MementoMori Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Δεν οδηγεί πουθενά η παραπομπή σου χμμμ εδω http://cyta.gr/el/support/~/media/Files/CYTA/PDF/announcements/151228_timologiakes_tropopoiiseis.pdf αν δεν το ανοιγει παλι γράφει αυτα οι πελατες των οικιακων προιοντων εχουν το δικαιωμα καταγγελίας της σύμβασής τους εντος ενος μηνα απο την παρουσα ανακοινωση Edited January 25, 2016 by MementoMori Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ναι μπορείς να φύγεις αλλά πρέπει να βιαστείς γιατί ο μήνας που έχεις προθεσμία συμπληρώνεται πολύ γρήγορα. Θα στείλεις ένα fax αντίγραφο της ταυτότητας σου στην CYTA που θα γράφει επάνω τον λόγο που φεύγεις και θα έχει και την υπογραφή σου επάνω. Αμέσως μετά κάνε και την αίτηση στον πάροχο που θέλεις να μεταβείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 :)Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Δεν κάνει τίποτα. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Εμένα πάντως έστρωσε η γραμμη, καθόλου αποσυνδέσεις. Τις επόμενες μέρες θα έρθει και μάστορας να ελέγξει την γραμμή . Η εξυπηρέτηση τους πολύ καλή !! Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 εγώ στο πατρικό των παπόυδων μου 3 χιλιόμετρα απ τα σύνορα τους έβαλα Cyta και οι άνθρωποι μου είπαν ότι έφεραν ιδιόκτητο δίκτυο.Οπότε ? και προβλήματα να έχει η σύνδεση αυτο θα δώ? :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ήρθε τεχνικός από την cyta για να δει την γραμμή (κάτι που χρόνια ζητούσα από την hol και δεν το έκαναν ) και με είπε ότι μπορώ να πιάσω καλή ταχύτητα, δεν έχω εγώ πρόβλημα αλλά ο βρόχος. Γενικά ο ΟΤΕ δεν έχει επενδύσει αρκετά για την ανάπτυξη του δικτύου στην περιοχή παρόλο που βρισκόμαστε 3χλμ από το dslam . Η cyta θα προωθήσει το αίτημα στον ΟΤΕ για ανακατασκευή του βρόχου και σύνδεση σε ελεύθερες θύρες. Αναμένω θετικό αποτέλεσμα από όλο αυτό, μιας και ο τεχνικός της cyta ήταν απλά υπέροχος!!! Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ήρθε τεχνικός από την cyta για να δει την γραμμή (κάτι που χρόνια ζητούσα από την hol και δεν το έκαναν ) και με είπε ότι μπορώ να πιάσω καλή ταχύτητα, δεν έχω εγώ πρόβλημα αλλά ο βρόχος. Γενικά ο ΟΤΕ δεν έχει επενδύσει αρκετά για την ανάπτυξη του δικτύου στην περιοχή παρόλο που βρισκόμαστε 3χλμ από το dslam . Η cyta θα προωθήσει το αίτημα στον ΟΤΕ για ανακατασκευή του βρόχου και σύνδεση σε ελεύθερες θύρες. Αναμένω θετικό αποτέλεσμα από όλο αυτό, μιας και ο τεχνικός της cyta ήταν απλά υπέροχος!!! Ευχάριστα νέα. Άρα το χρονοδιάγραμμα είναι στην ευχέρεια του ΟΤΕ αυτό είναι μπέρδεμα. Όλοι οι τεχνικοί υπέροχοι είναι :worry: Εύχομαι το γρηγορότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ο τεχνικός με είπε ότι μέχρι την Πέμπτη θα έχουν έρθει για να κάνουν ό,τι χρειάζεται και μου τόνισε ότι αν δεν κάνουν κάτι κτλ θα έρθει και ο ίδιος ώστε να τους "επιβλέπει" και να τους πιέσει να το κάνουν διότι η cyta για αυτήν την διαδικασία θα πληρώσει 40€ στον ΟΤΕ. Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 €40 ουάου, έχει κόστος βέβαια αλλά η ευθύνη της γραμμής ποιον βαραίνει quiz! Οπότε θα μας ποστάρεις σύντομα και τα στοιχεία από τη "νέα" γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εντάξει, κάτι έκαναν. Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 937/5389 kbps Attainable Rate (Up/Down) 936/6356 kbps Noise Margin (Up/Down) 7.8/8.2 dB Line Attenuation (Up/Down) 20.9/38.1 dB Output Power (Up/Down) 12.5/19.4 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 4/32 Interleave Delay (Up/Down) 1.95/7.95 ms INP (Up/Down) 0.5/1 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/47 Annex Type AnnexA Μπορεί να μην είναι και τα καλύτερα, αλλά είναι από τα καλύτερα της περιοχής. Με καμία άλλη εταιρεία δεν έπιανα τόσο. η cyta είναι η μόνη εταιρεία που ενδιαφέρθηκε για να βελτιώσει την ταχύτητά μου. Από βδομάδα θα τους ζητήσω να μειώσουν και το snr στο 6 !! Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εντάξει, κάτι έκαναν. Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 937/5389 kbps Attainable Rate (Up/Down) 936/6356 kbps Noise Margin (Up/Down) 7.8/8.2 dB Line Attenuation (Up/Down) 20.9/38.1 dB Output Power (Up/Down) 12.5/19.4 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 4/32 Interleave Delay (Up/Down) 1.95/7.95 ms INP (Up/Down) 0.5/1 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/47 Annex Type AnnexA Μπορεί να μην είναι και τα καλύτερα, αλλά είναι από τα καλύτερα της περιοχής. Με καμία άλλη εταιρεία δεν έπιανα τόσο. η cyta είναι η μόνη εταιρεία που ενδιαφέρθηκε για να βελτιώσει την ταχύτητά μου. Από βδομάδα θα τους ζητήσω να μειώσουν και το snr στο 6 !! It's the line stupid που λένε... Actual Rate (Up/Down) 937/5389 kbps ---> αυτή είναι η ταχύτητα που κλειδώνεις. Attainable Rate (Up/Down) 936/6356 kbps ----> και αυτή είναι η μέγιστη ταχύτητα που μπορείς να πάρεις από τη γραμμή σου! Συμπέρασμα δεν μπορούν να κάνουν περισσότερα τώρα αν μειώσουν το snr καλό θα είναι... μέχρι το σημείο να μη ανέβουν τα λάθη υπερβολικά και πέφτει η ταχύτητα εξ αιτίας τους. Αν σε περίπτωση είχες πχ. εξάρα σύνδεση και ήθελες να πας σε 24 mbps με τα στοιχεία της γραμμής που σου δίνει το attainable rate αμέσως καταλαβαίνεις ότι στα ίδια θα μείνεις! Εγώ έχω λίγο χειρότερο upload αλλά καλύτερο download αλλά με εξάρα γραμμή από 2,2 χιλιόμετρα απόσταση καλωδίου αλλά η μέγιστη που μου δίνει το δεύτερο στοιχείο είναι 12+ mbps πιστεύω να το δω με την αλλαγή που θα κάνω στη γραμμή μέσα στο επόμενο μήνα. Για το wifi μπορείς να κατεβάσεις ένα ωραίο εργαλείο που βρήκα στο διαδίκτυο από http://thesz.diecru.eu/content/homedale.php και να δεις τι συμβαίνει ολόγυρά σου ώστε αν βάλεις τη συχνότητα του σε αδειανό φάσμα. Το αποσυμπιέζεις στο φάκελό του και μετά το εκτελείς, δεν εγκαθίσταται, μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Ναι ωρε τα ξέρω..είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα (για 24αρα πληρώνω βέβαια) αλλά εδώ μας έχουν ξεχάσει.. Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εκανα ανανέωση 1 χρονο ακομα με 22€ 8αρι ιντερνετ σταθερά free και 140 κινητα. Δεν ηθελα το πακετο με τα 23 ευρω πρωτον 2 χρονια δέσμευση και δευτερον απο την μερα που εβαλα cyta (4 χρονια πια) εχω φωναξει 3 φορες τεχνικο για βλαβει και οι 3 μου ειπαν το max που φτανει εδω ειναι 6.5 με 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ανακοίνωση Τιμολογιακών Τροποποιήσεων από 1/3/2016 http://www.cyta.gr/el/support/~/media/Files/CYTA/PDF/announcements/160201_timologiakes_tropopoiiseis.pdf Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 καλησπέρα είμαι στην cyta me to 2play internet και σταθερή η μέγιστη ταχύτητα που μπορώ να πάρω από τη γραμμή ειναι 10mbps εδω στην περιοχή που μένω...αν φυγω απο την cyta και παω σε άλλο πάροχο η ταχύτητα θα παραμείνει η ίδια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλησπέρα είμαι στην cyta me to 2play internet και σταθερή η μέγιστη ταχύτητα που μπορώ να πάρω από τη γραμμή ειναι 10mbps εδω στην περιοχή που μένω...αν φυγω απο την cyta και παω σε άλλο πάροχο η ταχύτητα θα παραμείνει η ίδια;;; καλύτερα βρες κάποιον που να έχει οτε ήδη και ρώτα τι ταχύτητα έχει και κάποιους άλλους με άλλους πάροχουσ και άμα σε εξυπηρετεί άλλαξε αλλιώς μην μπεις στην διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλύτερα βρες κάποιον που να έχει οτε ήδη και ρώτα τι ταχύτητα έχει και κάποιους άλλους με άλλους πάροχουσ και άμα σε εξυπηρετεί άλλαξε αλλιώς μην μπεις στην διαδικασία. απίστευτη ταλαιπωρία με την cyta τους τελευταιους 7 μήνες ολο κολλήματα,απευθύνθηκα στό τέλος στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ για να βγάλω ακρη μαζί τους ,και τελικά απο εκει που ζήταγαν 75 ευρω για να φυγω(λογω ανανέωσης συμβολαίου) ύστερα απο την καταγγελία με αφηνουν να φύγω χωρίς να πληρώσω κατι...τωρα πληρώνω 16,90 ευρω τον μηνα στην cyta για ταχύτητα εως 8mbps(19,50 euro αν κανω αναβαθμιση στην ταχυτητα εως 24mbps) ,και στην vodafone για ταχύτητα εως 24 mbps ειναι 18 ευρω τον μήνα...(η μεγιστη ταχύτητα που δινει η γραμμη μου ειναι τα 11 mbps)...μιλώντας ομως με την cyta μου είπαν πως αν παω σε άλλον πάροχο η ταχυτητα θα αλλάξει,είναι δυνατόν αυτό όμως;αφου όλοι πάνω στις γραμμές του ΟΤΕ πατάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 απίστευτη ταλαιπωρία με την cyta τους τελευταιους 7 μήνες ολο κολλήματα,απευθύνθηκα στό τέλος στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ για να βγάλω ακρη μαζί τους ,και τελικά απο εκει που ζήταγαν 75 ευρω για να φυγω(λογω ανανέωσης συμβολαίου) ύστερα απο την καταγγελία με αφηνουν να φύγω χωρίς να πληρώσω κατι...τωρα πληρώνω 16,90 ευρω τον μηνα στην cyta για ταχύτητα εως 8mbps(19,50 euro αν κανω αναβαθμιση στην ταχυτητα εως 24mbps) ,και στην vodafone για ταχύτητα εως 24 mbps ειναι 18 ευρω τον μήνα...(η μεγιστη ταχύτητα που δινει η γραμμη μου ειναι τα 11 mbps)...μιλώντας ομως με την cyta μου είπαν πως αν παω σε άλλον πάροχο η ταχυτητα θα αλλάξει,είναι δυνατόν αυτό όμως;αφου όλοι πάνω στις γραμμές του ΟΤΕ πατάνε. κουλό μου φαίνεται δεν ξέρω έχει να κάνει με την απόσταση από το αστικό κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 H Cyta Hellas αυξάνει τιμές σε ολα τα προϊόντα της από 1/3/2016 http://cyta.gr/el/support/~/media/Files/CYTA/PDF/announcements/160201_timologiakes_tropopoiiseis.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 H Cyta Hellas αυξάνει τιμές σε ολα τα προϊόντα της από 1/3/2016 http://cyta.gr/el/support/~/media/Files/CYTA/PDF/announcements/160201_timologiakes_tropopoiiseis.pdf Παραπληροφόρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Σχετικά με την ταχύτητα στη δική μου περίπτωση από 15 που έπιανα με cyta μετά έπιανα με ΟΤΕ 18 και αφότου μου έριξαν το snr στα 8db πλέον πιάνω 20.5 και η γραμμή είναι σταθερότατη και πληρώνω λιγότερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παραπληροφόρηση. Έλεγα να αφήσω το "παραπληροφόρηση" ασχολίαστο αφού στηρίζεται από μηδενικά επιχειρήματα εκ μέρους σου. Αλλά θα απαντήσω, η αλλαγή αριθμητικών τιμών προς τα πάνω λέγεται αύξηση. Στη τρίτη παράγραφο λέει αναλυτικά κάθε αύξηση τιμών στα προϊόντα που προσφέρει η Cyta Hellas. Τέλος, το link είναι επίσημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Σχετικά με την ταχύτητα στη δική μου περίπτωση από 15 που έπιανα με cyta μετά έπιανα με ΟΤΕ 18 και αφότου μου έριξαν το snr στα 8db πλέον πιάνω 20.5 και η γραμμή είναι σταθερότατη και πληρώνω λιγότερα. μπορουμε να το ζητησουμε και εμεισ τηλεφωνικα αυτο; και στον οτε μπορουμε να το ζητησουμε;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 μπορουμε να το ζητησουμε και εμεισ τηλεφωνικα αυτο; και στον οτε μπορουμε να το ζητησουμε;. Φυσικά παίρνεις την υποστήριξη και λες θα ήθελα να μου ρίξετε το snr στα 8. Θα σου πουν ότι πχ μπορεί να έχει αποσυνδεσεις κλπ θα πεις να το δοκιμάσουμε και αν έχει θέμα το γυρίζουμε όπως είναι. Μετά από λίγα λεπτά θα στο κατεβάσουν. Στις αρχές μου το είχαν στα 6 και έπιανα 21700 αλλά μετά άρχισαν μερικές αποσυνδεσεις το έβαλαν στα 8 και τώρα οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts