Jump to content

ΚΤΕΛ: Γνώμες, εμπειρίες, ερωτήσεις


eri_sixth
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Episis den tha ksexaso ke tin afxisi ton isitirion se 2 mines apo ta 7.5 euro sta 12euro!!!

Ke bebea pote den tha ksexaso ta athlia ke bromera ekdotiria ke tous xorous anamonis.

 

 

Το εισιτήριο έχει πάει 12 ευρώ μόνο για 2 μήνες, Ιούλιο + Αύγουστο, επειδή δεν λειτουργούν οι σχολές.

Από Σεπτέμβρη θα έχει πάλι 8 ευρώ.

Θέλω διακοπές!

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 74
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι ιστότοποι των ΚΤΕΛ και των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης:

http://www.ktel.gr , http://www.ktel.org & http://www.ktel-thes.gr :)

Επίσης, κάνοντας μια μικρή αναζήτηση στο Google γράφοντας τη λέξη ''ΚΤΕΛ'' θα βρείτε τους ιστότοπους των ΚΤΕΛ σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.

 

Just for your info:happy:

Link to comment
Share on other sites

Οι ιστότοποι των ΚΤΕΛ και των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης:

http://www.ktel.gr , http://www.ktel.org & http://www.ktel-thes.gr :)

Επίσης, κάνοντας μια μικρή αναζήτηση στο Google γράφοντας τη λέξη ''ΚΤΕΛ'' θα βρείτε τους ιστότοπους των ΚΤΕΛ σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.

(Το http://www.ktel.gr είναι άσχετο, βγάζει σε άλλο site)

 

Κ.Τ.Ε.Λ. Αττικής Α.Ε.

http://ktelattikis.gr/

 

Από το http://www.ktel.org/ : :rocket:

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ http://WWW.KTEL.ORG

 

Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μας,

Επειδή πολυδιαφημιζόμενο τηλεφωνικό κέντρο που παρέχει πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου, άρχισε να δίνει τηλεφωνικά επ αμοιβή τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που σας παρέχουμε δωρεάν, από σήμερα 28.8.2006 διακόπτουμε την λειτουργία της ιστοσελίδας και σύντομα θα σας παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες

:dizzy:

Αυτό θα πει πρόοδος! Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, βγάζουν τελείως τα δρομολόγια από το Διαδίκτυο, αντί να κινηθούν δικαστικά κατά της εταιρείας που δίνει τα δρομολόγια επί πληρωμή!!! Και εις ανώτερα κύριοι!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

 

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Της λιποαναρροφήσεως

 

Αγαπητή Φοίβη,

Μόλις αλίευσα από την ιστοσελίδα του Κ.Τ.Ε.Λ. το ακόλουθο αριστούργημα: «Προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του www.ktel.org - Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, επειδή πολυδιαφημιζόμενο τηλεφωνικό κέντρο που παρέχει πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου άρχισε να δίνει τηλεφωνικά επ' αμοιβή τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που σας παρέχουμε δωρεάν, διακόπτουμε τη λειτουργία της ιστοσελίδας και σύντομα θα σας παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες».

Αποτελούν κρατικό μυστικό τα δρομολόγια του Κ.Τ.Ε.Λ.; Και τι σόι λογική είναι αυτή; Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες οι αντίστοιχοι οργανισμοί παρέχουν δωρεάν τις πληροφορίες δρομολογίων στις ιστοσελίδες τους και όχι μόνο.

Και κάτι άλλο. Αν εγώ δεν έχω πρόσβαση στο Διαδίκτυο και θέλω να μάθω τα δρομολόγια του Κ.Τ.Ε.Λ., του φέρι-μποτ και τα τηλέφωνα ξενοδοχείων στην περιοχή που πηγαίνω, γιατί να μην καλέσω μια υπηρεσία παροχής πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου και να τα μάθω όλα, γρήγορα και με ένα τηλεφώνημα;

Για τους κυρίους του Κ.Τ.Ε.Λ. υπάρχουν δύο επιλογές: είτε παρέχουν την υπηρεσία, όπως σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, είτε δεν την παρέχουν, όπως στα περισσότερα αφρικανικά κράτη. Δεν υπάρχει άλλη οδός και τα ναζάκια του στυλ «α, αφού μεταδίδουν και άλλοι τις δημόσια διαθέσιμες δωρεάν πληροφορίες μας, τις κόβουμε από όλο τον κόσμο» θυμίζουν άτομα με IQ... ραδικιού.

Πέτρος Λούβαρης

 

Έτσι συμβαίνει στο Ελλαδιστάν, αγαπητέ Πέτρο. Όταν ο ένας πάει να βγάλει από τη μύγα ξίγκι, βρίσκει και ο άλλος ευκαιρία να βγάλει κι εκείνος. Μόνο που ο δεύτερος το πάει ένα βήμα παραπέρα. Ξίγκι μεν, με λιποαναρρόφηση δε. Λέτε και εδώ το Κ.Τ.Ε.Λ. να αρχίσει να ζητά πληρωμή για τις πληροφορίες; Αντί να ζητήσει από την εταιρεία τηλεφωνικών πληροφοριών... δικαιώματα για τις πληροφορίες;

 

ΤΑ ΝΕΑ, 12/09/2006

http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18637&m=P20&aa=1

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

 

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

Link to comment
Share on other sites

Kαλά αυτό που έγινε με το ktel.org είναι απίστευτο καραγκιοζιλίκι. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά γελοίοι :X :down:

Open your Windows to Freedom!

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

 

http://www.reactos.org

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Μπορουμε να μαθουμε απο αλλου (μεσω ιντερνετ) τα δρομολογια του ΚΤΕΛ??

ή πρεπει να πληρωσουμε στο 11*** για να τα μαθουμε??

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Το καραγκιοζιλίκι με το ktel.org, το οποίο έδινε δρομολόγια των ΚΤΕΛ, συνεχίζεται. Φυσικά δεν περίμενα να το έχουν φτιάξει. Το κόψανε αυτό και δεν υπάρχει άλλος τρόπος πληροφόρησης εκτός από τα τηλεφωνήματα στο κάθε ΚΤΕΛ :mad: Γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου ήθελα να πάω κάπου με ΚΤΕΛ. Το ότι θα έφευγα προέκυψε βράδυ και ώρα που στα τηλέφωνα του ΚΤΕΛ που ήθελα δεν απαντούσε κανένας (12-1 το βράδυ...) . Γνωρίζοντας τι συμβαίνει με το ktel.org αρχίζω να ψάχνω στο google αν το ΚΤΕΛ του νομού που ήθελα έχει δικό του ξεχωριστό site. Έφαγα ένα μισάωρο ψάχνοντας χωρίς να βρω τίποτα. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα και έχω νευριάσει πολύ. Ίσως χρειαστεί να πάω από Θεσσαλονίκη στην Καβάλα και δεν μπορώ να βρω πουθενά τα δρομολόγια. Συγχαρητήρια στον μ****α που έκοψε την λειτουργία του ktel.org και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Αν υπήρχε ένα τηλέφωνο που μπορούσες να ακούσεις ηχογραφημένα τα δρομολόγια (όχι 090 φυσικά... ) κάτι θα γινόταν. Τουλάχιστον το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας αν πάρει κάποιος στο τηλέφωνο της Ηγουμενίτσας λέει τα δρομολόγια από Ηγουμενίτσα για τις βασικές περιοχές (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πρέβεζα) .

Υ.Γ.

Για την ιστορία, με αφορμή κάποια μηνύματα που διάβασα και έχουν σταλεί αρκετούς μήνες πριν, αναφέρω τα εξής:

Το μοναδικό δρομολόγιο από Ηγουμενίτσα για Αθήνα που πάει μέσω Παραμυθιάς είναι στις 7:30 το πρωί. Τα υπόλοιπα ( 11:00 , 14:30, 20:30) πάνε μέσω Πλαταριάς που είναι γύρω στη μισή με μια ώρα λιγότερο. Αντίστοιχα από Αθήνα, το μόνο δρομολόγιο που πάει μέσω Παραμυθιάς είναι στις 12:00 το μεσημέρι. Αυτά που σας λέω είναι 100% έγκυρα. Ταξιδεύω συνέχεια επί δύο χρόνια με το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας για την διαδρομή Αθήνα-Ηγουμενίτσα και Ηγουμενίτσα-Αθήνα, έχω ταξιδέψει με τα δρομολόγια όλων των ωρών και έχω δώσει σε εισητήρια πάνω από 1200 ευρώ (χίλια διακόσια ευρώ. έχω κρατήσει όλα τα εισητήρια) , άρα καταλαβαίνετε ότι οι πληροφορίες για αυτή την διαδρομή είναι έγκυρες... Βέβαια χρησιμοποιώ περισσότερο τα δρομολόγια μέσω Παραμυθιάς για τους εξής λόγους:

1) Το δρομολόγιο των 7:30 το πρωί από Ηγουμενίτσα για Αθήνα φτάνει πιο νωρίς στην Αθήνα (γύρω στις 3:30 με 4:00 το μεσημέρι ενώ των 11:00 από τις 6:30 το απόγευμα και μετά... )

2) Ποτέ δεν μπορώ να ξυπνήσω νωρίς και έτσι από Αθήνα με βολεύει περισσότερο το δρομολόγιο των 12:00 το μεσημέρι. Επίσης βολεύει και τον πατέρα μου για να με πάει στον Κηφισό (με τόσα ταξίδια ο άνθρωπος που δουλεύει στο parking του σταθμού έχει μάθει τον πατέρα μου :p ) .

3) Μου αρέσει περισσότερο η διαδρομή που κάνουν τα δρομολόγια μέσω Παραμυθιάς.

Για την περίπτωση με το ΚΤΕΛ της Κέρκυρας αναφέρω τα εξής: κανονικά απαγορεύεται να αποβιβάζει επιβάτες στην Ηγουμενίτσα γιατί το τοπικό ΚΤΕΛ (δηλαδή το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας με έδρα την Ηγουμενίτσα) έχει δικό του δρομολόγιο από Αθήνα. Αν πιάσουν οδηγό του ΚΤΕΛ Κέρκυρας να αποβιβάζει επιβάτες στην Ηγουμενίτσα μπορεί να έχει πολύ άσχημη κατάληξη για αυτόν το θέμα (αστυνομίες και πολλά άλλα) . Φυσικά ισχύει και άλλο: δεν επιτρέπεται να μπουν επιβάτες από την Ηγουμενίτσα στο ΚΤΕΛ Κέρκυρας για να πάνε στην Αθήνα για τον ίδιο λόγο. Αυτά από εμένα. Για το τελευταίο θέμα που σας ανέφερα (επιβίβαση/αποβίβαση σε ΚΤΕΛ άλλου νομού) υπάρχει συζήτηση στο site μου, www.leoforeia.gr . Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα. Θα τα έκανα εδώ copy-paste αλλά θα γίνει άνω-κάτω το θέμα.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/
Link to comment
Share on other sites

Ναι πολλη καλυτερα απο εσας

 

ε πες μας και μας πως λειτουργούν..μήπως μάθουμε τίποτα... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Ναι πολλη καλυτερα απο εσας

 

Αφού ξέρουν "πολλή" καλύτερα από μας, ας μας ενημερώσουν και εμάς. Το φόρουμ είναι για να μαθαίνουμε και να ενημερωνόμαστε.

 

Στην τελική ας ανοίξουν το site τους να ενημερωθούμε ακόμα καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Βρήκα ένα site που τα έχει όλα, www.ktel-thes.gr του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, όπου έχει και τα τηλέφωνα των άλλων ΚΤΕΛ. Για να μη γκρινιάζουμε, η σελίδα είναι πολύ καλή, έως απίστευτη για ΚΤΕΛ. Το κακό είναι ότι δεν έχουν ιστοσελίδες τα άλλα ΚΤΕΛ και μάλλον πρέπει κάτι να κάνουν.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Επισης ακριβα ειναι,δηλαδη οποιος θελει να παει σε περιοχη οπου παει και τρενο δεν τον συμφερει το κτελ,ειδικα αν ειναι και φοιτητης
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Σώστε με κάποιος από την αναμονή στο 14505...

 

Θέλω να αλλάξω ένα εισιτήριο που είναι για αύριο και να το κάνω για την Πέμπτη.

 

 

Πρέπει να πάω να το αλλάξω πριν την ώρα που υποτίθεται θα ταξίδευα;

Και η αλλαγή του εισιτηρίου θα έχει χρηματική επιβάρυνση;

 

:O:O

Destiny found.
Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν στο σταθμαρχείο του κτελ που σε ενδιαφέρει...

Δες εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς τη γραμμή ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη για Πειραιά; Μετά την περσινή εμπειρία με το κλινοθέσιο του οσε λέω να προτιμήσω λεωφορείο.. Υπάρχει ένα δρομολόγιο που ξεκινά στις 11 το βράδυ και υποτίθεται φτάνει ξημερώματα στην Ακτή Τζελέπη, αλλά δεν έχω καταφέρει να μάθω τι ώρα ακριβώς :worry: και προφανώς τα τηλέφωνα δεν απαντάνε....

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλούσα επί μέρες το πρακτορείο Στυλίδας του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας για να μάθω κάποια δρομολόγια. Όλο το περασμένο Σάββατο έδινε καλώντας από σταθερό έναν περίεργο τόνο που σύμφωνα με το κινητό μου σημαίνει "βλάβη δικτύου". Την Κυριακή δεν απαντούσε. Τη Δευτέρα τελικά κατάφερα να το σηκώσουν και να με εξυπηρετήσουν.

Χτες το απόγευμα τους κάλεσα πάλι: βλάβη δικτύου. Μετά από κανένα μισάωρο που ξανακάλεσα, δεν απαντούσε. Σήμερα το πρωί: βλάβη δικτύου. Επειδή έπρεπε να φύγω παίρνω αναγκαστικά το 14505, πληρώνω 1,5 ευρώ για να πάρω μια πληροφορία και ξεκινάω για το πρακτορείο. Φτάνοντας εκεί μαθαίνω ότι το 14505 μου είπε τελείως άσχετα δρομολόγια. Πάω μες τα νεύρα να πάρω εισιτήριο και εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο. Κάποιος σηκώνεται και πάει να το πιάσει και φωνάζει ο γέρος από το εκδοτήριο: "Μην το σηκώνετε είπα!"

...

:wacko::X:chair::rocket::rtfm:

 

Θεωρώ την πλήρη αποσύνθεση και ασυνέπεια που αντιμετώπισα στη συνέχεια φυσιολογική... Την επόμενη φορά, καλύτερα με τα πόδια.

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Αίσχος με το ΚΤΕΛ της Κέρκυρας!Όλο το χειμώνα είχαν τα παλιά λεωφορεία που ανοίγουν τα τζάμια τους ενώ τώρα χρησιμοποιούν τα καινούργια λεωφορεία (για να κάνουν επίδειξη στους τουρίστες :p) που δεν ανοίγουν καθόλου τα τζάμια και καμιά φορά ο οδηγός ξεχνάει να ανοίξει και το AC και δεν μπορούμε να κάτσουμε εκεί μέσα.Είναι κυριολεκτικά φούρνος :mad::down::shoot::rocket:.Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται εκεί στο ΚΤΕΛ.:dash:
Link to comment
Share on other sites

Πρίν μία εβδομάδα έστειλα με τα κτέλ ένα δέμα στο οποίο υπήρχε ένας αγωνιστικός συμπλέκτης μεγάλης αξίας και δυστηχώς δεν ξέρω πώς αλλά χάθηκε.Το άτομο που τον περίμενε με πήρε τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει έαν έστειλα το δέμα και όταν του είπα ότι στάλθηκε νωρίς το πρωί απόρησε,γιατί δεν το έδωσαν τίποτα.Είπανε ότι μπορεί να μπερδεύτηκε με άλλο δέμα και να πήγε αλλού.Το σίγουρο είναι ότι το πήρε κάποιος γτ κατάλαβε την αξία του,τώρα τί μπορώ να κάνω?Έγινε ένας χαμός στα κτελ αλλά μου είπαν με δική σου εντελώς ευθήνη κ ασφάλεια τα στέλνεις,δεν σου εγγυώμαστε ότι θα φτάσουν και σίγουρα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Είναι αλήθεια ότι τα ΚΤΕΛ δεν είναι courier.

Ισχύει ότι σου είπαν, δεν ξέρω πως (και εάν) μπορείς να βρεις το δίκιο σου

:(

Link to comment
Share on other sites

To θέμα είναι ότι στέλνουμε τόσο καιρό ανταλλακτικά μεγάλης αξίας με τα ΚΤΕΛ και δεν είχαμε πρόβλημα.Τί να πώ?Καλύτερη να έχεις συναλλαγές με το εξωτερικό πιό σίγουρος είσαι.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...