Jump to content

fwnakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fwnakos

  1. To iphone δεν μου αρέσει. Έχω το 8320 και αναμένω το 9700 εδώ και 7 μέρες άντε να δούμε !
  2. 'Ηρθε η ώρα να αγοράσω μια 32 .. Το έψαξα λίγο και είμαι ανάμεσα σε αυτές Lg LH4010 (δεν ξέρω πόσα HZ είναι, μίλησα με LG και μου είπαν οτι θα με καλέσουν) δεν υπάρχει στο site ούτε στο ελληνικό και ούτε στο uk :!: Lg LH5000 όπου απο οτι βλέπω είναι ολόϊδια με την <b>παραπάνω</b> Lg LH7030 και SAMSUNG LE32B650 32'' LCD TV Θα μπεί στο υπνοδωματιό μου και θα συνδέσω ένα PC με HDMI το PS2 μου και την NOVA. Τις έχει δουκλεψει κανείς ?
  3. καλησπέρα φίλε. Στο APN βαλε internet αλλα ακόμα δεν έχω καταλάβει αν θα χρεωνόμαστε ...:wacko:
  4. εγώ έχω αγοράσει απο το http://www.wirelessground.com/blac.html έχει απίθανα πραγματάκια για το ΒΒ !!!!
  5. Συμφωνώ αλλά επείδη είμαστε στην Ελλάδα και ο κάθε πάροχος για να πουλήσει λεει και υποσχεται πολλά... Και εγω με την έκδοση 4.5 πρόβλημα δεν έχω ,με τη εξυπηρέτηση απο γνωστό πάροχο εχω ... ακόμα περιμένω κάποιες απαντήσεις τους....
  6. BlackBerry Curve & Cosmote .. μια ιστορία αγάπης .... μάλλον για φορητότητα με βλέπω :-)
  7. Πολυ καλο ...Συνέχισε την καλή δουλεία :D
  8. για να του ρίξω μια ματία ....
  9. Οτι και να πω έχεις δίκιο ...αν ξερει κανεις αλλος που ειναι στον συγκεκριμενο παραοχο ας μας πει. Είναι δυνατόν να μην έχουν ογκομετρητη ????? Στο 2009 :lol:
  10. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και δεν ξέρουν να μου πούνε. :happy: Μου είπαν οτι ο μοναδικός τρόπος είναι στο τέλος του μηνά στον λογαρισμό μου !!!! :lol:
  11. επιτελους και εγω ενεργοποιησα την υπηρεσια ! Τωρα πολυ καλυτερα τα πραγματα ως προς την χρησιμοποιηση του βατομουρου ... πως θα μαθαινουμε το data traffic (K) της συσκευης ? Στους ξενους providers υπαρχει στο site μια λειτουργια ΑΤΤ οπου οι χρηστες μαθαινουν το data usage. Εμεις π.χ στο https://bis.eu.blackberry.com/html?brand=cosmotegr δεν εχουμε ... ξερεις κανεις ή εχει δοκιμάσει τπτ αλλο ? :O Για ρίξτε μια ματιά στο συνημμένο....
  12. :respect: Το μόνο που θα δοκιμάσω ακόμα είναι να δώ αν λειτουργεί και σε Outlook 2007 GR :ninja: ......
  13. Το πρόβλημα λύθηκε οεοοοοοο :lol: Λοιπόν με Outlook 2007 English και γραμματοσειρά 8pt Segoe UI γίνεται η μεταφορά στο bb 8320 με ελληνικούς χαρακτήρες και απο το bb 8320 στο Outlook 2007 English .... :rocket:
  14. Μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω. Αν και μίλησα με provider οι απαντήσεις ήταν οι εξης : Μη ενημερωμένο Outlook Βρες την κατάλληλη γραμματοσειρά... Θα το δοκιμάσω και σε Outlook 2007 και σε άλλο PC άντε να δούμε :blink: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222456
  15. Κανένα νεότερο ?? Υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες μπας και λύσουμε το πρόβλημα που με τυραννάει μήνες τώρα ??? Το τρέχει κανείς ???
  16. Με έπιασες αδιάβαστο :oops: κάνω search να μάθω τι είναι αυτό .... :dizzy: Μήπως πρέπει να ψάξουμε ποια γραμματοσειρά υποστηρίζει το Blackberry για ελληνικούς χαρακτήρες ???
  17. Ναι λειτουργικό symbian(Nokia N series) Όποτε με λίγα λόγια να κάνω διαγραφή τα contacts απο το Outlook να εισάγω κανα δύο μέσω του Outlook και να κάνω sync με το ΒΒ για να δώ αν τα αναγνωρίζει .. ? :lol: Και αυτό με τις ελληνικές ιστοσελίδες γιατί δημιουργείται ?
  18. Λογικά απο το κινητό που χρησιμοποιώ. Δεν είναι γραμμένες μέσα απο το Outlook. Το μόνο πιθανό πλέον είναι κάποια ασυμβατότητα στην γραμματοσειρά...Σχετικά με το desktop software λειτουργούσα με το παλιό και πάλι τα ίδια. Ενημέρωσα τον provider και μου είπε οτι θα μα καλέσουν. Για να δούμε ....:cry:
  19. Επίσης παρατήρησα στον explorer οτι οι ιστοσελίδες (.gr) μου εμφανίζονται επίσης αλλά κινέζικα ... Καμία λύση πως το ΒΒ 8320 θα αναγνωρίσει τους ελληνικούς χαρακτήρες ?
  20. Επίσης δοκίμασα διαφοτρετικές γραμματοσειρές στο outlook κατι πήγε να γίνει στην Arial Unicode αλλα σε πολύ μικρό ποσοστό ..... Ποια γραμματοσειρά στο Outlook χρησιμοποιείται ??? Μεγάλο Ευχαριστώ στο μέλος moment_v για την υπομονή που δείχνει και την εξυπηρετήση για να λυθεί το πρόβλημα ... :-)
  21. εγώ που έχω το 8320 θα δουλέψει ? Προχθές του εγκατέστησα το 4,5,0,105 multilanguage & Desktop manager 4.6.
  22. Καλημέρα ! Έχει τύχει σε κανέναν να κάνει sync to BB του σρο PC με Microsoft Office Outlook GR 2003 και οι επαφές να περνιούνται στο BB σε γλώσσα άγνωστη ?Όταν προσθέτω μια επαφή στο BB μπορώ να την αποθηκεύσω στα ελληνικά ! Γιατί δημιουργείται πρόβλημα στο sync? Δεν μπορώ να βρώ τίποτα ... Καμία πρόταση ? Επίσης δοκίμασα διαφορετικές γραμματοσειρές στο outlook κατι πήγε να γίνει στην Arial Unicode αλλα σε πολύ μικρό ποσοστό ..... Ποια γραμματοσειρά στο Outlook χρησιμοποιείται ??? Μεγάλο Ευχαριστώ στο μέλος moment_v για την υπομονή που δείχνει και την εξυπηρετήση για να λυθεί το πρόβλημα ... :-)
  23. Προσπάθω να κανω sync με το Outlook κανένα πρόβλημα αλλά η εισαγωγή των επαφών και του ημερολογίου δεν γίνεται στα ελληνικά αλλά Ο Θεός ξέρει σε τι .... Επίσης δεν μου περνάει όλη την καρτέλα της επαφής δηλαδή, τηλέφωνο οικείας e-mail διεύθυνση και κλπ... Έχω δοκιμάσει στο BB εισαγωγή γλώσσας στα ελληνικά και η γλώσσα του PC επίσης αλλά πήρα τα @@ μου... Τα regional του PC είναι στα ελληνικά και input Language στο BB ελλήνικα. Καμία ιδέα ? Χτές το βράδυ εγκατέστησα το νέο OS 4.5.0.105 και Desktop Manager 4.6 αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με τις επαφές.Διορθώθηκε το πρόβλημα της ανάλυσης και της μπαταρίας !
  24. Καλημέρα .... Βρήκες λύση στο προβλημά με τα κινέζικα . ακομα το ψάχνω .....?????
×
×
  • Create New...