egoeimai Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Νομίζω μιλάει για τo πεντάρι os. Έχει και Ελληνικό μενού μέσα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2935432#post2935432 Πολύ καλό, αν και έχω συνηθίσει με το Αγγλικό μενού και μπορώ να πώ ότι μου αρέσει. :O Το "Flick scrolling" (για Storn προφανώς ) τί είναι ? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Το flick scrolling είναι ένα πιο απαλό scroll αντί για το διακεκομένο που είχε το storm με την 4.7, όπως του iphone, omnia Κλπ. Μπορεί αργότερα να παίζει και στα υπόλοιπα μοντέλα με την έλευση της επίσημης 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Το flick scrolling είναι ένα πιο απαλό scroll αντί για το διακεκομένο που είχε το storm με την 4.7, όπως του iphone, omnia Κλπ. Μπορεί αργότερα να παίζει και στα υπόλοιπα μοντέλα με την έλευση της επίσημης 5.0 Φαντάζομαι θα υπάρει και στο storm2 :rolleyes: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Ακόμα και να μην το βγάλει η RIM, έχει κυκλοφορήσει και μπορείτε να το περάσετε απλά με ένα restore σε οποιαδήποτε συσκευή φοράει os 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Ακόμα και να μην το βγάλει η RIM, έχει κυκλοφορήσει και μπορείτε να το περάσετε απλά με ένα restore σε οποιαδήποτε συσκευή φοράει os 5.0 Έρχεται update και για αυτό http://www.engadget.com/2009/10/19/original-blackberry-storm-to-get-flick-scrolling-better-browsing/ Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakos21 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γεια σας και πάλι! Ξέρει κανένας φίλος πώς και αν απενεργοποιείται εντελως το LED της συσκευής ιδίως όταν πρόκειται για χαμηλή μπαταρία γιατι το βρίσκω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ενοχλητικο οταν το χρησιμοποιω βράδυ.Νομίζω πως θα πάθω κρίση επιληψίας . επόμενη λύση είναι η μονωτική ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Φτιάξε τα προφίλ αν δεν θες να έχεις ειδοποίηση από το LED... Για τη μπαταρία δε νομίζω να αλλάζει... Βάλε μονωτική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Mπορείς απλά να γυρίζεις το κινητό ανάποδα:shifty: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γεια σας και πάλι! Ξέρει κανένας φίλος πώς και αν απενεργοποιείται εντελως το LED της συσκευής ιδίως όταν πρόκειται για χαμηλή μπαταρία γιατι το βρίσκω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ενοχλητικο οταν το χρησιμοποιω βράδυ.Νομίζω πως θα πάθω κρίση επιληψίας . επόμενη λύση είναι η μονωτική ταινία. options->screen/keyboard->OFF led coverage indicator->save KAI active profile->edit->verify led is OFF Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Αυτό δεν απενεργοποιεί της μπαταρίας. Η μόνη λύση είναι μάλλον να ..... το φορτίσεις :P Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 options->screen/keyboard->OFF led coverage indicator->save KAI active profile->edit->verify led is OFF αυτο ειχα κανει και εγω και δεν βλεπω led Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Με at+anter αλλάζεις γλώσσα. Όμως στο μενού εμφανίζονται 3 γλώσσες (English US, English UK, ελληνικά), όπου εναλλάσσεται αυτόματα μόνο μεταξύ English US, English UK, παρότι στις ρυθμίσεις έχω βάλει input language: ελληνικά και Language: English US. Μόνο με "Εnable quick selection off" μπορώ να αλλάξω γλώσσα χειροκίνητα. *Στις αρχές με απλή ρύθμιση άλλαζε κανονικά (ελληνικά-English) Τώρα το είδα... Εάν έχεις πάνω από 2 γλώσσες προς επιλογή και πατήσεις Alt+Enter, για να πας στην επόμενη κρατάς πατημένο το Alt κ ξανά έντερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Τώρα το είδα... Εάν έχεις πάνω από 2 γλώσσες προς επιλογή και πατήσεις Alt+Enter, για να πας στην επόμενη κρατάς πατημένο το Alt κ ξανά έντερ! Για να σου αλλάζει απυθείας Ελληνικά<-->Αγγλικα, εγκατεστησε πάλι το OS, και στις γλώσσες επέλεξε ΜΟΝΟ την Ελληνική (την Αγγλική την έχει ούτως ή άλλως). ΥΓ. υπάρχει ρύθμιση για το "R" read στα SMS? Έχει να κάνει με το αν ο δέκτης του μηνύματος έχει κάνει ρύθμιση για να στέλνεται το "read" στον αποστολεα, όταν το διαβαζει? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 ΥΓ. υπάρχει ρύθμιση για το "R" read στα SMS? Έχει να κάνει με το αν ο δέκτης του μηνύματος έχει κάνει ρύθμιση για να στέλνεται το "read" στον αποστολεα, όταν το διαβαζει? Δύσκολο.. Έχω να δω κινητό να ρωτάει τον χρήστη για το αν θα στείλει αναφορά, όπως στο Outlook, από Έρικσον Τ10S & Τ39... Νομίζω 1999 - 2000 ήταν!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Δύσκολο.. Έχω να δω κινητό να ρωτάει τον χρήστη για το αν θα στείλει αναφορά, όπως στο Outlook, από Έρικσον Τ10S & Τ39... Νομίζω 1999 - 2000 ήταν!! :P Xμμμ... τότε που υπάρχει η ρύθμιση για το "R"? :worry::worry: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Δεν υπάρχει R στα sms, μόνο D. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Πήγαινε message options-email settings-confirm read και βάλε το στο yes. Πάντως νομίζω οτι πρέπει να εχει ενεργοποιήσει και ο άλλος την αποδοχή read receipts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Αυτό είναι για τα email μόνο. O egoeimai θέλει στα sms, κάτι που δεν υποστηρίζεται. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Σωστά, sorry αλλά μου ξέφυγε το αρχικό μήνυμα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 OK guys, ευχαριστώ. Απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει στα sms.:D Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μόλις πατώ το πλήκτρο με το πράσινο ακουστικό (ΒΒ 8900) και μου εμφανίζει τη λίστα με τις εισερχόμενες εξερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις διπλα απο καθε κλήση μεσα σε παρένθεση μου εμφανιζει τα γραμματα Μ και W. Προσπάθησα να καταλάβω τι ακριβως σημαίνουν αλλα δεν έβγαλα ακρη. Αν κάποιος/α γνωριζει θα μπορουσε να με βοηθησει να λύσω την απορία μου? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 M=Mobile W=Work Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Ευχαριστω πάρα πολύ για την αμεσότητα και για την απάντηση!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOLAG Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Μηπως γνωριζετε αν σε συνδεση με ακουστικο bluetooth ή ακουστικά ενσυρματα οταν δεχεσαι κληση να γινεται αυτοματα η αποδοχη κλήσης χωρις να χρειασθει να πατησεις πληκτρο?εχω το bold 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angied Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Καλημέρα σε όλους, θέλω βοήθεια για ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε ξαφνικά στο bb storm 9500 ενός φίλου με σύνδεση wind (έχουμε την ίδια συσκευή και σύνδεση).Κάνει λήψη SMS κανονικά ,αλλά δεν μπορεί να στείλει νέο SMS ή να απαντήσει σ΄αυτά που παραλαμβάνει.Εμφανίζει ένα κόκκινο x μπροστά από το SMS και το σφάλμα: unidentified subscriber .Δοκίμασε battery pull, έβγαλε τη sim αλλά τίποτε.Κατά τ΄αλλα οι ρυθμίσεις και στη δική μου συσκευή και στη δική του είναι ίδιες.Μπορεί να είναι θέμα της wind??Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγγνώμη αν το θέμα έχει αναφερθεί πάλι... Παράθεση :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts