Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας απαντήσει και κάποιος σε νέα αριθμοδότηση στην Αθήνα να δούμε πως πήγε...

Εκεί θα φανεί η εξυπηρέτησή της. Ειδικά αν υπήρχε περίπτωση να μην μπορέσει να δώσει νέο αριθμό άλλος πάροχος

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φυσικά το σημαντικότερο είναι η αξιοπιστία.Από ταχύτητες πως πας? Σε σύγκριση με τον προηγούμενο πάροχο?

Δεν είχα internet με τον ΟΤΕ. CYTA έβαλα 4άρα(Δεν ασχολουμε πολύ με το net) και μου είπαν από την cyta οτι η γραμμή μου σηκώνει μέχρι 14.Ίσως στο μέλλον να βάλω 8άρα.Αυτό είναι το καλό με την cyta οτι πληρώνεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και έχεις.

TCL 40 NXTPAPER

Δεν είχα internet με τον ΟΤΕ. CYTA έβαλα 4άρα(Δεν ασχολουμε πολύ με το net) και μου είπαν από την cyta οτι η γραμμή μου σηκώνει μέχρι 14.Ίσως στο μέλλον να βάλω 8άρα.Αυτό είναι το καλό με την cyta οτι πληρώνεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και έχεις.

Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις 8αρα αν δεν την χρειάζεσαι. Όσο λιγότερα πληρώνεις τόσο καλύτερα. Εμένα μου είπαν ότι η γραμμή μου είναι πολύ καλή και θα ποιάνω 17-18 αλλά δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω 24άρα.

Και από τη δεύτερη χρονιά έχω την εντύπωση ότι θα πληρώνουμε ποιο λίγα. Μετά τον πρώτο χρόνο η cyta κάνει μια έκπτωση στους συνδρομητές της νομίζω 2-3 ευρώ.

Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις 8αρα αν δεν την χρειάζεσαι. Όσο λιγότερα πληρώνεις τόσο καλύτερα. Εμένα μου είπαν ότι η γραμμή μου είναι πολύ καλή και θα ποιάνω 17-18 αλλά δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω 24άρα.

Και από τη δεύτερη χρονιά έχω την εντύπωση ότι θα πληρώνουμε ποιο λίγα. Μετά τον πρώτο χρόνο η cyta κάνει μια έκπτωση στους συνδρομητές της νομίζω 2-3 ευρώ.

Για να πω την αλήθεια και με την 4άρα κάνω μια χαρά την δουλειά μου.Δεν κολλάει πουθενά.Μετά τον χρόνο θα έχουν έκπτωση 2ευρώ όσοι έχουν απεριόριστα προς όλα τα σταθερά. Οι υπόλοιποι που έχουμε συγκεκριμένους χρόνους ομιλίας πχ εγώ που έχω 200' προς σταθερά θα μου κάνουν δώρο το πακέτο cyta to cyta απεριόριστα που και αυτό το πακέτο στοιχίζει 2ευρώ.Και για να πω την αλήθεια με βολεύει γιατί οι περισσότεροι γνωστοί μου CYTA έχουν πλέον.

TCL 40 NXTPAPER

Λέτε να πάρει παράταση η προσφορά για την Αττική;

http://www.cyta.gr/uploads/images/prosfora1+1_internalpage_red.jpg

Τι router δίνει η Cyta στη Θεσσαλονίκη;

Αυτη την περίοδο δίνει ενα pirelli μάυρο..

Δίνει και THOMSON. Θα τα δεις εδώ.

Αν κάνω αίτηση, μπορώ να ζητήσω να μου φέρουν το Speedtouch; Εχω αυτό το router στη NetOne και του έχω αδυναμία. :O

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Δύσκολα να συνεχιστεί η προσφορά. Καλά για το speedtouch δεν το συζητώ.

Έτσι κ αλλιώς σε διώχνει η netone :p

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=496990

Κατά 90% το πιρέλι δίνει η cyta αυτή την περίοδο δεν γνωρίζω κάποιον στον οποίο να έχει δώσει thomson

http://img408.imageshack.us/i/imgp0398a.jpg/

Edited by ilkou

Pirelli δινει,Thomson το πολυ πολυ να εδωσε αυτα που περισεψαν.

αχετο αλλα ποιο ειναι το καλυτερο;εγω το thomson εχω!:)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Μόλις τώρα μου είπανε ότι οι πελάτες NetOne:

• θα χρησημοποιούν το Speedtouch που είχαν στη NetOne,
  • θα έχουν τα τέλη ενεργοποίησης δώρο
  • θα έχουν τον 1ο μήνα δώρο

Εγώ έκανα ήδη την αίτηση τηλεφωνικά και περιμένω να μου τη στείλουν για να την υπογράψω.

Μόλις τώρα μου είπανε ότι οι πελάτες NetOne:

• θα χρησημοποιούν το Speedtouch που είχαν στη NetOne,
  • θα έχουν τα τέλη ενεργοποίησης δώρο
  • θα έχουν τον 1ο μήνα δώρο

Εγώ έκανα ήδη την αίτηση τηλεφωνικά και περιμένω να μου τη στείλουν για να την υπογράψω.

Μια χαρά είσαι μη μιλάς καθόλου.

Έχουμε Merge δηλαδή? Για να δούεμ τώρα πόσο θα αντέξει το call center και η ΤΥ που θα αυξηθεί ξαφνικά η πελατειακή βάση.
... and Justice for ... ALL ...

Έχουμε Merge δηλαδή? Για να δούεμ τώρα πόσο θα αντέξει το call center και η ΤΥ που θα αυξηθεί ξαφνικά η πελατειακή βάση.

Καμία μα καμία σχέση. Σταματάει τη διάθεση LLU απλά. Η NetOne έχει γύρω στους 6.500 πελάτες. Τίποτα δεν θα πάθει το call center.

Η netone έχει 6500 πελάτες και η cyta έχει 160000

Από τους 6500 οι μισοί να πάνε στη cyta λές να μην αντέξει?

Όπως και να έχει αντί να το σηκώνουν κατευεθείαν το τηλ θα περιμένεις 2-3 λεπτά παραπάνω αν και δεν νομίζω. Σε σχέση με τα 45λεπτα που περίμενα στη HOL δεν συγκρίνεται.

Άσε που αν έχεις cyta οι κλήσεις προς την τεχνική υποστήριξη δεν χρεόνωνται κιόλας σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρείες

Στην Αττική πόσοι είναι από αυτούς? εκεί είναι το θέμα. 2-3 λεπτά τώρα. -> 10-15 σε ένα χρόνο????

Στην Αττική πόσοι είναι από αυτούς? εκεί είναι το θέμα. 2-3 λεπτά τώρα. -> 10-15 σε ένα χρόνο????

Η τεχνική υποστήριξη είναι για όλη την Ελλάδα. Από όπου και να πάρεις τηλ με Αθήνα μιλάς. Οπότε δεν έχει σημασία αν οι πελάτες σου είναι από Αθήνα ή από την Καρδίτσα.

Γιατί νομίζω ότι είσαι προκατειλημένος? Έχεις στοιχεία για αυτά που λες? Τα στηρίζεις κάπου?

Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο καχύποπτος και κρατάω μικρό καλάθι. Έχω δει πολύ "ενθουσιασμό" και pushαρισμα για τη CYTA και απλά θέλω να δώ αν θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. ΔΕν μπορούμε να την κρίνουμε ακόμα γιατί τώρα μπήκε στην Αττική οπότε και θα δοκιμαστεί. Για μένα έχει βασικά μειονεκτήματα ( κυρίως ότι παρέχει μόνο voip) και γι αυτό δε θα την προτιμήσω ούτως ή αλλιώς αν σκεφτόμουνα ποτέ να αλλάξω. Just my 2 cents. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο καχύποπτος και κρατάω μικρό καλάθι. Έχω δει πολύ "ενθουσιασμό" και pushαρισμα για τη CYTA και απλά θέλω να δώ αν θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. ΔΕν μπορούμε να την κρίνουμε ακόμα γιατί τώρα μπήκε στην Αττική οπότε και θα δοκιμαστεί. Για μένα έχει βασικά μειονεκτήματα ( κυρίως ότι παρέχει μόνο voip) και γι αυτό δε θα την προτιμήσω ούτως ή αλλιώς αν σκεφτόμουνα ποτέ να αλλάξω.Just my 2 cents. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

1. ενθουσιασμο; απλο marketing - ολες εχουν...

2. μια χαρα ειναι το voip, σε ποιοτητα ειναι οπως οι αλλες.

3. οπως ειπες τωρα θα μπει στην Αττικη και τωρα θα δοκιμαστει στην Αττικη, γιατι στην υπολοιπη Ελλαδα μια χαρα δοκιμασμενη ειναι! :)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο καχύποπτος και κρατάω μικρό καλάθι. Έχω δει πολύ "ενθουσιασμό" και pushαρισμα για τη CYTA και απλά θέλω να δώ αν θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. ΔΕν μπορούμε να την κρίνουμε ακόμα γιατί τώρα μπήκε στην Αττική οπότε και θα δοκιμαστεί. Για μένα έχει βασικά μειονεκτήματα ( κυρίως ότι παρέχει μόνο voip) και γι αυτό δε θα την προτιμήσω ούτως ή αλλιώς αν σκεφτόμουνα ποτέ να αλλάξω. Just my 2 cents. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Δε σε βλέπω να λες για τα χάλια της Forthnet, της HOL, της κάποτε Vivodi και της On...Α ξέχασα τη Wind/Tellas...:rolleyes:

Αναλογα τι ζητας.Εγω με τα 4 ειμαι ικανοποιημενος,δε με χαλαει να κατεβαζω με max 400kbps ουτε να περιμενω λιγο για να δω κατι με μεγαλη αναλυση στο youtube.Αν αρκεισε σ αυτα τοτε πανε σε 4αρα,αν θες ταχυτητες για dl και streaming τοτε 8. ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή τη στιγμή, συγχρονίζω στα 9.349. Αν πάω στα 4Mbps πόσο χάλια θα είναι; Ή μήπως να πάω στα 8Mbps;

Νομίζω στα 8 θα είσαι καλά. Αν θες όμως μπορείς να πας στα 4 και αν μείνεις ευχαριστημένος ανεβαίνεις στα 8 μετά.

Απλά στην 4αρα το upload είναι 512

Για τα προβλήμματα των αλλονών γράφω στα αντίστοιχα τόπικ όπου και όποτε κρίνω ότι έχω κάτι να πω. Από εκεί και πέρα, γνώμες είναι αυτές. Όσο για το voip δε λέω ότι δεν είναι μια χαρά, αλλά το "no net-> no phone" και το "no power-> no net" εμένα δε με καλύπτει.

Για τα προβλήμματα των αλλονών γράφω στα αντίστοιχα τόπικ όπου και όποτε κρίνω ότι έχω κάτι να πω. Από εκεί και πέρα, γνώμες είναι αυτές. Όσο για το voip δε λέω ότι δεν είναι μια χαρά, αλλά το "no net-> no phone" και το "no power-> no net" εμένα δε με καλύπτει.

1) οχι παντα - τις προαλλες δεν ειχα για 5 λεπτα ιντερνετ αλλα μπορουσα να παρω τηλ.

2) προσωπικα οταν κοβεται το ρευμα δεν παιρνω τηλεφωνα... :lol:

αλλα αφου δεν σε καλυπτει.....:X

My Mobile Phone History:
spacer.png

Δηλάδή τις 2 ώρες όλο που δεν θα έχεις ρεύμα, αν δεν χρησιμοποιήσεις το σταθερό και χρησιμοποιήσεις το κινητό, τι θα πάθεις; 3 χρόνια στη NetOne δεν έμεινα ποτέ χωρίς τηλέφωνο και όσες φορές έπεσε το ρεύμα δεν χρειάστηκα τηλέφωνο.

• The topic was unpinned