nikolas1313 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μας δείχνει ποιες επί πληρωμή εφαρμογές είναι σε πρόσφορα? Επίσης αν υπάρχει κάποια που να δείχνει στιγμιότυπα αγώνων ποδοσφαίρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μας δείχνει ποιες επί πληρωμή εφαρμογές είναι σε πρόσφορα? Επίσης αν υπάρχει κάποια που να δείχνει στιγμιότυπα αγώνων ποδοσφαίρου. Καλημερα. AppZapp HD Pro - daily new Apps, best hot deals & free Apps από ConIT AG https://appsto.re/gr/eVOHz.i Για το δευτερο που ρωτας δεν ξερω... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ερώτηση: ενώ στο iPhone 4 εμφάνιζε κανονικά τις τιμές ή αν ήταν δωρεάν στις εφαρμογές και στα παιχνίδια στο AppStore, στο iPhone 6, έχει απλά το κουμπί "Αποκτήστε", χωρίς τιμές και αν κανείς κάτι download μπορεί να σε χρεώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ερώτηση: ενώ στο iPhone 4 εμφάνιζε κανονικά τις τιμές ή αν ήταν δωρεάν στις εφαρμογές και στα παιχνίδια στο AppStore, στο iPhone 6, έχει απλά το κουμπί "Αποκτήστε", χωρίς τιμές και αν κανείς κάτι download μπορεί να σε χρεώσει. Το "Αποκτήστε" εμφανίζεται μόνο στις δωρεάν εφαρμογές. Αυτές που είναι επί πλρωμή αντί για "Αποκτήστε" εμφανίζουν την τιμή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 παιδια καλησπερα, ελπιζω να γραφω στο σωστο θεμα σε λιγες μερες σκοπευω να παρω κι εγω ipad air 2 :D :D αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: κατεβαζω καποια παιχνιδια και μετα απο καιρο ας πουμε οτι διαγραφω καποια (πχ λογω χωρου) αν καποια στιγμη θελω να τα ξανακατεβασω, θα εχει σωθει καπου η προοδος μου ή αρχιζω παλι απο το μηδεν; μπορω να κρατησω backup στο icloud και, αν ναι, ποσο χωρο μπορει να πιανει; διαβασα λιγο για το game center, μηπως ειναι αυτο που ψαχνω, αλλα ειδα οτι δεν εχει σχεση ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 παιδια καλησπερα, ελπιζω να γραφω στο σωστο θεμα σε λιγες μερες σκοπευω να παρω κι εγω ipad air 2 :D :D αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: κατεβαζω καποια παιχνιδια και μετα απο καιρο ας πουμε οτι διαγραφω καποια (πχ λογω χωρου) αν καποια στιγμη θελω να τα ξανακατεβασω, θα εχει σωθει καπου η προοδος μου ή αρχιζω παλι απο το μηδεν; μπορω να κρατησω backup στο icloud και, αν ναι, ποσο χωρο μπορει να πιανει; διαβασα λιγο για το game center, μηπως ειναι αυτο που ψαχνω, αλλα ειδα οτι δεν εχει σχεση ευχαριστω! Καλημέρα φίλε μου, εάν διατηρείς backup της συσκευή σου, θα διατηρούνται και τα saved games, είτε υπάρχουν τα παιχνίδια είτε όχι. Ο χώρος που θα καταλαμβάνει εξαρτάται από το παιχνίδι, μπορείς να πληροφορηθείς γι' αυτόν από τις Ρυθμίσεις >iCloud >Χώρος >Διαχείριση χώρου αποθήκευσης στην υποενότητα ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ. To game center είναι ένα κοινωνικό δίκτυο παιχνιδιών, διατηρεί την πρόοδο και τις βαθμολογίες, αλλά όχι το ίδιο το παιχνίδι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Θέλω να αγοράσω μια εφαρμογή,σε περίπτωση που δεν μείνω ευχαριστημένος,υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής ολόκληρου του ποσού?Και τι χρονικό περιθώριο υπάρχει γι αυτή την επιστροφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Σου επιστρέφουν όλο το ποσό .εχεις14 ημέρες να την δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σου επιστρέφουν όλο το ποσό .εχεις14 ημέρες να την δοκιμάσεις Οκ,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giotakisf Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια εφαρμογή για εκφώνηση ονόματος καλούντα εκτός το calltell.εχω iPhone 5s τελευταία αναβάθμιση.ευχαριστω εκ των προτέρων. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να προσθέσω ότι έχω κάνει και jailbreaking.το λέω μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή στο cydia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Για να κλειδώσεις μια εφαρμογή θα πρέπει να το υποστηρίζει η ίδια εφαρμογή. Πλέον οι εφαρμογές υποστηρίζουν και το ξεκλείδωμα με touch id αλλά ο κωδικός είναι υποχρεωτικός και πρέπει να τον βάλεις μια φορά όταν θα κάνεις setup το κλείδωμα στην εφαρμογή. Από εκεί και πέρα μπορείς να την ξεκλειδώνεις με το touch id. Αν εχει δοκιμασει καποιος μια αξιοπιστη εφαρμογη για ξεκλειδωμα με touch ID μονο ας μου την πει παιδια. Ασχετα αν ειναι επι πληρωμη η οχι. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Αν εχει δοκιμασει καποιος μια αξιοπιστη εφαρμογη για ξεκλειδωμα με touch ID μονο ας μου την πει παιδια. Ασχετα αν ειναι επι πληρωμη η οχι. Δες τις εφαρμογές στον παρακάτω σύνδεσμο μήπως και σε καλύψουν http://mobile.pcmag.com/?origref=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F#!/article/544a5af5ec0691d87b00057d-10-top-ios-apps-secured-by-touch-id Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δες τις εφαρμογές στον παρακάτω σύνδεσμο μήπως και σε καλύψουν http://mobile.pcmag.com/?origref=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F#!/article/544a5af5ec0691d87b00057d-10-top-ios-apps-secured-by-touch-id Ο συνδεσμος δεν μου δουλευει αλλα οκ νομιζω οτι βρηκα 2-3 καλες.. ευχαριστω παντως :) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ο συνδεσμος δεν μου δουλευει αλλα οκ νομιζω οτι βρηκα 2-3 καλες.. ευχαριστω παντως :) Αν σου ειναι εύκολο , μπορείς να μου πεις ποιες εφαρμογές βρήκες και πάνω κάτω τι κάνουν.? ψάχνω και γω για αυτο το θεμα αλλα δεν έχω ιδιαίτερο χρονο τελευταία. Πρόσφατα δοκίμασα μανα 2. Αλλα για να βάζω pass στα σάιτ μέσω Touch ID έπρεπε να μπαίνω απο browser της εφαρμογής... Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αν σου ειναι εύκολο , μπορείς να μου πεις ποιες εφαρμογές βρήκες και πάνω κάτω τι κάνουν.? ψάχνω και γω για αυτο το θεμα αλλα δεν έχω ιδιαίτερο χρονο τελευταία. Πρόσφατα δοκίμασα μανα 2. Αλλα για να βάζω pass στα σάιτ μέσω Touch ID έπρεπε να μπαίνω απο browser της εφαρμογής... Tσεκαρε εδω και εδω Επισης στο ψαξιμο στο apple store ριξε touch id lock θα σου βγαλει αρκετες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Παιδια ξερετε αν μπορεις να κανεις αγορες απο το αμερικανικο App Store με μη-αμερικανικη πιστωτικη; Δοκιμασα να βαλω τη δικια μου και δεν την δεχεται, δοκιμασα και απο Paypal παλι βγαζει error. Υπαρχει κατι που δεν εχω σκεφθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παιδια ξερετε αν μπορεις να κανεις αγορες απο το αμερικανικο App Store με μη-αμερικανικη πιστωτικη; Δοκιμασα να βαλω τη δικια μου και δεν την δεχεται, δοκιμασα και απο Paypal παλι βγαζει error. Υπαρχει κατι που δεν εχω σκεφθει; Καλησπέρα φιλε μου μπορείς να δημιουργήσεις free account, μπες στο us store απο υπολογιστή καλύτερα και δοκίμασε να κατεβάσεις μια free εφαρμογή. Θα σου ζητήσει να εισάγεις το Apple ID σου ή να φτιάξεις νέο. Φτιάξε ένα και στις επιλογές πληρωμής, επέλεξε none. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλησπέρα φιλε μου μπορείς να δημιουργήσεις free account, μπες στο us store απο υπολογιστή καλύτερα και δοκίμασε να κατεβάσεις μια free εφαρμογή. Θα σου ζητήσει να εισάγεις το Apple ID σου ή να φτιάξεις νέο. Φτιάξε ένα και στις επιλογές πληρωμής, επέλεξε none. :) Ναι το γνωριζω αυτο το κολπο αλλα θελω να κανω αγορα και δεν δεχεται την καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ναι το γνωριζω αυτο το κολπο αλλα θελω να κανω αγορα και δεν δεχεται την καρτα. Εγώ που έχω US account από πριν έρθει το iPhone (2G) Ελλάδα, τόσα χρόνια βολεύομαι με iTunes gift cards. Τις αγοράζω από διάφορα sites, σου στέλνουν μέσω email τον κωδικό, τον κάνεις redeem κ πιστώνεται το αντίστοιχο ποσό στο account σου. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Πουλάνε και σε μαγαζιά τεχνολογίας κάρτες σε φυσική μορφή για όσους δεν θέλουν/μπορούν να μπλέξουν με ηλεκτρονικές αγορές. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Πουλάνε και σε μαγαζιά τεχνολογίας κάρτες σε φυσική μορφή για όσους δεν θέλουν/μπορούν να μπλέξουν με ηλεκτρονικές αγορές. Πουλάνε σε κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα iTunes gift cards για το US store; Δε το ήξερα αυτό. Ωραία!! Έχεις κάποιο υπόψιν σου; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Gift cards δίνουν στο Public. Δεν φαντάζομαι να υπάρχει θέμα store λογικά θα δουλεύει σε όλα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Gift cards δίνουν στο Public. Δεν φαντάζομαι να υπάρχει θέμα store λογικά θα δουλεύει σε όλα. Όχι δε δουλεύει σε όλα. Τουλάχιστον έτσι ήταν παλιά. Δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι, γι' αυτό και όταν την αγοράζεις από sites το διευκρινίζουν ότι είναι για US store. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Για μένα πήγαινε να τη δεις από κοντά να διαβάσεις τις πληροφορίες στο πίσω μέρος για να είσαι σίγουρος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Οχι, αναλογως που θα αγορασεις την gift card συνδεεται και στο αντιστοιχο itunes store. Το ξερω γιατι ειχα αγορασει Γερμανικη και προσπαθησα να τη συνδεσω σε ελληνικο λογαριασμο και δεν την δεχοταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts