Doukas_F Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Το 6αρι της συζύγου πήρε 2-3 updates τελευταία. Δεν είχε κάποιο θέμα. Έχει πάρει την 6.5.1 και την έχει εγκαταστήσει/τρέξει χωρίς προβλημα??? 18 Δεκεμβρίου βγήκε . . . Κι εγώ με 6αρι, αλλά . . . Edit Το έκανα απεγκατάσταση/εγκατάσταση και ολα ΟΚ! PS Φίλε montoya_42, σε θυμάμαι εδώ, απ' τα κσλά χρόνια της Nokia . . . :( Edited December 22, 2015 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έχει πάρει την 6.5.1 και την έχει εγκαταστήσει/τρέξει χωρίς προβλημα??? 18 Δεκεμβρίου βγήκε . . . Κι εγώ με 6αρι, αλλά . . . Edit Το έκανα απεγκατάσταση/εγκατάσταση και ολα ΟΚ! PS Φίλε montoya_42, σε θυμάμαι εδώ, απ' τα κσλά χρόνια της Nokia . . . :( Εκτός ότι τα λέγαμε στο Symbian Ν8, τα λέγαμε και στα Lumia που μας Εγκατέλειψες......χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Εκτός ότι τα λέγαμε στο Symbian Ν8, τα λέγαμε και στα Lumia που μας Εγκατέλειψες......χαχαχα Symbian . . . N8 . . . μεγάλες αγάπες . . . Οι μεγάλες αγάπες όμως (απ' το '92), ποτέ δεν τελειώνουν . . . Ανέβηκα για λίγο στο τραίνο της Apple, το είδα το εργάκι, δεν τρελάθηκα και με την πρώτη σοβαρή ευκαιρία (βλέπε surface phone) την έκανα . . . Άλλωστε παρακολουθώ όλα τα θέματα Microsoft/windows phone/Lumia . . . Φαίνεται κι απ' την υπογραφή μου . . . ;) Καλές γιορτές!!! Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ερώτηση. Στο sygic GPS υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται κάπως οι ρυθμίσεις μου και οι αγαπημένες μου τοποθεσίες έτσι ώστε να τα έχω μετά από επαναφορά; Έχω ενεργοποιημένο το iCloud αλλά restore δεν βλέπω κάπου; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως οι τοποθεσίες όπου μετά από επαναφορά τις περνάω πάλι από την αρχή. Δημιούργησε user profile μέσα στην εφαρμογή και πάντα θα τα βρίσκεις εκεί μαζεμένα και νοικοκυρεμένα Είμαι συνδεδεμένος κανονικά με iCloud λογαριασμό. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλά. Πως φτιάχνω user profile; Συγνώμη για την επανάληψη αλλά μήπως φταίει ο icloud λογαριασμός που δεν συγχρονίζονται σε εμένα; Όταν λέμε user profile εννοούμε να συνδεθώ με τον sygic λογαριασμό μου, έτσι δεν είναι; Ή θα πρέπει να κάνω και κάτι ακόμη; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Μήπως υπάρχει εφαρμογή για iPhone 3GS για απόριψη ενοχλητικών κλήσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Μήπως υπάρχει εφαρμογή για iPhone 3GS για απόριψη ενοχλητικών κλήσεων? Επίσημα δυστυχώς όχι. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μία επαφή με όλες τις ενοχλητικές κλήσεις. Κατεβάζεις από εδώ ένα σιωπηλό Ringtone SilentRing.m4r Ανοίγεις το iTunes – Add to library επιλέγεις το αρχείο και το εισάγεις στη Βιβλιοθήκη. Συνδέσε τη συσκευή και κάνεε συγχρονισμό. Το επιλεγμένο SilentRing.m4r θα το δεις στην λίστα των ήχων. Επέλεξε τις ανεπιθύμητες πλέον επαφές και όρισε ώς ήχο κλήσης το SilentRing ώστε να μην σε ενοχλούν. Στις ίδιες επαφές άλλαξε και τη δόνηση σε "καμία" κι έχεις κατά κάποιον τρόπο πλέον απαλλαχθεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ,έξυπνη λύση.Καλά Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ,έξυπνη λύση.Καλά Χριστούγεννα. Καλά Χριστούγεννα φίλε μου, καλά να περάσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Υπάρχει εφαρμογή να παιζει video σε ipad air όπως στο youtube που μενει ανοιχτο παραθυράκι ενω τρέχω και άλλη εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Μια ερώτηση παρακαλώ.Έχει η γυναίκα μου τον uc browser και τώρα που έχει το iPhone 6 δεν μπορεί να κατεβάσει βίντεο από τον uc ενώ πριν που είχε το iPhone 3gs κατέβαζε κανονικά.γνωρίζει κάποιος κάτι; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Υπάρχει εφαρμογή να παιζει video σε ipad air όπως στο youtube που μενει ανοιχτο παραθυράκι ενω τρέχω και άλλη εφαρμογή; Στο iOS 9 υπάρχει η λειτουργία picture in picture για video που υπάρχουν στη συσκευή, όχι του you tube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Ρε παιδιά, μια καλή εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο η οποία να έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες μου υπάρχει; Σκέφτομαι να αγοράσω το Infuse, κυρίως για τις επιλογές ήχου που έχει στο streaming αλλά δεν έχει πρόσβαση. Έχετε κάποιο άλλο παρόμοιο να προτείνετε; Κάποια εφαρμογή με δρομολόγια προαστιακού, τραινοσέ κτλ; Edited March 2, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπέρα φόρουμ, Έχω ένα πρόβλημα με ορισμένες εφαρμογές όταν τις κατεβάζω και τις ανοίγω μου τα εμφανίζει όλα κινέζικα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι? Έχει τύχει σε κάποιον άλλο? http://i66.tinypic.com/bhaqfs.jpg Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Να ζητησω και εγω μια εφαρμογη, αξιοπιστη, για να κανει scan ενα δικτυο (IPs) και καποιο command prompt. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδια γεια σας. Τελευταια κληρονομισα ενα iphone 5 και θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Υπαρχει εφαρμογη που να κλειδωνει το τηλεφωνο πατωντας εικονιδιο για να μην χρησιμοποιειται το κουμπι συνεχεια; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδια γεια σας. Τελευταια κληρονομισα ενα iphone 5 και θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Υπαρχει εφαρμογη που να κλειδωνει το τηλεφωνο πατωντας εικονιδιο για να μην χρησιμοποιειται το κουμπι συνεχεια; Ευχαριστω. Ενεργοποίησε το assistive touch. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ενεργοποίησε το assistive touch. Οκ, ευχαριστώ Ηρακλή το έκανα. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Αυτή η επιλογή με τις χειρονομίες τι ακριβώς κάνει; Υπάρχει περίπτωση να ανοίγει η οθόνη με διπλό ταπ πχ. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Οκ, ευχαριστώ Ηρακλή το έκανα. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Αυτή η επιλογή με τις χειρονομίες τι ακριβώς κάνει; Υπάρχει περίπτωση να ανοίγει η οθόνη με διπλό ταπ πχ. ; Όχι τέτοια επιλογή δεν έχει. Ψάξε την λίγο και θα δεις τι επιλογές έχει. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Όχι τέτοια επιλογή δεν έχει. Ψάξε την λίγο και θα δεις τι επιλογές έχει. Οκ να είσαι καλά. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 παιδια, μια βοήθεια... εβαλα για να προπονηθω λιγακι, το μενου στο τηλεφωνο στα ιταλικα. μετα το γύρισα παλι στα ελληνικα, αλλα σε όλες σχεδόν τις εφαρμογες εχει παραμεινει ιταλικο. ριξτε καμια ιδεα. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 παιδια, μια βοήθεια... εβαλα για να προπονηθω λιγακι, το μενου στο τηλεφωνο στα ιταλικα. μετα το γύρισα παλι στα ελληνικα, αλλα σε όλες σχεδόν τις εφαρμογες εχει παραμεινει ιταλικο. ριξτε καμια ιδεα. ευχαριστω εκ των προτερων Αν και δεν είσαι στο σωστό topic, κάνε μια επανεκκίνηση μήπως φτιάξει. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Αν και δεν είσαι στο σωστό topic, κάνε μια επανεκκίνηση μήπως φτιάξει. εχω κανει... δεν αλλαξε κατι σορρυ απο τους μοντ αν ειμαι σε λαθος...ας το μεταφερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους, είμαι οδηγός σε μια εταιρία και θα ήθελα ένα gps για iPhone 6s plus που θα μπορούσε να μου αποθηκευει σημεία με όνομα για παράδειγμα, supermarket τάδε, supermarket ταδε2 και τα λοιπά ώστε να μπορώ να τα βρίσκω μέσω του search... Το here έχει επιλογή για αποθηκευση και μετονομασια σημείων αλλά δεν μου τα βρίσκει στο search.... Επίσης προεραιτικα θα ήθελα να έχει να βάζω 10 σημεία που θέλω να πάω και να μου βγάζει την κοντινοτερη διαδρομή για να περάσω από αυτά τα σημεία.... Ευχαριστώ πολύ... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους, είμαι οδηγός σε μια εταιρία και θα ήθελα ένα gps για iPhone 6s plus που θα μπορούσε να μου αποθηκευει σημεία με όνομα για παράδειγμα, supermarket τάδε, supermarket ταδε2 και τα λοιπά ώστε να μπορώ να τα βρίσκω μέσω του search... Το here έχει επιλογή για αποθηκευση και μετονομασια σημείων αλλά δεν μου τα βρίσκει στο search.... Επίσης προεραιτικα θα ήθελα να έχει να βάζω 10 σημεία που θέλω να πάω και να μου βγάζει την κοντινοτερη διαδρομή για να περάσω από αυτά τα σημεία.... Ευχαριστώ πολύ... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη HERE MAPS !!! Ευκολη πρακτικη δωρεαν και με επιλογη να δουλευει χωρις ιντερνετ.Απλα να κατεβασεις τον Χαρτη Ελλαδος ωστε να μπορει να δουλευει και χωρις ιντερνετ. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) για Ελλάδα (Αθήνα); Να λέει κοντινές στάσεις λεωφορείων, μετρό και αντίστοιχους χάρτες των γραμμών. Αν λέει και ώρες ακόμα καλύτερα! Δοκίμασα το Moovit αλλά δεν την βρήκα καθόλου χρηστική. Δε με βόλεψε καθόλου. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts