Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά λιγο προσοχη να μην παθετε αυτο που επαθα εγω στη cyta. Πληρωνα τους λογαριασμους μεσω πιστωτικης απο το site τους και επαναπαυομουν οτι ο λογαριασμος πληρωνοταν κανονικα αφου και η cyta αφαιρουσε τα ποσα. Τελικα ομως δεν γινοταν οι χρεωσεις στη πιστωτικη με αποτελεσμα να μου ερθουν τρια μηνιατικα σε ενα λογαριασμο πιστωτικης. Αιντε να τα καλυψεις τωρα..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά λιγο προσοχη να μην παθετε αυτο που επαθα εγω στη cyta. Πληρωνα τους λογαριασμους μεσω πιστωτικης απο το site τους και επαναπαυομουν οτι ο λογαριασμος πληρωνοταν κανονικα αφου και η cyta αφαιρουσε τα ποσα. Τελικα ομως δεν γινοταν οι χρεωσεις στη πιστωτικη με αποτελεσμα να μου ερθουν τρια μηνιατικα σε ενα λογαριασμο πιστωτικης. Αιντε να τα καλυψεις τωρα..

Πως είναι δυνατόν η CYTA να τραβούσε τα χρήματα και η τράπεζα να μην τα χρέωνε; Μάλλον κάποια καθυστέρηση από την τράπεζα έγινε και ενώ έδιναν τα χρήματα στην CYTA δεν σε χρέωναν όπως θα έπρεπε και το έκαναν καθυστερημένα σε ένα μήνα.Για ρώτα την τράπεζα σου για να είσαι σίγουρος. Εγώ πάντως με prepaid πιστωτική μια χαρά γίνονται οι συναλλαγές μου κάθε μήνα από το site τους.

TCL 40 NXTPAPER

Το ρωτησα στη τραπεζα (η οποια ειναι η eurobank και της οποιας το συστημα χρησιμοποιει η cyta οποτε η χρεωση επρεπε να γινεται αμεσως κιολας) μου ειπαν να απευθυνθω στη cyta απο την οποια περιμενω τηλ για να μιλησουν με τον πιστωτικο τους ελεγχο.. παραξενα πραγματα..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Πήρα σήμερα το πρωϊ να κάνω φορητότητα στην cyta... και αφού έδωσα όλα μου τα στοιχεία και μου είπαν και τι δικαιολογητικά χρειάζονται... μου σκάνε το παραμύθι οτι για να προχωρήσουμε να δεσμευτώ τηλεφωνικά οτι δεν θα υπαναχωρήσω σε περιπτωση που με πάρουν απο την εταιρεία στην οποία ανηκω κάνοντας καλύτερη προσφορά... Εντάξει γελάει ο κόσμος... φυσικά και αρνήθηκα να συμφωνήσω σε κάτι τέτοιο... και περιμένω να δώ αν θα με ξανακαλέσουν...

Κανε την αιτηση φορητοτητας online.

Ακόμα και τώρα που αρνήθηκα; αν δούνε τα ιδια στοιχεια δεν θα με ξαναπάρουν τηλέφωνο για το ίδιο πραγμα;

Ακόμα και τώρα που αρνήθηκα; αν δούνε τα ιδια στοιχεια δεν θα με ξαναπάρουν τηλέφωνο για το ίδιο πραγμα;

Την αίτηση την έχεις κάνει τηλεφωνικά και κατόπιν αρνήθηκες να συνεχίσεις για τον γνωστό λόγο. Θεωρω΄δεν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα με πριν έαν προχωρήσεις online. Μπαίνει στο σύστημα και προχωράει. Απλά θα σε πάρουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση των στοιχείων και της γραμμής και μετά θα σου στείλουν με email να υπογράψεις την αίτηση και να την στείλεις ακόμα και με email αν θέλεις ( πολύ βολικό)

BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Την αίτηση την έχεις κάνει τηλεφωνικά και κατόπιν αρνήθηκες να συνεχίσεις για τον γνωστό λόγο. Θεωρω΄δεν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα με πριν έαν προχωρήσεις online. Μπαίνει στο σύστημα και προχωράει. Απλά θα σε πάρουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση των στοιχείων και της γραμμής και μετά θα σου στείλουν με email να υπογράψεις την αίτηση και να την στείλεις ακόμα και με email αν θέλεις ( πολύ βολικό)

ευχαριστώ και πάλι θα κάνω την προσπάθεια Παρασκευή!!

ευχαριστώ και πάλι θα κάνω την προσπάθεια Παρασκευή!!

Αλλά και να "δεσμευτείς" τηλεφωνικά δεν λέει κάτι.Εννοώ πως μπορείς να πεις OK δεν θα δεχτώ άλλη προσφορά αλλά τελικά να μην το τηρήσεις.Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αλλά και να "δεσμευτείς" τηλεφωνικά δεν λέει κάτι.Εννοώ πως μπορείς να πεις OK δεν θα δεχτώ άλλη προσφορά αλλά τελικά να μην το τηρήσεις.Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δίκιο έχει. Και να αρνηθείς μελλοντικά πριν ενεργοποιηθείς δεν θα έχεις πρόβλημα. Εξάλλου ακόμα και να ενεργοποιηθείς έχεις δικαίωμα εντός 14 ημερών να αλλάξεις πάροχο και να μην χρεωθείς τίποτα στην CYTA παρά μόνο τις κλήσεις που θα κάνεις αυτές τις μέρες που θα είσαι στο δίκτυο της.

TCL 40 NXTPAPER

θα σας πω την δικια μου ιστορια πανω σε αυτο . ειχα οτε και ειπα να την αλλαξω σε συτα.ολα καλα μιλαω με συτα και περιμενω ενεργοποιηση μεσα σε τρεις βδομαδες αν δεν κανω λαθος.στην διαρκεια αυτη ομως ο οτε μου κανει μια ακομα καλυτερη προσφορα και αποφασιζω να κανω διακοπη στην συτα 2 βδομαδες πριν γινει η συνδεση.Στο διαστημα αυτο ομως των 2 βδομαδεων τουσ ειχα στειλει 4 φορες τα δικαιολογητικα διακοπης(φαξ,αρ ταυτοτητας κλπ) αλλα και τις 4 φορες μου ειπαν οτι δεν ελαβαν κατι και οτι μαλλον χααθηκαν.και τις 4 φορες!!!!!!! ε και μια μερα πριν την ενεργοποιηση με παιρνουν τηλ για πολλοστη φορα και μου λενε δυστυχως δεν γινεται διακοπη αλλα γινεται μεσα στις 14 επομενες αν το επιθυμησω οπως ειπε και ο φιλος. Εν τελει ειναι κλεφτες και απαταιωνες 'ή οχι? Γτ δεν νομιζω πως ολο αυτο το εκαναν ''κατα λαθος''.
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• 2 weeks later...
Παιδια Κρητη Χανια (Περιοχη γογονη ) τι παιζει με cyta γενικοτερα υπαρχουν προβληματα αποσυνδεσεων? Θελω να φυγω απο wind γιαυτο τον λογο αλλα πως να επιλεξεις παροχο οταν δεν ξερεις τι γινεται ακριβως και με τους αλλους?

Οι αποσυνδέσεις δεν είναι θέμα παρόχου, αλλά γραμμής και δικτύου γενικότερα στην περιοχή. Και φυσικά δικής σου καλωδίωσης.

Οι αποσυνδέσεις δεν είναι θέμα παρόχου, αλλά γραμμής και δικτύου γενικότερα στην περιοχή. Και φυσικά δικής σου καλωδίωσης.

Ναι οκ.Την καλωδιαση και το h/w το αποκλειουμε διοτι ειχα οτε 5 χρονια και 11 μηνες με την wind δεν ειχα θεμα αλλα τον τελευταιο μηνα ειχα.οποτε αλλαγη παροχου και βλεπουμε.

• 3 weeks later...
2 μερες με CYTA δεν εχω αποσυνδεσεις πλεον (Φυσικα εχω ριξει την ταχυτητα στα 8) αλλα βασικο δεν εχω αποσυνδεσεις πλεον.

Από ότι μου είπανε βάζουνε καλωδια της cyta στην κέρατεα αττικής και μάλλον και προς τα εξω στους οικισμούς της αντε επιτέλους; εάν βάλουν στο οικισμό που είμαι εγώ θα είναι η μόνη εναλλακτική εταιρεια που θα δίνει σταθερό και ίντερνετ ! Πέρα από τον οτε!

Καλημερα παιδια,

Θα ηθελα να ρωτησω αν η cyta δινει πλεον τηλεφωνια pots, δηλαδη αν το τηλεφωνο μπαινει σε πριζακι οπως στον οτε πχ η δινει τηλεφωνια μεσω του ρουτερ.

Ευχαριστω

Καλημερα παιδια,

Θα ηθελα να ρωτησω αν η cyta δινει πλεον τηλεφωνια pots, δηλαδη αν το τηλεφωνο μπαινει σε πριζακι οπως στον οτε πχ η δινει τηλεφωνια μεσω του ρουτερ.

Ευχαριστω

Δίνει voip μόνο.Μην το φοβάσαι. Μια χαρά δουλεύει :)

TCL 40 NXTPAPER

Δίνει voip μόνο.Μην το φοβάσαι. Μια χαρά δουλεύει :)

γενικα γιατι ακουω οτι εχει πολλα προβλημα η cyta.. αλλοι μου λενε ειναι πολυ καλη και αλλοι ειχανε προβληματα με το ιντερνετ πηγαινε σαν κοτα. αρα αμα δεν συνχρονιζει το ρουτερ ή βαλεις δικο σου ρουτερ δεν λειτουργει το σταθερο τηλεφωνο;;. επισης επειδη θα μπει η cyta στην κερατεα και εμεις που ειμαστε πιο εξω και εχουμε μεγαλες διακοπες ρευματος τι κανουμε; μενουμε χωρις σταθερο; οκ γιατο ιντερνετ δεν με ενδιαφερει μπαινω και αποτο δικτυο του κινητο μου αλλα για το σταθερο ειναι θεμα.. ακομα και ups να συνδεσω το ρουτερ θα μου σπασει τα νευρα.. απο το μπιπ και μπορει να μην κρατησει ουτε 10 λεπτα..αν και με τον υπολογιστη 5 λεπτα το κραταει αλλα αλλο το ενα φορτιο και αλλο το αλλο..

γω ενω στην αρχη ειχα σφαιρα ταχυτητα, τωρα εχει μειωθει στο μισο και δεν γνωριζω το γιατι . αργει πολυ να φορτωσει εστω και google σελιδες
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

γω ενω στην αρχη ειχα σφαιρα ταχυτητα, τωρα εχει μειωθει στο μισο και δεν γνωριζω το γιατι . αργει πολυ να φορτωσει εστω και google σελιδες

1). Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση στο ρούτερ?

2). Επικοινώνησες με την εξυπηρέτηση πελατών?

3). Μήπως υπάρχει πρόβλημα στον Η/Υ και χρειάζεται π.χ. καθάρισμα ή ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου ή κάποια ανάλογη εργασία?

παιδια τι ειναι αυτη σελιδα? https://www.getaline.gr

υποστηριζει οτι σου δινει με 18 €/μηνα 24mbps απεριοριστα τηλέφωνα κ 160 λεπτα προς κινητα

τι παιζει ποια ειναι η παγιδα?https://www.getaline.gr/cyta-2play/cyta-2play-24mbps-extra-plus-18

Edited by gdimitris

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

παιδια τι ειναι αυτη σελιδα? https://www.getaline.gr

υποστηριζει οτι σου δινει με 18 €/μηνα 24mbps απεριοριστα τηλέφωνα κ 160 λεπτα προς κινητα

τι παιζει ποια ειναι η παγιδα?https://www.getaline.gr/cyta-2play/cyta-2play-24mbps-extra-plus-18

Η προσφορά υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς και ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η τελική τιμή του πακέτου συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ και ισχύει 24μηνη δέσμευση συμβολαίου.

Η προσφορά υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς και ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η τελική τιμή του πακέτου συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ και ισχύει 24μηνη δέσμευση συμβολαίου.

γεωγραφικούς περιορισμούς σημαίνει ότι παίζει ρολό εάν έχει διαθεσιμότητα το ιδιόκτητο δίκτυο τις σητα ; καλά κατάλαβα ;

Nαι αν εγω τα πιανω αυτα ποια ειναι η παγιδα ξαναρωταω? Επισης γιατι η επισιμη σιτα στα δινει πιο ακριβα? Αυτη τι ακριβως εταιρια ειναι?

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

• The topic was unpinned