soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Θα δω τι θα κάνω, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Από τις συνδέσεις δικτύου γίνεται αυτό; Αν έχεις windows 7 θα πας πίνακα ελέγχου προβολή κατάστασης δικτύου και εργασιών αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα και μετά θα κάνεις δεξί κλικ πάνω στη σύνδεση που θέλεις και μετά ιδιότητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Άσχετο αλλά όποιοι έχετε cyta και σέρνετε το youtube κάντε μια προσπάθεια να απενεργοποιήσετε το ipv6 Το έκαναν πολλοί απο το adslgr και είδαν αισθητή διαφορά πως απενεργοποιειται ; αυτο; διαφορα μπορουμε να δουμε και σε αλλα δικτυα; ή μονο στην συτα; . ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 πως απενεργοποιειται ; αυτο; διαφορα μπορουμε να δουμε και σε αλλα δικτυα; ή μονο στην συτα; . ευχαριστω εκ των προτερων Στο προηγούμενο μύνημα γράφω τη διαδικασία. Μόνο για όσους έχουν cyta και για το youtube δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Τις τιμές τις ξέρω. Απλά κάποιες φορές οι εξωτερικοί δίνουν καλύτερες τιμές. Ξέρεις, αυτοί στα call centers. Μπορεί να δίνουν καλύτερες τιμές αλλά να εύχεσαι να πάνε και όλα έτσι όπως σου έχουν πει. Κράτα και κάποιο όνομα για καλό και κακό Γενικότερα το καλύτερο σε προσφορές είναι να έχουμε γραπτά αυτά που μας λένε ειδικά call center Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Το ξέρω, γιατί οι περισσότεροι για να πουλήσουν λένε άρες μάρες κουκουνάρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Το ξέρω, γιατί οι περισσότεροι για να πουλήσουν λένε άρες μάρες κουκουνάρες. Σε πήραν τηλέφωνο από καμιά άλλη εταιρεία? Γιατί ακούγεται ότι πέρνουν στους νετουανάδες τηλέφωνο από την forthnet και τους λένε να μην κάνουν cyta γιατί έχει δορυφορικό ίντερνετ και όταν φυσάει θα κόβεται και η τηλεφωνία είναι χάλια. Α ξέχασα λένε επίσης και ότι θα έχουν ακτινοβολία στο σπίτι τους όπως στα κινητά.:lol: Αν μπείτε στο adslgr το έχουν αναφέρει αρκετά παιδιά από netone αυτό το περιστατικό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=497118&page=19 Edited April 19, 2011 by ilkou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Τα έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα. Δυστυχώς δεν έχω πια λογαριασμό, μιας και επειδή πουλούσα router της On και της HOL, θεώρησε ένας administrator ότι παραβαίνω τους ΟΠΧ. Εγώ τελικά επέλεξα το πακέτο με τα 4Mbps και απεριόριστες για Ελλάδα και 80' για κινητά. Τα 80' ειδικά είναι βάλσαμο τώρα που δεν πιάνει η Cosmote μέσα στο σπίτι. Δε μου λέτε, υπάρχει τρόπος να ελέγχω τα λεπτά προς κινητά εκτός από το να τα γράφω σε ένα μπλοκάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Τα έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα. Δυστυχώς δεν έχω πια λογαριασμό, μιας και επειδή πουλούσα router της On και της HOL, θεώρησε ένας administrator ότι παραβαίνω τους ΟΠΧ. Εγώ τελικά επέλεξα το πακέτο με τα 4Mbps και απεριόριστες για Ελλάδα και 80' για κινητά. Τα 80' ειδικά είναι βάλσαμο τώρα που δεν πιάνει η Cosmote μέσα στο σπίτι. Δε μου λέτε, υπάρχει τρόπος να ελέγχω τα λεπτά προς κινητά εκτός από το να τα γράφω σε ένα μπλοκάκι; Αυτό δεν το γνωρίζω. Πάντως η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο σε όλες τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Μόλις τώρα είδα από περιέργεια τον τελευταίο λογαριασμό της NetOne. Σε ένα δίμηνο μιλήσαμε 25 ώρες, δηλαδή 12.5 ώρες το μήνα. Φυσικά και δεν με συμφέρει το πακέτο με τα 480' και η επιλογή για τα απεριόριστα είναι σωστή. Τώρα για τα 4Mbps δεν ξέρω αν είναι λίγα, αλλά μου είπαν ότι μπορώ να τα ανεβάσω στα 8 χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μόλις τώρα είδα από περιέργεια τον τελευταίο λογαριασμό της NetOne. Σε ένα δίμηνο μιλήσαμε 25 ώρες, δηλαδή 12.5 ώρες το μήνα. Φυσικά και δεν με συμφέρει το πακέτο με τα 480' και η επιλογή για τα απεριόριστα είναι σωστή. Τώρα για τα 4Mbps δεν ξέρω αν είναι λίγα, αλλά μου είπαν ότι μπορώ να τα ανεβάσω στα 8 χωρίς χρέωση. Ναι καλά έκανες όποτε θες μπορείς να το ανεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Αυτό το πράμα που μπορούν να σου ζητήσουν πίσω τον εξοπλισμό τί ρολο παίζει; Αν δηλαδή κλείσεις 12μηνο και φύγεις θα πρέπει να επιστρέψεις τον εξοπλισμό αλλιώς θα τον χρεώσουν; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Αυτό το πράμα που μπορούν να σου ζητήσουν πίσω τον εξοπλισμό τί ρολο παίζει; Αν δηλαδή κλείσεις 12μηνο και φύγεις θα πρέπει να επιστρέψεις τον εξοπλισμό αλλιώς θα τον χρεώσουν; Σε On, HOL, NetOne ισχύει. Για τις άλλες δεν γνωρίζω. Εδώ η On σε χρεώνει ακόμα και αν έχεις κλείσει χρόνο τέλος αποσύνδεσης γύρω στα 20€. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Αν παμε στην Cyta με το router της netone και χαλασει τι γινεται ??? Μας δινουν αλλο ή πληρωνουμε ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Αν παμε στην Cyta με το router της netone και χαλασει τι γινεται ??? Μας δινουν αλλο ή πληρωνουμε ? Θα μας δώσουν άλλο φυσικά. Γι' αυτό έχουμε και το δωρεάν πάγιο, επειδή κρατάμε τον εξοπλισμό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά αν ζητήσουμε δικό τους router δεν μας δίνουν το 1ο πάγιο δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Θα μας δώσουν άλλο φυσικά. Γι' αυτό έχουμε και το δωρεάν πάγιο, επειδή κρατάμε τον εξοπλισμό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά αν ζητήσουμε δικό τους router δεν μας δίνουν το 1ο πάγιο δώρο. Αφου μας δινουν δωρεαν ενα παγιο δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα μας δωσουν και router αν χαλασει...Νομιζω.. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Θα μας δώσουν άλλο φυσικά. Γι' αυτό έχουμε και το δωρεάν πάγιο, επειδή κρατάμε τον εξοπλισμό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά αν ζητήσουμε δικό τους router δεν μας δίνουν το 1ο πάγιο δώρο. Λογικά αν ζητήσεις εξοπλισμό θα πληρώσεις 30 ευρώ ενεργοποίηση. Στην ενεργοποίηση τον εξοπλισμό δεν υποτίθεται ότι πληρώνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Αυτό δεν το γνωρίζω. Πάντως η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο σε όλες τις κλήσεις. Νομίζω στα προγράμματα (συνδέσεις) όταν καλείς και σου απαντήσουν, στον δωρεάν χρόνο, κατευθείαν σου τρώει 45 δευτερόλεπτα και μετά τα 45 δευτερόλεπτα ξαναρχίζει να μετράαει δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Οπότε στις πολύ μικής διάρκειας κλήσεις έχε το νου σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Νομίζω στα προγράμματα (συνδέσεις) όταν καλείς και σου απαντήσουν, στον δωρεάν χρόνο, κατευθείαν σου τρώει 45 δευτερόλεπτα και μετά τα 45 δευτερόλεπτα ξαναρχίζει να μετράαει δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Οπότε στις πολύ μικής διάρκειας κλήσεις έχε το νου σου. Όχι φίλε μου ανα δευτερόλεπτο είναι οι κλησεις. Είναι σίγουρο αυτό και από την τεχνική υποστήριξη μου το είπαν και στους λογαριασμούς μου το έχω παρατηρήσει Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα τα λεπτά που δεν μιλάω να μεταφέρονται στον επομενο μήνα όπως και στα κινητά. Ίσως να γίνει στο μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Όχι φίλε μου ανα δευτερόλεπτο είναι οι κλησεις. Είναι σίγουρο αυτό και από την τεχνική υποστήριξη μου το είπαν και στους λογαριασμούς μου το έχω παρατηρήσει Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα τα λεπτά που δεν μιλάω να μεταφέρονται στον επομενο μήνα όπως και στα κινητά. Ίσως να γίνει στο μέλλον A δεν ήξερα ότι πάει κι έτσι. Καλύτερα βεβαίως. Γιατι στη δική μου σύνδεση χρεώνει με την μία 45 δευτερόλεπτα...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Σε On, HOL, NetOne ισχύει. Για τις άλλες δεν γνωρίζω. Εδώ η On σε χρεώνει ακόμα και αν έχεις κλείσει χρόνο τέλος αποσύνδεσης γύρω στα 20€. :X Στη forthnet δε σου τον ζητάνε πίσω μετά το 12μηνο. Αυτό για την Οn δε το ήξερα! πολύ κουφό! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Όχι φίλε μου ανα δευτερόλεπτο είναι οι κλησεις. Πάντως στο site της CYTA αναφέρει "Τιμοκατάλογος Τηλεφωνίας προς όλους ανά λεπτό". Μάλλον κάτι σου είπαν λάθος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Πάντως στο site της CYTA αναφέρει "Τιμοκατάλογος Τηλεφωνίας προς όλους ανά λεπτό". Μάλλον κάτι σου είπαν λάθος :) Δεν βλέπεις ότι δίπλα λέει χρέωση ανα δευτερόλεπτο και χωρίς ελάχιστη χρέωση? Απλά σου λέει την χρέωση ανα λεπτό πόσο είναι σε περίπτωση που δεν έχεις βάλει κάποιο πακέτο Edited April 21, 2011 by ilkou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Πόσο είναι το κόστος της δεύτερης γραμμής, για κάποιον που δεν έχει NetOne; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Πόσο είναι το κόστος της δεύτερης γραμμής, για κάποιον που δεν έχει NetOne; 11 ευρω κοστιζει κανονικα η δευτερη γραμμη στην cyta. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts