tarirs Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Θα παρακαλέσω να λείπουν χαρακτηρισμοί, πολτικά σχόλια, επιθέσεις, υβριστικές εκφράσεις και λοιπά τέτοια. Κόσμια. δεν το ξεκίνησα εγώ,απλώς είπα μακριά από cyta και το ξαναλέω μακριά,οποίος θελει το διαβάζει,οποίος θελει το προσπερνάει.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπέρα παιδιά, συνδέθηκα σήμερα στην Cyta VDSL 35/3 Η ταχύτητα είναι απογοητευτική 13Mb 07Up. Απέχω 600μ απο το αστικό κέντρο. Περιμένω τεχνικό σε 3 μέρες απο σήμερα. Γνωρίζει κανείς να βοηθήσει στο τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenino Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά, συνδέθηκα σήμερα στην Cyta VDSL 35/3 Η ταχύτητα είναι απογοητευτική 13Mb 07Up. Απέχω 600μ απο το αστικό κέντρο. Περιμένω τεχνικό σε 3 μέρες απο σήμερα. Γνωρίζει κανείς να βοηθήσει στο τι φταίει; δεν ξέρω, μακρυά δεν είσαι και με adsl πιο ψηλά θα πρεπε να είσαι. σπίτι σου έχουν μάλλον τα καλώδια μέχρι το σπίτι σου έχουν το θέμα. αν δεν είναι αλλού θα σε αλλάξουν ζεύγος λογικά γιατί αλλιώς θα πρέπει να σε γυρίσουν adsl. όλο σου το μανίκι είναι να μην αργήσει ο τεχνικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 δεν ξέρω, μακρυά δεν είσαι και με adsl πιο ψηλά θα πρεπε να είσαι. σπίτι σου έχουν μάλλον τα καλώδια μέχρι το σπίτι σου έχουν το θέμα. αν δεν είναι αλλού θα σε αλλάξουν ζεύγος λογικά γιατί αλλιώς θα πρέπει να σε γυρίσουν adsl. όλο σου το μανίκι είναι να μην αργήσει ο τεχνικός Τελικά αλλάξανε το ζεύγος, αρκετή βελτίωση είμαι σχεδόν στα 20Mb/1.3Up. Περιμένω την Cyta να κάνει κάποιες τελικές ρυθμίσεις για κάτι καλύτερο στην ταχύτητα. Να αναφέρω και κάτι καλό, άψογη συνεργασία στην υποστήριξη Cyta και ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 μια λίγο ίσως άσχετη ερωτηση Οταν πληρωνετε λογαριασμο cyta, σας κόβουνε αποδειξη για την προμηθεια που παιρνουνε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 μια λίγο ίσως άσχετη ερωτηση Οταν πληρωνετε λογαριασμο cyta, σας κόβουνε αποδειξη για την προμηθεια που παιρνουνε? στο κατάστημα που πάω κόβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 σε μενα ποτε...και εχει γινει θεμα ηδη στη σελιδα τους στο φεις Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 σε μενα ποτε...και εχει γινει θεμα ηδη στη σελιδα τους στο φεις Απλά για την προμήθεια, να σου διευκρινίσω ότι είναι στην ευχέρεια του κάθε συνεργάτη της εταιρίας. Η Cyta δεν έχει να κάνει με αυτή την προμήθεια. Εμένα μου δίνουν την απόδειξη του λογαριασμού με τα στοιχεία της cyta και μου κόβει ο μαγαζάτορας απόδειξη παροχής υπηρεσιών από την ταμειακή του (με τα στοιχεία της επιχειρησης του εννοείται) για τα 0,5€ που κρατάει... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ναι το ξερω αυτο,προσωπικα δεν το ειχα προσεξει πως δεν το αναγραφει στην αποδειξη, απλα ειδα ενα αλλο παιδι στο φουμπου που τους "εκραξε" και το ρωτησα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά νέα προσφορά 1+1 και ισχύει ΚΑΙ για παλιούς συνδρομητές. Ότι πακέτο χρόνου ομιλίας προς σταθερά επιλέξεις δώρο το πακέτο προς κινητά ή διεθνή ίσης αξίας. Εγώ που είχα 8mbps+200' σταθερά με 22€ τώρα με τα ίδια χρήματα έχω και 40' προς κινητά!!!Πολύ καλή κίνηση για τους παλιούς συνδρομητές μιας και στην σταθερή οι προσφορές είναι μόνο για νέες συνδέσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεσμεύεσαι για ένα έτος και το έκανα καλώντας 13877 με ηχητική καταγραφή. Περιμένω και τα κινητά της CYTA να δώ τι συνδιαστικό πακέτο θα βγάλει. Στην τηλεφωνική εταιρία που ρώτησα μου είπαν οτι δεν γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 μια λίγο ίσως άσχετη ερωτηση Οταν πληρωνετε λογαριασμο cyta, σας κόβουνε αποδειξη για την προμηθεια που παιρνουνε? πρέπει πάντα να σου κόβουν απόδειξη! αλλιώς μην τους πληρώσεις την προμήθεια! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 (edited) Παιδιά μου ήρθε σήμερα το router και ενώ είχα παραγγείλει και επιμείνει να μου στείλουν το pirelli, τελικά μου έστειλαν το ADBB-GE12002A...ξέρουμε αν είναι καλό αυτό ή να τους το στείλω πίσω; Edited June 25, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Παιδιά μου ήρθε σήμερα το router και ενώ είχα παραγγείλει και επιμείνει να μου στείλουν το pirelli, τελικά μου έστειλαν το ADBB-GE12002A...ξέρουμε αν είναι καλό αυτό ή να τους το στείλω πίσω; Δοκίμασέ το πρώτα. Έχεις περιθώριο που αν δεν κάνω λάθος είναι μια εβδομάδα. Αν έχεις κάποια συσκευή android πάρε αντικειμενικές μετρήσεις με τα wifi analyzer, wifi manager, speed test. Πάντως το ίδιο ακριβώς έκαναν και σε μένα. Ενώ είχα ζητήσει το pirelli (γράφτηκε και στο συμβόλαιο) τελικά μου έστειλαν το ZTE. Όταν τους πίεσα να το αλλάξουν δεν ίδρωσε το αυτί τους και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μου προτείνουν (τελεσιγραφικά) να διακόψω τη μεταφορά της γραμμής μου στη CYTA. Τελικά το κράτησα γιατί υπήρχε το περιθώριο της δοκιμής και γιατί αποδείχτηκε καλύτερο από ένα Thomson που δούλευα όταν ήμουν στη vivodi. Πάντως η cyta όπως διαπίστωσα και σε άλλες περιστάσεις, πάσχει και δυσφημείται από κάτι τέτοια ηλιθια περιστατικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Δοκίμασέ το πρώτα. Έχεις περιθώριο που αν δεν κάνω λάθος είναι μια εβδομάδα. Αν έχεις κάποια συσκευή android πάρε αντικειμενικές μετρήσεις με τα wifi analyzer, wifi manager, speed test. Πάντως το ίδιο ακριβώς έκαναν και σε μένα. Ενώ είχα ζητήσει το pirelli (γράφτηκε και στο συμβόλαιο) τελικά μου έστειλαν το ZTE. Όταν τους πίεσα να το αλλάξουν δεν ίδρωσε το αυτί τους και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μου προτείνουν (τελεσιγραφικά) να διακόψω τη μεταφορά της γραμμής μου στη CYTA. Τελικά το κράτησα γιατί υπήρχε το περιθώριο της δοκιμής και γιατί αποδείχτηκε καλύτερο από ένα Thomson που δούλευα όταν ήμουν στη vivodi. Πάντως η cyta όπως διαπίστωσα και σε άλλες περιστάσεις, πάσχει και δυσφημείται από κάτι τέτοια ηλιθια περιστατικά. Ήδη επικοινώνησα μαζί τους και τους είπα ότι αν δεν στείλουν το pirelli δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακυρώσω την διαδικασία. Μου είπαν πως έγινε λάθος και πως θα μου στείλουν άμεσα το pirelli... Πάντως δεν αρχίσαμε καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Ήδη επικοινώνησα μαζί τους και τους είπα ότι αν δεν στείλουν το pirelli δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακυρώσω την διαδικασία. Μου είπαν πως έγινε λάθος και πως θα μου στείλουν άμεσα το pirelli... Πάντως δεν αρχίσαμε καλά... ό,τι να ναι. μάλλον προσπαθούν να διώξουν τα άλλα, αφού το pirelli έχει περισσότερη ζήτηση. άμα είναι να κάθεσαι να "απειλής" ότι θα φύγεις, για να σου ικανοποιήσουν κάτι που είχατε συμφωνήσει, κλάφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Εχθρός του καλού το καλύτερο. Αν όλη η ανθρωπότητα προτιμούσε πάντα το "καλό", χωρίς να ψάξει να βρει το καλύτερο, τώρα θα κάναμε παρέα ακόμα με τους flinstones. Δεν θα ήταν καλό να ελέγχουμε πάντα το καινούργιο; Και εγώ pirelli ήθελα (σε σχέση πάντα με thomson, όχι ότι είναι άψογο και απροβλημάτιστο...) αλλά με τον Κινέζο το ΖΤΕ τελικά είμαι ευγνώμων που πήρα αυτό, κιχ δεν έχει κάνει 3 μήνες τώρα. Έτσι για να μην κατηγορούμε συνέχεια τους κινέζους, γιατί εν τέλει τα πάντα έχουν να κάνουν με θέμα προδιαγραφών κατασκευής. Ενημερωτικά, ότι ΖΤΕ συσκευή κυκλοφορεί, έχει βγει σκυλί. Δείτε τα κινητά και τα tablets π.χ. Επίσης, να ενημερώσω πως η pirelli πλέον στα modems δεν υπάρχει, έχει εξαγοραστεί από την ADB. Οπότε το ADB που πήρες είναι προφανώς μια βελτιωμένη έκδοση του pirelli του μαύρου. Πως θα σου φαινόταν, αν σε 1 χρόνο από τώρα έμπαινες πάλι εδώ και διάβαζες ότι τελικά τα ADB είναι κλάσεις ανώτερα (που είναι) από τα πιρελάκια; Κράτα το 2 βδομάδες, δες πως τσουλάει, και αν δεν γουστάρεις προχωράς σε υπαναχώρηση. Καλό είναι να μην είμαστε προκατειλλημένοι, πόσο μάλλον από άτομα που εκφέρουν γνώμες μονόπαντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 @Stavros_595 σωστά μίλησες... :D Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplika Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 έχεις δίκιο, αλλά σαν εικόνα εταιρίας δεν είναι καλό το να μην κάνεις αυτά που έχεις συμφωνήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Πολύ δίκιο έχει ο Stavros_595 στα επιχειρήματά του υπέρ του ADB και του ΖΤΕ (το έχω κι εγώ). Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτά τα επιχειρήματα έπρεπε να τα παρέθετε στον Vlasismiriagos η CYTA κι όχι εμείς. Το πρόβλημα της αθέτησης συμφωνίας δηλαδή παραμένει (γιατί η συμφωνία είναι συμφωνία) και προστίθεται σε αυτό και το πρόβλημα της άγνοιας. Αν ψάξετε πιο πίσω θα δείτε ότι και τα δύο αυτά προβλήματα τα αντιμετώπισα κι εγώ με τη CYTA. Και όπως είχα πει τότε, η CYTA μου έδωσε την εντύπωση ότι δουλεύει σαν μπακάλης του '50. Κριμα, γιατί το προιόν που διαθέτει φαίνεται ότι είναι καλό και με τον τρόπο αυτό το υποτιμά. Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι οι 2 εβδομάδες δοκιμής είναι η σωστή λύση για τη περίπτωση. Edited July 4, 2013 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σας. Απλά να θυμίσω ότι έχουμε να κάνουμε με τμήματα πωλήσεων, και όχι με την αποθήκη της cyta και της όποιας cyta. Τι εννοώ; Έχετε δει πολλές εταιρείες, σε οποιοδήποτε χώρο, που το τμήμα πωλήσεων ανταποκρίνεται πιστά στο τελικό προϊόν/υπηρεσία; Πλέον οι πωλήσεις παντού, παζαρεύουν και την μάνα τους ο καθένας για να καταφέρουν να πουλήσουν. Μην ξεχνάτε ότι ορισμένοι υπάλληλοι πληρώνονται ΜΟΝΟ με ποσοστά επί του αριθμού των πωλήσεων. Ότι θες μπορείς να ακούσεις για να πειστείς εν τέλει. Όχι φυσικά ότι αυτό είναι έντιμο, ηθικό, σωστό. Αλλά στον βωμό του ανταγωνισμού γίνονται τα πάντα για να προχωρήσει η παραγγελία. Παράδειγμα, και δεν πάω μακρυά για να αποπροσανατολίσω. Πριν ενάμισι χρόνο περίπου, πωλήτρια της cyta είχε πουλήσει 6Mb upload σε απλή adsl γραμμή σε κάποιον γνωστό. Φυσικά, το παλικάρι γνώριζε, και απλά γέλασε και το προσπέρασε. Του είχε υποσχεθεί όμως η πωλήτρια 6Mb upload. Επίσης, το κάθε τμήμα πωλήσεων, δεν μπορεί να γνωρίζει τι απόθεμα θα υπάρχει στην αποθήκη μετά από 3 εβδομάδες που θα δρομολογηθεί η αποστολή του modem. Ακόμα και να έχουν άμεση επικοινωνία τα 2 τμήματα, και πάλι δεν μπορούν να γνωρίζουν με σιγουριά τι τελικά θα παραλάβει ο πελάτης. Και φυσικά, πάλι δεν είναι σωστό όλο αυτό, αλλά δυστυχώς έτσι γίνεται, και όχι μόνο στην cyta, το γνωρίζετε πολύ καλά. Εδώ ο κολλητός μου το 2003 παράγγειλε καινούργιο ibiza σε σκούρο μπλε μεταλλικό και την ημέρα της παράδοσης του έφεραν γαλάζιο μη μεταλλικό, τι να λέμε τώρα..... Τα modems αυτά είναι πολύ καιρό εκτός εμπορίου. Θες για λόγους δυσεπίλυτων προβλημάτων, θες για λόγους κόστους επειδή βρήκαν πιο φθηνά (λέγοντας φθηνά, δεν εννοώ φτηνιάρικα, μιας και τα ZTE γνωρίζετε ότι τα δίνει και η hol και η wind και ο OTE), θες για λόγους καλύτερου firmware, αντικαταστάθηκαν. Αυτό, πάλι σε καιρούς μέγιστου ανταγωνισμού (βλέπετε τι spam πέφτει με τα τηλεφωνήματα από τις πωλήσεις της κάθε εταιρείας) υποδηλώνει ένα και μόνο πράγμα με μόνο σκοπό την επιβίωσή σου: καλύτερο προϊόν. Δεν δικαιολογώ καμία αθέτηση συμφωνίας, ότι παραγγέλνεις, αυτό θα πρέπει να παίρνεις, απόλυτα σύμφωνοι. Αν ο άλλος δεν ξέρει τι παραγγέλνει, δεν είναι δικό σου θέμα (αν και θα έπρεπε ακόμα και εκεί να υπάρχει σωστή ενημέρωση από το τμήμα των πωλήσεων, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Όσο για την υποτίμηση του προϊόντος, αυτό γινόταν μέχρι τώρα με τα thomson & τα pirelli. Επειδή όντως η cyta προσφέρει εξαιρετικές λύσεις και υπηρεσίες. Στον οικιακό δεν φαίνεται αυτό, αν και ακόμα και εκεί υπερέχει (communicator, ομαδοποίηση κλήσεων ακόμα και με έναν αριθμό, ηλεκτρονικός λογαριασμός μέσω mycyta, απόρριψη κλήσεων με απόκρυψη, ασφάλεια από υποκλοπές και υπερχρεώσεις από κακόβουλη χρήση λόγω voip και πολλά άλλα..) ρωτήστε όμως κανα πελάτη με εταιρικά πακέτα.... Edited July 8, 2013 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Εγώ από την εμπειρία μου ως τώρα μόνο αρνητικά έχω να πω για τη Cyta. Αφού έπρεπε να τους απειλήσω ότι θα τους κάνω ρεζίλι στο myphone.gr , για να μου φέρουν το Pirelli, αφού έπρεπε να έρθει τεχνικός στο σπίτι μου για να δει και καλά τις γραμμές και πως δεν έχω τελικά απώλεια σήματος από πουθενά και αφού τέλος έπρεπε να ταλαιπωρηθώ για μια εβδομάδα και μετά από άπειρα τηλέφωνα και ρυθμίσεις αποφάσισα να το διακόψω εντελώς και να πάω σε άλλη εταιρία. Πριν ήμουν στην forthnet και εύχομαι να μην είχα φύγει ποτέ...τραγική εταιρία σε όλα της η Cyta και πλέον δεν την προτείνω ούτε στον εχθρό μου Συνεχείς αποσυνδέσεις, 50% λιγότερη ταχύτητα download, τραγικοί συγχρονισμοί με αποτέλεσμα να περιμένεις μέχρι και 10 και 20 δευτερόλεπτα ακόμα και ένα λεπτό για να μπει στο my phone.gr πχ...Μ Α Κ Ρ Ι Α . . . Edited July 10, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Εγώ από την εμπειρία μου ως τώρα μόνο αρνητικά έχω να πω για τη Cyta. Αφού έπρεπε να τους απειλήσω ότι θα τους κάνω ρεζίλι στο myphone.gr , για να μου φέρουν το Pirelli, αφού έπρεπε να έρθει τεχνικός στο σπίτι μου για να δει και καλά τις γραμμές και πως δεν έχω τελικά απώλεια σήματος από πουθενά και αφού τέλος έπρεπε να ταλαιπωρηθώ για μια εβδομάδα και μετά από άπειρα τηλέφωνα και ρυθμίσεις αποφάσισα να το διακόψω εντελώς και να πάω σε άλλη εταιρία. Πριν ήμουν στην forthnet και εύχομαι να μην είχα φύγει ποτέ...τραγική εταιρία σε όλα της η Cyta και πλέον δεν την προτείνω ούτε στον εχθρό μου Συνεχείς αποσυνδέσεις, 50% λιγότερη ταχύτητα download, τραγικοί συγχρονισμοί με αποτέλεσμα να περιμένεις μέχρι και 10 και 20 δευτερόλεπτα ακόμα και ένα λεπτό για να μπει στο my phone.gr πχ...Μ Α Κ Ρ Ι Α . . . Εγώ να σου πω την αλήθεεια είμαι 4ο χρόνο τώρα στην εν λόγω εταιρία και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα! Η άποψη σου και η άποψη μου είναι καθαρά υποκειμενικές γιατί είναι βάσίζεται στην προσωπική μας εμπειρία... Οπότε καλό είναι να μη γενικολογούμε του τύπου "Μ Α Κ Ρ Ι Α από τη cyta..." Εγώ θα μπορούσα να πω "Cyta for ever..." Φιλικά πάντα... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Εγώ να σου πω την αλήθεεια είμαι 4ο χρόνο τώρα στην εν λόγω εταιρία και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα! Η άποψη σου και η άποψη μου είναι καθαρά υποκειμενικές γιατί είναι βάσίζεται στην προσωπική μας εμπειρία... Οπότε καλό είναι να μη γενικολογούμε του τύπου "Μ Α Κ Ρ Ι Α από τη cyta..." Εγώ θα μπορούσα να πω "Cyta for ever..." Φιλικά πάντα... Το μακριά που λέω, το λέω επειδή δεν κράτησαν τον λόγο τους σε τίποτα από αυτά που έταξαν για να με κάνουν πελάτη...Όχι για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.Μου υποσχέθηκαν πως δεν θα έχω τις αποσυνδέσεις που είχα με την forthnet και πλέον έχω σχεδόν ανά ώρα, μου υποσχέθηκαν πως θα έχω download καλύτερο από τα 800+kb/s που είχα και τώρα έχω αυτό που βλέπεις στην εικόνα από κάτω, μου υποσχέθηκαν το Pirelli και μου έστειλαν μια κινεζια της κακιάς ώρας.Μου υποσχέθηκαν τέλος πως θα έχω καλύτερο συγχρονισμό και πλέον πατάω να μπω σε μια ιστοσελίδα, ανάβω τσιγάρο και περιμένω να μπει...Μετά από όλα αυτά αν πιστεύεις πως το: Cyta for ever με αντιπροσωπεύει πιο πολύ από το: Μ Α κ ρ ι α από τη Cyta τότε πάω πάσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Παρόλο που και εγώ είχα πολλά παράπονα από τη CYTA και αν ψάξεις λίγο πιο πίσω θα τα βρεις γραμμένα να σου πω ότι αυτό που μας έβαλες από το speedtest μου φαίνεται λίγο ακραίο. Μήπως δεν είναι πρόβλημα της CYTA αλλά φταίει κάτι άλλο; Λες ότι είχες ανάλογα προβλήματα και με τη forthnet. Σε μένα τουλάχιστον η ταχύτητα είναι σταθερά γύρω στα 8 mbps που είναι το πρόγραμμά μου. Και δεν θυμάμαι καμμία αποσύνδεση εδώ και μερικούς μήνες που πήγα στη CYTA. Μένω στο Φάληρο Και αν λέγοντας "κινεζιά" εννοείς το ZTE, να σου πω ότι και σε μένα το Pirelli υποσχέθηκαν (γραμμένο στη σύμβαση) αλλά τελικά... Πάντως το ΖΤΕ συγκριτικά με ένα Thomson που είχα παλιότερα είναι καλυτερο. Και όχι απλά ως αίσθηση αλλά μετρημένο. Το κινέζικο δεν είναι απαραίτητα κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Φυσικά και είναι όχι μόνο ακραίο, αλλά το έχει ρίξει από τον γκρεμό. Κατ'αρχάς βλέπουμε ότι η μέτρηση δεν έχει καν ολοκληρωθεί. Κατά δεύτερον βλέπουμε ότι είναι από wifi, άρα και ακυρώνεται εν τη γενέσει της η μέτρηση. Και κατά τρίτον, εγώ βλέπω ένα ping τόσο χαμηλό που δεν συμφωνεί με τίποτα σε όλα όσα αναφέρεις σχετικά με την πολύ κακή ποιότητα της γραμμής σου. Συνδυαζόμενα αυτά τα 2, μπορούν να βγάλουν μόνο ένα λογικό συμπέρασμα, fast-path. Μόνο έτσι δικαιολογούνται τεχνικά τα όσα έχεις αναφέρει. Αφού ο τεχνικός είπε πως δεν έχεις πρόβλημα, αφού και στην forthnet είχες το ίδιο πρόβλημα, αφού οι μετρήσεις σου είναι τόσο χάλια, μήπως γενικά η γραμμή σου δεν είναι και τόσο καλή και εσύ την επιβαρύνεις ακόμα περισσότερο; Αν θέλεις πόσταρέ μας τον συγχρονισμό σου και πάρε μέτρηση speedtest με καλώδιο γνωρίζοντας και πάλι τις απώλειες 1-2 Mb (ανάλογα τον συγχρονισμό) που έχουν αυτά τα προγράμματα. Και αφού επίσης χρησιμοποιείς smartphone, κατέβασε το wifi connection manager, δες ποιες είναι οι διαθέσιμες καθαρές συχνότητες στην γειτονιά σου και ρύθμισε το wifi σου σε αυτές, πάντα όσο το δυνατόν πιο μακρυά από τις άλλες που εντοπίζεις. Κανείς δεν μπορεί να ρυθμίσει καλύτερα το wifi σου από εσένα τον ίδιο, και κάτι μου λέει ότι όλα αυτά περί σελίδων και τσιγάρων έχουν τον ίδιο κοινό παρονομαστή, και μπορεί ως δια μαγείας, με μια ρύθμιση σωστή από σένα όλα να φτιάξουν ξαφνικά. Όπως κανείς δεν μπορεί να σου υποσχεθεί καμία ταχύτητα, επειδή απλά δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων την γραμμή που θα σου παραδώσει ο ΟΤΕ, έτσι και όλοι μπορούν να λένε μακρυά από forthnet, vivodi, hol, OTE, και ταυτόχρονα μόνο Cyta. το είδες και ο ίδιος άλλωστε. Για αυτόν λοιπόν καλό είναι όντως να μην γενικολογούμε, και να βεβαιωνόμαστε ότι εμείς όντως ήμαστε ΟΚ και δεν μας φταίει κάτι άλλο. 3 μήνες σε 4άρα γραμμή με 11 μέγιστα, ακόμα δεν έχει κάνει αποσύνδεση η γραμμή μου, αν θες πίστεψέ το. Το wifi μου με ένα σκανάρισμα διαθέσιμων συχνοτήτων με 4 γειτονικά δίκτυα πολύ κοντινής εμβέλειας, το ρύθμισα μια φορά και από τότε δεν το έχω πειράξει, και δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν μέσα στο σπίτι, συνδέονται πάνω 3 laptop και 4 κινητά, εξυπηρετούνται όλα άψογα με 4 Mbps σε απλό browsing. Και το μοντεμάκι κινεζιά. Edited July 13, 2013 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts