Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμβαίνει ήδη αυτό, πάρα πολλές εφαρμογές διατίθενται για παραπάνω από 1 πλατφόρμες και ελπίζουμε ότι θα δούμε και περισσότερες σε symbian με το νέο έτος! :lol:

Και μόλις γίνει αυτό, εμείς θα την έχουμε κάνει για το Maemo. :p

Ευτυχώς που υπάρχει και η Qt... :happy:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και μόλις γίνει αυτό, εμείς θα την έχουμε κάνει για το Maemo. :p

Ευτυχώς που υπάρχει και η Qt... :happy:

Για Maemo θα την κάνω σε κανένα χρόνο, όπως με κόβω... :lol:

Ξέρεις κανένα καλό app που να βασίζεται σε Qt; Ή είναι ακόμα νωρίς να δούμε κάτι θεαματικό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Εβαλα το skyfire στο Ν97 και πραγματικά είναι γρήγορο στο φόρτωμα σελίδας.

Μέχρι zoo άνοιξα και μετακίνησα και τα παράθυρα.

Όμως απο τοτε που το έβαλα δεν ανοιγει καθόλου η λίστα των εγκαταστημένων εφαρμογών

και δεν μπορώ να συνδεθώ σε pc suite mode.

Δεν΄ξέρω με σιγουριά ότι το προκάλεσε το skyfire.

Ερωτηση 1.

Τι να κανω δεδομένου οτι δεν μπορώ να απεγκ/σω την εφαρμογη αλλά ούτε και να κάνω update το λειτουργικό μέσω pc suite.

2. Πως παω εμπρός και πίσω στο ιστορικό του browser δεν βρισκω βελάκια

έχει κάποιος να προτείνει ένα πρόγραμμα, που του δουλεψε, για να χρησιμοποιώ μεσω bluetooth το nokia 5800 ως ποντίκι και πληκτρολόγιο?

Εσένα αυτό το πρόγραμμα σου βγάζει τις μπάρες?

Μήπως από το μενού θέλει κάτι?

Ποια έκδοση έχεις?

Ναι μου δουλεύει μια χαρά και βγάζει και τις μπάρες (Scroll-bars) στο πλάϊ και κάτω για να πλοηγούμαι στο κείμενο/φύλλο δεδομένων/παρουσίαση...

Έχω την 6.2 έκδοση του προγράμματος...

Πάντως το adobe reader Σ-Ε-Ρ-Ν-Ε-Τ-Α-Ι κανονικότατα στο 5800 :mad:. Για το αυθεντικό μιλάμε πάντα. Δεν αξίζει μία.

Τι αρχείο .pdf άνοιξες? μήπως ήταν μεγάλο? δεν δουλεύει το ίδιο γρήγορα σε αρχείο 5mb σε σχέση με ένα αρχείο 50mb...

Τι αρχείο .pdf άνοιξες? μήπως ήταν μεγάλο? δεν δουλεύει το ίδιο γρήγορα σε αρχείο 5mb σε σχέση με ένα αρχείο 50mb...

Ήταν 14,5mb , αλλά και σε μικρότερα δεν είδα μεγαλη διαφορά.

Ήταν 14,5mb , αλλά και σε μικρότερα δεν είδα μεγαλη διαφορά.

μήπως έχεις και άλλα προγράμματα να τρέχουν με αποτέλεσμα να ζορίζεται το κινητό?

μήπως έχεις και άλλα προγράμματα να τρέχουν με αποτέλεσμα να ζορίζεται το κινητό?

Όχι, ίσα ίσα που ήταν και το μοναδικό πρόγραμμα εγκετεστημένο και το είχα και στο C. Τέσπα, το ξεχνάω αυτό το πρόγραμμα. Πάμε γι' άλλα.

Όχι, ίσα ίσα που ήταν και το μοναδικό πρόγραμμα εγκετεστημένο και το είχα και στο C. Τέσπα, το ξεχνάω αυτό το πρόγραμμα. Πάμε γι' άλλα.

Δεν εννοεί εγκατεστημένα, εννοεί να είναι σε λειτουργία παρασκηνιακά.

Ίσως τα αρχεία pdf με εικόνες να ζορίζουν τον επεξεργαστή του τηλεφώνου.

Τι να σου πω, αν είναι σημαντικό να διαβάζεις pdf, μπορείς να χαμηλώνεις την ποιότητά τους στο pc σου και μετά να τα περνάς στο κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εννοεί εγκατεστημένα, εννοεί να είναι σε λειτουργία παρασκηνιακά.

Ίσως τα αρχεία pdf με εικόνες να ζορίζουν τον επεξεργαστή του τηλεφώνου.

Τι να σου πω, αν είναι σημαντικό να διαβάζεις pdf, μπορείς να χαμηλώνεις την ποιότητά τους στο pc σου και μετά να τα περνάς στο κινητό.

Κατάλαβα τι εννοεί. :)

Όχι δεν μου έιναι τόσο σημαντικό να διαβάζω pdf. Απλά να υπάρχει.

Έβαλα την Opera mini 5 (beta) στο Ν97 mini. Έχει βρει μήπως κανείς πώς αλλάζουμε γλώσσα (όπως το shift+sym);

Επίσης δεν έχω βρει πώς μπορούμε να διαγράψουμε τις default αρχικές σελίδες ή να τις αλλάξουμε με δικές μας.

Έβαλα την Opera mini 5 (beta) στο Ν97 mini. Έχει βρει μήπως κανείς πώς αλλάζουμε γλώσσα (όπως το shift+sym);

Επίσης δεν έχω βρει πώς μπορούμε να διαγράψουμε τις default αρχικές σελίδες ή να τις αλλάξουμε με δικές μας.

Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει γλώσσα με άλλο τρόπο εκτός από το qwerty, νομίζω όμως πως όχι προς το παρόν.

Για να διαφράψεις μια default σελίδα, πάτησε παρατεταμένα επάνω της και θα σου βγει ένα μενουδάκι με τις επιλογές "Edit" και "Clear". ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για Maemo θα την κάνω σε κανένα χρόνο, όπως με κόβω... :lol:

Ξέρεις κανένα καλό app που να βασίζεται σε Qt; Ή είναι ακόμα νωρίς να δούμε κάτι θεαματικό;

Ακόμη δεν έχει βγει τίποτα, όμως ο στόχος είναι η πλειοψηφία των εφαρμογών κάποια στιγμή να χρησιμοποιούν την Qt, ώστε να παίζουν και στο Symbian και στο Maemo. ;)

S60 Lock Screen (beta-freeware)

http://www.digitalfootmark.com/includes/image.php?id=s60-keylock/icon-small.jpg&width=240&height=200

This will improve the keylock feature greatly in S60 devices. Currently it has the following features:

• Show the current time and date
  • Show the battery status
  • Show missed calls
  • Show unread messages and emails
  • Show bluetooth and WLAN indicators
  • Show GPS indicator (works only in S60 3.2 and 5.0 devices)
  • Coming soon: calendar entries, disable blank screen in touch phones, music status

In case you want to start the application automatically on boot, you can use PowerBoot.

Since this application is still in beta stage it will stop working in the end of year 2009. You can download new releases from this page before it stops working.

Το δοκίμασα στο Ν97 και δουλεύει μια χαρά!

Αργεί λίγο να κάνει fade out η οθόνη όταν ξεκλειδώνεις (1-2 sec) αλλά είναι πολύ χρήσιμο για να βλέπεις την ώρα και άλλες πληροφορίες χωρίς να ξεκλειδώσεις, απλά πατώντας ένα οποιοδήποτε πλήκτρο για να φωτιστεί η οθόνη.

Όταν έχεις αναπάντητη, σου λέει από ποιον και πριν πόση ώρα.

Όταν έχεις μήνυμα, το εμφανίζει ολόκληρο στην οθόνη (μόνο που δε λέει από ποιον).

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή και πιστεύω ότι στο μέλλον θα εξελιχθεί σε must-have!!! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει γλώσσα με άλλο τρόπο εκτός από το qwerty, νομίζω όμως πως όχι προς το παρόν.

Για να διαφράψεις μια default σελίδα, πάτησε παρατεταμένα επάνω της και θα σου βγει ένα μενουδάκι με τις επιλογές "Edit" και "Clear". ;)

Πράγματι, δεν το είχα προσέξει. Με το hard πληκτρολόγιο γράφει ελληνικά και με το virtual αγγλικά. Δεν είναι κακό.

Αστεράκι!

S60 Lock Screen (beta-freeware)

Το δοκίμασα στο Ν97 και δουλεύει μια χαρά!

Αργεί λίγο να κάνει fade out η οθόνη όταν ξεκλειδώνεις (1-2 sec) αλλά είναι πολύ χρήσιμο για να βλέπεις την ώρα και άλλες πληροφορίες χωρίς να ξεκλειδώσεις, απλά πατώντας ένα οποιοδήποτε πλήκτρο για να φωτιστεί η οθόνη.

Όταν έχεις μήνυμα, το εμφανίζει ολόκληρο στην οθόνη (μόνο που δε λέει από ποιον).

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή και πιστεύω ότι στο μέλλον θα εξελιχθεί σε must-have!!! :happy:

Προτιμώ το KeyLockClock. Δουλεύει καλύτερα και είναι απείρως πιο παραμετροποιήσιμο. ;)

Προτιμώ το KeyLockClock. Δουλεύει καλύτερα και είναι απείρως πιο παραμετροποιήσιμο. ;)

Ναι, το έχω δοκιμάσει κι εγώ, απλά όταν ερχόταν μήνυμα ή αναπάντητη, φαινόταν στη μισή οθόνη η ειδοποίηση και το υπόλοιπο μαύρο της εφαρμογής, και μου την έσπαγε! :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, το έχω δοκιμάσει κι εγώ, απλά όταν ερχόταν μήνυμα ή αναπάντητη, φαινόταν στη μισή οθόνη η ειδοποίηση και το υπόλοιπο μαύρο της εφαρμογής, και μου την έσπαγε! :lol::lol::lol:

Πράγματι, έχει ένα θεματάκι με τα μηνύματα και τις αναπάντητες. Όμως έχει τόσες άλλες ρυθμίσεις που το παραβλέπω.

Tα ίδια ακριβώς δεν κάνει και το Handy Shell?

Και στο μήνυμα λέει και από ποιον είναι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχει κανείς καταφέρει να παίξει παιχνίδια σε vbag 1.25 σε s60 v.5?

Πιο συγκεκριμένα , ενδιαφέρομαι για το satio ,αλλά πιστεύω πως και η διαδικασία σε όλα τα s60 v.5 θα είναι η ίδια.....

Αν ξέρει κανείς ας απαντήσει....

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Έχει κανείς καταφέρει να παίξει παιχνίδια σε vbag 1.25 σε s60 v.5?

Πιο συγκεκριμένα , ενδιαφέρομαι για το satio ,αλλά πιστεύω πως και η διαδικασία σε όλα τα s60 v.5 θα είναι η ίδια.....

Αν ξέρει κανείς ας απαντήσει....

Νομίζω πως δεν υποστηρίζονται ακόμα touch screen συσκεύες... :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά είμαι κάτοχος ενός satio και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το python,κάποιος να με βοηθήσει (έχω κάνει όλα τα βήματα οπυ έχουν αναφερθεί παραπάνω σε άλλα post)

Καλως ηρθες.. :)

Διαβασε την ερωτηση: Γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω αρχεια sis/sisX;

Τι μηνυμα σφαλματος σου βγαζει?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ευχαριστώ για την άμμεση ανταπόκριση.Το μήνυμα που βγάζει είναι :επικοινωνήστε με τον προμηθευτή του προγράμμάτος