tigerdaytona Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Εχω το storm 9500 & εμενα μου εβγαλε 1 εικονιδιο στο applications ''memory cleaner''. Δεν το ειχε πιο πριν.... To παταω και κανει memory clean up Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 που στο έβγαλε και τι πάροχο έχεις? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 δεν ειναι απο παροχο στο advanced option το ενεργοποιεις αν θελεις να σου βγαλει εικονιδιο για το μεμορυ κλιν και εγω το εχω βαλει Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 vodafone εχω ... προφανως το ενεργοποιησα κατα λαθος Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 +1 ευχαριστώ πολύ :) που όμως? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Security options -> memory cleaning Κερδίζεις και σε μνήμη. Τσέκαρέ το. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 ευχαριστώ μάστορα :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Όσοι έχετε Storm δείτε ΕΔΩ Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xis Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Κάποιες συντομεύσεις για το STORM που εγώ τουλάχιστον δεν ήξερα... Όταν είμαστε στα διάφορα μενού (πχ στα μηνύματα/email) με το keyboard σε portrait mode έχουμε τις εξείς συντομεύσεις στα παρακάτω κουμπιά: τυ: βέλος κατεύθυνσης προς τα πάνω βν: βέλος κατεύθυνσης προς τα κάτω ξκ: βέλος κατεύθυνσης προς τα δεξιά δφ: βέλος κατεύθυνσης προς τα αριστερά γη: επιλογή του μαρκαρισμένου θι: page up μ: page down ερ: αρχή σελίδας ψω: τέλος σελίδας ασς: απάντηση ;: απάντηση σε όλους.. (δεν ξέρω τί κάνει ακριβώς) οπ: προώθηση λ': αποστολή νέου email Ένα άλλο κόλπο που βρήκα.. είμαστε στην αρχική οθόνη και πατώντας συνεχόμενα το κουμπί με το βελάκι πατάμε μία στην αριστερή πάνω γωνία, μία στην δεξιά πάνω γωνία,πάλι μια στην αριστερή και τέλος πάλι στην δεξιά.. Αυτό μας εμφανίζει πληροφορίες τις συσκευής.. ακόμα και πόσα δευτερόλεπτα είναι ανοιχτή..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoUkSoU Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 sugnwmh alla auto i den to ekana sosta i den douleuei.. Ένα άλλο κόλπο που βρήκα.. είμαστε στην αρχική οθόνη και πατώντας συνεχόμενα το κουμπί με το βελάκι πατάμε μία στην αριστερή πάνω γωνία, μία στην δεξιά πάνω γωνία,πάλι μια στην αριστερή και τέλος πάλι στην δεξιά.. Αυτό μας εμφανίζει πληροφορίες τις συσκευής.. ακόμα και πόσα δευτερόλεπτα είναι ανοιχτή..! Παράθεση blackberry storm 9500 LG 2,3,4 samsung note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Δουλεύει κανονικά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xis Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 sugnwmh alla auto i den to ekana sosta i den douleuei.. Ένα άλλο κόλπο που βρήκα.. είμαστε στην αρχική οθόνη και πατώντας συνεχόμενα το κουμπί με το βελάκι πατάμε μία στην αριστερή πάνω γωνία, μία στην δεξιά πάνω γωνία,πάλι μια στην αριστερή και τέλος πάλι στην δεξιά.. Αυτό μας εμφανίζει πληροφορίες τις συσκευής.. ακόμα και πόσα δευτερόλεπτα είναι ανοιχτή..! Λοιπόν...: Έχοντας πατημένο συνεχόμενα το κουμπί με το βελάκι που κάνει back πάτα 4 φορές την οθόνη (και πατώντας και αγγίζοντας το ίδιο είναι..) τις πάνω γωνίες.. αριστερή-δεξιά-αριστερή-δεξιά εγω όσες φορές το έχω κάνει έχει πιάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται οι υπόλοιπες γλώσσες στο υπομενού που εμφανίζεται? Εγώ θέλω μόνο να εναλλάσσω ανάμεσα σε Ελληνικά και Αγγλικα (US), γίνεται να αφήσουμε μόνο αυτές? απο το desktop manager μονο επέλεξε τις 2 γλώσσες και μετά πηγαίνες options-language και βάζεις στο enable quick selection στο πρώτο yes και απο κάτω hide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 στο πληκτρολόγιο, ανεξαρτήτου τύπου (qwerty, suretype κλπ), αν κρατήσουμε πατημένο το γράμμα το κάνει κεφαλαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Παιδιά καλησπέρα, αγόρασα κι εγώ ένα BOLD και περιμένω σήμερα-αύριο την ενεργοποίηση του BIS από τη VODAFONE. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ένα οδηγό (όσο πιο αναλυτικό γίνεται) για το πως κάνω upgrade (ή update άραγε); στο BB BOLD. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Δες στο thread blackberry 8300 το πόστ #32 στην 3 σελίδα. Ακολουθείς την ίδια διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Απορία. Κάποιος με BES μου στέλνει mail και τα γράμματα φαίνονται μπλε. Πώς το κάνω κι εγώ??? Σημειώνω οτι έχω και Storm και Curve δεν έχω βρει τέτοια επιλογή. Είναι θέμα BES ή συσκευής??? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Άσχετο... αλλά είναι trick! Όταν ακουμπάς τη θήκη του berry πάνω στο touchpad ενός macbook... το macbook μπαίνει σε sleep! Αυτό οφείλεται στους μαγνήτες που έχει η θήκη και το macbook για να αναγνωρίζει πότε κλείνει η οθόνη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Απορία. Κάποιος με BES μου στέλνει mail και τα γράμματα φαίνονται μπλε. Πώς το κάνω κι εγώ??? Σημειώνω οτι έχω και Storm και Curve δεν έχω βρει τέτοια επιλογή. Είναι θέμα BES ή συσκευής??? Βρήκε κανείς τίποτα??? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Βρήκε κανείς τίποτα??? μήπως έχει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Μόνο μπλε γραμματοσειρά βλέπω. Θα σου στείλω capture it. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Μόνο μπλε γραμματοσειρά βλέπω. Θα σου στείλω capture it. το πιο εύκολο που έχεις να κάνεις, αν έχεις κάποιο "θάρρος" με τον αποστολέα, είναι να τον ρωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Λόγω update στον server της windows live οι χρήστες msn, hotmail και windowslive λογαριασμών email μπορεί να μην λαμβάνουν τα μηνύματα τους. το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιβεβαιώσετε πάλι τον λογαριασμό σας. αυτο γίνεται: setup-email settings-log in-edit στον λογαριαμό, ξαναβάζετε το password και save Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ελπίζω να αποκατασταθεί. Συνήθως μας ειδοποιούν με mail για ανανέωση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 δυστυχώς δεν νομίζω να ειδοποιήσουν με mail, έβγαλαν απλά μια ανακοίνωση. για να έχουν πάντως τα ρούχα τους φυλαγμένα οι χρήστες windows live ας το κάνουν. η διαδικασία είναι πολυ μικρή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts