Jump to content

Αυτοκινητιστικά Νέα / Δοκιμές / Συγκριτικά

pininfarina
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι μειωσεις εξυπηρετουν τα πολλα κυβικα , και τους κατεχοντες.

Οπως παντα βεβαια...:D:D:(:(

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και η μεγαλύτερη προσφορά των ημερών...

Η Maybach 62S από 695.000 τώρα μόνο 610.959, μείωση δηλαδή 84.041 ευρώ (-12,1%). Όσοι ανυπομονούσατε να πάρετε Maybach, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Τρέξτε. :p :D :lol:

What about 'em Rolls?

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Α, δεν ξέρω. Είχα μία λίστα στα χέρια μου με μειώσεις-εκπτώσεις-προσφορές αλλά δεν είχε όλες τις εταιρίες.

Πάρα πολύ καλές προσφορές κάνει και η BMW την συσγκεκριμένη περίοδο. Πχ η 316i sedan έκδοση comfort από 30.700 τώρα κοστίζει 24.720, δηλαδή μείωση 5.980 ευρώ (19,55%).

Α, δεν ξέρω. Είχα μία λίστα στα χέρια μου με μειώσεις-εκπτώσεις-προσφορές αλλά δεν είχε όλες τις εταιρίες.

Πάρα πολύ καλές προσφορές κάνει και η BMW την συσγκεκριμένη περίοδο. Πχ η 316i sedan έκδοση comfort από 30.700 τώρα κοστίζει 24.720, δηλαδή μείωση 5.980 ευρώ (19,55%).

Τόσο περίπου κάνει στην Κύπρο. :)

Πάντως, εφόσον μειώθηκαν οι Maybach, θα μειωθούν και οι Rolls...

Τόσο περίπου κάνει στην Κύπρο. :)

Κύπρο η 316i σεντάν αρχίζει από 29650.

Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings

Λογικο...ποιος θα την επαιρνε με 30.000+ τιμη εκινισης (σκεψου ποσο θα φτανει η τιμη)για ενα αμαξι 1.600!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που μπορουμε να βρουμε μια λιστα με τις καινουργιες τιμες? Πρεπει να ψαξω σε καθε μια εταιρεια ξεχωριστα;; :worry::blink:

Τό'χουν ξεφτυλίσει το θέμα με τα άλογα. Ήταν που ήταν πανέμορφο το Insignia, τώρα έγινε γκ@#λα. Άντε να το δούμε και αυτό απο κοντά, να δούμε και σε τι τιμή θα το ρίξουν στην αγορά. Αλλά η Opel τώρα τελευταία όλο ευχάριστες εκπλήξεις είναι.

Μακαρι να παει καλα το Insignia αν και φοβαμαι πως με τους εδραιωμενους παικτες στην κατηγορια θα εχει πωλησεις αναλογες με το 6ρι MPS
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Άντε και το πήρες. Πώς το συντηρείς μετά;

Κάυσιμα, ασφάλεια, σήμα, λάστιχα...

Και αν κάποιος έχει λεφτά για να συντηρήσει τέτοιο όχημα, δε θα έπαιρνε opel.

btw στην πρώτη photo είναι σαν corsa opc με ουρά.

αν και φοβαμαι πως με τους εδραιωμενους παικτες στην κατηγορια θα εχει πωλησεις αναλογες με το 6ρι MPS

Γι'αυτό είπα προηγουμένως οτι έχει χαθεί η μπάλα με το θέμα των αλόγων. Νομίζουν οτι με το ανεβάσουν την ιπποδύναμη κατά 40-50-60 άλογα, θα είναι και πιο γρήγορο ή απολαυστικό το αυτοκίνητο. Τρανταχτό παράδειγμα, όπως πολύ σωστά ανέφερες τα MPS που οι διαφορά αλόγων δεν τους δίνει κανένα πλεονέκτημα.

Kατα τη γνωμη μου τα MPS ξεχωριζουν σχετικα ,εξαιτιας του διαφορικου περιορισμενης ολισθησης,που τουλαχιστον οσον αφορα το 3 ,δεν συνανταται σε καποιο ανταγωνιστικο μοντελο σημερα.

ακομα κι ετσι ομως σε αυτα τα λεφτα και τον κυβισμο ο καθενας θα λοξοκοιτουσε προς μια 325/330,για να μην πω 335,εστω κι αν χρειαζοταν να βαλει το χερι βαθυτερα στην τσεπη

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ειδικα για το 6αρι MPS φιλε μιροροφσορροου τα τεχνικα του χαρακτηριστικα του δινουν αρκετα μεγαλο προβαδισμα σε σχεση με τους ανταγωνιστες. κατσε και ψαξε λιγο τι φοραγε το 6αρακι MPS σε σχεση με τους 2-3 ανταγωνιστες του...

μπορει να μη συμπαθεις τη Μαζντα, ομως τουλαχιστον αναγνωρισε οτι η διαφορα του MPS σε σχεση με το Mondeo ST, Vectra OPC και 156GTA δεν ηταν μονο 40-50 αλογα..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Ενταξει,δεν νομιζω πως μεσα απο το post του mirror φανηκε να μη συμπαθει τη Mazda.Το σχολιο του πιο πολυ με την αυξημενη ιπποδυναμη ειχε να κανει κι οχι με το 6 MPS ως συνολο

Και φυσικα δεν συγκρινεται το 6ρι με Mondeo και Vectra,σε επιπεδο τεχνολογικων λυσεων .Ακομα κι ετσι ομως δεν κατορθωσε να περασει το μυνημα του στους καταναλωτες,και για μενα οφειλεται στη συμπαθεια/εμμονη τους σε συγκεκριμενες μαρκες.

παλιοτερα νομιζω μου ειχε πει πως τις ιαπωνικες φιρμες δεν τις εχει σε εκτιμηση. γιαυτο το εγραψα.. οχι οτι φαινεται μεσα απο αυτο το ποστ.

ΥΓ: το 6 MPS ουδεποτε ηταν εμπορικο μοντελο. κι ομως, σε σχεση με τους ανταγωνιστες του (Mondeo ST, Vectra OPC) πουλησε σαφως καλυτερα.

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Δεν έχω κάτι με κάποιον κατασκευαστή. Ίσι ίσα που την mazda και πολλούς ιάπωνες κατασκευαστές, τους έχω σε εκτίμηση. Μιλούσα γενικότερα για την τάση των καιρών να αυξάνονται πέρα από κάθε μέτρο οι ιπποδυνάμεις.

Aston Martin Rapide

http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/1-1-1.jpg

http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/1-28.jpg

http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/3-12.jpg

more

To concept μου άρεσε περισσότερο.

Μακάρι να βγάλει και η Lamborghini την Estoque...

Η ford μειωσε την εγγυηση απο 5 χρονια σε 2

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Το Volkswagen Golf VI αναδείχθηκε World Car of the Year 2009

Με την ύψιστη διάκριση του βραβείου World Car of the Year για το έτος 2009 τιμήθηκε το Volkswagen Golf VI.

Μια επιτροπή 69 δημοσιογράφων του Ειδικού Τύπου από 25 χώρες απ’ όλο τον κόσμο ψήφισε κι επέλεξε το World Car of the Year για το 2009 και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για τη Volkswagen αυτή η επιτυχία του Golf έκτης γενιάς να ανακηρύσσεται Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2009” είπε ο Stefan Jacoby, Πρόεδρος της Volkswagen Αμερικής.

link

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακάρι να βγάλει και η Lamborghini την Estoque...

Έχω διαβάσει πως η Lamborghini έχει διαψεύσει επίσημα τις φήμες περί παραγωγής της Estoque.......Κρίμα όμως...:cry:

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: