people Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 παιδια καλησπερα θα ηθελα να μου πει καποιος ενα προγραμμα για να επεξεργαζομαι στον υπολογιστη μου θεματα καταληξης .sis.Θελω να παρω τα εικονιδια απο ενα θεμα να τα βαλω σε ενα αλλο.ξερει κανενας κανα τετοιο προγραμματακι? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fingerskater Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη για να κατεβαζεις βιντεακια απο το youtube κατ' ευθειαν απο το κινητο... υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια καλησπερα θα ηθελα να μου πει καποιος ενα προγραμμα για να επεξεργαζομαι στον υπολογιστη μου θεματα καταληξης .sis.Θελω να παρω τα εικονιδια απο ενα θεμα να τα βαλω σε ενα αλλο.ξερει κανενας κανα τετοιο προγραμματακι? Ευχαριστω!! http://mobiletricks.net/siscontents-an-easy-way-to-edit-or-unpack-sis-files/ (καπου μεσα εχει και το link) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
followme1200 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 γεια σας.θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να βαλω στο νοκια χ6 καποιο προγραμμα αντοιστιχο του φλασ πλειερ.ευχαριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες αλλά μήπως θέλεις να είναι σαν φακός ?? phonetroch Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 γεια σας.θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να βαλω στο νοκια χ6 καποιο προγραμμα αντοιστιχο του φλασ πλειερ.ευχαριστο Δεν υπαρχει flash player για symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 το Nimbuzz είναι μόνο για Νόκια ή και για Έριξον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 το Nimbuzz είναι μόνο για Νόκια ή και για Έριξον ? Καλημέρα. Αν το SE που έχεις είναι Symbian τότε το Nimbuzz λειτουργεί κανονικά στην συσκευή σου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 αχά.. οκ! είχα δοκιμάσει να του βάλω το νιμπαζ αλλά μου λεγε ότι είναι μόνο για νόκια, μάλλον δεν είχα την κατάλληλη βερσιον για το βιβάζ. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Αφού φλάσαρα με το firmware 52 το 5800 μου, μου βγάζει authorisation failed για το Ebuddy 2.2. Καμιά ιδέα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Αφού φλάσαρα με το firmware 52 το 5800 μου, μου βγάζει authorisation failed για το Ebuddy 2.2. Καμιά ιδέα? Κάτι με το πιστοποιητικό σου παίζει... Πως το έχεις χακάρει το κινητό?Αν το εχεις χακάρει με RomPatcher τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένα τα patch Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Κάτι με το πιστοποιητικό σου παίζει... Πως το έχεις χακάρει το κινητό?Αν το εχεις χακάρει με RomPatcher τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένα τα patch Είναι Modded το firmware.Το φλάσαρα με το Jaf και έχω ενεργοποιημένα τα σχετικά patches. Το 1,5 Ebuddy πέρασε κανονικά.Το 2.2 τρώει το κόλλημα, κάτι που πριν δεν συνέβαινε με firmware το 50, αλλά πάλι modded. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Παλιότερα με 2-3 εφαρμογές που είχα παρόμοιο πρόβλημα έκανα unpack το .sis και τις πέρασα χειροκίνητα... Εάν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Το ebuddy δεν είναι sis αλλά jar. Στο μεταξύ δοκίμασα 2 τρόπους. Πρώτα από το get.ebuddy.com Κατεβάζει ένα αρχείο jad που είναι 1 kb.Όταν πάω για install, βγάζει Authentication Error. Μετά βρήκα από αλλού το jar που είναι κάπου 380kb.Εκεί βγάζει άλλο error... Περίεργο πρόβλημα, αλλά δεν είχα κανένα άλλο θέμα με τόσες άλλες εφαρμογές που πέρασα όπως Operamobile, Sygic, Taskman, Xplore Κλπ... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) παιδια υπαρχει καποιος τροπος η εφαρμογη για να βλεπουμε σημειωσεις στην αρχικη οθονη ? επισης το SmartTouch δεν με δουλευει... Edited February 18, 2011 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 παιδια υπαρχει καποιος τροπος η εφαρμογη για να βλεπουμε σημειωσεις στην αρχικη οθονη ? επισης το SmartTouch δεν με δουλευει... Με φλσαρισμένο κάποιο modded firmware από C6 μπορείς να έχεις Active notes στην Homescreen. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Με φλσαρισμένο κάποιο modded firmware από C6 μπορείς να έχεις Active notes στην Homescreen. δηλαδη δεν υπαρχει καποια εφαρμογη για ν97μινι ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για ΝΟΚΙΑ 5230/5800 που να συνδέεται με το ημερολόγιο και να έχει τη μορφή ατζέντας; Εδώ μερικές φωτό για να σας κατατοπίσω σχετικά τι περίπου εννοώ: http://www.gpsandco.com/img/articles_pda/HTC_Desire/HTC_Desire_337.jpg http://smartphoneblogging.com/wp-content/gallery/htc-hd-2-sense-screenshots/hd2_htc_sense_calendar_agenda_tab.jpg Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για ΝΟΚΙΑ 5230/5800 που να συνδέεται με το ημερολόγιο και να έχει τη μορφή ατζέντας; Ευχαριστώ πολύ! To ημερολόγιο της συσκεύης δεν σε βολεύει? Μπορεί να μην έχει χρωματάκια αλλα τη δουλειά του τη κάνει :p Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παίδες ερώτηση: έχω περάσει στο κινητό διάφορες εφαρμογές και παιχνιδάκια, τώρα παρατήρησα ότι όταν πάω στις εγκατεστημένες εφαρμογές ώστε να σβήσω κάποια που θέλω, δεν μου το ανοίγει. Πάει να ανοίξει αλλά επιστρέφει μετά απο λίγα δεπτερόλεπτα στο προηγούμενο μενού που γράφει "εγκατεστ. εφαρμ., αρχεία προς εγκατάσταση κτλπ.", χωρίς να μου πετάει κάποιο σφάλμα βέβαια. Γιατί το κάνει αυτό ? Είναι κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή-παιχνίδι που το προκαλεί αυτό ? Διορθώνεται κάπως ή μόνο με φορμάτ ? Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο πρόβλημα βέβαια με το κινητό νορμάλ δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παίδες ερώτηση: έχω περάσει στο κινητό διάφορες εφαρμογές και παιχνιδάκια, τώρα παρατήρησα ότι όταν πάω στις εγκατεστημένες εφαρμογές ώστε να σβήσω κάποια που θέλω, δεν μου το ανοίγει. Πάει να ανοίξει αλλά επιστρέφει μετά απο λίγα δεπτερόλεπτα στο προηγούμενο μενού που γράφει "εγκατεστ. εφαρμ., αρχεία προς εγκατάσταση κτλπ.", χωρίς να μου πετάει κάποιο σφάλμα βέβαια. Γιατί το κάνει αυτό ? Είναι κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή-παιχνίδι που το προκαλεί αυτό ? Διορθώνεται κάπως ή μόνο με φορμάτ ? Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο πρόβλημα βέβαια με το κινητό νορμάλ δουλεύει! με το κανε και μενα οταν ειχα βαλει τα ελληνικα στο swype πριν κανω κανω επανεκινηση... για κανε μια να δεις αν λυνεται :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 έχω κάνει και επανεκκινήσεις αλλά μάταια :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 To ημερολόγιο της συσκεύης δεν σε βολεύει? Μπορεί να μην έχει χρωματάκια αλλα τη δουλειά του τη κάνει :p Απλά το θέλω ωρολόγιο. Υπάρχει τίποτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 το swype πως στο καλό λειτουργεί έβαλα ελληνική Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 το swype πως στο καλό λειτουργεί έβαλα ελληνική αφου βαλεις και την ελληνικη, κανε επανεκινηση και μετα θα επιλεξεις στις επιλογες γραφης 'πληρες πληκτρολογιο qwerty" Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts