DINFUN Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 σε τι είδους συσκευές αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos14 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Απομιμήσεις κινητών όπως iphone και galaxy αλλά με λιγότερες δυνατότητες, παρόλα αυτά η τιμή είναι ιδιαίτερα χαμηλή και μου κίνησε υποψίες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Απομιμήσεις κινητών όπως iphone και galaxy αλλά με λιγότερες δυνατότητες, παρόλα αυτά η τιμή είναι ιδιαίτερα χαμηλή και μου κίνησε υποψίες!! Φαντάζομαι θα είναι "Κυριακής χαράς, Δευτέρας λύπης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Απομιμήσεις κινητών όπως iphone και galaxy αλλά με λιγότερες δυνατότητες, παρόλα αυτά η τιμή είναι ιδιαίτερα χαμηλή και μου κίνησε υποψίες!! Καλό θα είναι να αποφεύγονται τέτοιες αγορές καθώς σύμφωνα με το description είναι εντάξει απέναντι στο Pay Pal.. αλλά οι συσκευές αυτές είναι εντελώς άχρηστες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_Paps Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα παίδες! Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά ενός iphone (4s/5/5c) από Νέα Υόρκη. Κι επειδή είμαι ψιλοάσχετος όσον αφορά τα σήματα και τις εγγυήσεις, χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Έχω τις εξής απορίες: 1. Για να δουλεύει η συσκευή κανονικά με δικιά μου SIM στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι Unlocked η συσκευή? 2. Unlocked συσκευές πωλούνται στα Official Stores της Apple ή πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα Verizon / κάπου αλλού? 3. 4g θα πιάνω κανονικά? (κάπου διάβασα πως όχι, απλά θέλω επιβεβαίωση!) 4. Εγγύηση υπάρχει? 5. Αν μπορείτε να μου πείτε τιμές για τα παραπάνω μοντέλα γιατί δεν έβγαλα και πολύ άκρη.. Και αν πιστεύετε ότι αξίζει μια τέτοια αγορά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, με εκτίμηση Γιώργος! Υ.Γ. Αν έχει αγοράσει κάποιος iphone από NY ας μου στείλει inbox, θα το εκτιμούσα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Καλησπέρα παίδες! Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά ενός iphone (4s/5/5c) από Νέα Υόρκη. Κι επειδή είμαι ψιλοάσχετος όσον αφορά τα σήματα και τις εγγυήσεις, χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Έχω τις εξής απορίες: 1. Για να δουλεύει η συσκευή κανονικά με δικιά μου SIM στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι Unlocked η συσκευή? Σωστά συγκεκριμένα θα πρέπει να ζητήσετε factory unlocked συσκευή για να είστε σίγουρος. 2. Unlocked συσκευές πωλούνται στα Official Stores της Apple ή πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα Verizon / κάπου αλλού? Μπορείτε να βρείτε και αλλού αλλά σίγουρα έχουν στα Apple Stores. 3. 4g θα πιάνω κανονικά? (κάπου διάβασα πως όχι, απλά θέλω επιβεβαίωση!) 4G LTE στην Ελλάδα έχουμε σίγουρα Vodafone/Cosmote 4. Εγγύηση υπάρχει? H εγγύηση που αφορά τις συσκευές Apple είναι worldwide δηλαδή ισχύει παγκοσμίως ακόμη και στην Ελλάδα που δεν υπάρχει παρουσία. 5. Αν μπορείτε να μου πείτε τιμές για τα παραπάνω μοντέλα γιατί δεν έβγαλα και πολύ άκρη.. Και αν πιστεύετε ότι αξίζει μια τέτοια αγορά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Εάν μπείτε στο Apple Store US θα δείτε τι τιμές υπάρχουν. Ανάλογα τηνν πολιτεία θα πρέπει να προσθέσετε και τον ανάλογο φόρο από 9 έως 15% εάν δεν κάνω λάθος. με εκτίμηση Γιώργος! Υ.Γ. Αν έχει αγοράσει κάποιος iphone από NY ας μου στείλει inbox, θα το εκτιμούσα πολύ! Ό,τι άλλο χρειαστείτε στη διάθεσή σας! :) Edited February 25, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλησπέρα. Ψάχνοντας στο ebay γιατί μου έχει κολλήσει και θέλω να πάρω iphone 5, έπεσα πάνω σε μία αγγελία ενός κινεζικού μαγαζιού στο ebay με 299481 feedbacks και "98,3% Positive Feedback" που έχει αγγελία για refurbished iiphone 5 σε αρκετά χαμηλή τιμή και με δωρεάν μεταφορικά, κάτι που συνηθίζεται στους Κινέζους. Η απορία μου είναι η εξής: Ο Κινέζος λέει πως δηλώνει το δέμα χαμηλής αξίας και gift και το στέλνει με ταχυδρομείο αλλά φοβάμαι από την άποψη του τελωνείου... Υπάρχει περίπτωση να μείνει τελωνείο ή θα περάσει κλασσικά όπως και το 90% των πακέτων από Κίνα; Επίσης, όσον αφορά την αξιοπιστία του δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα έτσι; Τέλος, αυτός κυρίως πουλάει αντικείμενα με ΜΟ περίπου 10$ αλλά έχω δει και feedbacks για iphone 4s που είναι θετικά. Ευχαριστώ πολύ. (συγχωρέστε με αν το έβαλα σε λάθος thread το θέμα, δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάπου αλλού. :confused: ) Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 κράτα μικρό καλάθι... σε τι τιμή το δίνει? επίσης τα feed backs για τα 4s παίζει να είναι μουφα αν θες δώσε λινκς να τσεκάρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 280E.. Σωστά το link το ξέχασα sorry: http://www.ebay.co.uk/itm/400711433447?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=670256846151&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 280E.. Σωστά το link το ξέχασα sorry: http://www.ebay.co.uk/itm/400711433447?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=670256846151&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT refurbished είναι και δεν θα έχει εγγύηση εδώ, σκέψου το ξανά πριν κάνεις την κίνηση. Η τιμή καλή και ο πωλητής καλός αλλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 refurbished είναι και δεν θα έχει εγγύηση εδώ, σκέψου το ξανά πριν κάνεις την κίνηση. Η τιμή καλή και ο πωλητής καλός αλλά.. Καταρχήν όσον αφορά την εγγύηση δεν με "πολύ"πειράζει... Γιατί το παίρνεις κοψοχρονιά βασικά συμφέρει.. Επίσης, το refurbished είναι ότι είχε κάποιο πρόβλημα και έχει διορθωθεί σωστά και τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα;; και η γνώμη σου για το τελωνείο; το γλυτώνω λες;:D Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καταρχήν όσον αφορά την εγγύηση δεν με "πολύ"πειράζει... Γιατί το παίρνεις κοψοχρονιά βασικά συμφέρει.. Επίσης, το refurbished είναι ότι είχε κάποιο πρόβλημα και έχει διορθωθεί σωστά και τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα;; και η γνώμη σου για το τελωνείο; το γλυτώνω λες;:D το θέμα τελωνείου είναι θέμα τύχης σε αυτή τη περίπτωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Απ'τη στιγμή που ο Κινέζος το δηλώσει με χαμηλή τιμή δεν θα το πιάσει τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Απ'τη στιγμή που ο Κινέζος το δηλώσει με χαμηλή τιμή δεν θα το πιάσει τελωνείο. Δηλαδή να προχωρήσω άφοβα; :Ρ Δεν υπάρχει τίποτα μυστήριο στο listing έτσι δεν είναι; Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Δηλαδή να προχωρήσω άφοβα; :Ρ Δεν υπάρχει τίποτα μυστήριο στο listing έτσι δεν είναι; Κάποιος έμπειρος που να εγκρίνει για να προχωρήσω στην αγορά;; :) Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Eμπειρος δεν ειμαι. Εχει ομως πολλα αρνητικα feed .Επισης αυτος ο πωλητης δεν ξερει τι πουλαει.Θα δεις οτι πουλαει καλσον,δονητες και οτι του κατεβει.Φανταζομαι ενα καταστημα ηλεκτρονικων ή ενας ηλεκτρονικος θα επισκευαζε(σιγουρα με χαμηλης ποιοτητας κινεζικα ανταλλακτικα ) τα προιοντα και θα τα πουλαγε.Ακομα και αυτες οι αγορες των 1-2€ με θετικα feed οταν κανει 50 τετοιες πωλησεις τον μηνα και ενα αρνητικο απο σενα θα ειναι σταγονα στον ωκεανο Θα ελεγα μακρια. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Eμπειρος δεν ειμαι. Εχει ομως πολλα αρνητικα feed .Επισης αυτος ο πωλητης δεν ξερει τι πουλαει.Θα δεις οτι πουλαει καλσον,δονητες και οτι του κατεβει.Φανταζομαι ενα καταστημα ηλεκτρονικων ή ενας ηλεκτρονικος θα επισκευαζε(σιγουρα με χαμηλης ποιοτητας κινεζικα ανταλλακτικα ) τα προιοντα και θα τα πουλαγε.Ακομα και αυτες οι αγορες των 1-2€ με θετικα feed οταν κανει 50 τετοιες πωλησεις τον μηνα και ενα αρνητικο απο σενα θα ειναι σταγονα στον ωκεανο Θα ελεγα μακρια. Κατάλαβα το σκεπτικό σου και μπορώ να πω πως έχεις ένα δίκιο.. Επίσης, ξανακοιτούσα στο ebaycom και διαπίστωσα πως σαν αυτήν την αγγελία υπάρχουν κανα 2-3 ακόμη ολόιδιες! Τι λέτε να παίζει;; Ή έχουν τον ίδιο προμηθευτή ή δε ξέρω.. :worry: Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paixtaras13 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλησπερα σας παιδια,θελω να αγορασω ενα iphone 5s κ ειδα σε διαφορα site π.χ insomnia,iphonehelllas και βρηκα ενα τυπο ο οποιος εχει αυτη την σελιδα κ το δινει το iphone καινουργιο στα 381 παραθετω κ το λινκ http://www.globalcelltd.com/ ,ηθελα να ρωτησω εχεις κανει κανεις αγορα απο το συγκεκριμενο site?εχει σαν μεθοδο πληρωμης paypal,western union κ καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenderiarhs Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Eμενα αυτο "Payments Below $2000 is done via Western Union & Money Gram" δεν μου αρεσει ιδιαιτερα............................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paixtaras13 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 η αληθεια ειναι οτι κ εγω το βρηκα περιεργο αλλα ο τυπος μετα απο επικοινωνια μεσω mail λεει οτι δεχεται κ paypal,επισης μου εστειλε link το οποιο αποδεικνυει οτι ειναι νομιμη επιχειρηση στην αγγλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fivos92 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Γειά σας ρε παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αγοράσω το iphone 6 plus από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (UAE) από το Dubai και το φέρω κύπρο θα είναι συμβατό με τα κυπριακά, ελληνικά και γενικά ευρωπαικά δίκτυα για GSM και 3g χρήση; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα λάθος νομίζω πως πρέπει να μπει σε κάποια άλλη κατηγορία η ερώτηση μου αν μπορεί ο moderator να διαγράψει το θέμα μου θα το ανοίξω αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 η αγορα απο τριτη χωρα παντα εχει τον κινδυνο του τελωνειου μια λυση που χρησιμοποιουν οι κινεζοι τωρα τελευταια ειναι το συστημενο ταχυδρομειο αλλης χωρας Σουηδιας Γερμανιας Ελβετιας Σιγκαπουρης και αλλαζοντας λιγο τη συσκευασια αναγραφοντας επισκευη δωρο και χαμηλη τιμη για να μην πληρωνουμε τελωνειο. Κατα 98% δεν περναει τελωνειο αυτη η διαδικασια αλλα παντα υπαρχει και το αλλα. οι περισσοτεροι αποφευγουμε DHL και γενικα εταιρειες courier γιατι κατα κανονα σταματανε στο τελωνειο. παντως εγω θα προτιμουσα μια συναλλαγη χερι με χερι με καποιον απο ελλαδα οταν ψαχνω μεταχειρισμενο παρα απο εξωτερικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλησπέρα. Ίσως έχει υποθει ξανά αλλά είμαι από κινητό σήμερα. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Από Αμερική θα πάρω το Verizon μοντέλο σωστά;; Δεύτερον παλαιότερα για αγορά από ebay USA Όταν αγόραζα κάτι συμφωνούσα με τον αποστολέα να το κάνει Mark as gift Και να το στείλει. Σήμερα που κοίταξα πάλι όταν πήγα να κάνω bid σε μια δημοπρασία μυ έβαζε γύρω στα 80$ import feed. Το βάζει στάνταρ πλέον το ebay Για overseas shipping?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπέρα. Ίσως έχει υποθει ξανά αλλά είμαι από κινητό σήμερα. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Από Αμερική θα πάρω το Verizon μοντέλο σωστά;; Δεύτερον παλαιότερα για αγορά από ebay USA Όταν αγόραζα κάτι συμφωνούσα με τον αποστολέα να το κάνει Mark as gift Και να το στείλει. Σήμερα που κοίταξα πάλι όταν πήγα να κάνω bid σε μια δημοπρασία μυ έβαζε γύρω στα 80$ import feed. Το βάζει στάνταρ πλέον το ebay Για overseas shipping?? Ευχαριστώ Βοήθα λίγο ντε! :p Για ποιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι;; Αυτό που σε νοιάζει κυρίως είναι να είναι συμβατές οι μπάντες LTE (δηλαδή ελληνιστί 4G) που υποστηρίζει το κινητό που θες να αγοράσεις με αυτές της χώρας που θες να το χρησιμοποιήσεις. Δες εδω: http://www.apple.com/iphone/LTE/ Εγώ είχα πάρει από Αμερική το 5 {Model A1429 (CDMA model)} και το 5S {Model A1533 (GSM)} και δούλεψαν και τα δύο άψογα. Όσον αφορά το θέμα σου με το τελωνείο τσέκαρε μήπως μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41844 Πάντως από τα λίγα που ξέρω από Αμερική, ταχυδρομικά δύσκολα το γλιτώνεις το τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έλεγα για το 5S {Model A1533 (GSM)}. Έχω χρόνια να πάρω κάτι ακριβό από Αμερική. Πριν αρκετά χρόνια είχα πάρει το πρώτο iphone και μου το είχαν στείλει marked as gift και δεν είχα πρόβλημα κανένα. Το είχαν στείλει με USPS και εδώ το παρέλαβα από ελτα κουριερ. Από κίνα ψωνίζω συχνά κινητά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τελωνείο με τα γνωστά κόλπα (Low declared value, mark as gift). Αλλά το ebay πλέον έχει αυτό το αυτόματο σύστημα να σου βάζει έξοδα τελωνείου και οι περισσότεροι πωλητές που κάνουν overseas shipping το στέλνουν έτσι. Με αυτό το τρόπο χάνεις το όποιο πλεονέκτημα της Αμερικής μιας και η διαφορά σε μεταχειρισμένο από εδώ είναι γύρω στα 60 - 80 ευρώ (όσα είναι και τα έξοδα που βάζει το ebay). Βοήθα λίγο ντε! :p Για ποιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι;; Αυτό που σε νοιάζει κυρίως είναι να είναι συμβατές οι μπάντες LTE (δηλαδή ελληνιστί 4G) που υποστηρίζει το κινητό που θες να αγοράσεις με αυτές της χώρας που θες να το χρησιμοποιήσεις. Δες εδω: http://www.apple.com/iphone/LTE/ Εγώ είχα πάρει από Αμερική το 5 {Model A1429 (CDMA model)} και το 5S {Model A1533 (GSM)} και δούλεψαν και τα δύο άψογα. Όσον αφορά το θέμα σου με το τελωνείο τσέκαρε μήπως μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41844 Πάντως από τα λίγα που ξέρω από Αμερική, ταχυδρομικά δύσκολα το γλιτώνεις το τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts