aelaraole Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Από ότι άκουσα, τα παιδιά εκεί πέρα μέσα, συζητάνε ποιος μπορεί να είναι ο νικητής.Και είπαν ότι μπορεί να βγει ή ο Λούκας ή ο Νικόλας.Αλλά δεν μπορούμε να είμαι στε 100% σίγουροι κιόλας... αυτό ήταν σχεδόν σίγουρο από την αρχή! πάντως κάτι μου λέει ότι ο νικήτης θα είναι Κύπριος...ή αν είναι group θα έχει μέσα...!!! :lol::lol::lol::lol: μη ρωτίσετε πως το κατάλαβα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abra_cadabra Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Δεν ξέρω ποιός θα νικήσει αλλά χτες όλοι μου φανηκαν πολύ μέτριοι. Μου άρεσαν μόνο οι Τριημιτόνιο και το ντουέτο Κόκκινων Χαλιών-Πέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Πότε να τελειώσει βρε??? Ακόμα έχει 3-4 shows. Σήμερα έφυγε ο Κωνσταντίνος Ναι και ο Μουρατίδης δεν το άντεξε και σηκώθηκε και έφυγε!!Μπράβο του.Εμένα δεν μου άρεσε αυτή του η στάση (Είτε με ρωτήσατε είτε όχι:p)!! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ε εντάξει. Για αυτό φτέει η Γκέλυ (κέλλυ πως την λένε). Δεν τον κατηγορώ. Πιστεύω ότι θα βγει νικητής ή ο Νικόλας ή τα κόκκινα χαλιά. Το τριμιτόνιο είναι καλό αλλά ο μόνος που κάνει δουλειά και τους σώζει πάντα είναι ο Μάριος Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Κι εγω πιστευω οτι ολοι ηταν μετριοι χθες.το ειδα αποσπασματικα ομως και δεν καταλαβα τι συνεβη μεταξυ Μουρατιδη-Κελλυς!μαλωσαν?μπορει καποιος να μου εξηγησει?:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Βασικά η Κέλλυ διάλεξε ένα αγγλικό τραγούδι που δεν της πήγαινε ενώ δεν άκουσε τον Μουρατίδη. Αυτός είχε νευριάσει γιατί δεν τον άκουσε και το τραγούδι που τραγούδησε ήταν χάλια. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλά έκανε η Κέλλυ και διάλεξε μόνη της τραγούδι,δεν κατάλαβα γιατί είναι κατακριτέο από την στιγμή που το έχουν κάνει και άλλοι τραγουδιστές αυτό,της Γκαγκάκη αν θυμάμαι καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abra_cadabra Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Οι τραγουδιστές της Γκαγκάκη έχουν τους λόγους τους αν θυμηθούμε τι τραγούδια τους έχει δώσει (αναρωτιέμαι πως της ήρθε χτες να δώσει Michael Jackson και Animal σε Νικόλα και Λούκας:lol:) Αλλά η Κέλλυ έκανε λάθος γιατί ο Μουρατίδης μπορεί να έχει χίλια ελατώματα αλλά της έδινε πάντα καλά τραγούδια. Το θέαμα της ως Μadonna ήταν επιεικώς γελοίο, ούτε φωνητικά της πάει αυτό το στυλ ούτε εμφανισιακά. Το έντεχνο και το ροκ της πάνε και την αναδεικνύουν όπως σωστά είχε δει κι ο Μουρατίδης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 oyte emena marese η κελλυ χτες εξακολουθω να πιστευω πως η πιτσιρικα ιωαννα εχει πολλα να δωσει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ναι και εγώ αυτό πιστεύω. Είναι και ομορφη! Πιστευω ότι ο Νικόλας θα βγει νικητής όμως. Ο λούκας θέλω να φύγει Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ο Λουκας δεν μου αρεσει σαν τραγουδιστης..ισως φταινε και τα κομματια που του δινουν. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ψωνάρα είναι. Νομίζει πως είναι και κάποιος. Εγώ νικήτης θέλω να βγει είτε η Ιωάννα, ή ο Νικόλας ή το group κόκκινα χαλιά Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abra_cadabra Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ο Λουκας δεν μου αρεσει σαν τραγουδιστης..ισως φταινε και τα κομματια που του δινουν. Στα λαϊκά είναι πολύ καλός αλλά θα τον πάρει κι αυτόν στο λαιμό της η Γκαγκάκη:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 ειναι αυτος που ειχε πει ενα ζεμπεκικο πριν καποια λαιβ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Κελλυ καψουρα δωσε λιγη απο'τη μαστουρα.Σ'αγαπαμε:) Συλλογος προστασιας ανθρωπινων δικαιωματων και σνιφαρισματος τα λιγνα παιδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Κελλυ καψουρα δωσε λιγη απο'τη μαστουρα.Σ'αγαπαμε :lol: Σου αρέσει βρε???? Εμένα όχι :p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Καλά την Κέλλυ αν την δεις άβαφη θα τρομάξεις. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 το σκότωσε το Like a prayer(κομματαρα :D) η Κελλυ....:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ααα! σορρυ! δεν το ηξερα... νομιζα θα τελειωνε και αυτο παραμονη πρωτοχρονιας, οπως και τα προηγουμενα shows/παιχνιδια. 31/1 final show ;) Επόμενο x factor στις 16/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 είχα θετική άποψη για τον Λούκα αλλά άκουσα κάποια σχόλια από ένα ξάδελφο που τον ξέρει και άλλαξε η στάση μου...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 είχα θετική άποψη για τον Λούκα αλλά άκουσα κάποια σχόλια από ένα ξάδελφο που τον ξέρει και άλλαξε η στάση μου...!σαν τι;;; παντος εμενα προσοπικα με αρεσει η ιοαννα και αυτη θελω να κερδισει.και φοναρα και γλυκα και λιγοτερο ψονιο απ τους αλους. ps autos o roubas metraei katholou ta sardam pou kanei ston aera??:lol::lol::lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ps autos o roubas metraei katholou ta sardam pou kanei ston aera??:lol::lol::lol:mporei οταν το βλεπει στο βιντει..live αποκλειεται γτ δεν μπορει να κανει 2 πραγματα ταυτοχρονα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 παντος εμενα προσοπικα με αρεσει η ιοαννα και αυτη θελω να κερδισει.και φοναρα και γλυκα και λιγοτερο ψονιο απ τους αλους Συμφωνώ απόλυτα... Αλλά έχει και άλλους καλούς Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ps autos o roubas metraei katholou ta sardam pou kanei ston aera??:lol::lol::lol: Γιατί, μπορείς να τα μετρήσεις εσύ; Πάνω που τα τσεκάρεις, χάνεις το μέτρημα. :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 :lol: :lol: :p :p. Δεν το είδα να λέει κάτι σωστό. Όλο και κάτι λάθος θα λέει Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts