alany Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ήμουν 5 χρονια στην Cyta, πήγα για 2 μήνες στον ΟΤΕ και γύρισα εκ νέου χθες. Όλα κύλισαν ομαλά χωρίς παρατράγουδα. Φίλος που πήγε απο Cyta σε wind μετά απο 5 μέρες και δεν έχει internet. ADSL έχει internet δεν έχει. Πήγε λόγω καλύτερης προσφοράς και δωρεάν tablet αλλα δεν του δώσανε router πλήρωσε τον courier και θα τον πληρώσει εκ νέου για την παραλαβή του tablet. Τα αναφέρω για να πω οτι θέλει προσοχή οταν ακούμε δελεαστικές προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημερα σε ολους. Ειμαι στον οτε με ταχυτητα περιπου 14+mbs down,περιοχη μενιδι. Πριν περιπου δυο χρονια σε κεντρικο δρομο κοντα στο σπιτι μου και συγκεκριμενα στην λεωφορο αριστοτελους ειχε κανει εργα η cyta στο μηκος του δρομου παραλληλα με το πεζοδρομιο. Μετα απο κανα διμηνο με ειχαν παρει τηλεφωνο οτι το δικτυο τους εχει φτασει στο μενιδι με οπτικες,κτλ.Τοτε δυστυχως δεν εδωσα σημασια. Στο site τους με βγαζει 1.213 μετρα απο το κεντρο αλλα απο εκει που περασαν τις οπτικες απεχω καμια 600αρια. Αν συνδεθω σε αυτους θεωρητικα θα εχω μεγαλυτερη ταχυτητα λογω οπτικων ινων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Πολύ χλωμό πιστεύω. Και να πέρασαν οπτικές ίνες, δεν σημαίνει ότι εσύ θα συνδεθείς μέσω αυτών. Το πιθανότερο είναι να σε "ρίξουν" στο ίδιο αστικό κέντρο που είσαι και τώρα, και να μην έχεις κάποια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Υπαρχει κανεις απο Βολο με εμπειρια απο τις υπηρεσιες της cyta? Περιοχη Χιλιαδου-Καλλιθεα:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Υπαρχει κανεις απο Βολο με εμπειρια απο τις υπηρεσιες της cyta? Περιοχη Χιλιαδου-Καλλιθεα:help: Ο αδερφός μου ζει στη Ν.Ιωνία κι έχει cyta σταθερή εδώ και περίπου 2 χρόνια. Κανένα πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες για ταχύτητες. Αν και θυμάμαι ότι κάποια φάση που ήμουν εκεί και βάλαμε ένα τόρεντ πήγαινε πάνω από 1,2/sec, άρα λογικά γύρω στα 12-13 mbps συγχρονίζει το δικό του. Δεν ξέρω για τις περιοχές που θέλεις εσύ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 11 Ιουλίου ενεργοποιηθηκε η γραμμή στη cyta με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και δωρεάν το πρώτο πάγιο 1 Αυγούστου εκδόθηκε λογαριασμός με το μισό περίπου ποσό που είναι να πληρώνω κανονικά Έχουν πράξει σωστά ή να τους πάρω τηλ? Γιατί μόλις έκανα την αίτηση μου είπαν πως ο πρώτος λογαριασμός θα είναι μηδενικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 11 Ιουλίου ενεργοποιηθηκε η γραμμή στη cyta με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και δωρεάν το πρώτο πάγιο 1 Αυγούστου εκδόθηκε λογαριασμός με το μισό περίπου ποσό που είναι να πληρώνω κανονικά Έχουν πράξει σωστά ή να τους πάρω τηλ? Γιατί μόλις έκανα την αίτηση μου είπαν πως ο πρώτος λογαριασμός θα είναι μηδενικός Συνήθως οι λογαριασμοί προπληρώνονται, άρα υπολογίζω ότι το ποσό που σου ήρθε αφορά τον δευτερο μισό του Αυγούστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 11 Ιουλίου ενεργοποιηθηκε η γραμμή στη cyta με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και δωρεάν το πρώτο πάγιο 1 Αυγούστου εκδόθηκε λογαριασμός με το μισό περίπου ποσό που είναι να πληρώνω κανονικά Έχουν πράξει σωστά ή να τους πάρω τηλ? Γιατί μόλις έκανα την αίτηση μου είπαν πως ο πρώτος λογαριασμός θα είναι μηδενικός Σωστός είναι. Πληρώνεις την αναλογία από 11/7 ως 31/7 και σου αφαιρεί ολόκληρο το πάγιο από 1/8 ως 31/8. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Θεσσαλονικη, περιοχη Δελφων με Μποτσαρη. Τι παιζει με την Cyta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ανανεωση με 18,15 για απεριοριστα αστικα υπεραστικα και μεχρι 24αρα ταχυτητα ειναι καλα για 2 χρονια συμβολαιο? Μου ειπαν πως πιο κατω απο 2 χρονια συμβολαιο δε γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ανανεωση με 18,15 για απεριοριστα αστικα υπεραστικα και μεχρι 24αρα ταχυτητα ειναι καλα για 2 χρονια συμβολαιο? Μου ειπαν πως πιο κατω απο 2 χρονια συμβολαιο δε γινεται καλησπέρα φοβερή τιμή! αλλά υπάρχει και φθηνότερος πάροχος!! να ξέρεις! λέγεται hrs και χρησιμοποιεί το δίκτυο hol-vodafone! με 17,89 ευρω τελικη τιμη με ολα μεσα! και να εχεις 300 λεπτα προς κινητα , 1500 προς αστικα και υπεραστικα και απεριόριστο ίντερνετ! για 12 μηνές ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Συγχώρα με, αλλά 1500' δεν είναι το ίδιο με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά. Να πω λίγο την περίπτωση μου να μου πείτε που κάνω λάθος. Τέλη Ιουλίου (στις 29 αν θυμάμαι καλά) έκανα αίτηση φορητότητας για άλλο πάροχο. Πλήρωσα τον λογαριασμό στη Cyta που αφορούσε στο διάστημα 1/7/2016 - 31/7/2016 και περίμενα ο επόμενος να είναι ένας εκκαθαριστικός μαζί, ίσως, με το πέναλντυ που έπρεπε να πληρώσω γιατί έσπασα το συμβόλαιο μου προς τη Σύτα πριν λήξει. Εν τω μεταξύ 5 Αυγούστου ενεργοποιούμαι στο άλλο πάροχο. Κοιτάω σήμερα και έχει εκδοθεί λογαριασμός στη Συτα για την περίοδο 1/8/2016 - 31/8/2016 με το ποσό που πληρώνω κάθε μήνα! Και ρωτώ τώρα, δεν θα έπρεπε να χρεωθώ μόνο τις λίγες μέρες που έκατσα στη Σύτα (μία εβδομάδα από 29/7 έως 5/8) μέχρι να ενεργοποιηθώ στον άλλο πάροχο; Γιατί με έχει χρεώσει με το πάγιο ενός μηνός αφού δεν απολαμβάνω τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης εταιρίας;; Δεν θα έπρεπε να μου έρθει ένας τελευταίος συνολικός λογαριασμός συν το πέναλντυ; Ή ακόμα και μία μέρα να μείνεις στην εταιρία τον καινούριο μήνα μέχρι να μεταφερθεί η γραμμή σου σε άλλο πάροχο, θα πρέπει να πληρώσεις πάγιο ολόκληρου μήνα; Edited August 25, 2016 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Καλημέρα παιδιά. Να πω λίγο την περίπτωση μου να μου πείτε που κάνω λάθος. Τέλη Ιουλίου (στις 29 αν θυμάμαι καλά) έκανα αίτηση φορητότητας για άλλο πάροχο. Πλήρωσα τον λογαριασμό στη Cyta που αφορούσε στο διάστημα 1/7/2016 - 31/7/2016 και περίμενα ο επόμενος να είναι ένας εκκαθαριστικός μαζί, ίσως, με το πέναλντυ που έπρεπε να πληρώσω γιατί έσπασα το συμβόλαιο μου προς τη Σύτα πριν λήξει. Εν τω μεταξύ 5 Αυγούστου ενεργοποιούμαι στο άλλο πάροχο. Κοιτάω σήμερα και έχει εκδοθεί λογαριασμός στη Συτα για την περίοδο 1/8/2016 - 31/8/2016 με το ποσό που πληρώνω κάθε μήνα! Και ρωτώ τώρα, δεν θα έπρεπε να χρεωθώ μόνο τις λίγες μέρες που έκατσα στη Σύτα (μία εβδομάδα από 29/7 έως 5/8) μέχρι να ενεργοποιηθώ στον άλλο πάροχο; Γιατί με έχει χρεώσει με το πάγιο ενός μηνός αφού δεν απολαμβάνω τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης εταιρίας;; Δεν θα έπρεπε να μου έρθει ένας τελευταίος συνολικός λογαριασμός συν το πέναλντυ; Ή ακόμα και μία μέρα να μείνεις στην εταιρία τον καινούριο μήνα μέχρι να μεταφερθεί η γραμμή σου σε άλλο πάροχο, θα πρέπει να πληρώσεις πάγιο ολόκληρου μήνα; Ενεργοποιήθηκες στον άλλον πάροχο στις 5/8 ο λογαριασμός της Cyta εκδόθηκε την 1/8 άρα ο εκκαθαριστικός λογαριασμός από την Cyta θα εκδοθεί την 1/9. Η συμβουλή μου είναι να μην πληρώσεις τον λογαριασμό που εκδόθηκε την 1/8 και να περιμένεις αυτόν της 1/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ενεργοποιήθηκες στον άλλον πάροχο στις 5/8 ο λογαριασμός της Cyta εκδόθηκε την 1/8 άρα ο εκκαθαριστικός λογαριασμός από την Cyta θα εκδοθεί την 1/9. Η συμβουλή μου είναι να μην πληρώσεις τον λογαριασμό που εκδόθηκε την 1/8 και να περιμένεις αυτόν της 1/9. Eυχαριστώ για την απάντηση. :) Το σκέφτηκα αυτό αλλά φοβάμαι μην έχω πρόβλημα μετά. Από την άλλη, γιατί να πληρώσω ένα ποσό για υπηρεσίες τις οποίες δεν χρησιμοποίησα; Οπότε μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Eυχαριστώ για την απάντηση. :) Το σκέφτηκα αυτό αλλά φοβάμαι μην έχω πρόβλημα μετά. Από την άλλη, γιατί να πληρώσω ένα ποσό για υπηρεσίες τις οποίες δεν χρησιμοποίησα; Οπότε μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Συμφωνω και γω. Να περιμενεις τον επομενο ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα φοβερή τιμή! αλλά υπάρχει και φθηνότερος πάροχος!! να ξέρεις! λέγεται hrs και χρησιμοποιεί το δίκτυο hol-vodafone! με 17,89 ευρω τελικη τιμη με ολα μεσα! και να εχεις 300 λεπτα προς κινητα , 1500 προς αστικα και υπεραστικα και απεριόριστο ίντερνετ! για 12 μηνές ! Ευχαριστω για την απαντηση. Ειναι λιγο φασαρια να αλλαζεις για τοσο μικρη διαφορα. Οποτε θα μεινω μου φαινεται cyta. Κινητα φε θα εχω αλλα θα παιρνω απο το κινητο που μου περισευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 ολο αποσυνδεσεις σημερα και συγχρονισμος στο μισο απο το κανονικο:mad: Αρχισαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Το κορυφαιο: αν ανανεωσεις επειδη κλεινεις χρονο θα χρεωθεις +3 ευρω!!!! Σε τιμωρουν επειδη θελεις να συνεχισεις ή επειδη ειναι μεγαλη εταιρια και σου κανουν χαρη να εισαι μελος τους. Απαραδεκτοι το λιγοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Το κορυφαιο: αν ανανεωσεις επειδη κλεινεις χρονο θα χρεωθεις +3 ευρω!!!! Σε τιμωρουν επειδη θελεις να συνεχισεις ή επειδη ειναι μεγαλη εταιρια και σου κανουν χαρη να εισαι μελος τους. Απαραδεκτοι το λιγοτερο Οι υπόλοιπες εταιρίες χρεώνουν περισσότερο την ανανέωση... Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Το κορυφαιο: αν ανανεωσεις επειδη κλεινεις χρονο θα χρεωθεις +3 ευρω!!!! Σε τιμωρουν επειδη θελεις να συνεχισεις ή επειδη ειναι μεγαλη εταιρια και σου κανουν χαρη να εισαι μελος τους. Απαραδεκτοι το λιγοτερο Κάνε αίτηση φορητοτητας αλλου και να δεις μετά πόσο θα πέσει για να σε κρατήσουν Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Οι υπόλοιπες εταιρίες χρεώνουν περισσότερο την ανανέωση... Δε το ηξερα. Βρηκαν παλι τροπο να μας τα παρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Δε το ηξερα. Βρηκαν παλι τροπο να μας τα παρουν Δυστυχώς έτσι είναι. Το καλό είναι ότι για άλλη μια φορά η cyta είναι πιο οικονομική από τον ανταγωνισμό. Βλέπε τέλη επανεργοποιησης μετά από φραγή, κλήση στην εξυπηρέτηση κτλ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Ενταξει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η εταιρια και οι υπηρεσιες της Ενα σωρο αποσυνδεσεις και ταχυτητα στο μισο (16-8) Εχω μιλησει μαζι τους ποσες φορες, οκ μου λενε θα το στειλουμε το προβλημα σας στους τεχνικους και θα σας ειδοποιησουμε Σημερα λαμβανω ενα ηχογρφημενο τηλεφωνημα πως αποκατασταθηκε το προβλημα μου βλεπω να συγχρονιζει στο 8 Τους παιρνω και η απαντηση τους ηταν πως για να μην εχω αποσυνδεσεις σας κατεβασαμε τη ταχυτητα Λογικη πονει ποδι κοβει κεφαλι:mad: Αντι να ψαξουν το προβλημα στη βαση του , εφοσον εδω και 2 μηνες που το εχω ειχα μια χαρα συνδεση Τους ειπα αν δεν μπορουν να κανουν αλλιως να με αποδεσμευσουν αλλιως θα κανω καταγγελια για τη κοροϊδια τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Να πω και γω ότι δεν είχα τηλέφωνο, αν και ίντερνετ. 4 τηλεφωνήματα στην εξυπηρέτηση, 3 reset το ρούτερ και μια βδομάδα χωρίς ίντερνετ (που είναι στην ουσία μια βδομάδα χωρίς μεροκαματα για μένα) μετά επανήλθαν Πήρα για τηλέφωνο και είπαν να μην έχω ούτε ίντερνετ μετά :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Εμένα δεν έχει λυθεί ακόμα Θα αρχίσω καταγγελίες στο συνήγορο καταναλωτή για να φύγω από τους άσχετους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts