Γιάννης Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Της κορης μου το κινητο το πηγαμε σε voda service με προβλημα σε λειτουργια αλλα επειδη ειχε δυο ραγισματακια εκει που μπαινοβαγαινει ο φορτιστης το εβγαλαν εκτος εγγυησης και θελουν 195 ευρω για να το αντικαταστησουν. Μου ειπαν οτι το νεο κινητο θα εχει 1 χρονο εγγυηση. Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει ???Δεν πολυ εχω εμπιστοσυνη στα τηλεφωνα ... Το θεμα της υποχρεωτικης εγγυησης ειναι μια γνωστη πονεμενη ιστορια που για να βγαλεις ακρη , αν βγαλεις , θα στοιχισει πιο πολυ απο την ζημια. Νομος υπαρχει αλλα νομος να εφαρμοζεται ο νομος δεν υπαρχει... Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzor Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 τι το ψάχνετε; Θα πας να το παίξεις τραμπούκος να τους πεις οτι ανανεώνεται η εγγύηση κτλ. κτλ. Το πολύ πολύ να το δεχτούν και μετά να σου πούνε οτι έχει υγρασία (εδώ το κάνουν για τα εντός έγγυησης..), οπότε το πετάνε αυτόματα εκτός εγγύησης. Το θέμα είναι όταν το διαφημίζουν με ένα χρόνο εγγύηση γιατί δεν πάει κανένας να τους πει τπτ; Ας τους στριμώξει λίγο το κράτος... αλλά εδώ τους υποκλέπτανε τις συζητήσεις και δεν είπαν τπτ για την εγγύηση του iphone θα ιδρώσει το αυτί τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcode Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Εγω έχω πάει το κινητό από τις 24/08 και από το site τους είδα ότι θα πάρω καινούριο (αντικατάσταση ΙΜΕΙ). Το θέμα είναι ότι φεύγω για εξωτερικό την άλλη βδομάδα και μου είπαν οτι υπάρχει έλλειψη στο 16αρι άσπρο. Πως να πιέσω.; Οι 10 εργάσιμες πέρασαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thryleon Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Καλησπέρα! Έχω αγοράσει μέσω αγγελίας ένα Iphone 3G, το οποίο ήταν καινούριο από αντικατάσταση. Δυστυχώς πριν από τρεις μέρες εμφανίστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη του και χρειάζεται επειγόντως επισκευή. Γνωρίζει κάποιος από προσωπική εμπειρία, αν η εγγύηση ανανεώνεται μετά από αντικατάσταση; Σε αυτή την περίπτωση είμαι καλυμμένος γιατί η αντικατάσταση έγινε τον Ιούλιο του 2009. Σε διαφορετική περίπτωση δεν είμαι γιατί η αρχική αγορά έγινε τον Αύγουστο του 2008. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Απλά αν υπάρχει κάποιος που να του αντικατέστησαν το iphone και ξέρει αν ανανεωνεται η εγγύησή του ας απαντήσει. Δυστυχώς είμαι στο εξωτερικό, διαφορετικά θα πήγαινα και θα ρώταγα σε ένα μαγαζί vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Απλά αν υπάρχει κάποιος που να του αντικατέστησαν το iphone και ξέρει αν ανανεωνεται η εγγύησή του ας απαντήσει. Δυστυχώς είμαι στο εξωτερικό, διαφορετικά θα πήγαινα και θα ρώταγα σε ένα μαγαζί vodafone. Σύμφωνα με το νόμο αν ό,τι επισκευάζεται ή αλλάζει ανανεώνεται και η εγγύησή του. Παράδειγμα: Αν σου αλλάξουν μόνο οθόνη τότε το τηλέφωνο θα έχει όσο εγγύηση του απομένει ενώ της οθόνης συγκεκριμένα και μόνο θα ανανεωθεί. Αν σου αλλάξουν όλη τη συσκευή ανανεώνεται όλη η εγγύηση. Ζήτα να στο επιβεβαιώσουν και στο κατάστημα. Αν σου αρχίσουν τις εξυπνάδες να τους υπενθυμίσεις τις υποχρεώσεις τους βάση του ελληνικού δικαίου που έχει εναρμονιστεί με το ευρωπαϊκό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbb1987 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Eγώ παρατήρησα το άλλο -δυστυχώς. Είχα παρατηρήσει ότι το κουμπί power off γέρνει λίγο προς τα αριστερά. Δηλαδή, το αριστερό μέρος είναι πιο βυθισμένο από το δεξί. Σιγά τα ωά, έτσι; Παρατήρησα και το άλλο όμως. Ότι ολόκληρη η μπροστινή επιφάνεια γέρνει προς τα δεξιά. Δηλαδή το δεξιό μέρος του κινητού είναι βυθισμένο περισσότερο από το αριστερό. Και το καταλαβαίνεις άνετα καθώς το νύχι σταματά στο ασημένιο περίβλημα στο δεξί μέρος ενώ στο αριστερό μέρος δεν υπάρχει επαφή. Προφανώς, η συγκόλληση απέτυχε. Το θέμα είναι ότι είμαι λίγο weird με αυτά τα θέματα και ενώ ίσως να μην είναι και τίποτα σπουδαίο εμένα με ενοχλεί αφάνταστα. Αυτό που σκεφτόμουν είναι να το πάω στο Γερμανό και να τους ρωτήσω ευθέως αν δικαιούμαι ανταλλαγή αμέσως ή αν θα μπω σε περισσότερους μπελάδες Φίλε μου όσον αφορά το ότι η οθόνη δεν έχει κάτσει το ίδιο καλά και στις δύο μεριές, είναι ένα γενικό κατασκευαστικό πρόβλημα και δυστυχώς πολύ αμφιβάλλω εάν θα το θεωρήσουν αίτιο αλλαγής κινητού. Εμένα και στα τρία 3gs που έχω πιάσει, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο παρουσιάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!!!!!!!!!! να το παω για αλλαγη??????????? το εχει αλλαξει κανεις???????????? Παράθεση I AM A MAC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valkyre Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Παιδια αξιζει να εμπιστευτει καποιος το service απο Γερμανο-Cosmote εδω στην Ελλαδα?Ξερω οτι τα στελνουν αλλου , αλλα που?Και απο οσα γνωριζουν και αλλοι ατυχοι παθώντες , ειναι καλο το service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Παιδια αξιζει να εμπιστευτει καποιος το service απο Γερμανο-Cosmote εδω στην Ελλαδα?Ξερω οτι τα στελνουν αλλου , αλλα που?Και απο οσα γνωριζουν και αλλοι ατυχοι παθώντες , ειναι καλο το service? Δεν ξερω αν για cosmote ισχυει κατι αλλο αλλα η Vodafone τα στελνει σε δικο της service απλα για ελεγχο λειτουργικου και αν εχουν προβλημα δεν τα επισκευαζει γιατι της το εχει απαγορεψει η apple και τα αντικαθιστα μονο. Αν η βλαβη ειναι εκτος χρονου ή καλυψηε εγγυησης ζηταει κατι 200αρια ξεγυρισμενα για αντικατασταση. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valkyre Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα ο Γερμανος/Cosmote που ακριβως τα στελνει τα κινητα??Ξερει κανεις?Προσπαθω εδω και ωρα να βρω τι γινονται τα κινητα και που πανε... Αν ξερει καποιος μπορει να μου δωσει το τηλεφωνο να επικοινωνησω απευθειας με αυτους που θα παραλαβουν το τηλεφωνο μου για διαγνωση/επισκευη και να τους πιεσω για να μην εχω τρεχαματα? Αν μπορειτε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα γιατι ειναι αμαρτια, καινουργιο τηλεφωνο τοσα λεφτα και δεν θελω να το παρω πισω και να εχουν βαλει χερι και εγω να τρεχω μονιμως απο service σε service.Ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα ο Γερμανος/Cosmote που ακριβως τα στελνει τα κινητα??Ξερει κανεις?Προσπαθω εδω και ωρα να βρω τι γινονται τα κινητα και που πανε... Αν ξερει καποιος μπορει να μου δωσει το τηλεφωνο να επικοινωνησω απευθειας με αυτους που θα παραλαβουν το τηλεφωνο μου για διαγνωση/επισκευη και να τους πιεσω για να μην εχω τρεχαματα? Αν μπορειτε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα γιατι ειναι αμαρτια, καινουργιο τηλεφωνο τοσα λεφτα και δεν θελω να το παρω πισω και να εχουν βαλει χερι και εγω να τρεχω μονιμως απο service σε service.Ευχαριστω πολυ! :) Με επιφυλαξη μεν αλλα νομιζω οτι κατι αναλογο με Vodafone θα ισχυει και με Cosmote....Δεν νομιζω η apple να κανει διαχωρισμους. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valkyre Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Με επιφυλαξη μεν αλλα νομιζω οτι κατι αναλογο με Vodafone θα ισχυει και με Cosmote....Δεν νομιζω η apple να κανει διαχωρισμους. Συμφωνοι -και σε ευχαριστω για την απαντηση- , αλλα που ειναι αυτο το μερος?Θελω να βρω το τηλεφωνο και να μιλησω με αυτους εκει χαμω να ξεκαθαρισω την θεση μου και να πιεσω για σωστη αντιμετωπιση και τυχον θεμα αντικαταστασης. Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εχω σπαστει με το ολο θεμα , το τηλεφωνο το πηρα την προηγουμενη παρασκευη και απο προχθες ειναι καπουτ... εν τω μεταξυ ειναι δυνατον να μου λενε οτι δεν δικαιουμαι πληρη αντικατασταση επειδη εχει περασει 1 μερα παραπανω απο το κανονικο?Δηλαδη ποτε να πηγαινα?Κυριακη?Μετραει η κυριακη ως κανονικη μερα επιστροφης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Συμφωνοι -και σε ευχαριστω για την απαντηση- , αλλα που ειναι αυτο το μερος?Θελω να βρω το τηλεφωνο και να μιλησω με αυτους εκει χαμω να ξεκαθαρισω την θεση μου και να πιεσω για σωστη αντιμετωπιση και τυχον θεμα αντικαταστασης. Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εχω σπαστει με το ολο θεμα , το τηλεφωνο το πηρα την προηγουμενη παρασκευη και απο προχθες ειναι καπουτ... εν τω μεταξυ ειναι δυνατον να μου λενε οτι δεν δικαιουμαι πληρη αντικατασταση επειδη εχει περασει 1 μερα παραπανω απο το κανονικο?Δηλαδη ποτε να πηγαινα?Κυριακη?Μετραει η κυριακη ως κανονικη μερα επιστροφης? Σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου.Η Vodafone δινει μονη της το τηλ του service για επικοινωνια και ειναι ευγενικοι μαλιστα ασχετα αν μας ικανοποιει η απαντηση που δινουν.Νομιζω μαλιστα οτι ειναι καπου στην Λυκοβρυση Αττικης που μενω κι εγω και ειναι και κεντρικες υπηρεσιες της Vodafone. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 ΑΠΟ οτι διαβαζω μιας και ειμαι μελλοντικος αγοραστης το service vodafone πρεπει να ειναι πιο καλο ???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 ΑΠΟ οτι διαβαζω μιας και ειμαι μελλοντικος αγοραστης το service vodafone πρεπει να ειναι πιο καλο ???? Αλλοι ειναι ευχαριστημενοι και αλλοι βριζουν. Ειναι τι θα σου τυχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcode Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Πήρα το 3GS από ΓΕΡΜΑΝΟ. Έχει ένα καμμένο pixel και αυτό (μα πόσο τυχερός) αλλά πολύ φοβάμαι ότι άμα το πάω σε αυτούς θα μου το βγάλουν εκτός εγγύησης με "υγρασία" (έχω ήδη ένα φίλο μου που το έπαθε χωρίς να έχει τιπτ το τηλέφωνο και έγινε χαμός και τελικά του το φτιάξανε). Το θέμα 1ον αν το φτιάχνουν μόνο με ένα καμμένο pixel και 2ον αν εκεί στο Γερμανό έχουν δικαίωμα να το ανοίξουν. Επίσης βρήκα αυτό για όσους πάει το service του Γερμανου να ξεγελάσει http://support.apple.com/kb/HT3302 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 όχι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν τίποτα στη συσκευή πέραν του "update firmware" αν χρειαστεί... επίσης,θεωρώ δύσκολο να το αλλάξουν για 1 pixel,αλλά ποτέ δε ξέρεις Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 γι αυτο οταν το παραλαμβανετε να το βαζετε σε λειτουργια να διαπιστωσετε πιθανα προβληματα... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Καλησπέρα, Παλιός κάτοχος μεταπωληθέντος άριστα λειτουργικού iPhone 3G, πήρα το καινούργιο 3GS και μέσα σε μια μέρα βρήκα 6 καμμένα Pixels (τα 2 πολύ εμφανή, τα άλλα όχι τόσο -ίσως τα 2 να μην ήταν μόνο 2και να ήταν παραπάνω για αυτό να φαινόντουσαν πιο εύκολα). Εν πάσει περιπτώσει πήγα το κινητό πίσω και μάλιστα μέσα σε 24 ώρες. Ο υπάλληλος είδε και αυτός τα 2 Pixel και το στείλαμε. Το κινητό απεστάλη στις 7/9/09 και παρελήφθει απο την V-Services στις 8/9/09. Έκτοτε τους έχω ζαλίσει στα τηλέφωνα μήπως και το επισπεύσουν λίγο αλλά είμαι ακόμα στην αναμονή. Θα ήθελα την γνώμη σας στα εξής θέματα: 1) Πιστεύω πως θα μου το αλλάξουνε εννοείτε?! Και αν τυχόν μου πουλήσουν παπάδες όπως διάβασα σε άλλα topics για υγρασία και τέτοια τι να κάνω? Το κράτησα μόνο μια μέρα και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου 2) Ο υπάλληλος του καταστήματος (Vodafone) Με διαβεβαίωσε (2 φορές μάλιστα) ότι επειδή κατεπείγομαι για το κινητό (είμαι εν μέσω εξεταστικής και το θέλω για... μικροσημειώσεις) με το που πάρει έγκριση για αντικατάσταση θα μου δώσει καινούργιο κουτί, αξεσουάρ όλα (σημειώστε πως τα έχω στείλει και όλα κάτω). Υπάρχει τέτοια πιθανότητα? 3) Αν όχι, τότε η συσκευή που μου δίνουν είναι ίδιων προδιαγραφών με μια εργοστασιακή? Θέλω να πω, δεν πιστεύω να είναι τίποτα επισκευασμένες κλπ.? Κάπου διάβασα πως θα είναι προενεργοποιημένες. Τι εννοεί με αυτό? Δεν θα βγάλει το πολυαναμενόμενο σηματάκι των iTunes για ενεργοποίηση??? 4) Όσοι ασχολείστε γνωρίζετε ότι με την 3.1 το jailbreak πήγε (προσωρινά) περίπατο. Εφόσον έχει κυκλοφορήσει εδώ και 2 μέρες μόνο, έστω ότι παίρνω την συσκευή σήμερα (την συσκευή από το service όχι από το κατάστημα), πιστεύετε θα έχουν περάσει την 3.1 μέσα? Θα την έχουν ανοίξει δηλαδή? Ελπίζω να μην σας κούρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 γι αυτο οταν το παραλαμβανετε να το βαζετε σε λειτουργια να διαπιστωσετε πιθανα προβληματα... ειναι ξεχωριστό "καθεστός" για τα iphone..και εκεινη τη στιγμη να το δεις,σου λενε στειλτο σερβις,δε σου δινω αλλο:X Καλησπέρα, Παλιός κάτοχος μεταπωληθέντος άριστα λειτουργικού iPhone 3G, πήρα το καινούργιο 3GS και μέσα σε μια μέρα βρήκα 6 καμμένα Pixels (τα 2 πολύ εμφανή, τα άλλα όχι τόσο -ίσως τα 2 να μην ήταν μόνο 2και να ήταν παραπάνω για αυτό να φαινόντουσαν πιο εύκολα). Εν πάσει περιπτώσει πήγα το κινητό πίσω και μάλιστα μέσα σε 24 ώρες. Ο υπάλληλος είδε και αυτός τα 2 Pixel και το στείλαμε. Το κινητό απεστάλη στις 7/9/09 και παρελήφθει απο την V-Services στις 8/9/09. Έκτοτε τους έχω ζαλίσει στα τηλέφωνα μήπως και το επισπεύσουν λίγο αλλά είμαι ακόμα στην αναμονή. Θα ήθελα την γνώμη σας στα εξής θέματα: 1) Πιστεύω πως θα μου το αλλάξουνε εννοείτε?! Και αν τυχόν μου πουλήσουν παπάδες όπως διάβασα σε άλλα topics για υγρασία και τέτοια τι να κάνω? Το κράτησα μόνο μια μέρα και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου 2) Ο υπάλληλος του καταστήματος (Vodafone) Με διαβεβαίωσε (2 φορές μάλιστα) ότι επειδή κατεπείγομαι για το κινητό (είμαι εν μέσω εξεταστικής και το θέλω για... μικροσημειώσεις) με το που πάρει έγκριση για αντικατάσταση θα μου δώσει καινούργιο κουτί, αξεσουάρ όλα (σημειώστε πως τα έχω στείλει και όλα κάτω). Υπάρχει τέτοια πιθανότητα? 3) Αν όχι, τότε η συσκευή που μου δίνουν είναι ίδιων προδιαγραφών με μια εργοστασιακή? Θέλω να πω, δεν πιστεύω να είναι τίποτα επισκευασμένες κλπ.? Κάπου διάβασα πως θα είναι προενεργοποιημένες. Τι εννοεί με αυτό? Δεν θα βγάλει το πολυαναμενόμενο σηματάκι των iTunes για ενεργοποίηση??? 4) Όσοι ασχολείστε γνωρίζετε ότι με την 3.1 το jailbreak πήγε (προσωρινά) περίπατο. Εφόσον έχει κυκλοφορήσει εδώ και 2 μέρες μόνο, έστω ότι παίρνω την συσκευή σήμερα (την συσκευή από το service όχι από το κατάστημα), πιστεύετε θα έχουν περάσει την 3.1 μέσα? Θα την έχουν ανοίξει δηλαδή? Ελπίζω να μην σας κούρασα 1)εφόσον ειναι τόσο πολλά,6 pixel,τότε ναι,νομίζω θα γίνει αλλαγή 2)κανονικά δίνεις μόνο τη συσκευή..ΟΧΙ τα άλλα..και ασου επιστρέφουν μια συσκευή "σκετη" κρατώντας τα παρελκόμενα της δικής σου 3)θα σου ενεργοποιηθεί κανονικότατα..αλλά δε σου εγγυάται κανεις οτι δεν ειναι ανακατασκευασμενη.. διόλου απίθανο,αλλά πάντα σε άριστη κατάσταση 4)δε νομίζω να έχει περαστεί η 3.1...μάλλον η 3.0.1 θα ειναι μέσα..όσο για το jailbrake,μάλλον είναι κοντά ;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου! Κάποιες διευκρινήσεις μόνο Όσον αφορά την 2η ερώτηση μου, ήθελα να δώσω βάρος στο αν ο "υπάλληλος" θα είχε την δυνατότητα να το κάνει αυτο. Πχ, ο υπάλληλος για να πάρει ΟΛΟ το κουτί να στείλει καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σχετικός είναι.. Αν βασιστώ σε αυτό και με το που ειδοποιήσουν το κατάστημα ότι εγγρίθηκε αντικατάσταση πάω και του πω "είπες κουτί, δώσε κουτί" και το κάνει τι θα κάνει μετά θα μου πει φέρτο πίσω? ΠΑΡΤΟ θα του πω :p Λέτε να μιλάω περι όνειρα θερινής νυκτός? Επίσης είπες θα μου ενεργοποιηθεί κανονικά!. Δηλαδή εγώ θα την πάρω στα χέρια μου και θα την ανοίξω και θα μπει στο μενού? Γιατί να το κάνουν αυτό άραγε. Α, σαν πολλά καμένα pixels να κυκλοφορούν στην αγορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 όταν πάρεις εσύ τη συσκευή,θα ειναι σαν να αγοράζεις ολοκαίνουργια..ακόμα και ανακατασκευασμένη να`ναι,αυτό το κάνει η μαμα απλ...αλλάζει ΙΜΕΙ,και έτσι το ενεργοποιείς ΕΣΥ πρώτη φορά μέσω itunes.. τώρα για το αν μπορεί να σου δώσει ολόκληρο πακέτο ή όχι,δε το γνωρίζω..ξέρω όμως,οτι κανονικά κρατάς κουτί και παρελκόμενα και σου δίνει απλά τη συσκευούλα... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Ευχαριστώ πολύ λοιπόν :) Ας ελπίσουμε να μην με αναγκάσουν να κατέβω Αθήνα να τους κάνω ανακαίνιση γιατί τα 680 ήξεραν να τα πάρουν και μηνυματάκια για το υπόλοιπο του λογαριασμού μου που είναι πλεον διαθέσιμο ξέρουν να στέλνουν, να απαντήσουν στα 2 αναπάντητα αίτηματα ενημέρωσης που προώθησα στο service που οι ίδιοι υπάλληλοι λένε "θα ενημερωθείτε εντός 24 ωρών" δεν ξέρουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 κλασικά...εδώ εμένα μου στέλνουν 3 sms για το λογαριασμο του ίδιου μήνα :p καλό κουράγιο πάντως με αυτούς που έμπλεξες..όχι οτι θα`ναι καλύτερος ο γερμανός αν τον χρειαστώ (φτου φτου φτου) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H_Panagia Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Φτου φτου φτου και από εμένα στα πλαίσια της αλληλεγγύης πάντα! Σε καληνυχτώ πάω να ξεσπάσω τα νεύρα μου στο ταίρι μου χαχαχα Εύχομαι όταν ξαναpostάρω στο topic να είναι για να υμνήσω την τύχη μου, την ίδια την Vodafone και ίσως ακόμη και τον υπάλληλο του καταστήματος :p Γιατί μην ξεχνάμε, έχοντας διαβάσει ΠΟΛΛΑ forums, είναι προφανές ότι κάποιος που θα του πάνε όλα καλά δεν θα μπει να πει "καλησπέρα, τελικά η Vodafone τα σπάει, μπράβο τους". Πιστεύω πως στην πλειοψηφεία τους ακούμε μόνο τα "ατυχή" περιστατικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 όταν πάρεις εσύ τη συσκευή,θα ειναι σαν να αγοράζεις ολοκαίνουργια..ακόμα και ανακατασκευασμένη να`ναι,αυτό το κάνει η μαμα απλ...αλλάζει ΙΜΕΙ,και έτσι το ενεργοποιείς ΕΣΥ πρώτη φορά μέσω itunes.. τώρα για το αν μπορεί να σου δώσει ολόκληρο πακέτο ή όχι,δε το γνωρίζω..ξέρω όμως,οτι κανονικά κρατάς κουτί και παρελκόμενα και σου δίνει απλά τη συσκευούλα... μα το κουτι γραφει ιμει κλπ δεν μπορει να εχει αλλο κουτι.. σφραγισμενη συσκευη να ζητατε οχι σκετη συσκευη , σχετικα με την ενεργοποιηση και restore να κανεις παλι πρεπει να το ενεργοποιησεις μεσω itunes οποτε δεν σημαινει οτι επειδη θελει ενεργοποιηση ειναι και καινουργια η συσκευη Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts