geovass Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Δεν είναι παραπλανητικό. Όλες οι τιμές στην Αμερική είναι χωρίς TAX. Η κάθε πολιτεία έχει τον δικό της συντελεστή που κυμαίνεται μεταξύ 7-9% περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Own Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Γεια σας apple fans :P ! Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα 3GS μεταχειρισμενο εννοειτε αλλα θελω απο ελλαδα η απο καποιον πραγματικα εμπιστο ξενο πωλητη ..μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι? Παράθεση Dont worry Be happy Nexus s!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ποιες εκδωσεις για iphone 4 μπορουν να ξεκλειδωθουν και με ποιο baseband? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hagic200_ Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Παιδια καλησπερα. Πριν λιγες μερες μου χαλασε ενα NEXUS S.Βρηκα σε πολυ καλη τιμη ενα iPhone 4 16gb και σκεφτηκα να δω τι ειναι αυτο που τρελενεται ολος ο κοσμος.Το κινητο ομως ειναι κλειδωμενο στην VODAFON UK.Δεν ξερω τιποτα απο iPhone ειναι η πρωτη φορα που ασχοληθηκα και βρηκα τον μπελα μου.:(.Καμια βοηθεια κανεις?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Παιδια καλησπερα. Πριν λιγες μερες μου χαλασε ενα NEXUS S.Βρηκα σε πολυ καλη τιμη ενα iPhone 4 16gb και σκεφτηκα να δω τι ειναι αυτο που τρελενεται ολος ο κοσμος.Το κινητο ομως ειναι κλειδωμενο στην VODAFON UK.Δεν ξερω τιποτα απο iPhone ειναι η πρωτη φορα που ασχοληθηκα και βρηκα τον μπελα μου.:(.Καμια βοηθεια κανεις?????? Μην το πάρεις.. μπελάς θα ναι.. προτίμησε κάποιο ξεκλείδωτο που παίζει σε όλα τα δίκτυα... Βρες κάποιον έμπιστο από αγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosC Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Γεια σε ολους, Θελω να αγορασω ενα iphone 4s απο αμερικη και μου λεει οτι δουλευει σε cdma kai gsm δεν ξερω ομως τι ειναι και αν μπορει να δουλεψει το κινητο εδω.Μπορει να με βοηθησει κανεις? Edited July 18, 2012 by ManosC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Πρώτα απ' όλα, μια συσκευή για να είναι συμβατή με τα ελληνικά δίκτυα θα πρέπει να είναι GSM και όχι CDMA (οι συσκευές αυτές δεν δέχονται κάρτες SIM). Από εκεί και έπειτα, οι συσκευές που πωλούνται στις ΗΠΑ είναι κλειδωμένες (locked) στο εκάστοτε δίκτυο με αποτέλεσμα να μην μπορείς τις χρησιμοποιήσεις με ελληνικές κάρτες SIM. Ξεκλείδωτες (unlocked) συσκευές μπορείς να βρεις μόνο στα Apple Stores. Ό,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις για το iPhone 4S, απευθύνσου εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) βρε παιδιά τι λέει αυτή η σελίδα είναι 'μούφα' ? http://www.egadgetstoreltd.com ενδιαφέρομαι για το 4s 32gb λέει και πληρωμή μέσω paypal Edited September 15, 2012 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 βρε παιδιά τι λέει αυτή η σελίδα είναι 'μούφα' ? http://www.egadgetstoreltd.com ενδιαφέρομαι για το 4s 32gb λέει και πληρωμή μέσω paypal πολύ καλές τιμές για να είναι αληθινό και δεν βρήκα reviews απο πελάτες του καταστήματος για την αξιοπιστία του. Το παράξενο είναι μάλιστα πως ενώ είναι απο αγγλία οι τιμές είναι σε δολάρια! Anyway σε περίπτωση που προχωρήσεις στην αγορά και αποκτήσεις εμπειρία απο το κατάστημα μια ενημερωση για να το τολμήσουμε και εμείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) βρε παιδιά τι λέει αυτή η σελίδα είναι 'μούφα' ? http://www.egadgetstoreltd.com ενδιαφέρομαι για το 4s 32gb λέει και πληρωμή μέσω paypal Μακριά όμως λέμε!! Κλασικό τρικ είναι να σου λένε πληρωμή μέσω PayPal και αν επικοινωνησεις σου λένε ότι έχει πρόβλημα με το PayPal οπότε πλήρωσε με western Union.. Επίσης τα τηλέφωνο είναι Αγγλίας αλλά το δεύτερο έχει περίεργο prefix.. Και τέλος, αν κάνεις whois θα δεις ότι το Site είναι αγορασμενο για κάνα χρόνο (το domain name) οποτε μιλάμε για απάτη το πιο πιθανό πάντα.. Γενικά δεν γίνονται θαύματα να βρεις τέτοια προϊόντα πιο φθηνά.. Πέρυσι έτυχε και το έψαξα πολύ :) http://www.whois.com/whois/egadgetstoreltd.com Όπως είπα αν δεις στοιχεία επικοινωνίας έχει ένα μυστήριο άρα κάτι κρύβουν.. Επίσης το domain είναι αγορασμένο για ένα χρόνο που είναι ύποπτο.. 7,48$ το χρόνο κοστίζει, σιγά τα λεφτά!! Edited September 15, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 τιμες Ιταλια... iPhone 5 16GB: 729€ iPhone 5 32GB: 839€ iPhone 5 64GB: 959€ .....και στην Ελβετια 620€.... γμτκρτμ Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 τιμες Ιταλια... iPhone 5 16GB: 729€ iPhone 5 32GB: 839€ iPhone 5 64GB: 959€ .....και στην Ελβετια 620€.... γμτκρτμ Αυτές οι τιμές είναι από Apple Store ή παρόχους;:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Αυτές οι τιμές είναι από Apple Store ή παρόχους;:X Βασικά είναι 729, 839 και 949€ για 16, 32 και 64GB αντίστοιχα. Ναι, στο Apple Store. Στην Ιταλία έχουν 21% ΦΠΑ + δικαιώματα για την αναπαραγωγή μουσικής που πληρώνει κάθε συσκευή, που έχει σκληρό δίσκο ή Flash Memory και έχει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής, στην SIAE (Società Italiana degli Autori ed Editori). Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς αύριο! Ευχηθείτε μου καλή τύχη γιατί θα την χρειαστώ για να βρω iPhone 5 στο Λονδίνο! EDIT: Κανείς συμφορουμίτης που ξέρει αν υπάρχουν πουθενά στο Λονδίνο ξεκλείδωτα 5άρια? Θα το εκτιμούσα! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς αύριο! Ευχηθείτε μου καλή τύχη γιατί θα την χρειαστώ για να βρω iPhone 5 στο Λονδίνο! EDIT: Κανείς συμφορουμίτης που ξέρει αν υπάρχουν πουθενά στο Λονδίνο ξεκλείδωτα 5άρια? Θα το εκτιμούσα!αν και δεν ηθελα να στο πω γιατι θα παει συγγενης μου λονδινο και μπορει να μου το φερει αλλα για να γινω καλος και ας μου το φας και συ που λεει ο λογος:blink:.Στην κοβεντ γκαρντεν εχει ενα απλ στορ απο κει πηρα το αιφον 4 το 2010 μαλιστα τυχαια αφου ριντζεντ στριτ και καπου αλου ουτε κατα διανοια.Και επ ειπαρχει ενα εμπορικο πολυ μαματο που εχει και κει απλ στορ και λεγεται westfield ψαξτο.. Μια απορια το αιφον τραβαει full hd 1080 αναλυση στα 30 παλι frames Edited September 27, 2012 by manolissinger Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 αν και δεν ηθελα να στο πω γιατι θα παει συγγενης μου λονδινο και μπορει να μου το φερει αλλα για να γινω καλος και ας μου το φας και συ που λεει ο λογος:blink:.Στην κοβεντ γκαρντεν εχει ενα απλ στορ απο κει πηρα το αιφον 4 το 2010 μαλιστα τυχαια αφου ριντζεντ στριτ και καπου αλου ουτε κατα διανοια.Και επ ειπαρχει ενα εμπορικο πολυ μαματο που εχει και κει απλ στορ και λεγεται westfield ψαξτο.. Μια απορια το αιφον τραβαει full hd 1080 αναλυση στα 30 παλι frames Αν το βρω στο εμπορικό που μου είπες θα σου κάνω άγαλμα!! Οσο για το apple store στο covent garden δεν έχει απόθεμα γιατί τους ρώτησα εχθές!! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ελβετια.... τιμες... 600€ 700€ 800€ ....... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ελβετια.... τιμες... 600€ 700€ 800€ ....... Η Ελβετια δεν εχει ευρω. Στο site που ειδες αυτες τις τιμες, λεει οτι ειναι σε ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Η Ελβετια δεν εχει ευρω. Στο site που ειδες αυτες τις τιμες, λεει οτι ειναι σε ευρω; η μετατροπή από το ελβετικό νόμισμα δίνει αυτό το αποτέλεσμα που αναφερει ο φιλος παραπάνω...:blink: Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 η μετατροπή από το ελβετικό νόμισμα δίνει αυτό το αποτέλεσμα που αναφερει ο φιλος παραπάνω...:blink: Kαι επειδη ειναι εκτος ΕΕ να υποθεσω οτι θα εχει τελωνειο; Μπορουμε να εχουμε link του ελβετικου site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Mπορουμε να δουμε και εμεις αυτες τις τιμες που αναγραφονται; Ειναι σε καποιο site ή απο γνωστο που ειναι εκει ειναι η πληροφορια; Και αυτο το ''στρογγυλο'' ποσό μετα την ισοτιμια πολυ σπανιο, βαλανε τιμες ελβετικου φραγκου που μετα την ισοτιμια θα ηταν 600-700-800? ...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Kαι επειδη ειναι εκτος ΕΕ να υποθεσω οτι θα εχει τελωνειο; Μπορουμε να εχουμε link του ελβετικου site? Λιγο προσοχη πριν κανεις καποια παραγγελια απο εξωτερικο αν και ειναι δικο σου θεμα και πραττεις οπως εσυ πιστευεις, πραγμα το οποιο και φυσικα σεβομαι. Και θα σου εξηγησω που θελω να καταληξω. Στα προηγουμενα μοντελα θα εκανα παραγγελια με κλειστα ματια απο εξωτερικο ή και με αντικαταβολη γενικοτερα. Ομολογω οτι αυτη τη φορα ειμαι πολυ επιφυλακτικος αν θα πρεπει να προχωρησω σε παραγγελια ειδικα "με κλειστα ματια" οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενo ποστ. Εχω εμπιστοσυνη στα προιοντα της Apple οπως εκανα και μετο 4αρι παρα τα οσα ειχαν πει με το θεμα σηματος. Τελικα, ηταν υπερβολες οπως πιστευα απο την αρχη. Τωρα ομως τα πραγματα ειναι διαφορετικα με αρκετα ερωτηματικα στο θεμα ποιοτητας τουλαχιστον σε μερικες παρτιδες παραλαβης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 @energetic, ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις συμβουλες. Οι ερωτησεις που κανω δεν ειναι λογω του οτι ενδιαφερομαι να αποκτησω iphone(και μαλιστα απο την Ελβετια), αλλα επειδη μου φανηκε παραξενη η όλη πληροφορια για τις τιμες. Δεν τρελαθηκα να παω να παρω iphone...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romilos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ελβετια.... τιμες... 600€ 700€ 800€ ....... Εχει ερθει στην Κυπρο απο το καταστημα public 949 € το 16 gb και στα δυο χρωματα.... Αισθητα πιο ελαφρυ , πιο λεπτο γδαρσιματα δεν προσεξα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 @energetic, ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις συμβουλες. Οι ερωτησεις που κανω δεν ειναι λογω του οτι ενδιαφερομαι να αποκτησω iphone(και μαλιστα απο την Ελβετια), αλλα επειδη μου φανηκε παραξενη η όλη πληροφορια για τις τιμες. Δεν τρελαθηκα να παω να παρω iphone...:p οι τιμες πανω κατω ειναι αυτες +- 15€ και τις επιβεβαιωσα ο ιδιος απο Ελβετο που σπουδασαμε μαζι Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts