Jump to content

Sony Ericsson W705

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απεκτησα και εγω προσφατα το w705..αλλα δεν μπορω να δω σελιδες στο ιντερνετ...συνδεομαι κανονικα στο router μου , εχω απενεργοποιησει να μην συνδεεται απο μονο του σε wap ή στο δικτυο τις ΤΙΜ...οταν συνδεθω και πατησω στο internet εικονιδιο μια διευθυνση μου βγαζει σφαλμα επικοινωνιας....περασα μεσω bluetooth το opera στο κινητο αλλα κολαει το installing και δεν τελειωνει ποτε...ακομα και η εφαρμογη του youtube δεν δειχνει κατι (κανει συνεχεια connecting)

πρεπει να κανω καποις παραπερα ρυθμισεις στο κινητο??δεν ειναι καποια εταιρειας...το πηρα σκετο σαν συσκευη

• Απαντήσεις 622
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το installation ξανά δοκίμασε. Καμιά φορά το κάνει.

Μια ερώτηση για την πλοήγηση στο δίκτυο. Αφού συνδεθείς με το router χρησιμοποιείς τον default browser για να συνδεθείς; Έχε υπόψη σου οτι ο opera θέλει οπωσδήποτε να υπάρχει μια σύνδεση στο κινητό, ακόμα και με λάθος ρυθμίσεις, για να συνδεθεί. Δες εδώ για να καταλάβεις τί εννοώ. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ναι χρησιμοποιω αυτον που εχει το κινητο...παω μενου και μετα ιντερνετ...κανονικα δεν επρεπε και ετσι να ανοιγει σελιδες??

θα προσπαθησω και αυτο με τον opera

Ναι, κανονικά θα έπρεπε να τις ανοίγει τις σελίδες. Δες αν η σύνδεση έχει γίνει σωστά. Τσέκαρε επίσης και αυτό μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Guest johny21
Γεια σε ολο το φορουμ !!! ειμαι νεος εδω και θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε ... πηρα πριν 2 βδομαδες το κινητο και ειχα μεσα sim cosmote ειπα να βαλω και μια παλια vodafone που ειχα και εξαφανιστηκε η αναφορα παραδοσης των μηνυματων . Οταν βαζω ξανα τη vodafone εμφνιζεται παλι και οταν μπαινει η cosmote χανεται παλι ... Αν θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει γιατί ειναι κριμα καινουριο κινητο να μην εχει καποιες λειτουργιες . Ευχαριστω πολυ !!!

Γεια σε ολο το φορουμ !!! ειμαι νεος εδω και θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε ... πηρα πριν 2 βδομαδες το κινητο και ειχα μεσα sim cosmote ειπα να βαλω και μια παλια vodafone που ειχα και εξαφανιστηκε η αναφορα παραδοσης των μηνυματων . Οταν βαζω ξανα τη vodafone εμφνιζεται παλι και οταν μπαινει η cosmote χανεται παλι ... Αν θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει γιατί ειναι κριμα καινουριο κινητο να μην εχει καποιες λειτουργιες . Ευχαριστω πολυ !!!

αυτο που λες ειναι bug του κινητου.μονο με νεα αναβαθμιση θα φτιαξει,αν τα "σαινια" της sony ericsson την βαλουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα...υπαρχει καποιος καλος μετρητης για το upload/download του ιντερνετ??

σε java εφαρμογη τετοιο προγραμμα δεν εχω δει :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

@stefidis

Δυστυχώς τίποτα. Ήρθε και ο κολλητός που έχει το ίδιο τηλέφωνο

και δεν το βλέπει ούτε εκείνος.:mad:

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ και ξαναπέρασα την τελευταία έκδοση του λογισμικού και από τότε είναι εντάξει.

Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει αν ξαναβάλω μέσα κάρτα Vodafone, αλλά δεν το ρισκάρω!

συνδεομαι στο ιντερνετ και βλεπω κανονικα σελιδες αλλα οταν χρησιμοποιω την εφαρμογη του για το youtube μου βγαζει "video was interrupted.please restart the video"...και μεσα απο opera δεν μου τρεχει τα video απο youtube :(

τι παιζει??

Διαβασα καποιους να διαμαρτυρονται οτι το ακουστικο εχει χαμηλη ενταση και δεν ακους τον αλλον σε φασαρια. Επειδη αυτος ειναι απο τους κυριοτερους λογους που θελω να αλλαξω το w910 ισχυει ή οχι;

Διαβασα καποιους να διαμαρτυρονται οτι το ακουστικο εχει χαμηλη ενταση και δεν ακους τον αλλον σε φασαρια. Επειδη αυτος ειναι απο τους κυριοτερους λογους που θελω να αλλαξω το w910 ισχυει ή οχι;

Όντως, σε σχέση με άλλα κινητά που έχω δοκιμάσει, το w705 έχει πιο "ήσυχο" ηχείο για τις κλήσεις.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

αυτο ισχυει που λες,το χω καταλαβει κι εγω οταν ειχα το κινητο για μια ημερα.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακυρο λοιπον....καλα τι εχουν παθει στη se ; Αν ξερει κανεις για το w995 ας απαντησει στην αντιστοιχη ερωτηση στο αντιστοιχο θεμα :)

Τελικά όλα οκ με τη σύνδεση του κιν με το linksys.

έκανα απλώς ένα upgrade firmware στην έκδοση 1.01.09 στο router.

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

• 2 weeks later...
μπορει καποιος απο το w705 να βαλει προγραμα και να μιλαει με καποιον στο msn δωρεαν?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

μπορει καποιος απο το w705 να βαλει προγραμα και να μιλαει με καποιον στο msn δωρεαν?

Ebuddy. Μπες από το κινητό get.ebuddy.com και κατεβάσε το.

spacer.png

δε θα χρεωνομαι? θα πρεπει να χω νετ?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

δε θα χρεωνομαι? θα πρεπει να χω νετ?

Θα χρεώνεσαι μόνο σε περίπτωση που συνδέεσαι στο internet μέσω του παρόχου σου (wind, cosmote, vodafone, κλπ). Αν συνδέεσαι μέσω WiFi δεν τίθεται θέμα χρέωσης. Και, τέλος, το Ebuddy δε σε χρεώνει έξτρα κατά τη διάρκεια της χρήσης του.

spacer.png

• 2 weeks later...
Παιδια το κινητο εχει καρτα μνημης στο κουτι? Το παρελαβε ο πατερας μου απο WIND και αποτι μου ειπε, το ανοιξαν και εβαλαν μεσα μια καρτα μνημης. Η παραγγελια μου ηταν το 705 + καρτα μνημης 4GB/8GB δεν θυμαμαι. Το προβλημα ειναι οτι η καρτα που παρηγγειλα δεν υπαρχει στην αποδειξη, και οτι η καρτα του κινητου (τωρα εχει μεσα μια 4αρα sandisk) εχει εξαφανιστει. Και ρωτω? Ειναι δυνατον να μην εχει μεσα το κινητο καρτα απο μονο του ή οντως μου πηραν την καρτα του κινητου? :mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια το κινητο εχει καρτα μνημης στο κουτι? Το παρελαβε ο πατερας μου απο WIND και αποτι μου ειπε, το ανοιξαν και εβαλαν μεσα μια καρτα μνημης. Η παραγγελια μου ηταν το 705 + καρτα μνημης 4GB/8GB δεν θυμαμαι. Το προβλημα ειναι οτι η καρτα που παρηγγειλα δεν υπαρχει στην αποδειξη, και οτι η καρτα του κινητου (τωρα εχει μεσα μια 4αρα sandisk) εχει εξαφανιστει. Και ρωτω? Ειναι δυνατον να μην εχει μεσα το κινητο καρτα απο μονο του ή οντως μου πηραν την καρτα του κινητου? :mad:

εχει καρτα μεσα στη συσκευη 4gb.(οχι στην συσκευασια)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W705