Jump to content

Γενικές πληροφορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα το κουτι γραφει Demo not for resale. Τι ενοεις οτι τουσ γ...... Σα? Να παω δικαστικως δλδ?

το πας πίσω και ΑΠΑΙΤΕΙΣ καινουρια σφραγισμένη συσκευή..τα demo ειναι μονο για επίδειξη και απαγορεύεται να πωλούνται!

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταρχην αυτο δεν εχει εγγυηση!! Φιλε μου, σε τιμη στο εδωσαν??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Εχω προσέξει κατι και δε ξερω που οφείλεται,κατεβάζω από το Cydia ενα αρχείο ας πουμε,οτιδήποτε και κατεβαίνει με πολυ αργή ταχύτητα.

Κάποια βοήθεια παρακαλώ?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σε όλο τον κόσμο, οι συσκευασίες των iPhone είναι οι ίδιες, με εξαίρεση το βισμα του φορτιστή και την έλλειψη του εξαγωγέα του SIM tray από κλειδωμενα συσκευές.

Η συσκευασία δεν ήταν τυλιγμένη με ζέλατινα;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τελικα το κουτι γραφει Demo not for resale. Τι ενοεις οτι τουσ γ...... Σα? Να παω δικαστικως δλδ?

Ε ναι ρε φίλε αν τους πας δικασατικός ίσως βγάλεις και κάτι , έτσι το σκεφτηκά , αλλά από την άλλη αν δεν έχεις τέτοιες προθέσεις είναι υποχρεωμένοι να σου αλλάξουνε τη συσκευή με μία άλλη συσκευή MD298GB/A κλειστή ολοκαίνουρια , όπως πλήρωσες για να το αγοράσεις καινούριο .

Κάποια βοήθεια παρακαλώ?

Φίλε δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο εγώ , ίσως δεν πέρασε κάτι σωστά κατά την εγκατάσταση του jailbreak , δεν εξηγήτε αλλιώς , δοκίμασε αν έχεις όρεξη να το ξανακάνεις .

Μήπως φταίει που δεν έβαλα επιλογή set up as new iPhone;

πολυ χρήσιμο ειναι αυτο:

http://kuaidial.googlecode.com/svn/deb/

αφου το βάλεις εγκατέστησε μεσα απο το repo το KuaiDial

αυτο το tweak κανει πολλα πράγματα πχ. πληκτρολογείς δυο τρια νούμερα στο dialer και σου βγαζει ποιες επαφές σου αρχίζουν απ αυτα τα νούμερα, δειχνει φωτογραφία διπλα στην επαφή, κρατάει μεγαλύτερο ιστορικο κλήσεων, κανει δόνηση οταν σηκώνει ο αλλος το τηλ για να μην το έχεις στο αυτι..χιλια δυο. μεχρι και blacklist εχει για τους.. ανεπιθύμητους.

:rotfl::rotfl::rotfl:

το εβαλααααα!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

αν εχεις κ κατι αλλο να μου προτεινεις ελευθερα!!!!!!!!!!!!!:D:D

κ κατι ακομα αν θελω να αγορασω μια εφαρμογη απο το cydia πως μπορω γιατι δεν εχω καταλαβει.. :O

Edited by mmaria_82

Μήπως φταίει που δεν έβαλα επιλογή set up as new iPhone;

Φίλε πολύ πιθανόν, δοκίμασε όποτε θα έχεις χρόνο ξανά κάντο αν είναι έτσι μπας και γίνει τίποτα γιατί αν στο κάνει συνέχεια αυτό που λες κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα είναι στο δικό σου τηλ .

Το κινητο( DEMO τελικα) αγοραστηκε 800 € 16GB με μια επεκταση εγγυησης κατα ενα χρονο. Αυτο που κινησε την περιεργεια ειναι η μη υπαρξη ακουστικων κ η βεβαιωση τον υπαλλήλων οτι το i5 ερχεται χωρις ακουστικα.!! Επομενως υπηρξε δολος ως προς την πωληση του. Σας ευχαριστώ πολυ κ η υποθεση εχει παρει πλεον το δρομο της.

Το κινητο( DEMO τελικα) αγοραστηκε 800 € 16GB με μια επεκταση εγγυησης κατα ενα χρονο. Αυτο που κινησε την περιεργεια ειναι η μη υπαρξη ακουστικων κ η βεβαιωση τον υπαλλήλων οτι το i5 ερχεται χωρις ακουστικα.!! Επομενως υπηρξε δολος ως προς την πωληση του. Σας ευχαριστώ πολυ κ η υποθεση εχει παρει πλεον το δρομο της.

Επιεικώς απαράδεκτο. Αν δεν έχεις πρόβλημα θα ήθελα να μας κρατήσεις ενήμερους με την εξέλιξη της υπόθεσης. Όπως επίσης και για το κατάστημα που έγινε η αγορά. Ευχαριστώ

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

το εκαναααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

θα μου πειτε μια καλη εφαρμογη για αναφορα παραδοσης??? :)))))))))

βρηκα το iphonedelivery αλλα δεν δουλευει.. :(

Μονο που τωρα δεν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις το τηλ για τραπεζικες συναλλαγες γιατι δεν ειναι ασφαλης πια.

Take five..

Μονο που τωρα δεν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις το τηλ για τραπεζικες συναλλαγες γιατι δεν ειναι ασφαλης πια.

τι εννοεις?

τι εννοεις?

υποκλοπη δεδομενων

αν και δε καταλαβα τι σχεση ειχε η ερωτηση σου σχετικα με την αναφορα παραδοσης με την απαντηση του φιλου για τις τραπεζικες συναλλαγες.

υποκλοπη δεδομενων

αν και δε καταλαβα τι σχεση ειχε η ερωτηση σου σχετικα με την αναφορα παραδοσης με την απαντηση του φιλου για τις τραπεζικες συναλλαγες.

Δηλαδη εγω τωρα τι πρεπει να αποφευγω να κανω απο το τηλ?:O

πχ πριν κανω jb ειχα αγορασει μια εφαρμογη απο το app store αλλα μετα εβγαλα τον αριθμο της καρτας θα εχω θεμα τωρα δηλαδη?:O:(

Δηλαδη εγω τωρα τι πρεπει να αποφευγω να κανω απο το τηλ?:O

πχ πριν κανω jb ειχα αγορασει μια εφαρμογη απο το app store αλλα μετα εβγαλα τον αριθμο της καρτας θα εχω θεμα τωρα δηλαδη?:O:(

Mε το jb δινεις τον ελεγχο του τηλεφωνο σου σε καποιους αλλους οποτε μην εκπλαγεις αν σου παρουν τα προσωπικα στοχεια που εχεις μεσα οπως τηλεφωνα, μυνηματα, κωδικους κλπ Τραπεζικες συναλλαγες απο τετοιο τηλεφωνο ειναι μεγαλο ρισκο.

Απλα πρεπει να το ξερεις που μπλεκεις.

Take five..

Επιεικώς απαράδεκτο. Αν δεν έχεις πρόβλημα θα ήθελα να μας κρατήσεις ενήμερους με την εξέλιξη της υπόθεσης. Όπως επίσης και για το κατάστημα που έγινε η αγορά. Ευχαριστώ

Για οτι νεοτερο θα σας κρατω ενημερους. Οσο για το καταστημα δεν μπορω να το αναφερω ακομα (συμβουλη δικηγορου).

Η αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει να μπλεξεις με αυτο απλα για να εχεις μερικα short cuts.

Εχω κανει ξανα στο παρελθον κ δεν ειχα προβλημα..με αγχωσε αυτο με τους λογαριασμους αλλα δεν κανω συναλλαγες μεσω τηλ μονο μια φορα που εκανα αγορα κ εβγαλα απευθειας τον αριθμο της καρτας τωρα θελω να πιστευω πως δεν θα ειμαι τοσο ατυχη.. :(

Η αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει να μπλεξεις με αυτο απλα για να εχεις μερικα short cuts.

συγνώμη αλλα τοσα εκατομμύρια κόσμου που ειναι ''μπλεγμένοι'' οπως λες γιατι δεν αντιμετωπίζουν τετοιο πρόβλημα;

2,5 χρονια που ασχολούμαι με το jailbreak, απο το 4,4S έπειτα και τωρα με το 5αρι δεν εχω συναντήσει κατι τετοιο ύποπτο απο αυτα που ισχυρίζεσαι.

σου εχει τυχει κατι προσωπικά; θες να μας το αναφέρεις;

Δεν εχω κανει ποτε jb ουτε με ενδιαφερει. Απλα απο οτι ακουω στα φορουμς. Αν εσυ πιστευεις οτι δεν θα εχεις προβλημα τοτε καλα εκανες και το εγραψες στο φορουμ.
Take five..

Δεν εχω κανει ποτε jb ουτε με ενδιαφερει. Απλα απο οτι ακουω στα φορουμς. Αν εσυ πιστευεις οτι δεν θα εχεις προβλημα τοτε καλα εκανες και το εγραψες στο φορουμ.

πίστεψε με δεν υπάρχει κανενα απολύτως θέμα..και ειμαι σίγουρος πως αν κάνεις jb θα αναθεωρήσεις γιατι πολυ απλά θα κρατάς στα χέρια σου μια αλλη συσκευή;)

πίστεψε με δεν υπάρχει κανενα απολύτως θέμα..και ειμαι σίγουρος πως αν κάνεις jb θα αναθεωρήσεις γιατι πολυ απλά θα κρατάς στα χέρια σου μια αλλη συσκευή;)

Αν ηθελα να κραταω στα χερια μου μια αλλη συσκευη τοτε θα επερνα ανδροιδ και θα μου κοστιζε πολυ φθηνοτερα. Εχω δει αυτα που προσθετει το jb αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο καλοσχεδιασμενα. Κυριως με ενδιαφερουν οι εφαρμογες να τρεχουν καλα οταν τις χρειαζομαι (οπου μια καθυστερηση εχει μεγαλο χρηματικο κοστος) και δεν προκειτε να ρισκαρω τα προσωπικα μου δεδομενα εστω και αν δεν εχει τυχει κατι συγκεκριμενο μεχρι σημερα.

Take five..