soom Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Καλησπέρα . Έχετε καμμιά πρόταση για κανένα καλό θέμα από cydia ? Έχω το iLlumine εδώ και καιρό και λέω να το αλλάξω .:O Ευχαριστώ! Θα μπορούσες να δεις και το Buuf2 που έχω εγώ αυτή την περίοδο. Είναι Free και είναι φοβερό!. http://img443.imageshack.us/img443/6791/quickshottrpd.png Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_QpG6_UNb_5g/S5wJ7tj9aTI/AAAAAAAADUg/4RMdgvilwZI/s400/iAEKTheme-Lite.jpg Ήρθε η στιγμή να δοθεί στην κυκλοφορία η νέα έκδοση του iAEKTheme, το οποίο έγινε πιο ελαφρύ και προορίζεται για αυτούς που έχουν περάσει στα iPhone τους, τo τελευταίο firmware της Αpple. Το όνομά του iAEKTheme Lite και έχει δοκιμαστεί με επιτυχία τόσο στο iPhone OS 3.1 όσο και στα 3.1.2 και 3.1.3, λύνοντας το πρόβλημα της ενοχλητικής εξαφάνισης της statusbar. -------------------- Changes from iAEKtheme 1.3 ------------------ Fix Solid StatusBar disappearing Remove most iAekTheme icons Remove Weather Backgrounds Day & Night Remove SMS Backgrounds & bottombarknobgray icons Minor Bug Fixes Download: iAEKTheme Lite (MD5: 4BD22C3E0F502ECB926FA1DE84675C11) Όποιος mod ή ο ιδιος ο minos, δει αυτο το post, έχει προσβαση και μπορεί ας ανεβάσει το iAEKTheme Lite στο repository του MinApps Thanks in advance ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 hello!!! mια ευκολι ερωτηση!!! :X πως μπορω να αλλαξω τον ηχο του σμσ με ενα δικο μου??? :wacko: θενξξξξξξξξξ :p Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 hello!!! mια ευκολι ερωτηση!!! :X πως μπορω να αλλαξω τον ηχο του σμσ με ενα δικο μου??? :wacko: θενξξξξξξξξξ :p Γινεται ....... μονο αν εχεις κανει j/b. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Όποιος mod ή ο ιδιος ο minos, δει αυτο το post, έχει προσβαση και μπορεί ας ανεβάσει το iAEKTheme Lite στο repository του[/color] MinApps Thanks in advance ! Επειδή μόλις γύρισα Ελλάδα και ξαναφτιάχνω τα scripts για το dpkg μπορώ σε πρώτη φάση να ποστάρω ένα deb αρχειάκι εδώ και μετά αν είμαστε σίγουροι ότι δουλεύει να το βάλω στο repo?/ Δεν θέλω να σηκώσω untested πακέτο και το iphone μου είναι σε αρχαίο OS. Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Το ανέβασα στο Repo με κάθε επιφύλαξη γιατί τρέχω beta ubuntu 10.04.Αν το δοκιμάσετε πείτε μου Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotmanolo Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_QpG6_UNb_5g/S5wJ7tj9aTI/AAAAAAAADUg/4RMdgvilwZI/s400/iAEKTheme-Lite.jpg Ήρθε η στιγμή να δοθεί στην κυκλοφορία η νέα έκδοση του iAEKTheme, το οποίο έγινε πιο ελαφρύ και προορίζεται για αυτούς που έχουν περάσει στα iPhone τους, τo τελευταίο firmware της Αpple. Το όνομά του iAEKTheme Lite και έχει δοκιμαστεί με επιτυχία τόσο στο iPhone OS 3.1 όσο και στα 3.1.2 και 3.1.3, λύνοντας το πρόβλημα της ενοχλητικής εξαφάνισης της statusbar. -------------------- Changes from iAEKtheme 1.3 ------------------ Fix Solid StatusBar disappearing Remove most iAekTheme icons Remove Weather Backgrounds Day & Night Remove SMS Backgrounds & bottombarknobgray icons Minor Bug Fixes Thanks in advance ! Χαχα!!! Ετσι ετσι... :D Μολις κατεβασα την 1.4 απ το ρεπο του Minos197 Keep it up :D <3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ξέρετε πού μπορώ να βρώ το sms ringtone του blackberry και πώς να το βάλω να χτυπάει στα sms μου έτσι? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 γεια σας παιδια.Θελω να ρωτησω το εξης και συγχωρεστε με εαν ειναι λιγο ασχετο με αυτο το topic αλλα πιστευω ειναι το μονο που εχει καποια σχεση.Θελω να μου πειτε καποιο προγραμμα μετατροπης video ειδικα για το Iphone ωστε να πιανει ολη την οθονη..εχω το Imtoo Ultimate αλλα δεν τα κανει σε ολη την οθονη αν και εχει ειδικη κατηγορια για το iphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heatwave1 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Γεια σας, Συγνώμη προκαταβολικά αν η ερώτηση που θα κάνω έχερι ήδη απαντηθεί αλλά δε κατάφερα να το βρω μόνη μου. έχω i phone 3GS δεν είναι jailbroken. Φτιάχνω ringtones δικά μου μέσω i tunes και τα περνάω με sync στο τηλέφωνο αλλά όμως μπορώ να έχω μόνο 2 κάθε φορά. μόλις βάλω ένα καινούριο μου σβήνει αυτό που είχα περάσει τελευταίο. η διάρκεια τους είναι πάντα 30'', οπότε λογικά δε φταίει αυτό. μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι λογικό αυτό? και πως μπορεί να ξεπεραστεί? αν κάνω jailbreak δε θα έχω αυτό το πρόβλημα? Ευχασριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Γεια σας, Συγνώμη προκαταβολικά αν η ερώτηση που θα κάνω έχερι ήδη απαντηθεί αλλά δε κατάφερα να το βρω μόνη μου. έχω i phone 3GS δεν είναι jailbroken. Φτιάχνω ringtones δικά μου μέσω i tunes και τα περνάω με sync στο τηλέφωνο αλλά όμως μπορώ να έχω μόνο 2 κάθε φορά. μόλις βάλω ένα καινούριο μου σβήνει αυτό που είχα περάσει τελευταίο. η διάρκεια τους είναι πάντα 30'', οπότε λογικά δε φταίει αυτό. μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι λογικό αυτό? και πως μπορεί να ξεπεραστεί? αν κάνω jailbreak δε θα έχω αυτό το πρόβλημα? Ευχασριστώ. Δεν έχει να κάνει με jailbreak το πρόβλημα που περιγράφεις και είναι αρκετά περίεργο. Δοκίμασε να δημιουργήσεις [δικά σου] / κατεβάσεις [από τα έτοιμα] μερικά ringtones μέσω audiko.net (είναι δωρεάν) για να δεις μήπως κάτι δεν κάνεις σωστά στον τρόπο που δημιουργείς τα ringtones γιατί δεν είναι λογικό να σε περιορίζει μόνο σε 2 μπορείς να έχεις όσα θέλεις. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heatwave1 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) και πάλι τίποτα δε γίνεται. αυτή τη φορά δε το πέρασε καν στο τηλέφωνο παρ'όλο που στο φάκελο με τα ringtones tou i-Phone φαίνεται κανονικά. Edited April 17, 2010 by heatwave1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 το site που μου δίνεις κάνει μόνο mp3 το οποίο δε μπαίνει στο i Phone και που τoυ άλλαξα το extension για να να γίνει ringtone δε το δέχεται. Διάβασε το λίγο καλύτερα, όταν επιλέξεις τελικό στόχο το iPhone για κατέβασμα στο μετονομάζει σε m4r Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heatwave1 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 ναι ναι το είχα κάνει λάθος πριν αλλά και πάλι τίποτα δε γίνεται. δε τα συγχρονίζει με το τηλεφωνο παρα το ότι υπάρχει κανονικά ο ήχος στο φάκελο των ringtones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Μετα απο αρκετες ωρες ψαξιματος καταφερα να περασω το Gruppled και να το φερω στα μετρα μου αλλα δεν εχω καταφερει να αλλαξω 2 πραγματακια μονο.Το ενα ειναι το "slide to unlock" το οποιο δεν μπορω να ξεφορτωθω ουτε με εφαρμογες που δωκιμασα απο Cydia αλλα δεν βρηκα και τιποτα μεσα στο config.js αρχειο.Επισης θελω να κανω και την ωρα να φαινεται 24ωρη αν ειναι εφικτο.... http://img62.imageshack.us/img62/9779/img0052a.png Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μετα απο αρκετες ωρες ψαξιματος καταφερα να περασω το Gruppled και να το φερω στα μετρα μου αλλα δεν εχω καταφερει να αλλαξω 2 πραγματακια μονο.Το ενα ειναι το "slide to unlock" το οποιο δεν μπορω να ξεφορτωθω ουτε με εφαρμογες που δωκιμασα απο Cydia αλλα δεν βρηκα και τιποτα μεσα στο config.js αρχειο. Για να ξεφορτωθείς το "slide to unlock" θα πας με το iFile (ή μέσω SSH) στην διαδρομή /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj και θα κάνεις επεξεργασία το αρχείο Sringboard.strings. Θα ψάξεις για την σειρά "AWAY_LOCK_LABEL" = "slide to unlock"; και απλά στην θέση του slide to unlock θα αφήσεις ένα κενό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Για να ξεφορτωθείς το "slide to unlock" θα πας με το iFile (ή μέσω SSH) στην διαδρομή /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj και θα κάνεις επεξεργασία το αρχείο Sringboard.strings. Θα ψάξεις για την σειρά "AWAY_LOCK_LABEL" = "slide to unlock"; και απλά στην θέση του slide to unlock θα αφήσεις ένα κενό. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ναι ναι το είχα κάνει λάθος πριν αλλά και πάλι τίποτα δε γίνεται. δε τα συγχρονίζει με το τηλεφωνο παρα το ότι υπάρχει κανονικά ο ήχος στο φάκελο των ringtones Απλοϊκό βέβαια, αλλά είναι τσεκαρισμένα τα ringtones για να συγχρονίζονται από τις επιλογές του itunes; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Απλοϊκό βέβαια, αλλά είναι τσεκαρισμένα τα ringtones για να συγχρονίζονται από τις επιλογές του itunes; Επισης δοκιμασε να συμπληρωσεις ολα τα πεδια του ringtone σωστα(name,artist,album).........πολλλες φορες μου εχει αρνηθει να τα περασει μεσα αν δεν τα συμπληρωσω...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heatwave1 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 (edited) Νομίζω πως βρήκα τι έκανα λάθος τόσο καιρό. Εγώ πήγαινα κι έβαζα τα ringtones στον αντοίστιχο φάκελο του i-phone mesa sto i-tunes. ενώ έπρεπε να τα βάζω στον φάκελο του i-tunes. Συγνώμη που σας ταλαιπώρησα κι ευχαριστώ για τις συμβουλές. Edited April 25, 2010 by heatwave1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Γειά σας παίδες.Μια ερώτηση παρακαλώ.Με την 3.1.3 (spirit) προσπαθώ μέσω fontswap να αλλάξω την γραμματοσειρά,αλλά αλλάζει μόνο σε μερικά εικονίδια και όχι παντού όπως στην 3.1.2.Μπορεί να με βοηθήσει κανείς να αλλάξω την γραμματοσειρά από όλα τα μενού,εικονίδια κτλ????Ευχαριστώ εκ των προτέρων...... Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moorken Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Έχω το "άνθρωπος σιδήρου" θέμα http://www.iphonethemeshare.com/data/thumbnails/5/Iron_Man.jpg iPhone theme share Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 παιζει κανα καλο θεματακι??ενας γνωστος μου εχει το white inav (εχει 3g ομως εκεινος) ωραιο αλλα μου φαινεται οτι το κινητο αργουσε αρκετα και ειδα οτι ειναι πολυ δυσκολο να το εγκαταστησεις.. Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 κανα θεμα που να επιτρεπει περισσοτερα απο 16 εικονιδια ανα οθονη υπαρχει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 λοιπών μια απορία κατεβάζω thems απο το cydia και με το winterboard τα βλέπω άλλα κανένα δεν μου αλλάζει το γκρι μέσα φόντο αυτό αλλάζει? Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts