Jump to content

abra_cadabra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by abra_cadabra

  1. Θα μάθουμε. Θα ανακοινωθεί πρώτα ο 4ος, μετά ο 3ος και στο τέλος ο πρώτος.
  2. Iωάννα το αποκλείω. Για να κερδίσει γυναίκα σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχει μεγάλο ρεύμα και η Ιωάννα δεν το έχει. Νικόλας, Λούκας, Τριημιτόνιο για μένα είναι οι πιθανότεροι νικητές.
  3. H Kέλλυ έφυγε. Προφανώς ο Λεβέντης θεωρεί τα Κόκκινα Χαλιά πιο...καλλιτέχνες (:blink:) από την Κέλλυ που έκανε την καλύτερή της εμφάνιση χτες.
  4. Aν δεν είχαν και το Ρουβά κάτω από 20άρι θα έπιαναν.
  5. Καταπληκτικα και τα δυο:lol::lol::lol:
  6. Στα λαϊκά είναι πολύ καλός αλλά θα τον πάρει κι αυτόν στο λαιμό της η Γκαγκάκη:wacko:
  7. Οι τραγουδιστές της Γκαγκάκη έχουν τους λόγους τους αν θυμηθούμε τι τραγούδια τους έχει δώσει (αναρωτιέμαι πως της ήρθε χτες να δώσει Michael Jackson και Animal σε Νικόλα και Λούκας:lol:) Αλλά η Κέλλυ έκανε λάθος γιατί ο Μουρατίδης μπορεί να έχει χίλια ελατώματα αλλά της έδινε πάντα καλά τραγούδια. Το θέαμα της ως Μadonna ήταν επιεικώς γελοίο, ούτε φωνητικά της πάει αυτό το στυλ ούτε εμφανισιακά. Το έντεχνο και το ροκ της πάνε και την αναδεικνύουν όπως σωστά είχε δει κι ο Μουρατίδης.
  8. Δεν ξέρω ποιός θα νικήσει αλλά χτες όλοι μου φανηκαν πολύ μέτριοι. Μου άρεσαν μόνο οι Τριημιτόνιο και το ντουέτο Κόκκινων Χαλιών-Πέτα.
  9. Δηλαδή εσένα ο Κωνσταντίνος σου μοιάζει με παιδάκι?:lol: Τελος πάντων καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν είναι αυτό που την κάνει αντιπαθητική.
  10. 27 είναι η Κέλλυ, 26 ο Κωνσταντίνος, 24 ήταν ο Χρήστος, 24 είναι κι ο Μάριος κι ο Αγγελος από τους Τριημιτόνιο..σιγά τη διαφορά. Η Κέλλυ έχει αντιπαθητικό υφάκι.
  11. Aυτούς θα ήθελα κι εγώ. Τριημιτόνιο, Λούκας, Ιωάννα και Νικόλα.
  12. Eγώ πάντως στον τελικό θα ψηφίσω ή Τριημιτόνιο ή Νικόλα.
  13. Και τι δεν είπε. Οτι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων (ο ιδιος άνθρωπος που τον έλεγε σταρ και του το θύμισε μάλιστα η Γκαγκάκη), οτι να φύγει να πάει να δει τους δικούς του και άλλα που δεν τα πολυθυμάμαι γιατί είχα εκνευριστεί.
  14. O Λούης και δε φτάνει που έφυγε τον πρόσβαλλε κι από πάνω ο Θεοφάνους:mad: Αυτή η Κέλλυ δηλαδή αν είναι κάθε βδομάδα στους 2 τελευταίους, θα την πάει η επιτροπή στον τελικό με το έτσι θέλω. Ωραία :confused: Επίσης χτες οι χειροτεροι ήταν ο Κων/νος (αίσχος) και τα Κόκκινα Χαλιά (άλλο αίσχος κρίμα το ωραίο τραγούδι που δολοφόνησαν).
  15. Συμφωνώ. Εχει ενα υφάκι μυστήριο.
  16. O Λούης δεν πιστεύω να φύγει και δε θέλω να φύγει κιόλας, ειναι ο μόνος μαζί με την Ιωάννα που μπορεί να πει και κάτι πιο 'ζωντανό'..η πολλή ποιότητα με κοιμίζει:p Τελικό θέλω εκτός από το Λούη, την Ιωάννα, τους Τριημιτόνιο και το Νικόλα. Τα Κόκκινα Χαλιά με εκνευρίζουν αφάνταστα με το υφάκι τους ειδικά ο τραγουδιστής.
  17. Συμφωνώ. Καλύτερα να μην έλεγαν τίποτα και να έκαναν κανονικά το σόου ή ας το ανέβαλλαν αν ήθελαν να δείξουν ευαισθησία. Τα΄χουμε εξευτελίσει όλα πια:confused:
  18. Kαι το Αγγλικό x factor το ίδιο σκηνικό είχε οπότε το αντέγραψαν οι δικοί μας. Αλλά είχε μεγαλύτερη 'πίστα'.
  19. Δε νομίζω να φταίει ο Αντ1. Οι φωνές που είναι μέσα είναι πολύ καλές, όλοι εκτός της Ειρήνης δηλαδή. Οι κριτές είναι μια χαρά στο ρόλο τους, ο Σάκης λαμπερός, τραγούδια υπάρχουν απ'ολα τα είδη κάθε βδομάδα κι εγώ τουλάχιστον που είμαι φαν των τάλεντ σοους, το παρακολουθώ ανελλιπώς. Απλά ο κόσμος έχει δει πολλά τάλεντ σόους και τα έχει ψιλοβαρεθεί. Αν σε κάτι έκανε λάθος ο Αντ1 κατά τη γνώμη μου είναι η μέρα προβολής. Αν ήταν Κυριακή πιστεύω ότι θα έκανε σαραντάρια.
  20. Η Ειρήνη μένει μέσα γιατί πολλοί σκέφτονται ''κρίμα το κοριτσάκι, πώς της μιλάει έτσι''. Υποθέτω δηλαδή γιατί προσωπικά, αν και ξέρω αρκετά άτομα που παρακολουθούν και ψηφίζουν, δεν ξέρω κανέναν που να σκέφτεται έτσι και να την ψηφίζει :wacko:
  21. Τώρα συγκρίνεις την Katy Perry που ειναι 24 χρονών, που έβγαλε το πρώτο της cd πριν 7 χρόνια και είναι επαγγελματίας με ένα κοριτσάκι 16 χρονών που τραγουδάει μπροστά σε κοινό για πρώτη φορά? Για την ηλικία της και την απειρια της η Ιωάννα έχει φοβερή φωνή. Και το σεξ απίλ που λες δε θα μου άρεσε καθόλου να το δω σε κοριτσάκι 16 χρονών:confused:
  22. Kλακουμάνο τον λένε :lol::lol::lol:
  23. Kαινούργια είναι η Ιωάννα που είναι 16 χρονών και δεν έχει ξανατραγουδήσει μπροστά σε κοινό. Η Ειρήνη δουλεύει ήδη σαν τραγουδίστρια εδώ και 2 χρόνια.
  24. Eμένα ούτε εμφανισιακά με ενθουσιάζει. Βέβαια είμαι γυναίκα οπότε η γνώμη μου δε μετράει:lol: Πάντως άλλες μέτριες τραγουδίστριες με καλή εμφάνιση σε παλιότερα παιχνίδια (Νανσυ, Κολέτσα κλπ) τουλάχιστον τις έβρισκα εντυπωσιακές πάνω στη σκηνή. Η Ειρήνη όταν τραγουδάει είναι εντελώς άχρωμη.
×
×
  • Create New...