Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από τις συνδέσεις δικτύου γίνεται αυτό;

Αν έχεις windows 7 θα πας

πίνακα ελέγχου

προβολή κατάστασης δικτύου και εργασιών

αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα

και μετά θα κάνεις δεξί κλικ πάνω στη σύνδεση που θέλεις και μετά ιδιότητες

Άσχετο αλλά όποιοι έχετε cyta και σέρνετε το youtube κάντε μια προσπάθεια να απενεργοποιήσετε το ipv6

Το έκαναν πολλοί απο το adslgr και είδαν αισθητή διαφορά

πως απενεργοποιειται ; αυτο; διαφορα μπορουμε να δουμε και σε αλλα δικτυα; ή μονο στην συτα; . ευχαριστω εκ των προτερων

πως απενεργοποιειται ; αυτο; διαφορα μπορουμε να δουμε και σε αλλα δικτυα; ή μονο στην συτα; . ευχαριστω εκ των προτερων

Στο προηγούμενο μύνημα γράφω τη διαδικασία.

Μόνο για όσους έχουν cyta και για το youtube δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο

Τις τιμές τις ξέρω. Απλά κάποιες φορές οι εξωτερικοί δίνουν καλύτερες τιμές. Ξέρεις, αυτοί στα call centers.

Μπορεί να δίνουν καλύτερες τιμές αλλά να εύχεσαι να πάνε και όλα έτσι όπως σου έχουν πει. Κράτα και κάποιο όνομα για καλό και κακό

Γενικότερα το καλύτερο σε προσφορές είναι να έχουμε γραπτά αυτά που μας λένε ειδικά call center

Το ξέρω, γιατί οι περισσότεροι για να πουλήσουν λένε άρες μάρες κουκουνάρες.

Σε πήραν τηλέφωνο από καμιά άλλη εταιρεία? Γιατί ακούγεται ότι πέρνουν στους νετουανάδες τηλέφωνο από την forthnet και τους λένε να μην κάνουν cyta γιατί έχει δορυφορικό ίντερνετ και όταν φυσάει θα κόβεται και η τηλεφωνία είναι χάλια.

Α ξέχασα λένε επίσης και ότι θα έχουν ακτινοβολία στο σπίτι τους όπως στα κινητά.:lol:

Αν μπείτε στο adslgr το έχουν αναφέρει αρκετά παιδιά από netone αυτό το περιστατικό

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=497118&page=19

Edited by ilkou

Τα έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα. Δυστυχώς δεν έχω πια λογαριασμό, μιας και επειδή πουλούσα router της On και της HOL, θεώρησε ένας administrator ότι παραβαίνω τους ΟΠΧ.

Εγώ τελικά επέλεξα το πακέτο με τα 4Mbps και απεριόριστες για Ελλάδα και 80' για κινητά. Τα 80' ειδικά είναι βάλσαμο τώρα που δεν πιάνει η Cosmote μέσα στο σπίτι.

Δε μου λέτε, υπάρχει τρόπος να ελέγχω τα λεπτά προς κινητά εκτός από το να τα γράφω σε ένα μπλοκάκι;

Τα έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα. Δυστυχώς δεν έχω πια λογαριασμό, μιας και επειδή πουλούσα router της On και της HOL, θεώρησε ένας administrator ότι παραβαίνω τους ΟΠΧ.

Εγώ τελικά επέλεξα το πακέτο με τα 4Mbps και απεριόριστες για Ελλάδα και 80' για κινητά. Τα 80' ειδικά είναι βάλσαμο τώρα που δεν πιάνει η Cosmote μέσα στο σπίτι.

Δε μου λέτε, υπάρχει τρόπος να ελέγχω τα λεπτά προς κινητά εκτός από το να τα γράφω σε ένα μπλοκάκι;

Αυτό δεν το γνωρίζω. Πάντως η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο σε όλες τις κλήσεις.

Μόλις τώρα είδα από περιέργεια τον τελευταίο λογαριασμό της NetOne. Σε ένα δίμηνο μιλήσαμε 25 ώρες, δηλαδή 12.5 ώρες το μήνα. Φυσικά και δεν με συμφέρει το πακέτο με τα 480' και η επιλογή για τα απεριόριστα είναι σωστή. Τώρα για τα 4Mbps δεν ξέρω αν είναι λίγα, αλλά μου είπαν ότι μπορώ να τα ανεβάσω στα 8 χωρίς χρέωση.

Μόλις τώρα είδα από περιέργεια τον τελευταίο λογαριασμό της NetOne. Σε ένα δίμηνο μιλήσαμε 25 ώρες, δηλαδή 12.5 ώρες το μήνα. Φυσικά και δεν με συμφέρει το πακέτο με τα 480' και η επιλογή για τα απεριόριστα είναι σωστή. Τώρα για τα 4Mbps δεν ξέρω αν είναι λίγα, αλλά μου είπαν ότι μπορώ να τα ανεβάσω στα 8 χωρίς χρέωση.

Ναι καλά έκανες όποτε θες μπορείς να το ανεβάσεις.

Αυτό το πράμα που μπορούν να σου ζητήσουν πίσω τον εξοπλισμό τί ρολο παίζει;

Αν δηλαδή κλείσεις 12μηνο και φύγεις θα πρέπει να επιστρέψεις τον εξοπλισμό αλλιώς θα τον χρεώσουν;

Αυτό το πράμα που μπορούν να σου ζητήσουν πίσω τον εξοπλισμό τί ρολο παίζει;

Αν δηλαδή κλείσεις 12μηνο και φύγεις θα πρέπει να επιστρέψεις τον εξοπλισμό αλλιώς θα τον χρεώσουν;

Σε On, HOL, NetOne ισχύει. Για τις άλλες δεν γνωρίζω.

Εδώ η On σε χρεώνει ακόμα και αν έχεις κλείσει χρόνο τέλος αποσύνδεσης γύρω στα 20€. :X

Αν παμε στην Cyta με το router της netone και χαλασει τι γινεται ??? Μας δινουν αλλο ή πληρωνουμε ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν παμε στην Cyta με το router της netone και χαλασει τι γινεται ??? Μας δινουν αλλο ή πληρωνουμε ?

Θα μας δώσουν άλλο φυσικά. Γι' αυτό έχουμε και το δωρεάν πάγιο, επειδή κρατάμε τον εξοπλισμό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά αν ζητήσουμε δικό τους router δεν μας δίνουν το 1ο πάγιο δώρο.

Θα μας δώσουν άλλο φυσικά. Γι' αυτό έχουμε και το δωρεάν πάγιο, επειδή κρατάμε τον εξοπλισμό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά αν ζητήσουμε δικό τους router δεν μας δίνουν το 1ο πάγιο δώρο.

Αφου μας δινουν δωρεαν ενα παγιο δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα μας δωσουν και router αν χαλασει...Νομιζω..

Φιλικά Γιάννης

Λογικά αν ζητήσεις εξοπλισμό θα πληρώσεις 30 ευρώ ενεργοποίηση.

Στην ενεργοποίηση τον εξοπλισμό δεν υποτίθεται ότι πληρώνεις?

Αυτό δεν το γνωρίζω. Πάντως η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο σε όλες τις κλήσεις.

Νομίζω στα προγράμματα (συνδέσεις) όταν καλείς και σου απαντήσουν, στον δωρεάν χρόνο, κατευθείαν σου τρώει 45 δευτερόλεπτα και μετά τα 45 δευτερόλεπτα ξαναρχίζει να μετράαει δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Οπότε στις πολύ μικής διάρκειας κλήσεις έχε το νου σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου

άκου με προσοχή τους καημούς του

και δίνε του ελπίδες...

Νομίζω στα προγράμματα (συνδέσεις) όταν καλείς και σου απαντήσουν, στον δωρεάν χρόνο, κατευθείαν σου τρώει 45 δευτερόλεπτα και μετά τα 45 δευτερόλεπτα ξαναρχίζει να μετράαει δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Οπότε στις πολύ μικής διάρκειας κλήσεις έχε το νου σου.

Όχι φίλε μου ανα δευτερόλεπτο είναι οι κλησεις. Είναι σίγουρο αυτό και από την τεχνική υποστήριξη μου το είπαν και στους λογαριασμούς μου το έχω παρατηρήσει

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα τα λεπτά που δεν μιλάω να μεταφέρονται στον επομενο μήνα όπως και στα κινητά. Ίσως να γίνει στο μέλλον

Όχι φίλε μου ανα δευτερόλεπτο είναι οι κλησεις. Είναι σίγουρο αυτό και από την τεχνική υποστήριξη μου το είπαν και στους λογαριασμούς μου το έχω παρατηρήσει

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα τα λεπτά που δεν μιλάω να μεταφέρονται στον επομενο μήνα όπως και στα κινητά. Ίσως να γίνει στο μέλλον

A δεν ήξερα ότι πάει κι έτσι. Καλύτερα βεβαίως. Γιατι στη δική μου σύνδεση χρεώνει με την μία 45 δευτερόλεπτα......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου

άκου με προσοχή τους καημούς του

και δίνε του ελπίδες...

Σε On, HOL, NetOne ισχύει. Για τις άλλες δεν γνωρίζω.

Εδώ η On σε χρεώνει ακόμα και αν έχεις κλείσει χρόνο τέλος αποσύνδεσης γύρω στα 20€. :X

Στη forthnet δε σου τον ζητάνε πίσω μετά το 12μηνο.

Αυτό για την Οn δε το ήξερα! πολύ κουφό!

... and Justice for ... ALL ...

Όχι φίλε μου ανα δευτερόλεπτο είναι οι κλησεις.

Πάντως στο site της CYTA αναφέρει "Τιμοκατάλογος Τηλεφωνίας προς όλους ανά λεπτό". Μάλλον κάτι σου είπαν λάθος :)

Πάντως στο site της CYTA αναφέρει "Τιμοκατάλογος Τηλεφωνίας προς όλους ανά λεπτό". Μάλλον κάτι σου είπαν λάθος :)

Δεν βλέπεις ότι δίπλα λέει χρέωση ανα δευτερόλεπτο και χωρίς ελάχιστη χρέωση?

Απλά σου λέει την χρέωση ανα λεπτό πόσο είναι σε περίπτωση που δεν έχεις βάλει κάποιο πακέτο

Edited by ilkou

Πόσο είναι το κόστος της δεύτερης γραμμής, για κάποιον που δεν έχει NetOne;

11 ευρω κοστιζει κανονικα η δευτερη γραμμη στην cyta.

Φιλικά Γιάννης

• The topic was unpinned