Jump to content

BlackBerry Tricks & Tips

moment_v
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω μιλάει για τo πεντάρι os. Έχει και Ελληνικό μενού μέσα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2935432#post2935432

Πολύ καλό, αν και έχω συνηθίσει με το Αγγλικό μενού και μπορώ να πώ ότι μου αρέσει. :O

Το "Flick scrolling" (για Storn προφανώς ) τί είναι ?

"There's a story still unread"

• Απαντήσεις 374
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το flick scrolling είναι ένα πιο απαλό scroll αντί για το διακεκομένο που είχε το storm με την 4.7, όπως του iphone, omnia Κλπ.

Μπορεί αργότερα να παίζει και στα υπόλοιπα μοντέλα με την έλευση της επίσημης 5.0

Το flick scrolling είναι ένα πιο απαλό scroll αντί για το διακεκομένο που είχε το storm με την 4.7, όπως του iphone, omnia Κλπ.

Μπορεί αργότερα να παίζει και στα υπόλοιπα μοντέλα με την έλευση της επίσημης 5.0

Φαντάζομαι θα υπάρει και στο storm2 :rolleyes:

Ακόμα και να μην το βγάλει η RIM, έχει κυκλοφορήσει και μπορείτε να το περάσετε απλά με ένα restore σε οποιαδήποτε συσκευή φοράει os 5.0

Ακόμα και να μην το βγάλει η RIM, έχει κυκλοφορήσει και μπορείτε να το περάσετε απλά με ένα restore σε οποιαδήποτε συσκευή φοράει os 5.0

Έρχεται update και για αυτό

http://www.engadget.com/2009/10/19/original-blackberry-storm-to-get-flick-scrolling-better-browsing/

• 2 months later...

Γεια σας και πάλι!

Ξέρει κανένας φίλος πώς και αν απενεργοποιείται εντελως το LED της συσκευής ιδίως όταν πρόκειται για χαμηλή μπαταρία γιατι το βρίσκω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ενοχλητικο οταν το χρησιμοποιω βράδυ.Νομίζω πως θα πάθω κρίση επιληψίας . επόμενη λύση είναι η μονωτική ταινία.

Φτιάξε τα προφίλ αν δεν θες να έχεις ειδοποίηση από το LED... Για τη μπαταρία δε νομίζω να αλλάζει... Βάλε μονωτική!

Γεια σας και πάλι!

Ξέρει κανένας φίλος πώς και αν απενεργοποιείται εντελως το LED της συσκευής ιδίως όταν πρόκειται για χαμηλή μπαταρία γιατι το βρίσκω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ενοχλητικο οταν το χρησιμοποιω βράδυ.Νομίζω πως θα πάθω κρίση επιληψίας . επόμενη λύση είναι η μονωτική ταινία.

options->screen/keyboard->OFF led coverage indicator->save

KAI

active profile->edit->verify led is OFF

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό δεν απενεργοποιεί της μπαταρίας. Η μόνη λύση είναι μάλλον να ..... το φορτίσεις :P

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

options->screen/keyboard->OFF led coverage indicator->save

KAI

active profile->edit->verify led is OFF

αυτο ειχα κανει και εγω και δεν βλεπω led

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Με at+anter αλλάζεις γλώσσα.

Όμως στο μενού εμφανίζονται 3 γλώσσες (English US, English UK, ελληνικά), όπου εναλλάσσεται αυτόματα μόνο μεταξύ English US, English UK,

παρότι στις ρυθμίσεις έχω βάλει input language: ελληνικά και Language: English US.

Μόνο με "Εnable quick selection off" μπορώ να αλλάξω γλώσσα χειροκίνητα.

*Στις αρχές με απλή ρύθμιση άλλαζε κανονικά (ελληνικά-English)

Τώρα το είδα... Εάν έχεις πάνω από 2 γλώσσες προς επιλογή και πατήσεις Alt+Enter, για να πας στην επόμενη κρατάς πατημένο το Alt κ ξανά έντερ!

Τώρα το είδα... Εάν έχεις πάνω από 2 γλώσσες προς επιλογή και πατήσεις Alt+Enter, για να πας στην επόμενη κρατάς πατημένο το Alt κ ξανά έντερ!

Για να σου αλλάζει απυθείας Ελληνικά<-->Αγγλικα, εγκατεστησε πάλι το OS, και στις γλώσσες επέλεξε ΜΟΝΟ την Ελληνική (την Αγγλική την έχει ούτως ή άλλως).

ΥΓ. υπάρχει ρύθμιση για το "R" read στα SMS? Έχει να κάνει με το αν ο δέκτης του μηνύματος έχει κάνει ρύθμιση για να στέλνεται το "read" στον αποστολεα, όταν το διαβαζει?

ΥΓ. υπάρχει ρύθμιση για το "R" read στα SMS? Έχει να κάνει με το αν ο δέκτης του μηνύματος έχει κάνει ρύθμιση για να στέλνεται το "read" στον αποστολεα, όταν το διαβαζει?

Δύσκολο.. Έχω να δω κινητό να ρωτάει τον χρήστη για το αν θα στείλει αναφορά, όπως στο Outlook, από Έρικσον Τ10S & Τ39... Νομίζω 1999 - 2000 ήταν!! :P

Δύσκολο.. Έχω να δω κινητό να ρωτάει τον χρήστη για το αν θα στείλει αναφορά, όπως στο Outlook, από Έρικσον Τ10S & Τ39... Νομίζω 1999 - 2000 ήταν!! :P

Xμμμ... τότε που υπάρχει η ρύθμιση για το "R"? :worry::worry:

Πήγαινε message options-email settings-confirm read και βάλε το στο yes.

Πάντως νομίζω οτι πρέπει να εχει ενεργοποιήσει και ο άλλος την αποδοχή read receipts.

Αυτό είναι για τα email μόνο. O egoeimai θέλει στα sms, κάτι που δεν υποστηρίζεται.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Μόλις πατώ το πλήκτρο με το πράσινο ακουστικό (ΒΒ 8900) και μου εμφανίζει τη λίστα με τις εισερχόμενες εξερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις διπλα απο καθε κλήση μεσα σε παρένθεση μου εμφανιζει τα γραμματα Μ και W. Προσπάθησα να καταλάβω τι ακριβως σημαίνουν αλλα δεν έβγαλα ακρη. Αν κάποιος/α γνωριζει θα μπορουσε να με βοηθησει να λύσω την απορία μου?

Ευχαριστώ πολύ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως γνωριζετε αν σε συνδεση με ακουστικο bluetooth ή ακουστικά ενσυρματα οταν δεχεσαι κληση να γινεται αυτοματα η αποδοχη κλήσης χωρις να χρειασθει να πατησεις πληκτρο?εχω το bold 9000

Καλημέρα σε όλους,

θέλω βοήθεια για ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε ξαφνικά στο bb storm 9500 ενός φίλου με σύνδεση wind (έχουμε την ίδια συσκευή και σύνδεση).Κάνει λήψη SMS κανονικά ,αλλά δεν μπορεί να στείλει νέο SMS ή να απαντήσει σ΄αυτά που παραλαμβάνει.Εμφανίζει ένα κόκκινο x μπροστά από το SMS και το σφάλμα: unidentified subscriber .Δοκίμασε battery pull, έβγαλε τη sim αλλά τίποτε.Κατά τ΄αλλα οι ρυθμίσεις και στη δική μου συσκευή και στη δική του είναι ίδιες.Μπορεί να είναι θέμα της wind??Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγγνώμη αν το θέμα έχει αναφερθεί πάλι...

:O

• The topic was unpinned