moment_v Δημοσιεύτηκε October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2008 Θεωρώ ότι είναι καλό να δημοσιεύουμε κόλπα που βοηθούν να αξιοποιήσουμε τις συσκευές μας. Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Κάνω την αρχή: Στα κείμενα πατάμε 2 φορές το space. Αυτόματα μπαίνει τελεία και το επόμενο γράμμα κεφαλαίο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Για όσους χρησιμοποιούν έκδοση 4.5 και docs to go. Για να κάνουμε δημιουργία χωρίς premium account, περνάμε στη συσκευή "κενά" αρχεία και μετά κάνουμε edit. Edit στο blank είναι δημιουργία. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Όσοι έχουν ακόμα δν έχουν το Sheets To Go sto BB τους μπορούν να το κάνουν update στην καινούργια version όπου μπορούν να επεξεργάζονται και Excel αρχεία. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 καλημέρα. εγώ έχω το πρόβλημα ότι μου ζητάει κωδικό ....πάω να κάνω εγγραφή αλλά μου βγάζει πάντα error...καμιά λύση?? Όσοι έχουν ακόμα δν έχουν το Sheets To Go sto BB τους μπορούν να το κάνουν update στην καινούργια version όπου μπορούν να επεξεργάζονται και Excel αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Αλλάζουμε γλώσσα γραφής, απλά: alt + enter. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Κατέβασε την τελευταία έκδοση 4,5,0,55 και ξαναδοκίμασε. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fwnakos Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Για όσους χρησιμοποιούν έκδοση 4.5 και docs to go. Για να κάνουμε δημιουργία χωρίς premium account, περνάμε στη συσκευή "κενά" αρχεία και μετά κάνουμε edit. Edit στο blank είναι δημιουργία. Και είχα κολλήσει ... :!: θα το δοκιμάσω όμως .... :D Παράθεση Join @ ~F~ 's Frequency ... .: On Air :. :music: PIN : 21E30983 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Πολύ καλή εφαρμογή είναι το google mobile app. Γίνεται εγκατάσταση και έχουμε πρόσβαση στο gmail, google reader και google news. Ακόμα google docs και maps. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Αλλάζουμε γλώσσα γραφής, απλά: alt + enter. Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται οι υπόλοιπες γλώσσες στο υπομενού που εμφανίζεται? Εγώ θέλω μόνο να εναλλάσσω ανάμεσα σε Ελληνικά και Αγγλικα (US), γίνεται να αφήσουμε μόνο αυτές? Επίσης με το ξυπνητήρι του ΒΒ τι γίνεται? Είχα συνηθίσει τόσα χρόνια με τα Νοκια και με ξυπνούσαν ότι και να γίνεται, και τώρα με ΒΒ δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει. Όταν είναι κλειστό δεν ανοίγει και όταν είναι ανοικτό απλά μου χτυπάει για 60-90 δευτερόλεπτα και μετά κλείνει... :( Που να ξυπνήσεις έτσι :lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται οι υπόλοιπες γλώσσες στο υπομενού που εμφανίζεται? Εγώ θέλω μόνο να εναλλάσσω ανάμεσα σε Ελληνικά και Αγγλικα (US), γίνεται να αφήσουμε μόνο αυτές? Μπορείς μέσα απο το Desktop Manager να απεγκαταστήσεις τις υπολοιπες γλώσσες. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Γλυτώνεις και χώρο έτσι. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται οι υπόλοιπες γλώσσες στο υπομενού που εμφανίζεται? Εγώ θέλω μόνο να εναλλάσσω ανάμεσα σε Ελληνικά και Αγγλικα (US), γίνεται να αφήσουμε μόνο αυτές? Επίσης με το ξυπνητήρι του ΒΒ τι γίνεται? Είχα συνηθίσει τόσα χρόνια με τα Νοκια και με ξυπνούσαν ότι και να γίνεται, και τώρα με ΒΒ δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει. Όταν είναι κλειστό δεν ανοίγει και όταν είναι ανοικτό απλά μου χτυπάει για 60-90 δευτερόλεπτα και μετά κλείνει... :( Που να ξυπνήσεις έτσι :lol Σε ό,τι αφορά το ξυπνητήρι, στο 8310 είτε κλειστό είτε ανοιχτό το κινητό, χτυπάει κανονικά. Αν συνεχίσει, ρύθμισέ το τουλάχιστον, να ενεργοποιείται αυτόματα το κινητό, ένα λεπτό πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ευχαριστώ! Θα το ψάξω.. Μια ερώτηση ακόμα, είμαι σε αναμονή για την ενεργοποίηση του Blackberry Service της WIND. Όταν ενεργοποιηθεί θα λάβω κάποια ειδοποίηση ή θα βγει κάποια ένδειξη στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ευχαριστώ! Θα το ψάξω.. Μια ερώτηση ακόμα, είμαι σε αναμονή για την ενεργοποίηση του Blackberry Service της WIND. Όταν ενεργοποιηθεί θα λάβω κάποια ειδοποίηση ή θα βγει κάποια ένδειξη στο κινητο? Ναι, τα μικρά γράμματα gprs θα γίνουν κεφαλαία GPRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ευχαριστώ! Θα το ψάξω.. Μια ερώτηση ακόμα, είμαι σε αναμονή για την ενεργοποίηση του Blackberry Service της WIND. Όταν ενεργοποιηθεί θα λάβω κάποια ειδοποίηση ή θα βγει κάποια ένδειξη στο κινητο? Και θα έρθει και mail από την blackberry οτι το handheld έχει γίνει register..... Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Καλά πόσο διάστημα απαιτείται.. 2η μέρα σήμερα και τίποτα..! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis88 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Blackberry Shortcuts: - Reset (Χώρις να βγάλεις την μπαταρά κ χωρίς την εφαρμογή SoftReset) : Alt + Right Shift + Del - Πληροφορίες συσκευής: Alt + Shift + H - Ενδειξη σήματος σε dBm (αντί για γραμμές): Alt + NMLL - Event log: Alt + LGLG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Κυκλοφόρησε και το PDF to go από DATAVIZ για να συμπληρωθει το πακέτο του Docs to go. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Κυκλοφόρησε και το PDF to go από DATAVIZ για να συμπληρωθει το πακέτο του Docs to go. Μπόρεσες να το λειτουργήσεις; Εμένα στο Φάκελο με το Documents To Go δν μου βγάζει το PDF To Go... Μόνο τα υπόλοιπα 3 έχω... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Μπόρεσες να το λειτουργήσεις; Εμένα στο Φάκελο με το Documents To Go δν μου βγάζει το PDF To Go... Μόνο τα υπόλοιπα 3 έχω... Στην παρούσα φάση είναι μόνο με πληρωμή. Νεότερα δεν ξέρω. Θα δοκιμάσω και θα σου πω. Btw όταν συνδέω το bb με το desktop manager για να περάσω κάτι, μου κάνει downgfrade στο documents to go και μου βγάζει το excel. Κάποιος, καμια λύση??????? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Καλά πόσο διάστημα απαιτείται.. 2η μέρα σήμερα και τίποτα..! :( a kala min viazese :) mporei na parei apo 2 meres mexri 1 evdomada!! (kai parapano merikes fores) avrio, kinigise tous ligo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Πάντως στην δική μου περίπτωση όσες φορές ζητάω νέες ενεργοποιήσεις ή απενεργοπόιήσεις Blackberry service γίνονται σχεδόν αυθημερόν το πολύ μέχρι την επομένη το μεσημέρι. Αυτά βέβαια όσο αφορά την Vodafone. Επίσης ένα της γυναίκας μου είχε φτάσει και την 1 εβδομάδα μέ την Wind. GiorgosH, πρέπει όπως σου είπαν να τους κυνηγήσεις λίγο, να τους τηλεφωνείς πρωί και βράδυ και να τους ρωτάς. Επίσης καλό είναι να κάνεις και κανα hard reset, βγαζοντας την μπαταρία για περίπου 7 λεπτά. Το λέω αυτό γιατί κάποια στιγμή στο δικό μου μου το είχαν ενεργοποιήσει, αλλά δεν έβλεπα κεφαλαία GPRS στην οθόνη μου. Μόλις τους τηλεφώνησα μου είπαν να κάνω hard reset και όντως μόλις το έκανα όλα έφτιαξαν. Συνέβει και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 mpaa kai meis me Vodafone eimaste mou exoun kanei kai mia evdomada se kati periptoseis kai kala "ksexnane" na perasoun to request sti RIM eisai tyxeros mallon :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Έτοιμος είμαι.. Ξεκινά ο γολγοθάς των ρυθμίσεων.. :) Τις κάνω από το κινητό ή το BIS? Ή το ίδιο πράγμα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Για hard reset βγάζουμε την μπαταρία όπως είπε ο φίλος παρραπάνω; Και άμα κάνουμε θα χαθούν τα προεγκατεστημένα προγράμματα, παιχνίδια κ.λ.π.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts