κάρτα sim. Εκείνο το πλαστικό που μπαίνει η κάρτα. Πού μπορώ να βρώ καινούριο? Στην Θεσσαλονίκη είμαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaias1983 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδια σημερα που ξυπνησα το κινητο δεν ανοιγει καθολου...Το ειχα στο φορτιστη να φορτιζει... Ουτε hard reset κανει ουτε τιποτα.To pc κ το itunes δεν το βλεπουν.Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?Ειναι iphone 3gs 16gb jailbreak με blackra1n.Λογικα ειμαι για vodafone???Μπορω να κανω κατι αλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Προσπαθησε να το ανοιξεις γιατι η εγγυηση δεν στο καλυπτει αφου εκανες επεμβαση στο λογισμικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaias1983 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Ειναι 3gs με το καινουριο bootrom οποτε δεν γινεται πληρως jailbreak οποτε δεν πιστευω να εχω προβλημα με την εγγυηση.Κ αφου κατα 90% το τηλεφωνο καηκε πως θα δουνε τι ειχε μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 παιδια οσοι αλλαξατε το σπασμενο τζαμι δυσκολευτικατε?ειναι επιφοβο να παθει τπτ το iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Για να φτιαχτει το κουμπι της σιγασης του ηχου? Μηπως ξερει κανεις ποσο θα μου κοστίσει? Δεν εχει φυγει μονο,εχει σπάσει πιστευω και ο εσωτερικος μηχανισμος που ανοιγοκλεινει,δλδ δεν ειναι μονο ενα κομματι πλαστικο... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 καλησπερα, πριν 15 μερες αγορασα απο κωτσο.. το iphone 3gs 32gb.απο την πρωτη μερα χρησης διαπιστωσα ενα μελανο σημειο στην οθονη εσωτερικα στο επανω σημειο παχους περιπου 10mm για να γινομαι κατανοητος,,το οποιο εμφανιζεται μονο οταν υπαρχει μαυρο,γκρι γενικα σκουροχρωμο φοντο. στην αρχη δεν το εδωσα σημασια ;) αλλα οσο το εβλεπα τοσο μου "ανεβαζε" τα νευρα :mad: ετσι σημερα αποφασισα να το παω στην voda η οποια θα το στειλει για service. τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης: ι) εκανα χαζομαρα που το εστειλα για αυτο το λογο στο service?:X (668€ το πηρα ρε παιδια γιατι να ηταν ελλατωματικο) ιι) αν η βλαβη επιδιορθωνεται, θα ανοιξουν καινουριο κινητο για να το φτιαξουν η θα το αντικαταστησουν με αλλο καινουριο?:O ιιι) πριν το στειλω το εκανα και ενα restore να δω μηπως βελτιωθει αλλα ματαια,, μηδενιζει η ωρα χρησης με το restore? iv)υπαρχει πιθανοτητα να το στειλουν πισω χωρις να κανουν κατι? ενημερωτικα να τονισω οτι το προβλημα δε καθιστούσε δυσλειτουργια κατα τη χρηση της συσκευης.. παρακαλω απαντηστε με στα ερωτηματα μου γιατι πιστευω εκανα¨"πατατα" που το εστειλα,με τοσα που διαβαζω :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Σήμερα το 3G μου έπεσε κάτω και έκανε κάτι βαθουλώματα, κι επειδή σπαζομαι να ξερω οτι το κινητο μου ειναι χτυπημενο, θελω να το παω για σερβις. Δικαιολογία έχω καλή, έχει διάχυση φωτός από αριστερά, οπότε. Το ερώτημά μου είναι, θα μου το αντικαταστήσουν; Σε πόσες μέρες; Είναι το 8άρι. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Σήμερα το 3G μου έπεσε κάτω και έκανε κάτι βαθουλώματα, κι επειδή σπαζομαι να ξερω οτι το κινητο μου ειναι χτυπημενο, θελω να το παω για σερβις. Δικαιολογία έχω καλή, έχει διάχυση φωτός από αριστερά, οπότε. Το ερώτημά μου είναι, θα μου το αντικαταστήσουν; Σε πόσες μέρες; Είναι το 8άρι. Αυτό μόνο εκεί που θα το πας μπορούν να σου το απαντήσουν, εμείς ότι και να σου πούμε στον αέρα θα είναι :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 θα μου το αντικαταστήσουν; Σε πόσες μέρες; το μονο σιγουρο. τι μερες??σ'ενα λεπτο! ας ειμαστε σοβαροι ρε παιδια επιτελους. μετα μας φταιει το service της voda ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) καλησπερα, πριν 15 μερες αγορασα απο κωτσο.. το iphone 3gs 32gb.απο την πρωτη μερα χρησης διαπιστωσα ενα μελανο σημειο στην οθονη εσωτερικα στο επανω σημειο παχους περιπου 10mm για να γινομαι κατανοητος,,το οποιο εμφανιζεται μονο οταν υπαρχει μαυρο,γκρι γενικα σκουροχρωμο φοντο. .......................................................... παρακαλω απαντηστε με στα ερωτηματα μου γιατι πιστευω εκανα¨"πατατα" που το εστειλα,με τοσα που διαβαζω :X Μια χαρά έκανες και το πήγες φίλε! Τόσα λεφτά έδωσες και το πήρες!!!!!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΕ έχεις την απαίτηση να είναι αψεγάδιαστο! Αν δεν επισκευάζεται εύκολα θα στο αντικαταστήσουν με καινούργιο... Βέβαια υπάρχει περίπτωση να κάνουν τις πάπιες και να σου πούνε δικαιολογίες , ΑΛΛΑ , σε καμιά περίπτωση μην κάνεις πίσω! Βρισίδια, απειλές και καθημερινό πρήξιμο καρυδιών με τηλεφωνήματα ή και επισκέψεις εκεί που το πήγες! Δυστυχώς έτσι μόνο βρίσκεις το δίκιο σου πλέον ... Πάντως μην ανησυχείς , έτσι όπως το περιγράφεις το πρόβλημα ..., θα στο φτιάξουν/αντικαταστήσουν! (Αν σου έχει πέσει και έχει έστω και ένα μικρό σημαδάκι , θα σου πουν ότι φταίει η πτώση ... ) Σήμερα το 3G μου έπεσε κάτω και έκανε κάτι βαθουλώματα, κι επειδή σπαζομαι να ξερω οτι το κινητο μου ειναι χτυπημενο, θελω να το παω για σερβις. Δικαιολογία έχω καλή, έχει διάχυση φωτός από αριστερά, οπότε. Το ερώτημά μου είναι, θα μου το αντικαταστήσουν; Σε πόσες μέρες; Είναι το 8άρι. Τι εννοείς όταν λες αν στο αντικαταστήσουν??? Στην εγγύηση?? Αν ναι , ΞΕΧΝΑ το... θα πληρώσεις κανονικότατα την ζημιά και αν είσαι τυχερός θα το πάρεις πίσω σε λιγότερο από μήνα, αλλιώς θα περιμένεις πολύ!!! Αν θες γρηγορότερα , δυστυχώς πρέπει να κάνεις αυτά που είπα και στον προηγούμενο φίλο!!! Good Luck ..:) Edited January 14, 2010 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Καλησπερα. το glass digitizer ειναι ενα κομματι ενωμενο.το αγοραζεις απο ebay(αγγλια καλυτερα κ οχι κινα). ειναι αστειο να τοποθετηθει κ δεν μπορει να το κατυαλαβει η καθε εταιρια αρκει να προσεξετε πως θα βγαλετε τα πλαινα αυτοκολητα του σκελετου της οθονης. εμενα μου εχει σπασει 6 φορες το γυαλι μπροστα. το home button βγαινει απο το παλιο κ μπαινει στο καινουργιο. δειτε εδω οδηγειες αντιικαταστασης: ενδεικτικα εγω αγοραζω απο αυτον γιατι εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ(εργαλεια,αυτοκολλητο για το digitizer,screen guard και ερχεται μεσα σε 4 μερες!!!): http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280443869864&ssPageName=STRK:MEWNX:IT oτιδηποτε χρειαζεστε στειλτε μου μηνυμα!! Για να φτιαχτει το κουμπι της σιγασης του ηχου? Μηπως ξερει κανεις ποσο θα μου κοστίσει? Δεν εχει φυγει μονο,εχει σπάσει πιστευω και ο εσωτερικος μηχανισμος που ανοιγοκλεινει,δλδ δεν ειναι μονο ενα κομματι πλαστικο... Ευχαριστω! το πλαστικο κανει γυρω στα 5 ευρω.ο εσωτερικος μηχανισμος κανει γυρω στα 15 ευρω.οταν το ανοιξεις πρεπει να προσεξεις κατω δεξια ενα μαυρο αυτοκολητο που αν φαινεται "ταλαιπωρημενο" οταν το πας για service μπορουν να στο βγαλουν εκτος εγγυησης!για να το βγαλεις το ζεστενεις με πιστολακι κ με πολυ υπομονη βγαινει.μετα απλα ξεβιδωνεις την πλακετα και αλλαζεις ολο το συστημα(headjack,αθορυβο,ανοιγμα κλεισιμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 (edited) Έχω ένα iPhone και μου έσπασε το πλαστικό που συγκρατεί την κάρτα SIM για να μπει στην υποδοχή του κινητού. Που θα μπορέσω να βρω αυτό το εξάρτημα; Ευχαριστώ:) Edited January 22, 2010 by Epicouros Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Έχω ένα iPhone και μου έσπασε το πλαστικό που συγκρατεί την κάρτα SIM για να μπει στην υποδοχή του κινητού. Που θα μπορέσω να βρω αυτό το εξάρτημα; Ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Έχω ένα "Iphone GS και μου έσπασε το πλαστικό που συγκρατεί την κάρτα SIM για να μπει στην υποδοχή του κινητού. Που θα μπορέσω να βρω αυτό το εξάρτημα; Ευχαριστώ:) http://cgi.ebay.co.uk/Apple-iPhone-3G-16GB-brand-new-SIM-tray-holder-in-black_W0QQitemZ270337094613QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_LaptopAccessories_RL?hash=item3ef158b3d5#ht_4944wt_941 http://cgi.ebay.co.uk/Apple-iPhone-3G-8GB-new-SIM-tray-holder-in-white_W0QQitemZ270337094751QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_LaptopAccessories_RL?hash=item3ef158b45f#ht_4748wt_941 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Έχω ένα iPhone GS και μου έσπασε το πλαστικό που συγκρατεί την κάρτα SIM για να μπει στην υποδοχή του κινητού. Που θα μπορέσω να βρω αυτό το εξάρτημα; Ευχαριστώ:) iPhone GS δεν υπάρχει ακόμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Το πέσιμο στο χιόνι καλύπτεται? :ninja::lol: Εdit: Εντάξει άνοιξε :) Edited January 25, 2010 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλησπερα. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο φορουμ για την ερωτηση που εχω. Αν καποιος αγορασει το iphone απο καταστημα Wind (το ξερω οτι επισημα δεν το δινει, αλλα ο θειος μου εχει επιδοτηση και μπορουν να του το φερουν) εχει εγγυηση? Εννοω εστω οτι χαλασε και πρεπει να επισκευαστει. Τα service για iphone ειναι μονο σε Vodafone και Cosmote. αν πας σε καποιο απο τα δυο αυτα service το τηλεφωνο με αποδειξη απο την Wind (κανονικη αποδειξη με το ΙΜΕΙ τυπωμενο πανω κανονικα κτλ) θα το δεχτουν για επισκευη ή οχι? Γιατι δεν λεει να τα σκασει στην Wind και να μην εχει εγγυηση. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλησπερα. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο φορουμ για την ερωτηση που εχω. Αν καποιος αγορασει το iphone απο καταστημα Wind (το ξερω οτι επισημα δεν το δινει, αλλα ο θειος μου εχει επιδοτηση και μπορουν να του το φερουν) εχει εγγυηση? Εννοω εστω οτι χαλασε και πρεπει να επισκευαστει. Τα service για iphone ειναι μονο σε Vodafone και Cosmote. αν πας σε καποιο απο τα δυο αυτα service το τηλεφωνο με αποδειξη απο την Wind (κανονικη αποδειξη με το ΙΜΕΙ τυπωμενο πανω κανονικα κτλ) θα το δεχτουν για επισκευη ή οχι? Γιατι δεν λεει να τα σκασει στην Wind και να μην εχει εγγυηση. Ευχαριστω Πολύ καλή ερώτηση. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ η Vodafone και η Cosmote από τη στιγμή που είναι εισαγωγείς του iPhone τότε θα έπρεπε να δέχονται συσκευές από οπουδήποτε είναι αγορασμένες από τη στιγμή που είναι νόμιμες για την αγορά που κυκλοφορούν. Δυστυχώς όμως δεν το κάνουν. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ έχω αγορασμένo iPhone από το Βέλγιο επειδή ζω εκεί. Κάποια στιγμή στις διακοπές πέρασα και από Vodafone και Cosmote και ρώτησα από περιέργεια αν θα μου έκαναν service στα πλαίσια της εγγύησης (όπως είναι υποχρεωμένοι από το νόμο από τη στιγμή που έχουν το service) αλλά η απάντηση που πήρα ήταν σαφώς αρνητική στολισμένη με πολλά ηλίθια επιχειρημάτα. Προφανώς αν κάποιος κινούταν νομικά εναντίον τους να δικαιωνόταν, αλλά τρέχα γύρευε. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση (και συγγνώμη για την παράκαμψη) εσύ το πας στη Wind αν πάθει κάτι. Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να σου το φτιάξουν. Δεν έχεις λόγο να πας στους άλλους. Αν δεν στο φτιάξουν απλά τους κάνεις καταγγελία. Δε μπορούν να πουλάνε κάτι και μετά αν χαλάσει να σου πουν ότι δεν έχει εγγύηση. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Πολύ καλή ερώτηση. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ η Vodafone και η Cosmote από τη στιγμή που είναι εισαγωγείς του iPhone τότε θα έπρεπε να δέχονται συσκευές από οπουδήποτε είναι αγορασμένες από τη στιγμή που είναι νόμιμες για την αγορά που κυκλοφορούν. Δυστυχώς όμως δεν το κάνουν. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ έχω αγορασμένo iPhone από το Βέλγιο επειδή ζω εκεί. Κάποια στιγμή στις διακοπές πέρασα και από Vodafone και Cosmote και ρώτησα από περιέργεια αν θα μου έκαναν service στα πλαίσια της εγγύησης (όπως είναι υποχρεωμένοι από το νόμο από τη στιγμή που έχουν το service) αλλά η απάντηση που πήρα ήταν σαφώς αρνητική στολισμένη με πολλά ηλίθια επιχειρημάτα. Προφανώς αν κάποιος κινούταν νομικά εναντίον τους να δικαιωνόταν, αλλά τρέχα γύρευε. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση (και συγγνώμη για την παράκαμψη) εσύ το πας στη Wind αν πάθει κάτι. Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να σου το φτιάξουν. Δεν έχεις λόγο να πας στους άλλους. Αν δεν στο φτιάξουν απλά τους κάνεις καταγγελία. Δε μπορούν να πουλάνε κάτι και μετά αν χαλάσει να σου πουν ότι δεν έχει εγγύηση. Απο οτι ρωτησα σημερα φαινεται οτι η Cosmote και Vodafone δεν καλυπτουν συσκευη με αποδειξη απο Wind. Οποτε η μονη λυση ειναι η Wind να δωσει αποδειξη απο μια απο τις δυο συγκεκριμενες εταιρειες. Σε ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts