miltoshellas Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) :tease: ειρήνη υμιν... (αλήθεια έτσι γράφεται; ) δεν μου λέτε ρε παίδες πως καταλαβαίνουμε ότι πράγματι εγκαταστάθηκε το νέο μαμάτο Cydia ? εγώ ακολούθησα την διαδικασία με το αρχείο, μετά Installer από το iFile, respring, reboot, ανοιγόκλεισα το φως του δωματίου κτλ, αλλά δεν βλέπω να έγινε πιο γρήγορο το Cydia... εκτός κιαν έχω απωλέσει την αίσθηση του χρόνου... Edited December 9, 2010 by miltoshellas Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 :tease: ειρήνη υμιν... (αλήθεια έτσι γράφεται; ) δεν μου λέτε ρε παίδες πως καταλαβαίνουμε ότι πράγματι εγκαταστάθηκε το νέο μαμάτο Cydia ? εγώ ακολούθησα την διαδικασία με το αρχείο, μετά Installer από το iFile, respring, reboot, ανοιγόκλεισα το φως του δωματίου κτλ, αλλά δεν βλέπω να έγινε πιο γρήγορο το Cydia... εκτός κιαν έχω απωλέσει την αίσθηση του χρόνου... Αν γραφει κατω cydia_1.0.3366-1 εισαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Αν γραφει κατω cydia_1.0.3366-1 εισαι οκ! ναι αυτό γράφει, σε ευχαριστώ... Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Έχω βάλει 2 repo που μαλον δεν υπάρχουν πλέον και το sydia μου βγάζει bad ulr η fail data1 data 2 όλα τα αλλά repo tou sydia ενημερονονται πως μπορώ να τα σβησω να μην το πετάει το μήνυμα;; Δοκίμασα ένα τροπο με το ifile αλά δεν πιάνει μόλις ξαναμπω στο sydia τα ίδια!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Έχω βάλει 2 repo που μαλον δεν υπάρχουν πλέον και το sydia μου βγάζει bad ulr η fail data1 data 2 όλα τα αλλά repo tou sydia ενημερονονται πως μπορώ να τα σβησω να μην το πετάει το μήνυμα;; Δοκίμασα ένα τροπο με το ifile αλά δεν πιάνει μόλις ξαναμπω στο sydia τα ίδια!ευχαριστω Αν καταλαβα καλα, θες να σβησεις απο το cydia τις sources... Πας στο manage, πατας sources, επανω δεξια λεει edit. Το πατας και μετα διαγραφεις οποια θες. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Έχω βάλει 2 repo που μαλον δεν υπάρχουν πλέον και το sydia μου βγάζει bad ulr η fail data1 data 2 όλα τα αλλά repo tou sydia ενημερονονται πως μπορώ να τα σβησω να μην το πετάει το μήνυμα;; Δοκίμασα ένα τροπο με το ifile αλά δεν πιάνει μόλις ξαναμπω στο sydia τα ίδια!ευχαριστω cyfix ;-):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Υπάρχει καμιά εφαρμογή στο cydia αντίστοιχη του phoneAlarm των ppc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 καλησπερα, υπηρχε καποιο προβλημα σημερα στο cydia ? και ενα 2ο υπαρχει κατι αναλογο σαν το call counter να δουλευει σε iphone4 με 4.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 cyfix ;-):):) Και που το βρίσκουμε?? Γιατί έχω γράψει και εγώ ένα λάθος ρέπο και το βγάζει συνέχεια σαν σφάλμα η αηδία..:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Εγώ που το έβαλα δεν ξέρω πως λειτουργεί :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Και που το βρίσκουμε?? Γιατί έχω γράψει και εγώ ένα λάθος ρέπο και το βγάζει συνέχεια σαν σφάλμα η αηδία..:p Cydia βεβαια...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Cydia βεβαια...:lol: Μηπως θυμασαι και τη source; Γιατι το ψαχνω αλλα δε μου βγαζει αποτελεσμα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Μηπως θυμασαι και τη source; Γιατι το ψαχνω αλλα δε μου βγαζει αποτελεσμα. Δοκιμασε xsellize.com :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Cydia βεβαια...:lol: Σώωωωπα!!:p Για το ρέπο ρώταγα, δοκιμάζω το xsellize...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 καλησπέρα..δεν ξερω αν είμαι στο σωστό topic..Έχω ενα iphone 3g στο οποιο ξαφνικά τα εικονίδια των εφαρμογών και γενικά όλες οι λειτουργίες της οθόνης ειναι σε μεγένθυνση χωρίς να μπορω να τα επαναφέρω στο αρχικό μέγεθος...Κατα τ αλλα η συσκευή λειτουργει κανονικά. Μπορει να μου πεί κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να το αποκαταστήσω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 2πλό tap με τρία δάχτυλα ή διπλο κλικ στο homebutton και turn zoom off Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 παιδια να ρωτησω κατι ρωτησα κι αλλη φορα αλλα εκανα την ερωτησ σε πολλα topic κ μου εσβησε την ερωτηση ο admin ...μηπως γνωριζει καποιος να μου πει πως φευγουν οι παρενθεσεις οταν πληκτρολογεις καποιον αριθμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 2πλό tap με τρία δάχτυλα ή διπλο κλικ στο homebutton και turn zoom off σε ευχαριστω πολυ!!!!εφτιαξε απ'ευθειας με διπλο ταπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 παιδια να ρωτησω κατι ρωτησα κι αλλη φορα αλλα εκανα την ερωτησ σε πολλα topic κ μου εσβησε την ερωτηση ο admin ...μηπως γνωριζει καποιος να μου πει πως φευγουν οι παρενθεσεις οταν πληκτρολογεις καποιον αριθμο? Πηγαινε στο Settings-General-International-Region Format και βαλε Ελλαδα η Κυπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Πηγαινε στο Settings-General-International-Region Format και βαλε Ελλαδα η Κυπρο ευχαριστω πολυ ολα οκ:lol: ...ηταν τοσο απλο τελικα αλλα αμα κολλησει το μυαλο :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 παίδες, υπάρχει εφαρμογή δωρεάν για tethering ? δεν ξέρω αν το λέω σωστά, εννοώ να χρησιμοποιώ την σύνδεση data του κινητού μου για να μπαίνει το laptop στο internet. Και αν δεν υπάρχει δωρεάν εσείς ποια χρησιμοποιείτε; Επίσης ποια είναι η εφαρμογή που εγκαθιστούμε στο PC για να μπορούμε να βλέπουμε τους φακέλους του jb iphone και να αντιγράφουμε ότι θέλουμε εκατέρωθεν; Σαν να βλέπουμε έναν flash δίσκο... ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 παίδες, υπάρχει εφαρμογή δωρεάν για tethering ? δεν ξέρω αν το λέω σωστά, εννοώ να χρησιμοποιώ την σύνδεση data του κινητού μου για να μπαίνει το laptop στο internet. Και αν δεν υπάρχει δωρεάν εσείς ποια χρησιμοποιείτε; Επίσης ποια είναι η εφαρμογή που εγκαθιστούμε στο PC για να μπορούμε να βλέπουμε τους φακέλους του jb iphone και να αντιγράφουμε ότι θέλουμε εκατέρωθεν; Σαν να βλέπουμε έναν flash δίσκο... ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους Όχι δεν υπάρχει free... Όσο για το 2ο ας απαντήσει κάποιος με win...:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 παίδες, υπάρχει εφαρμογή δωρεάν για tethering ? δεν ξέρω αν το λέω σωστά, εννοώ να χρησιμοποιώ την σύνδεση data του κινητού μου για να μπαίνει το laptop στο internet. Και αν δεν υπάρχει δωρεάν εσείς ποια χρησιμοποιείτε; Επίσης ποια είναι η εφαρμογή που εγκαθιστούμε στο PC για να μπορούμε να βλέπουμε τους φακέλους του jb iphone και να αντιγράφουμε ότι θέλουμε εκατέρωθεν; Σαν να βλέπουμε έναν flash δίσκο... ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους Αν εννοεις να μπορεις και να προσθεσεις αρχεια κλπ, δοκιμασε το iphonebrowser. Ειναι δωρεαν και ευκολος. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ευχαριστώ παιδιά... για Tethering, έστω και επί πληρωμή ποιο πρόγραμμα προτείνετε; Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ευχαριστώ παιδιά... για Tethering, έστω και επί πληρωμή ποιο πρόγραμμα προτείνετε; μεσω cydia Mywi το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts