Jump to content

The X-Factor (Αnt1)

petros_dl
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ότι άκουσα, τα παιδιά εκεί πέρα μέσα, συζητάνε ποιος μπορεί να είναι ο νικητής.Και είπαν ότι μπορεί να βγει ή ο Λούκας ή ο Νικόλας.Αλλά δεν μπορούμε να είμαι στε 100% σίγουροι κιόλας...

αυτό ήταν σχεδόν σίγουρο από την αρχή! πάντως κάτι μου λέει ότι ο νικήτης θα είναι Κύπριος...ή αν είναι group θα έχει μέσα...!!! :lol::lol::lol::lol: μη ρωτίσετε πως το κατάλαβα!!!

• Απαντήσεις 353
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω ποιός θα νικήσει αλλά χτες όλοι μου φανηκαν πολύ μέτριοι. Μου άρεσαν μόνο οι Τριημιτόνιο και το ντουέτο Κόκκινων Χαλιών-Πέτα.

Πότε να τελειώσει βρε??? Ακόμα έχει 3-4 shows. Σήμερα έφυγε ο Κωνσταντίνος

Ναι και ο Μουρατίδης δεν το άντεξε και σηκώθηκε και έφυγε!!Μπράβο του.Εμένα δεν μου άρεσε αυτή του η στάση (Είτε με ρωτήσατε είτε όχι:p)!!

:p

Ε εντάξει. Για αυτό φτέει η Γκέλυ (κέλλυ πως την λένε). Δεν τον κατηγορώ.

Πιστεύω ότι θα βγει νικητής ή ο Νικόλας ή τα κόκκινα χαλιά. Το τριμιτόνιο είναι καλό αλλά ο μόνος που κάνει δουλειά και τους σώζει πάντα είναι ο Μάριος

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Κι εγω πιστευω οτι ολοι ηταν μετριοι χθες.το ειδα αποσπασματικα ομως και δεν καταλαβα τι συνεβη μεταξυ Μουρατιδη-Κελλυς!μαλωσαν?μπορει καποιος να μου εξηγησει?:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά η Κέλλυ διάλεξε ένα αγγλικό τραγούδι που δεν της πήγαινε ενώ δεν άκουσε τον Μουρατίδη. Αυτός είχε νευριάσει γιατί δεν τον άκουσε και το τραγούδι που τραγούδησε ήταν χάλια.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Καλά έκανε η Κέλλυ και διάλεξε μόνη της τραγούδι,δεν κατάλαβα γιατί είναι κατακριτέο από την στιγμή που το έχουν κάνει και άλλοι τραγουδιστές αυτό,της Γκαγκάκη αν θυμάμαι καλά..

Οι τραγουδιστές της Γκαγκάκη έχουν τους λόγους τους αν θυμηθούμε τι τραγούδια τους έχει δώσει (αναρωτιέμαι πως της ήρθε χτες να δώσει Michael Jackson και Animal σε Νικόλα και Λούκας:lol:) Αλλά η Κέλλυ έκανε λάθος γιατί ο Μουρατίδης μπορεί να έχει χίλια ελατώματα αλλά της έδινε πάντα καλά τραγούδια. Το θέαμα της ως Μadonna ήταν επιεικώς γελοίο, ούτε φωνητικά της πάει αυτό το στυλ ούτε εμφανισιακά. Το έντεχνο και το ροκ της πάνε και την αναδεικνύουν όπως σωστά είχε δει κι ο Μουρατίδης.

oyte emena marese η κελλυ χτες

εξακολουθω να πιστευω πως η πιτσιρικα ιωαννα εχει πολλα να δωσει

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ναι και εγώ αυτό πιστεύω. Είναι και ομορφη!

Πιστευω ότι ο Νικόλας θα βγει νικητής όμως. Ο λούκας θέλω να φύγει

Ο Λουκας δεν μου αρεσει σαν τραγουδιστης..ισως φταινε και τα κομματια που του δινουν.

Ψωνάρα είναι. Νομίζει πως είναι και κάποιος. Εγώ νικήτης θέλω να βγει είτε η Ιωάννα, ή ο Νικόλας ή το group κόκκινα χαλιά

Ο Λουκας δεν μου αρεσει σαν τραγουδιστης..ισως φταινε και τα κομματια που του δινουν.

Στα λαϊκά είναι πολύ καλός αλλά θα τον πάρει κι αυτόν στο λαιμό της η Γκαγκάκη:wacko:

ειναι αυτος που ειχε πει ενα ζεμπεκικο πριν καποια λαιβ?

Κελλυ καψουρα δωσε λιγη απο'τη μαστουρα.Σ'αγαπαμε:)

Συλλογος προστασιας ανθρωπινων δικαιωματων και σνιφαρισματος τα λιγνα παιδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κελλυ καψουρα δωσε λιγη απο'τη μαστουρα.Σ'αγαπαμε

:lol: Σου αρέσει βρε???? Εμένα όχι :p

ααα! σορρυ! δεν το ηξερα... νομιζα θα τελειωνε και αυτο παραμονη πρωτοχρονιας, οπως και τα προηγουμενα shows/παιχνιδια.

31/1 final show ;)

Επόμενο x factor στις 16/1

είχα θετική άποψη για τον Λούκα αλλά άκουσα κάποια σχόλια από ένα ξάδελφο που τον ξέρει και άλλαξε η στάση μου...!

είχα θετική άποψη για τον Λούκα αλλά άκουσα κάποια σχόλια από ένα ξάδελφο που τον ξέρει και άλλαξε η στάση μου...!
σαν τι;;; παντος εμενα προσοπικα με αρεσει η ιοαννα και αυτη θελω να κερδισει.και φοναρα και γλυκα και λιγοτερο ψονιο απ τους αλους.

ps autos o roubas metraei katholou ta sardam pou kanei ston aera??:lol::lol::lol:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

ps autos o roubas metraei katholou ta sardam pou kanei ston aera??:lol::lol::lol:

mporei οταν το βλεπει στο βιντει..live αποκλειεται γτ δεν μπορει να κανει 2 πραγματα ταυτοχρονα.

παντος εμενα προσοπικα με αρεσει η ιοαννα και αυτη θελω να κερδισει.και φοναρα και γλυκα και λιγοτερο ψονιο απ τους αλους

Συμφωνώ απόλυτα... Αλλά έχει και άλλους καλούς

Γιατί, μπορείς να τα μετρήσεις εσύ; Πάνω που τα τσεκάρεις, χάνεις το μέτρημα.

:lol::lol:

:lol: :lol: :p :p. Δεν το είδα να λέει κάτι σωστό. Όλο και κάτι λάθος θα λέει