snapp Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Δηλάδή τις 2 ώρες όλο που δεν θα έχεις ρεύμα, αν δεν χρησιμοποιήσεις το σταθερό και χρησιμοποιήσεις το κινητό, τι θα πάθεις; 3 χρόνια στη NetOne δεν έμεινα ποτέ χωρίς τηλέφωνο και όσες φορές έπεσε το ρεύμα δεν χρειάστηκα τηλέφωνο. Στην τελική πάρε ενα UPS. Έλεος πια με αυτήν την προκατάληψη με την VOIP τηλεφωνία. Τόσα χρόνια είχα POTS και τώρα έβαλα VOIP και δεν έχει καμία διαφορά στην ποιότητα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 και δεν έχει καμία διαφορά στην ποιότητα. Ισαι-ίσα που έχει καλύτερη, στην NetOne τουλάχιστον. Για Cyta δεν ξέρω, θα δούμε σε 20 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ισαι-ίσα που έχει καλύτερη, στην NetOne τουλάχιστον. Για Cyta δεν ξέρω, θα δούμε σε 20 μέρες... συγνώμη και η νετονε έχει κλήσεις μέσω voip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ναι, αλλά όπως θα έμαθες 31/5 σταματάει η υπηρεσία για οικιακούς πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ναι αλλά το voip της Hol από οσο ξέρω είναι λίγο ...:X Δεν είναι προκατάληψη. Είναι απλά άλλη αντίληψη. Θέλω το νετ να είναι ανεξάρτητο από το τηλ. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Εγώ νομίζω πως είναι όπως βολεύεται ο καθένας. Το VoIP δε βολεύει μερικούς για πρακτικούς λόγους (π.χ. που θα βάλω το τηλέφωνο) αλλά και για λόγους ποιότητας ή και κολλήματος αν θέλετε (το voip το έχουμε χρησιμοποιήσει με κακά μικρόφωνα και κακό εξοπλισμό και πολλές φορές έχουμε καθυστερήσεις κλπ με αυτό). Η δική μου άποψη είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο το voip, όσο το ότι δεν έχεις την επιλογή αν το ζητήσεις να έχεις pots. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ερώτηση προς συνδρομητές Cyta: Οταν καλείτε το 2101188800 απαντάει κανονικά ή σας λέει ότι δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Ερώτηση προς συνδρομητές Cyta: Οταν καλείτε το 2101188800 απαντάει κανονικά ή σας λέει ότι δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή; Κάλεσα πριν λίγο και άκουσα το εξής μήνυμα:Δεν μπορείτε να διενεργήσετε αυτήν την κλήση. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον πάροχο σας... Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Ευχαριστώ πολύ. Στη NetOne που είμαι τώρα μπορώ κανονικά να καλέσω με αποτέλεσμα να καλώ τα 5ψήφια με αστική χρέωση, δηλαδή δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Πώς σας φαίνονται οι προσφορές που έχει η cyta; Pas mal! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Για ποιες προσφορές μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Κάλεσα πριν λίγο και άκουσα το εξής μήνυμα:Δεν μπορείτε να διενεργήσετε αυτήν την κλήση. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον πάροχο σας... Ήταν πρόβλημα τελικά? Είχε πέσει το τηλ ή δεν λειτουργούσε το κέντρο? Έστρωσε τώρα? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ήταν πρόβλημα τελικά? Είχε πέσει το τηλ ή δεν λειτουργούσε το κέντρο? Έστρωσε τώρα? Κλήση προς το 2101188800 έκανα.Αλλού καλώ κανονικά. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Για ποιες προσφορές μιλάς; Έτυχε να μου μοιράσουν ε΄να διαφημιστικό φυλλάδιο που έλεγε κάτι ότι με 17.99 ευρώ τους 6 πρώτους μήνες και μετά με 24.99 ευρώ τον μήνα έχεις απεριόριστο ίντερνετ και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά αστικά και υπεραστικά και κάτι σχετικά..........pas mal! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Έτυχε να μου μοιράσουν ε΄να διαφημιστικό φυλλάδιο που έλεγε κάτι ότι με 17.99 ευρώ τους 6 πρώτους μήνες και μετά με 24.99 ευρώ τον μήνα έχεις απεριόριστο ίντερνετ και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά αστικά και υπεραστικά και κάτι σχετικά..........pas mal! Μπορείς να μου το σκανάρεις να μου το στείλεις; Εγώ ξέρω μόνο για την προσφορά για τους συνδρομητές NetOne καθώς και για το 1+1 για την Αττική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Μπορείς να μου το σκανάρεις να μου το στείλεις; Εγώ ξέρω μόνο για την προσφορά για τους συνδρομητές NetOne καθώς και για το 1+1 για την Αττική. 8α κοιτάξω και αν έχω κρατήσει το φυλλαδιάκι, στο σκανάρω, no prob. Αν και αν σταθείς έξω από κάποια στάση μετρό (εμένα μου το μοίρασαν στο Χαλάνδρι), υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τους πετύχεις, κάτι τυπάκους και τύπισσες που τα μοιράζουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Το θέμα είναι ότι πρέπει να βιαστώ. Λίγο να καθυστερήσει η ενεργοποίηση θα μείνω στον αέρα. 31/5 σταματάει τις υπηρεσίες η NetOne προς ιδιώτες. Edit: Μήπως να πάρω τηλέφωνο σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη της Cyta να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια ειδική προσφορά; Edited April 19, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Προερχομενος απο netone εκανα αιτηση την Παρασκευη που μας περασε. Internet -24 , δυο γραμμες και απεριοριστα αστικα , υπεραστικα και 80 λεπτα για κινητα 37.5 ευρω τελικη τιμη. Το πρωτο παγιο δωρεαν. Netone θα μου λειψεις !!! Σχεδον 4 απροβληματιστα χρονια. Edited April 19, 2011 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Την αίτηση πώς την έστειλες Γιάννη; Μου ζήτησαν να τη στείλω με fax, αλλά φοβάμαι δεν θα φαίνεται καθόλου. Αν τους πω να στείλουν courier να την παραλάβουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Την αίτηση πώς την έστειλες Γιάννη; Μου ζήτησαν να τη στείλω με fax, αλλά φοβάμαι δεν θα φαίνεται καθόλου. Αν τους πω να στείλουν courier να την παραλάβουν; Πηγα εκει. Λ.Κηφισιας 18 και Γκυζη στο Μαρουσι διπλα στην Ηλεκτρονικη Αθηνων.Μενω κοντα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 @soublaki γιατί δε μπαίνεις στο site της να δεις τις τιμές της αντί να ψάχνεσαι με εξωτερικούς συνεργάτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 @soublaki γιατί δε μπαίνεις στο site της να δεις τις τιμές της αντί να ψάχνεσαι με εξωτερικούς συνεργάτες; Τις τιμές τις ξέρω. Απλά κάποιες φορές οι εξωτερικοί δίνουν καλύτερες τιμές. Ξέρεις, αυτοί στα call centers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Άσχετο αλλά όποιοι έχετε cyta και σέρνετε το youtube κάντε μια προσπάθεια να απενεργοποιήσετε το ipv6 Το έκαναν πολλοί απο το adslgr και είδαν αισθητή διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Από τις συνδέσεις δικτύου γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Το θέμα είναι ότι πρέπει να βιαστώ. Λίγο να καθυστερήσει η ενεργοποίηση θα μείνω στον αέρα. 31/5 σταματάει τις υπηρεσίες η NetOne προς ιδιώτες. Edit: Μήπως να πάρω τηλέφωνο σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη της Cyta να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια ειδική προσφορά; Σουβλάκι-3, δεν βρήκα το διαφημιστικό, αλλά απ' ό.τι κατάλαβα οι δικοί μου θα το κάνουν, να γλιτώσουμε επιτέλους από τον Οργανισμό Ταλαιπωρίας Ελλήνων. Πάνε σε κανένα μαγαζί απ' αυτά που έχουν διάφορες συνδέσεις, που σε ενημερώνουν πχ για 4-5 εταιρείες με προσφορές που συνεργάζονται, ισως αυτοί να έχουν και κάποια καλύτερη προσφορά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts