Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Download 0.84, Upload 0.14 (βλ. συνημμένο)

Σε επικοινωνία με ττη CYTA μου είπαν ότι "αυτό είναι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι"

σε τι περιοχή είσαι; και πότε έβαλες cyta ;

Παιδιά καλησπέρα.

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το κάθε πότε βγαίνει ο λογαριασμός για DSL της Cyta; Έχω επιλέξει να τον βλέπω μόνο online...

Eυχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το κάθε πότε βγαίνει ο λογαριασμός για DSL της Cyta; Έχω επιλέξει να τον βλέπω μόνο online...

Eυχαριστώ.

Κάθε 1η του μήνα.

TCL 40 NXTPAPER

Κάθε 1η του μήνα.

Ευχαριστώ για την απάντηση... Και εγώ γιατί 11 του μήνα, ούτε έχω λάβει λογαριασμό, ούτε βλέπω τίποτα online; :)

Ευχαριστώ για την απάντηση... Και εγώ γιατί 11 του μήνα, ούτε έχω λάβει λογαριασμό, ούτε βλέπω τίποτα online; :)

Φάκελο παραλαμβάνεις συνήθως μετά τις 15 του μηνα ανάλογα την περιοχή . Επίσης μετά τις 15 ανεβαίνουν και on line στο mycyta.

TCL 40 NXTPAPER

Φάκελο παραλαμβάνεις συνήθως μετά τις 15 του μηνα ανάλογα την περιοχή . Επίσης μετά τις 15 ανεβαίνουν και on line στο mycyta.

Mάλιστα... Σε ευχαριστώ πολύ... :)

• 1 month later...

καλησπερα εντελως τυχαια μου πεταξε double play με απεριοριστα σταθερα και απεριοριστο ιντερνετ με 17 ευρω και μπηκα να δω εδω https://www.mylines.gr/?adword=display_rem&gclid=CLnQlbm6i9ICFeUp0wodudcHfA

Δώρα με Κάθε Αίτηση!

H Mylines σας δίνει δώρο usb stick 16GB για κάθε αίτηση Σταθερής και επιλογή δώρου μεταξύ smartphone ή tablet, σε κάθε συνδιαστική αίτηση Σταθερής & Κινητής!

Δείτε τα χαρακτηριστικά του tablet και του smartphone.

Ισχύει υπό προϋποθέσεις για νέες συνδέσεις Σταθερής ή/και συνδιαστικές Σταθερής & Κινητής και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

φοβερο site εχει ολες τις προσφορες σε adsl, vdsl και κινητη καθως και συνδυασμος αυτων.

καλησπερα εντελως τυχαια μου πεταξε double play με απεριοριστα σταθερα και απεριοριστο ιντερνετ με 17 ευρω και μπηκα να δω εδω https://www.mylines.gr/?adword=display_rem&gclid=CLnQlbm6i9ICFeUp0wodudcHfA

Δώρα με Κάθε Αίτηση!

H Mylines σας δίνει δώρο usb stick 16GB για κάθε αίτηση Σταθερής και επιλογή δώρου μεταξύ smartphone ή tablet, σε κάθε συνδιαστική αίτηση Σταθερής & Κινητής!

Δείτε τα χαρακτηριστικά του tablet και του smartphone.

Ισχύει υπό προϋποθέσεις για νέες συνδέσεις Σταθερής ή/και συνδιαστικές Σταθερής & Κινητής και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

φοβερο site εχει ολες τις προσφορες σε adsl, vdsl και κινητη καθως και συνδυασμος αυτων.

Ουσιαστικά ΔΕ δίνουν τα 2 δώρα (είναι τυράκι: Δες προϋποθέσεις απόδοσής τους).

Πήρα για αυτό: https://www.mylines.gr/index.php/cyta-internet-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CF%8C/cyta-2play-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-internet-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1

Cyta_ADSL_13_2_2017.jpg

Και ουσιαστικά έπρεπε και να την παρακαλέσω την κυρία.

Φχαριστώ , δε θα πάρω....

Τέλη νέας γραμμής 65€ και στο 12μηνο συμβόλαιο 21,5€/μήνα (όχι 18,5€) , που δεν το γράφει, και "δώρο" οι 2 μήνες.

Kαλημέρα παιδιά.

Sorry αν έχει αναφερθεί νωρίτερα και το έχασα... Μήπως έγιναν τίποτα αυξήσεις από αυτόν τον μήνα; Είδα τον λογαριασμό και είναι 1 ευρώ και κάτι αυξημένος... Θέμα κλήσεων και τέτοια δεν παίζει, γιατί δεν έχω καν συσκευή τηλεφώνου... Προφανώς δεν είναι για το 1 ευρώ, απλά για να ξέρουμε τι μας γίνεται...

Ευχαριστώ. :)

Kαλημέρα παιδιά.

Sorry αν έχει αναφερθεί νωρίτερα και το έχασα... Μήπως έγιναν τίποτα αυξήσεις από αυτόν τον μήνα; Είδα τον λογαριασμό και είναι 1 ευρώ και κάτι αυξημένος... Θέμα κλήσεων και τέτοια δεν παίζει, γιατί δεν έχω καν συσκευή τηλεφώνου... Προφανώς δεν είναι για το 1 ευρώ, απλά για να ξέρουμε τι μας γίνεται...

Αν δεις την ανάλυση του λογαριασμού θα εισαι σίγουρος τι ειναι. Αυξήσεις δεν έγιναν απο την εταιρία, εκτός αυτή της κυβέρνησης για φόρο 5%.

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Kαλημέρα παιδιά.

O φόρος είναι περίπου 89 cent πάει ανάλογα με τι ποσό πληρωνεις + 24% (φόρος στο φόρο δηλαδή) περίπου 1.10 euro

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Για την ακρίβεια, αν ξέρουμε το αρχικό ποσό του λογαριασμού (πάγιο+ τυχόν χρέωση χρήσης, χωρίς ΦΠΑ), αν το πολλαπλασιάσουμε επί το 1,302 μας βγάζει το τελικό ποσό μαζί με ΦΠΑ και φόρο.

Sent from my XT1524

Για την ακρίβεια, αν ξέρουμε το αρχικό ποσό του λογαριασμού (πάγιο+ τυχόν χρέωση χρήσης, χωρίς ΦΠΑ), αν το πολλαπλασιάσουμε επί το 1,302 μας βγάζει το τελικό ποσό μαζί με ΦΠΑ και φόρο.

Sent from my XT1524

Το παράδειγμα που έφερα είναι με κριτήριο τα 22 που πληρώνω εγώ όχι στην cyta

Πάει ανάλογα το ποσό μεγαλύτερο ποσό παγίου και πιο πολλά λεφτά στο φόρο μικρότερο πόσο σε πάγιο μικρότερος φόρος

Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι πληρώνουμε φόρο στο φόρο

Τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας + φπα

Μόνο στην ελλαδα αυτά...

Χεχε γελάω με τα χάλια μάς

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Να στο πω διαφορετικά. Αν θες να βρεις το τελικό ποσό του λογαριασμό(ας το πούμε Τ), και έστω ότι Χ είναι το πάγιο και τυχόν χρήση εκτός παγίου που έχεις κάνει.

Τ=(Χ+0,05Χ)1,24 (Μέσα στην παρένθεση προσθέτεις στο Χ το 5% του, και το πολλαπλασιάζεις με το 1,24 για να προσθέσεις το ΦΠΑ).

Το οποίο γίνεται Χ*1,05*1,24 ή αλλιώς Χ*1,302.

Δηλαδή επειδή ο φόρος θα είναι πάντα 5% και το ΦΠΑ 24% αρκεί να πολλαπλασιάζεις το αρχικό ποσό του λογαριασμού με 1,302.

Αν το πολλαπλασιάσεις με το 1,24 και αυτό που βρεις το αφαιρέσεις από το προηγούμενο, θα βρεις πόσο ακριβώς πληρώνεις για τον νέο φόρο.

• 2 weeks later...
Καλημέρα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος σε πόσες ημέρες του αναβάθμισαν την ταχύτητα του. Εμένα μου είχαν πει απο τη cyta το πολύ σε 10 ημέρες και τώρα μου είπαν σε 3 εβδομάδες απο την ημέρα της αίτησης μου. Ευχαριστώ. Edited by pegy_pegy
ορθογραφία
Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.

Καλησπέρα έχει βάλει κανείς vdsl cyta ;ειναι όντως vdsl ?

Ναι ειναι οντως vdsl, φυσικα πρέπει να εισαι μεσα στο 1χλμ απο το Α/Κ. Επίσης αν το υποστηρίζει η περιοχή σου μπορείς να επιλέξεις vpu light οπου ειναι πιο ασφαλές και σίγουρη ταχύτητα.

Καλημέρα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος σε πόσες ημέρες του αναβάθμισαν την ταχύτητα του. Εμένα μου είχαν πει απο τη cyta το πολύ σε 10 ημέρες και τώρα μου είπαν σε 3 εβδομάδες απο την ημέρα της αίτησης μου. Ευχαριστώ.

Οι τρεις βδομάδες ειναι το μέγιστο χρονικό όριο που πρέπει να το γυρίσει ο ΟΤΕ απο adsl σε vdsl. Συνήθως γινεται μεσα στο 10ημερο ομως.

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Οι τρεις βδομάδες ειναι το μέγιστο χρονικό όριο που πρέπει να το γυρίσει ο ΟΤΕ απο adsl σε vdsl. Συνήθως γινεται μεσα στο 10ημερο ομως.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είμαι απο τις ''τυχερές'' τελικά που θα μου το ενεργοποιήσουν την τελευταία ημέρα :lol:

Ναι ειναι οντως vdsl, φυσικα πρέπει να εισαι μεσα στο 1χλμ απο το Α/Κ. Επίσης αν το υποστηρίζει η περιοχή σου μπορείς να επιλέξεις vpu light οπου ειναι πιο ασφαλές και σίγουρη ταχύτητα.

Το vpu light τι ακριβώς ειναι ;και θα πρέπει να τους ρωτήσω τηλεφωνικά η το βλέπω εγώ κάπου ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Το vpu light τι ακριβώς ειναι ;και θα πρέπει να τους ρωτήσω τηλεφωνικά η το βλέπω εγώ κάπου ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Πρέπει να είναι το καφάο. (το κουτί του οτέ που υπάρχει σε κάθε 2-3 τετράγωνα) Μπορείς να δείς στη γειτονιά σου αν έχουν τα καινούρια κουτιά αλλά θα σου πρότεινα να τους πάρεις τηλ. και να τους ρωτήσεις.

δεν καταλαβα το vpu light τι ειναι ;

δεν καταλαβα τι ειναι αυτο το δεκαημερο; .

κατι ακυρο στην περιοχη της Λαυριου με την νεο οδο εχουνε περασει φρεατια η cyta το ιδιο κανει και στην κερατεα , μαλλον και στον Κουβαρα , επισης ειδα και στην εισοδο προς καλυβια παλια βαζουνε φρεατια , ενω vdsl δεν εχει η περιοχη ουτε νεες καμπινες , ενω στον Κουβαρα και στην Κερατεα εχουνε βαλει τις νεες καμπινες .

• 1 month later...
δεν καταλαβα τι ειναι αυτο το δεκαημερο; .

κατι ακυρο στην περιοχη της Λαυριου με την νεο οδο εχουνε περασει φρεατια η cyta το ιδιο κανει και στην κερατεα , μαλλον και στον Κουβαρα , επισης ειδα και στην εισοδο προς καλυβια παλια βαζουνε φρεατια , ενω vdsl δεν εχει η περιοχη ουτε νεες καμπινες , ενω στον Κουβαρα και στην Κερατεα εχουνε βαλει τις νεες καμπινες .

ανακοινωση τιμολογιακων τροποποιήσεων απο 1/5

1/4/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Cyta Ελλάδος ανακοινώνει ότι από 01/05/2017 τροποποιούνται οι χρεώσεις των εκτός παγίου κλήσεων προς εθνικά

σταθερά και κινητά στο 2play Επιχειρηματικό προς Όλους ως εξής:

Σταθερά Ελλάδος από 0,036€/λεπτό σε 0,060€/λεπτό και Κινητά Ελλάδος από 0,141€/λεπτό

σε 0,253€/λεπτό.

Οι Πελάτες που επηρεάζονται από τις παραπάνω μεταβολές έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως, εντός ενός (1) μήνα από την παρούσα ανακοίνωση.Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

πηγη: http://www.cyta.gr/el/support/announcements , σημερα 11/04/2017 που το ειδα. και το pdf αρχειο ειναι αυτο http://www.cyta.gr/el/support/~/media/Files/CYTA/PDF/announcements/170401_timologiakes_tropopoiiseis.pdf

• 1 month later...
Παρατήρησε κάνεις ξαφνική αύξηση παγίου στο λογαριασμό του κατά 3 ευρώ χωρίς λόγο? Τους ζήτησα εξηγησεις για πιο λόγο έχει ανέβει 3 ευρώ επάνω χωρίς κάτι εκτός παγίου και εντός διάρκειας συμβολαίου. Ότι να ναι οι άνθρωποι εκεί.

• The topic was unpinned