tasosmaroulitsis Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ...αλλα επειδη εδω ειναι Ελλαδα δεν τρεχει και τιποτα Όχι φυσικά...:p Μένω σε πολυκατοικία και τα μηχανάκια καθώς και τα αμάξια με την(υπερβολικά)δυνατή μουσική,όποτε κάθομαι βεράντα,τα περιποιούμαι με κλούβια αυγά,πατατούλες,ντοματίτσες κλπ,κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Στην περιοχη που μενω διπλα σε γηροκομειο ανοιξε μπαρ προφανως για να διασκεδαζουν οι γεροντες.Το μπαρ απο οτι εμαθα ειναι παρανομο αλλα επειδη εδω ειναι Ελλαδα δεν τρεχει και τιποτα Εμείς που μένουμε στον πρώτο και το ΚΑΠΗ είναι κάτω από το σπίτι μας; Να ακούς μεσημεριάτικα κάθε εποχή τα τραγούδια; Αλλά πάλι καλά ωσονούπω θα μετακομίσει σε άλλη περιοχή. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Και να πω και κατι άλλο? Εγώ νιώθω βλακας κάθε φορά να κυνηγάω τα παιδιά μη κανουν φασαρία κι ακουστουν κι όλο στο "κοιμάται η κυρία απο κάτω" και "χαμήλωσε λιγάκι τη μουσική, η διπλανή ειναι άρρωστη" και ο περισσότερος κόσμος εμας, να μας γράφει κανονικά. Ας έχουν χάρη που μου ειναι δεύτερη φύση, αλλιώς ... Πάντως το θράσος τους ειναι φοβερό. Μου εκανε παρατηρηση κάποιος απο την πολυκατοικία (άνθρωπος που ουδεποτε σεβάστηκε τους άλλους), πως επειδη εκλαιγε το μωρό μας δε μπορουσε να κοιμηθει! Και μιλάμε για νεογεννητο!! Και τι να το κανω το μωρό αγαπητέ για να μη σε ενοχλει? Να το πνίξω ή να το ποτισω βάλιουμ να κοιμαται 23 ώρες το 24ωρο?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Όχι φυσικά...:p Μένω σε πολυκατοικία και τα μηχανάκια καθώς και τα αμάξια με την(υπερβολικά)δυνατή μουσική,όποτε κάθομαι βεράντα,τα περιποιούμαι με κλούβια αυγά,πατατούλες,ντοματίτσες κλπ,κλπ... Τι να σου πω. Καλό βόλι κι από μένα.:p Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Μου εκανε παρατηρηση κάποιος απο την πολυκατοικία (άνθρωπος που ουδεποτε σεβάστηκε τους άλλους), πως επειδη εκλαιγε το μωρό μας δε μπορουσε να κοιμηθει! Και μιλάμε για νεογεννητο!! Και τι να το κανω το μωρό αγαπητέ για να μη σε ενοχλει? Να το πνίξω ή να το ποτισω βάλιουμ να κοιμαται 23 ώρες το 24ωρο? --------------------Αυτός προφανώς στο δικό του,τέτοια θα του'κανε...Κάφροιοιοιοι.......!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Να το πνίξω ή να το ποτισω βάλιουμ να κοιμαται 23 ώρες το 24ωρο?:X :lol: :lol: :lol: Πάντως η μάνα μου είναι αυτή που νοιάζεται όσο κανείς άλλος για την πολυκατοικία χωρίς να είναι διαχειρίστρια. Δεν ενοχλούμε τους υπόλοιπους, αν και οι υπόλοιποι δεν έχουν ιερό και όσιο. Και με το παραμικρό που θα γίνει εδώ μέσα, όλοι θα τα βάλουν με τη μάνα μου. Ο αδερφός μου φυσικά φροντίζει να αντισταθμίζει τα πράγματα, βάζοντας τέρμα τη μουσική.:p Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Και εγω το εχω αυτο το προβλημα στην γειτονια μου. Ο λογος? Μενω στο κεντρο του Βολου και εχω τον καθενα με τις χειροποιητες κτλ. να περναει... Τεσπα Και μια ερωτηση αν θες να κανεις καποιο παρτυ και να εχεις δυνατη μουσικη κτλ. μπορεις να παρεις καμια αδεια απο αστυνομια? Δεν μενω σε πολυκατοικια. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Και εγω το εχω αυτο το προβλημα στην γειτονια μου. Ο λογος? Μενω στο κεντρο του Βολου και εχω τον καθενα με τις χειροποιητες κτλ. να περναει... Τεσπα Και μια ερωτηση αν θες να κανεις καποιο παρτυ και να εχεις δυνατη μουσικη κτλ. μπορεις να παρεις καμια αδεια απο αστυνομια? Δεν μενω σε πολυκατοικια. Κοιτα αδεια δεν νομιζω οτι παιρνεις απο καπου...απλως το αναφερεις στους γειτονες ωστε να μην εχεις προβλημα!!! Το οτι δεν μενεις σε πολυκατοικια ειναι ενα ατου μιας και δεν εχεις κανεναν ουτε απο πανω σου ουτε απο κατω σου... Ουτε εγω μενω σε πολυκατοικια και πολλες φορες εχω βαλει στην τσιτα την μουσικη!!!!!:p :p :p (Ντροπη μου!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: ) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Μετα απο καποια ωρα το καλο θα ηταν να βαζαμε τη μουσικη οσο πρεπει για να ακουμε εμεις στο σπιτι,και οχι να βασανιζουμε και ολους τους αλλους. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. September 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Για τα μηχανακια τι μπορει να κανει καποιος? Ειναι ενας κοντα μου και περναει ολη την ωρα αντιθετα σε μονοδρομο με σπασμενη την πρωτη και ειναι και ανηφορα.Ειναι απο τα γνωστα 50αρια glx με sebring. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Για τα μηχανακια τι μπορει να κανει καποιος? Ειναι ενας κοντα μου και περναει ολη την ωρα αντιθετα σε μονοδρομο με σπασμενη την πρωτη και ειναι και ανηφορα.Ειναι απο τα γνωστα 50αρια glx με sebring. σίγουρα κάνουν πολύ θόρυβο!:lol: Αλλά παιδιά υπάρχει και άλλη λύση(δε λέω ότι εγώ δε βάζω δυνατά μουσική απο τα ηχεία:) )Α-ΚΟΥ-ΣΤΙ-ΚΑ!:lol: Πως σας φαίνεται η ιδέα?Σίγουρα είναι πιο άνετα με τα ηχεία καθώς δεν έχεις τα ακουστικά στο κεφάλι σου,και με τα ακουστικά δε καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου(αν και αυτό καμοιά φορά είναι καλό:lol: ) αλλά δεν έχεις προβλήματα με τους γείτονες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Α-ΚΟΥ-ΣΤΙ-ΚΑ!:lol: Σίγουρα είναι πιο άνετα με τα ηχεία καθώς δεν έχεις τα ακουστικά στο κεφάλι σου,και με τα ακουστικά δε καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου(αν και αυτό καμοιά φορά είναι καλό:lol: ) αλλά δεν έχεις προβλήματα με τους γείτονες! +1. Εγώ με ακουστικά ακούω μουσική και την απολαμβάνω. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Για τα μηχανακια τι μπορει να κανει καποιος? Ειναι ενας κοντα μου και περναει ολη την ωρα αντιθετα σε μονοδρομο με σπασμενη την πρωτη και ειναι και ανηφορα.Ειναι απο τα γνωστα 50αρια glx με sebring.αν τον ξερεις μια παρατηρηση...και αν εχει τσιπα πανω του(που ελεγε και η γιαγια μου)8α σταματησει αν δε τον ξερεις-η δεν εχει τσιπα- δε νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα εκτος αν εισαι κακοπροαιρετος:ninja: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Εγώ πάλι έχω βάλει στο πρόγραμμα να μετακομίσω Α-Μ-Ε-Σ-Α!! Κανείς δεν έχει την αίσθηση της ησυχίας εδώ που μένω. Λοιπον, έχουμε και λέμε: 1. Στον ακάλυπτο ακούω από τις 6 το πρωί μία μαμά νεαρής ηλικίας όπου έχει ένα 2χρονο παιδάκι -τον Παναγιωτάκη- και του κατεβάζει μπινελίκια (πολλά μπινελίκια) όλη την ώρα σε συνδυασμό με τσιρίδες. Συνεπώς έχει γίνει και το παιδάκι υστερικό. Μόνο όταν έρχεται η πεθερά της του κάνει γλύκες! :mad: 2. Οι αλλοδαποί που μένουν στο υπόγειο ξενυχτάνε σχεδόν κάθε βράδυ με τέρμα τη μουσική από την πατρίδα τους, γίνονται λιώμα και επίσης φωνάζουν. 3. Απέναντι μένει ένας εργένης 30-40 χρονών όπου από το μεσημέρι βάζει επίσης τέρμα τη μουσική με κλαρίνα και λοιπά πανηγυριώτικα. Ο Blackman μπροστά του δεν πιάνει μία! :p 4. Η χειρότερη όλων είναι η από πάνω -μία συνταξιούχα- η οποία ξυπνάει από τις 5 το πρωί και πλένει τα μπαλκόνια, μετά μέχρι το μεσημέρι έχει μια μηχανή και κεντάει, το μεσημέρι έχει το εγγονάκι της το οποίο μάλλον θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής, το απόγευμα συνεχίζει η γιαγιά του να κεντάει και το βράδυ μέχρι τις 2 σέρνει τα έπιλα του σπιτιού της.:mad: Α, και λίγο offtopic, είχε τύχει με τη συγκεκριμένη περιστατικό όπου μόλις είχα πλύνει ρούχα -λευκά- και τα είχα απλώσει και έπλυνε πάλι το μπαλκόνι της και έγινα τα ρουχαλάκια μου χάλια! Εννοείται ότι δεν άνοιγε την πόρτα όταν της χτυπούσα το κουδούνι, καθώς είχα πάθει παράκρουση!!:mad: :angry: :shoot: Sorry για το μακροσκελές μήνυμα, αλλά ήθελα να πω τον πόνο μου:( :cry: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Ποσα χρονια βαζω μουσικη οχι στο φουλ αλλα σε σεβαστη ενταση ευτυχως η γειτονια το σεβετε αυτο που μαρεσει η μουσικη τοσο πολυ, αν ειχαν κατι εναντιων μου ομως τοσες φωνες που ακουγονται γενικως και τσακωμοι, μαλλον εγω πρεπει να τους ειχα κανει παρατηρηση, θεωρω ανοητο να κανει καποιος συσταση στον αλλο για χαμηλη μουσικη εκτος και αν ειναι μονιμα το σπιτι του disko, μιλαμε για τρελη ενταση ετσι εκει οκ αχ ρε παιδια πηρα και κατι ηχεια με wooferaki εχω αρωστησει με τα μπασα ακομα περισσοτερο χεχε, η ζωη ειναι πολυ μικρη για να μην ακουμε μουσικη Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Ποσα χρονια βαζω μουσικη οχι στο φουλ αλλα σε σεβαστη ενταση ευτυχως η γειτονια το σεβετε αυτο που μαρεσει η μουσικη τοσο πολυ, αν ειχαν κατι εναντιων μου ομως τοσες φωνες που ακουγονται γενικως και τσακωμοι, μαλλον εγω πρεπει να τους ειχα κανει παρατηρηση, θεωρω ανοητο να κανει καποιος συσταση στον αλλο για χαμηλη μουσικη εκτος και αν ειναι μονιμα το σπιτι του disko, μιλαμε για τρελη ενταση ετσι εκει οκ αχ ρε παιδια πηρα και κατι ηχεια με wooferaki εχω αρωστησει με τα μπασα ακομα περισσοτερο χεχε, η ζωη ειναι πολυ μικρη για να μην ακουμε μουσικη Και χρειάζεσαι "wooferaki" για να ακούσεις μουσική; Έχεις βρεθεί ποτέ στο διπλανό διαμέρισμα ή στο από κάτω από το wooferaki; Εγώ έχω έναν γείτονα που συνήθιζε να ακούει ραδιόφωνο (ειδήσεις?!) στις 7 το πρωί και στις 1 το βράδυ με κακορυθμισμένο wooferaki οπότε εμείς ακούγαμε ένα βουητό, μέχρι που ένα βραδάκι το συζητούσαμε στο μπαλκόνι με ένα φιλαράκι μου δυνατά και από την επόμενη μέρα δεν ακούσαμε ξανά το wooferaki, ευτυχώς. Μάλλον μας έτυχε φιλότιμος αδαής υποθέτω. Όσο για την γειτονιά, δε νομίζω πως σε σέβεται, μάλλον σε ανέχεται, όπως ανεχόμαστε όλοι εμείς όλους αυτούς που περνάνε με τα αυτοκίνητα και έχουν τα wooferakia και τα υπόλοιπα ηχεία στο τέρμα, αυτούς με τα παπάκια με κομμένες εξατμίσεις και πάει λέγοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Εσυ τωρα μπερδευτικες ετσι, δεν ειπα οτι εχω ηχεια οσο η πορτα μου , το σεβονται το ειπα μεταφορικα η ενταση ειναι χαλαρα σε λογικα επιπεδα, δεν φταιμε και εμεις αν ο αλλος δεν ξερει τι σημαινει μουσικη και ειναι κακοκεφος, ευτυχως που υπαρχει και αυτη, ειμαστε που ειμαστε ενας λαος γεματος αγχος,και αγωνια για το τι ξημερωνει αν τα κοψουμε ολα τι θα μεινει, μονο το αγχος μαλλον και τα νευρα μας Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Εσυ τωρα μπερδευτικες ετσι, δεν ειπα οτι εχω ηχεια οσο η πορτα μου , το σεβονται το ειπα μεταφορικα η ενταση ειναι χαλαρα σε λογικα επιπεδα, δεν φταιμε και εμεις αν ο αλλος δεν ξερει τι σημαινει μουσικη και ειναι κακοκεφος, ευτυχως που υπαρχει και αυτη, ειμαστε που ειμαστε ενας λαος γεματος αγχος,και αγωνια για το τι ξημερωνει αν τα κοψουμε ολα τι θα μεινει, μονο το αγχος μαλλον και τα νευρα μας Θα ήμουν υποθέτω πολυ κακιά αν σου έλεγα να δοκιμάσεις εσύ να κατανοήσεις τι σημαίνει μουσική αν εσύ έχεις διάβασμα ή εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας ή εσύ έχεις μωρό που καποια στιγμή πρεπει και να κοιμηθει, κι εχεις τον @@@ τον απέναντι και βάζει τερμα τη μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Θα ήμουν υποθέτω πολυ κακιά αν σου έλεγα να δοκιμάσεις εσύ να κατανοήσεις τι σημαίνει μουσική αν εσύ έχεις διάβασμα ή εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας ή εσύ έχεις μωρό που καποια στιγμή πρεπει και να κοιμηθει, κι εχεις τον @@@ τον απέναντι και βάζει τερμα τη μουσική Να κανεις λοιπον παρατηρηση αν σε ενοχλει τοσο ο απεναντι @@@..... Δεν νομιζω μετα να μην εχει εστω λιγη τσιπα να σε σεβαστει.... Εμενα παντως δεν μου κανουν παρατηρηση οσες φορες βαζω.... Οταν θελω βεβαια να βαλω ΔΥΝΑΤΑ τοτε απλα κλεινω τα παραθυρα.... Υ.Γ.Κατι ακομα.... αυτο που λετε woofer, κανονικα ονομαζεται subwoofer, γιατι αυτο που κανει ειναι να παιζει τις πολυ χαμηλες συχνοτητες.. woofer ονομαζονται ολα τα κανονικα ηχεια/full-range που τελοσπαντων αναπαραγουν ολο το ευρος συχνοτητων... Και τελος, προσωπικη μου αποψη, για να ακουσεις μουσικη ναι ειναι καλο να εχεις subwoofer.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Παρατήρηση? Λες να μην έχω κανει? Οχι τώρα, πλέον το μωρό έχει μεγαλωσει, αλλά υπήρξαν πολλές φορές που βαζαν μουσική στη μια τη νυχτα και στις δυο και στις τρεις . Και θα 'πρεπε να βλεπες πως πεταγοταν το μωρό απο την κουνια του! Και σιγά μην ακουστηκαν το "ησυχία παρακαλω ειναι ακατάλληλη η ώρα". Ισα ίσα που γέλαγαν κιολας. :( Κι όταν μιλάμε για ένταση εννοουμε ένταση όχι αστεία! Θυμαμαι έβγαινε κι ένας παππούς και φώναζε "ζωααα, ησυχία βρεεε!". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Ναι παιδες καποιες φορες πρεπει να σεβομαστε και τους αλλους!!!!!! Θυμαμαι πριν 2 χρονια που εδινα πανελληνιες ηταν μια που εβαζε απο το πρωι τη μουσικη στο τερμα....και δεν της εφτανε μονο αυτο τραγουδουσε και απο πανω!!!!(και να πω οτι ειχε και ωραια φωνη...). :mad: :mad: Φετος που εδινε η κορη της εξετασεις ηθελα να της κανω κανενα "καζο" και να της εβαζα τιποτα Iced Earth να βαρανε στο φουλ...αλλα λεω "αστω"!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 να της εβαζα τιποτα Iced Earth να βαρανε στο φουλ...αλλα λεω "αστο" Κακώς έπραξες και την άφησες...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Κακώς έπραξες και την άφησες...:( Δηλαδη τι επρεπε να κανω??? Να μπω και εγω στο "τριπακι" μια σου και μια μου!!! Δεν εχει νοημα....Αν δεν εδινα εξετασεις δεν θα με εκνευριζε τοσο!!! Τωρα χωρις πλακα αρχισε να τραγουδαει τωρα.....Δεν παιζετε η γυναικα...:lol: :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Οχι, καλυτερα έκανε και το άφησε να περάσει. Κι εγώ έτσι κάνω. Ξέρεις, μπαινεις σε μια διαδικασία που δεν έχει τελειωμό. Σου κανει, του κανεις και τελικά εσύ χάνεις την ηρεμία σου. Ολο αυτο ειναι ψυχοφθόρο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Καλα μου παιδια ηρεμιστε καλε σεις εγω μιλαω για ενταση το πολυ 50 watt και αν ρε, ηχεια του υπολογιστη εχω, δεν εχω κανα θηριο χεχε καταρχας και εγω κλεινω τα παραθυρα, ανεξαρτητα αν βαζω χαμηλα τη μουσικη η καπως πιο δυνατα,επισης ακους μουσικη συχνα για καποιον προσωπικο λογο που δεν θελω να αναφερω, ειναι και θεμα τροπου ζωης garfield να σουνα εδω να εβλεπες ποσες φορες με εχουνε ξυπνησει τα βλαμ... της γειτονισας, απλα υπαρχει ανοχη απο ολους σε ολους αλλιως τηα ειχαμε παει 3 πολυκατοικιες στα δικαστηρια για διαφορους λογους Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts