georgehh Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Επειδή δουλέβω σε video club περιττό να πω οτι απο το 2004 εως τώρα να μην έχουν επιστραφεί καμια 100αρια(και παραπάνω ισως δε θυμάμαι τόσο καλά) dvd * 20 ευρώ το καθένα original φυσικά(και λίγα λέω) 2000 ευρώ ζημιά,και άντε να τους βρεις μετά Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Καλά, εννοείτε ότι άμα το χάσεις θα πρέπει να το πεις από την πρώτη στιγμή! Προσωπικά εγώ δεν έχω γίνει ποτέ μέλος σε video club. Ενημερωτικά ρωτάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Το χειρότερο για το μαγαζί πάντως είναι οτι σε χάνει αναγκατικά απο πελάτη, αλλα και όλους τους άλλους με το ίδιο πρόβλημα. Δηλαδή υπάρχουν πελάτες που δεν έχουν επιστρέψει την ταινία και συνεχίζουν να νοικιάζουν; Δεν τους λέτε τίποτα;:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Aς μας πει ο Caravadossi που άνοιξε το θέμα ποια είναι η μέχρι τώρα κατάληξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Τελικα πηγα απο κει και το κανονισαμε στα 70 ευρω γιατι τους εξειγησα οτι το Dvd το εφαγε ο σκυλος μου.οι ανθρωποι ηταν πολυ ευγενικοι μου ειπαν μαλιστα να συνεχισω αμα θελω σαν πελατης τους. φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω μετα απο αυτο που εγινε ντρεπομαι.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Τελικα πηγα απο κει και το κανονισαμε στα 70 ευρω γιατι τους εξειγησα οτι το Dvd το εφαγε ο σκυλος μου.οι ανθρωποι ηταν πολυ ευγενικοι μου ειπαν μαλιστα να συνεχισω αμα θελω σαν πελατης τους. φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω μετα απο αυτο που εγινε ντρεπομαι.. Τελος καλο ολα καλα λοιπον! Προσεχε απο εδω και περα....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bellaciao Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Χαιρετε! Θα ηθελα να με βοηθησετε σε περιπτωση που γνωριζετε η σας εχει τυχει κ εσας... νοικιασα μια ταινια τη θηκη της οποιας εχασα... μονο τη θηκη ομως... για τη θηκη λπν μου ζηταει 38 ευρω... ειναι λογικο η εμενα μονο μ φαινεται παραλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Χαιρετε! Θα ηθελα να με βοηθησετε σε περιπτωση που γνωριζετε η σας εχει τυχει κ εσας... νοικιασα μια ταινια τη θηκη της οποιας εχασα... μονο τη θηκη ομως... για τη θηκη λπν μου ζηταει 38 ευρω... ειναι λογικο η εμενα μονο μ φαινεται παραλογο? Υπαρχει ακομα κοσμος που νοικιαζει dvd απο video club???Παντως οτι θηκη και να 'ναι αποκλειεται να κοστιζει πανω απο 5 € και πολλα λεω.Σιγουρα παει να σε κλεψει.Επειδη τα video club ειναι ειδος προς εξαφανιση,οσα εχουν απομεινει ψαχνονται να βγαλουν λεφτα με καθε τροπο μπας και γλιτωσουν το λουκετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Σε είπα, αγορασε το Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bellaciao Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μου ειπε πως δε μπορει να αγορασει μονο μια θηκη πρεπει να αγορασει τη θηκη με το εξωφυλλο και το dvd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 "Αγορασε" το εσυ, απ το βιντεο κλάμπ. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Μου ειπε πως δε μπορει να αγορασει μονο μια θηκη πρεπει να αγορασει τη θηκη με το εξωφυλλο και το dvd... γιατί η αυθεντική θήκη του dvd ήταν? δεν ηταν μια απλή μαύρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts