freddaras Δημοσιεύτηκε October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2008 ΠΑΙΔΙΑ εντελως ξαφνικα μου παρουσιάστηκε το παρακατω προβλημα στο pc μου.... όταν κάνω δεξί-κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέγω ιδιότητες (Ιδιότητες Οθόνη-desktop properties) βγάζει μήνυμα "Η εφαρμογή Rundll32.exe...παρουσίασε πρόβλημα..μπλα μπλα..). Κάνω ΟΚ στο μήνυμα και κλείνει και τότε μένει στην οθόνη το "ίχνος" από το παραθυράκι των ιδιοτήτων οθόνης. Φυσικά δεν μπορώ να αλλάξω wallpaper-screensaver, :wacko::wacko::wacko: μην μου πειτε μονο να κανω φορματ...θα τρελαθωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Καλημερα... :happy: Αν δεν κανω λαθος αυτα ειναι σημαδια απο καποιο spyware / malware / trojan :rolleyes: Κοιτα να το SCANαρεις για τυχον "παρανομους επισκεπτες" :ninja: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RooF1629398566 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ΠΑΙΔΙΑ εντελως ξαφνικα μου παρουσιάστηκε το παρακατω προβλημα στο pc μου.... όταν κάνω δεξί-κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέγω ιδιότητες (Ιδιότητες Οθόνη-desktop properties) βγάζει μήνυμα "Η εφαρμογή Rundll32.exe...παρουσίασε πρόβλημα..μπλα μπλα..). Κάνω ΟΚ στο μήνυμα και κλείνει και τότε μένει στην οθόνη το "ίχνος" από το παραθυράκι των ιδιοτήτων οθόνης. Φυσικά δεν μπορώ να αλλάξω wallpaper-screensaver, :wacko::wacko::wacko: μην μου πειτε μονο να κανω φορματ...θα τρελαθωωωωωω Κανε αυτο που λεει ο φιλος απο πανω για αρχη. Κανε μια ερευνα με ενα προγραμμα Antispyware, μια ερευνα με ενα antivirus, να ειναι ενημερωμενα φυσικα. Αν δεν λυθει το προβλημα κανε ενα scan disk (ποτε δεν ξερεις). Ενημερωσε μας τι θα γινει. Παράθεση play4free.gr | Το blog της δωρεάν διασκέδασης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 windows defender + AVG free 8 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blazen Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ΠΑΙΔΙΑ εντελως ξαφνικα μου παρουσιάστηκε το παρακατω προβλημα στο pc μου.... όταν κάνω δεξί-κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέγω ιδιότητες (Ιδιότητες Οθόνη-desktop properties) βγάζει μήνυμα "Η εφαρμογή Rundll32.exe...παρουσίασε πρόβλημα..μπλα μπλα..). Κάνω ΟΚ στο μήνυμα και κλείνει και τότε μένει στην οθόνη το "ίχνος" από το παραθυράκι των ιδιοτήτων οθόνης. Φυσικά δεν μπορώ να αλλάξω wallpaper-screensaver, :wacko::wacko::wacko: μην μου πειτε μονο να κανω φορματ...θα τρελαθωωωωωω Κανε φορματ :w00t::w00t: //// αστειεύομαι .Δοκίμασες κάποιο πρόγραμμα πού να διορθώνει την registry ? :worry: Παράθεση Μην διαβάσεις αυτό το μήνυμα περίεργε γάτε :nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Κανε φορματ :w00t::w00t: //// αστειεύομαι .Δοκίμασες κάποιο πρόγραμμα πού να διορθώνει την registry ? :worry: εχεις να μου προτεινεις κατι.......?? παιδια τωρα γυρισα απο την δουλεια και σκαναρω το pc μου με το eset...... edit ρε παιδια δοκιμασα τα παντα.... σκαναρα....(με βρήκε αρκετα) βρηκα προγραμματα για την registry κτλ εκανα ανασυγκρότηση σκληρου τσεκ κτλ...αλλα παλι τιποτα..το προβλημα παραμενει....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Δες άν μαζί με τον υπολογιστή που αγοράσες άν σου έβαλαν μέσα ένα cd που λέγετε:''Recovery CD/DVD''.Άν βρείς ένα τέτοιο cd ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: 1)Βάλε το cd στο cd-driver και περίμενε να το διαβάσει. 2)Αφού το διαβάσει κάνε επανεκκίνηση (restart) στον υπολογιστή σου. 3)Όταν ανοίξει ο υπολογιστής (πρίν βγάλει το σήμα των XP που φορτώνει) θα διαβάσει το cd και θα σου λέει να πατήσεις οποιοδήποτε κουμπί.Θα πατήσεις οποιοδήποτε κουμπί και θα περιμένεις οι τελείες να γίνουν 5-6 (......) δίπλα απο το μήνυμα που λέει να πατήσεις οποιοδήποτε κουμπί. 4)Μέσα στο cd (δεν είμαι και 100% σίγουρος για το τι περιέχει το cd) θα βρείς μια δυνατότητα που θα λέγεται:''Repair''(Επιδιόρθωση). 5)Με το που θα πατήσεις το ''Repair'' (Επιδιόρθωση) θα σου βγάλει τον σκληρό σου δίσκο.Απο'κει και πέρα θα πατάς συνέχεια ''Next'' (Επόμενο). 6)Θα περιμένεις να φορτώσει η μπαρά.Μόλις ολοκληρωθεί η επιδιόρθωση θα κάνει αυτόματα επανεκκίνηση. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ:Μην βγάλεις το cd γιατί μετά την επιδιόρθωση τα XP θα χρειαστούν το cd για κάποιες λεπτομέρεις.Μόνο σε περίπτωση που βλέπεις ότι δεν το ''τρέχει'' θα το βγάλεις απο το cd-driver. Τα αρχεία που είχες πρίν δεν θα διαγραφούν.Ενδέχεται κάποια εικονίδια μετά την επιδιόρθωση να μην τα εμφανίζει (π.χ:''Ορισμός πρόσβασης και προεπιλογών προγραμμάτων καθώς και το εικονίδιο του *internet explorer). *Το εικονίδιο του internet explorer μπορεί να ξαναμπεί μόνο με ξαναεγκατάσταση του internet explorer (π.χ:Άν πριν την επιδιόρθωση είχες τον internet explorer 6 το εικονίδιο θα εμφανιστεί μόνο με αναβάθμιση του explorer είτε σε 7 είτε σε 8 beta 2.Εάν πρίν την επιδιόρθωση είχες είτε τον explorer 7 είτε τον 8 θα πρέπει να βρείς το αρχείο του (άν το αποθήκευσες όταν το κατάβασες για πρώτη φορά) είτε να το ξανακατεβάσεις απο ΕΔΩ*. *ΠΡΟΣΟΧΗ:Το link που σου δίνω έχει τον internet explorer 7 στα Ελληνικά και μόνο Ελληνικά XP τον κάνουν εγκατάσταση.Εάν θες τον Αγγλικό internet explorer 7 κάνε κλίκ ΕΔΩ. Ελπίζω να σε βοήθησα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Αν κάνει το πρόβλημα αυτό μόνο στις ιδιότητες της οθόνης, τότε κάτι έχει πειραχτεί στους drivers της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε επανεγκατάστασή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 johnthegreek ευχαριστω για την απαντηση.... δυστηχως τετοιο cd δεν εχω.... eLeKtriK EyE αυτο σκεφτομουν και γω να κανω.... ειναι η τελευταια λυση πριν το φορματ.... παντως λιγο που εψαξα στο google εχει παρουσιαστει σε παρα πολυ κοσμο το συγκεκριμένο προβλημα.....:blink: EDIT ρε παιδια αφου δοκιμασα τα ΠΑΝΤΑ και δεν εγινε τιποτα....εκανα το εξης.... εσβησα ΟΛΕΣ τα wallpaper (των windows xp) c-windows-web-wallpapers και τωρα ολα δουλευουν ρολοι......:blink::blink: ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο.....??? θα πρεπει να "ηρεμησω"....?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts