Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6600 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 217
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω μεγαλο προβλημα με το σημα δικτυου..

δεν εχει καθλου καλη ληψη και χανεται το σημα σε σημεια που το παλιο μου κινητο ειχε πολυ καλο σημα..ηλπιζα να βελτιωθει με την αναβαθμιση λογισμικου αλλα δεν ειδα διαφορα δυστυχως..

εκτος που ειχα προβλημα με την γλωσσα μετα την αναβαθμιση..

υπαρχει περισπτωση να φταιει το product code που εβαλα να μην κατεβασε το σωστο λογισμικο για την χωρα?

Σας παρακαλω,μπορει να μου πει καποιος που εκανε αναβαθμιση ποιο product code εχει και ειδε βελτιωση στο σημα?

δεν ξερω τι να κανω..σνιφ

Χαίρετε.

Κατ αρχήν είμαι κάτοχος του Ν73 και μόλις σήμερα απέκτησε η αδερφή μου το 6600s.

Θα ήθελα να κάνω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις:

1. Υπάρχει δυνατότητα να φαίνεται ο χρόνος κλήσης κατά τη διάρκεια της κλήσης; Το μόνο που βρήκα είναι η ενεργοποίηση της σύνοψης διάρκειας κλήσης.

2. Στο ραδιόφωνο δεν μπόρεσα να βρω επιλογή ενεργοποίησης του μεγαφώνου. Τι συμβαίνει; Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή;

3. Υπάρχει δυνατότητα εκφώνησης του ονόματος του καλούντος όπως και στο Ν73;

4. Η συσκευή έχει την έκδοση 5.23.Αν κάνω αναβάθμιση θα διορθωθεί τίποτα; Πού μπορώ να δω τι αλλαγές έχουν γίνει ανάμεσα στις διάφορες ενημερώσεις;

5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δεύτερη κάμερα για λήψη φωτογραφιών ή μόνο κατά τη βιντεοκλήση;

Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά μου φαίνεται περίεργο να λείπουν κάποιες λειτουργίες από ένα καινούριο τηλέφωνο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

1. Οχι. Μονο η συνοψη.

2. Δυστυχως δεν υπαρχει τετοια επιλογη.

3. 99% οχι.

4. Εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις και δεν εχω δει καμια διαφορα. Αντιθετως εχει και προβληματακια η τελευταια εκδοση λογισμικου.

5. Μονο κατα τη βιντεοκληση.

εχω μεγαλο προβλημα με το σημα δικτυου..

δεν εχει καθλου καλη ληψη και χανεται το σημα σε σημεια που το παλιο μου κινητο ειχε πολυ καλο σημα..ηλπιζα να βελτιωθει με την αναβαθμιση λογισμικου αλλα δεν ειδα διαφορα δυστυχως..

εκτος που ειχα προβλημα με την γλωσσα μετα την αναβαθμιση..

υπαρχει περισπτωση να φταιει το product code που εβαλα να μην κατεβασε το σωστο λογισμικο για την χωρα?

Σας παρακαλω,μπορει να μου πει καποιος που εκανε αναβαθμιση ποιο product code εχει και ειδε βελτιωση στο σημα?

δεν ξερω τι να κανω..σνιφ

Εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις για το κινητο και δεν εχω δει καμια διαφορα στο σημα. Δοκιμασμενο για καιρο και σε πολλα διαφορετικα μερη.

Ελληνικα generic product codes :

0570237 Magenta

0567251 Black

( με βαση τα οσα εχει γραψει ο Nervous στην πρωτη σελιδα του τοπικ )

Εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις για το κινητο και δεν εχω δει καμια διαφορα στο σημα. Δοκιμασμενο για καιρο και σε πολλα διαφορετικα μερη.

Ελληνικα generic product codes :

0570237 Magenta

0567251 Black

( με βαση τα οσα εχει γραψει ο Nervous στην πρωτη σελιδα του τοπικ )

δοκιμασα το κωδικο για το black αλλα δεν κανει αναβαθμιση..

σε ευχαριστω παντως..

Ας ελπισουμε σε καποια μελλοντικη αναβαθμιση που θα βελτιωνει το σημα και καποια μικροπροβληματακια σχετικα με τα γραφικα του μενου :luck:

προσπαθώ να εισάγω τις επαφές που έχω από outlook 2007 στο νέο μου 6600s μέσω του Nokia PC Suite και μου βγάζει ότι η μορφή του αρχείου δεν αναγνωρίζεται.

Μπορεί καποιος να μου πει τρόπο μετατροπής ή άμεσης μεταφοράς των επαφών?

Λίγο γενική η ερώτηση αλλά είπα να ρωτήσω σε αυτό το topic :D

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον χριστιανό ενδιαφερθεί...(και άλλη θρησκεία δεν με χαλάει!)

• 5 weeks later...

γεια χαρά μετά από αρκετό καιρό άλλαξα εταιρεία κινητού και από SE πήγα σε ΝΟΚΙΑ σε μια "φλασκιά" που μου ήρθε όταν είδα το 6600 slide.

Ας παραθέσω και εγώ μερικά καλά και μερικά αρνητικά αλλά και 1-2 απορίες μου για το μοντέλο το οποίο έχω μόλις 48 ώρες.

Στα θετικά βάζω την καλή ποιότητα κατασκευής, δεν είναι κινέζικο (Ουγγαρία) και την ευχρηστία που έχει όταν "παίξεις" με τις ρυθμίσεις να κάνεις τα πάντα με κλειστό το slide εκτός από το να γράφεις sms (γιατί να ανοίγεις τον κειμενογράφο τα κατάφερα με κλειστό το slide) και αυτό γίνεται με αντιστοίχιση πλήκτρων.

Στα θετικά η μπαταρία του, αν και μέχρι τώρα είχα ΘΕΑ την SE βέβαια είμαι ακόμα στην 1η φόρτιση ουσιαστικά αλλά μετά από συνεχόμενο 48ώρο και με πολύ "παιχνίδι" λόγω αρχής η μπαταρία έχει χάσει τώρα που σας γράφω μία μόνο γραμμή. Μάλιστα μόλις άλλαξα τη ρύθμιση από 3G σε GRS μιας και δε με ενδιαφέρει η videoκλήση (αλήθεια επηρρεάζει την αποστολή MMS αυτό;)

Στα αρνητικά σημεία του είναι ότι λερώνει το τζάμι του slide πολύ εύκολα (δαχτυλιές, λίπος, κτλ) αλλά τουλάχιστον δεν έχει τα απαίσια joystick των SE και επιπλέον έχει πολύ πιο άνετα πλήκτρα γραμμάτων.

Αρνητικό σίγουρα για μένα η θέση της κάρτας μνήμης δεν καταλαβαίνω το νόημα να μην εισάγεται από μια εξωτερική θέση όπως η θύρα USB για παράδειγμα. Μιας και το αναφέρω είναι λίγο δύσχρηστα τα ανοίγματα καπακιού, και USB ίσως επειδή είναι ακόμα αρχή και δεν έχουν τριφτεί...

Δικό μου πρόβλημα ότι είδα και έπαθα να βρω πως ανοίγει το σύστημα κάρτας SIM και SD κάρτας για να τοποθετηθούν και το βρήκα τυχαία μιας και στο manual δεν τα αναλύει.

Η φωτογραφία δυστυχώς δεν είναι CYBERSHOT της SE με τίποτα. Το ήξερα όμως όταν το αγόραζα καθώς ήθελα κινητό μικρό και όχι "κουμούτσα" βαριά και τεράστια στις τσέπες. Πάντως με σταθερό χέρι και νορμάλ φωτισμό βγάζει αξιόλογες φωτογραφίες (τα βίντεο δε με ενδιαφέρουν) για τη λεγόμενη ώρα ανάγκης που ΘΕΩΡΩ ότι χρειάζονται τα φώτο-κινητά.

Αρνητικό είναι η ύπαρξη πολλών φακέλων-αρχείων άχρηστων που δε χρειάζονται (;) δε ξέρω αν μέσω ΗΥ μπορώ να κάνω κάτι, πχ έσβησα τους χάρτες που επίσης ΔΕΝ τους ήθελα.

Απορίες: δε ξέρω πως αυξάνω την ένταση του ακουστικού σε πιθανή κλήση νομίζω ακούω χαμηλά. Κάπου πιο πριν το διάβασα αλλά δεν κατάφερα να το αυξήσω (;) με το κεντρικό πλήκτρο που λέτε. Με "χαλάει" ιδιαίτερα η χρήση καλωδίου-προέκτασης για τα hands free θα μπορούσε να είναι εννιαίο σαν της SE όταν πχ βάζεις ράδιο (για να μη σας πως ότι δε μπορώ να καταλάβω πως δεν έχουν φτιάξει ακόμα εσωτερική κεραία ράδιο!!!)

Στα sms υπάρχει τρόπος να φαίνεται ΜΟΝΟ η επιφάνεια που γράφουμε και όχι οι άλλες επιλογές εισαγωγής τηλεφώνου και πιθανού στοιχείου extra που έχει πάνω και κάτω από τη μπάρα κειμένου;

φαντάζομαι ότι φάκελοι στο μενού δεν αλλάζουν όνομα έτσι; (...άκου ΕΚΘΕΣΗ...!)

να επισημάνω δύο ακόμα θέματα: σωστό για το περί φωτισμού οθόνης την ημέρα ειδικά είναι σχεδόν τραγικός και ότι

η μεταφορά από SE Κ800 με δυσκόλεψε και τις έκανα με BT μία προς μία...

Προς το παρόν αυτά από μένα (θετικά ή αρνητικά) θα επανέλθω σύντομα αν δε σας κουράζω με περισσότερα και ίσως με νέες απορίες μου και εγώ με τη σειρά μου.

- Για τα mms που λές δεν χρειάζεται 3G.

- Κατά τη διάρκεια κλήσης η ένταση αυξομειώνεται από το κεντρικό πλήκτρο πατώντας προς τα επάνω.

- Για να δεις τέτοιο μενού που λές στα sms πρέπει να πας από το μενού-μηνύματα-δημιουργία-μηνυμα κειμένου. Νομίζω είχα προσπαθήσει να βάλω συντόμευση στο κεντρικό πλήκτρο αυτό το μενού αλλά δεν τα κατάφερα.

- Φυσικά τα ονόματα των μενού δεν αλλάζουν.

- Πως θα πουλάνε hands free αν βάλουν εσωτερική κεραία? Το νομιζεις δύσκολο? Απλά αααν σου χαλάσει εσένα, τσουπ... θα πας να πάρεις καινουριο.

Μήπως ξέρει κανένας ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού???

- Για τα mms που λές δεν χρειάζεται 3G.

- Κατά τη διάρκεια κλήσης η ένταση αυξομειώνεται από το κεντρικό πλήκτρο πατώντας προς τα επάνω.

- Για να δεις τέτοιο μενού που λές στα sms πρέπει να πας από το μενού-μηνύματα-δημιουργία-μηνυμα κειμένου. Νομίζω είχα προσπαθήσει να βάλω συντόμευση στο κεντρικό πλήκτρο αυτό το μενού αλλά δεν τα κατάφερα.

- Φυσικά τα ονόματα των μενού δεν αλλάζουν.

- Πως θα πουλάνε hands free αν βάλουν εσωτερική κεραία? Το νομιζεις δύσκολο? Απλά αααν σου χαλάσει εσένα, τσουπ... θα πας να πάρεις καινουριο.

Μήπως ξέρει κανένας ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού???

Τη Δευτερα θα παω για αναβαθμιση λογισμικου σε Nokia shop και θα μαθουμε.

Μεσω Nokia Software Updater η τελευταια εκδοση λογισμικου ειναι η 5.60 .

Η βελτίωση του σήματος είναι θέμα λογισμικού? Ή να μην περιμένουμε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι?

Υστερα απο τουλαχιστον 3 αναβαθμισεις λογισμικου βελτιωση στο σημα δεν ειδα οποτε στη θεση σου ,δυστυχως, δεν θα περιμενα βελτιωση σε αυτο το κομματι.

εγω το εχω βαλει στο κουτι του και περιμενω μηπως και κανουν κατι για το σημα..

ειμαι σε περιοχη με χαμηλο σημα με αλλα κινητα και με αυτο το μοντελο δεν πιανω σχεδον καθολου..

εκτος αν ειναι καθαρα θεμα hardware..:(

Τη Δευτερα θα παω για αναβαθμιση λογισμικου σε Nokia shop και θα μαθουμε.

Μεσω Nokia Software Updater η τελευταια εκδοση λογισμικου ειναι η 5.60 .

Τελικα το πηγα σε Nokia Shop και το προβλημα δεν λυθηκε.

Περιμενω να βγει η επομενη εκδοση λογισμικου μηπως και φτιαχτει το προβλημα.

Πήρα κι εγώ το κινητάκι σήμερα.

Αλλά κάτι δεν μου αρέσει.

Στο joystick και τα πλήκτρα για απάντηση (πράσινο-κόκκινο) είναι πιο βαθιά και πιο δύσχρηστα.

Έτσι είναι σε όλους; Να ζητήσω αλλαγή;

Μάλλον το πλάστικό κάλυμα είναι πιο ψηλά.

Επίσης, όταν ανοιγοκλείνει κάνει ένα "χράτς χρούτς" μεταλλικό.

Είναι έτσι ο μηχανισμός στα δικά σας;

Άλλα "προβλήματα" υλικού δεν παρατήρησα.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Πήρα κι εγώ το κινητάκι σήμερα.

Αλλά κάτι δεν μου αρέσει.

Στο joystick και τα πλήκτρα για απάντηση (πράσινο-κόκκινο) είναι πιο βαθιά και πιο δύσχρηστα.

Έτσι είναι σε όλους; Να ζητήσω αλλαγή;

Μάλλον το πλάστικό κάλυμα είναι πιο ψηλά.

Επίσης, όταν ανοιγοκλείνει κάνει ένα "χράτς χρούτς" μεταλλικό.

Είναι έτσι ο μηχανισμός στα δικά σας;

Άλλα "προβλήματα" υλικού δεν παρατήρησα.

Ακριβως τα ιδια προβληματα εχω και εγω. Και πολλοι αλλοι χρηστες...

Σχετικα με τα πληκτρα επειδη ηταν και στο δικο μου πιο βαθια μετα απο 6 μηνες χαλασαν και χρεωθηκα 20 ευρω στην Νοκια για την αλλαγη τους... Ηταν η πρωτη φορα που πληρωνα για πληκτρα σε κινητο :mad:

Επισης θα δεις ποσες γρατζουνιες θα μαζεψει η οθονη με τον καιρο...

Τελικά όλα ok, με τα πλήκτρα.

Δεν είχε "κουμπώσει" καλά η πρόσοψη και δημιουργούσε αυτό το κενό.

Ο μηχανισμός έτσι είναι σε όλα...

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

• 4 weeks later...

Καλημέρα σε όλους. Απέκτησα πρόσφατα κι εγώ το κινητό αυτό. Έχω την εξής απορία:

Όταν επιλέγω το ρολόι να εμφανίζεται αναλογικό, εμφανίζεται κανονικά στη βασική οθόνη (αναμονή), πάνω δεξιά. Όταν το επιλέγω ψηφιακό, δεν εμφανίζεται στη βασική οθόνη, παρά μόνο στα μενού και στο screen saver. Είναι πρόβλημα ή σε όλους έτσι είναι;

Καλημερα! Αγορασα απο Αγγλια το Nokia 6600 slide αλλα ο πωλητης μου ειπε οτι τελικα δεν βλεπει πουθενα στο μενου ελληνικη γλωσσα.Πηγα στο σαιτ της νοκια και ειδα οτι δεν υπαρχει κατι σχετικα με λογισμικο αλλαγης γλωσσας σε ελληνικα.Μηπως ξερει κανενας αν μπορω να το βρω απο καπου αλλου γιατι διαφορετικα δεν αξιζει να αγορασω το κινητο χωρις να μπορω να του βαλω ελληνικα..Επισης μηπως ξερει κανενας απο προσωπικη του εμπειρια αν θα εχω κανενα αλλο προβλημα λογο του οτι το κινητο αγοραζεται απο Αγγλια?Παρακαλω για αμεση βοηθεια!!!:cry: Ευχαριστω !!!:)

Καλημερα! Αγορασα απο Αγγλια το Nokia 6600 slide αλλα ο πωλητης μου ειπε οτι τελικα δεν βλεπει πουθενα στο μενου ελληνικη γλωσσα.Πηγα στο σαιτ της νοκια και ειδα οτι δεν υπαρχει κατι σχετικα με λογισμικο αλλαγης γλωσσας σε ελληνικα.Μηπως ξερει κανενας αν μπορω να το βρω απο καπου αλλου γιατι διαφορετικα δεν αξιζει να αγορασω το κινητο χωρις να μπορω να του βαλω ελληνικα..Επισης μηπως ξερει κανενας απο προσωπικη του εμπειρια αν θα εχω κανενα αλλο προβλημα λογο του οτι το κινητο αγοραζεται απο Αγγλια?Παρακαλω για αμεση βοηθεια!!!:cry: Ευχαριστω !!!:)

Λογικα αν το πας εδω σε Nokia Shop ή Alpha Copy, θα σου τα περασουν μια χαρα! Μην κανεις μονος σου, ειδικα αν εισαι απειρος, γιατι πιθανον να ακυρωσεις καμια εγγυηση! Νομιζω οτι κοστιζει γυρω στα 15 Ευρω..

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

δεν θα εχεις αλλο προβλημα και καλυπτεσαι απο πανευρωπαϊκη εγγυηση για το hardware

κανε ερωτηση για να σου βαλουν Ελληνικα σε nokia shop (15 ευρω)

αλλα και μονος πιστευω οτι γινεται με το nemesis (οπως και στα symbian s60)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ευχαριστω πολυ efthlouk και gesamfunai για την βοηθεια.Θα ελεγξω σχετικα με νεμεσις τι παιζει και ισως κανω την αποπειρα να τα περασω μονος μου.Α να ρωτησω και κατι ακομα σχετικα με καρτα μνημης.Λεω να παρω μια με 4gb μιας και απο οτι ειδα τοσο υποστηριζει το τηλεφωνο και αναρωτιεμαι ποια να παρω για να ειναι καλη και αξιοπιστη?Πως να ξεχωρισω αν μια εχει καλα χαρακτηριστικα και ποια εταιρια θεωρειται κορυφη?Αυτο με το class παιζει μεγαλο ρολο? Super Thanks guys!!

Α να ρωτησω και κατι ακομα σχετικα με καρτα μνημης.Λεω να παρω μια με 4gb μιας και απο οτι ειδα τοσο υποστηριζει το τηλεφωνο και αναρωτιεμαι ποια να παρω για να ειναι καλη και αξιοπιστη?Πως να ξεχωρισω αν μια εχει καλα χαρακτηριστικα και ποια εταιρια θεωρειται κορυφη?Αυτο με το class παιζει μεγαλο ρολο? Super Thanks guys!!

Θα σου πρότεινα μια SanDisk class 4 ή 6.

Πχ αυτή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″