giannis_b Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Δοκιμάστε αν θέλετε και το Power Movie μήπως και γίνει κάτι. Υπάρχει για ν5; Γιατί αυτό που βρήκα εγώ είναι για ν3 symbian και έχει και αυτό πρόβλημα. Δεν αρχίζει καν την αναπαραγωγή... Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Καλησπέρα, είχα κάνει και παλαιότερα μια ερώτηση αλλά δεν έλαβα κάποια ουσιαστική απάντηση... Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα για το 5800 που να τρέχει αρχεία .chm Έχω του κόσμου τα ebooks σε αυτή τη μορφή. Ωστόσο το μόνο πρόγραμμα που βρίσκω είναι το MobiCHM το οποίο όμως είναι άχρηστο σε s60 v5th. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 (edited) Πολύ καλή σελίδα στο Youtube με applications για 5800/5230, χωρίς login & register All Offscreen Applications Free to Download 5800 / N97 - S60v5 Pack 1 Pack 2 Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει η εφαρμογή flip clock για το 5800, κάτι αντίστοιχο σαν αυτή που έχουν τα htc σε κατάσταση αναμονής. http://img684.imageshack.us/img684/3337/htchd2ui10021957270.th.jpg http://img80.imageshack.us/img80/318/htctouchdiamondhandsonf.th.jpg Edited April 28, 2010 by stendor Update! Flip Clock Application / Σμίκρυνση εικόνων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Θέλω για το i8910 να βάλω ένα πρόγραμμα για internet radio. Κάποτε που είχα το Ν82 υπήρχε το internetradio.sis και μάλλον της ΝΟΚΙΑ το οποίο δούλευε ωραία. Τώρα για το i8910 δεν βρίσκω κάτι, έβαλα το παλιό και κολλάει, πήγα να βάλω μία έκδοση του LCG jukebox αλλά πάλι τίποτα, έχει κάποιος κάτι δοκιμασμένο; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcseeker Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Μου εχουν πει οτι υπαρχει σε ορισμενα κινητα η δυνατοτητα να "γραψεις (σχεδιάσεις)" ενα γραμμα πανω στην οθονη αφης και αναλογα με το γραμμα να εκτελεστει μια εφαρμογη, να κανεις unlock, να καλεσεις εναν αριθμο κτλ. Δεν ξερω τι ακριβως, αλλα κατι τετοιο τελος παντων. Μηπως υπαρχει καποιο application που το κανει αυτο για το Nokia 5800 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Θέλω για το i8910 να βάλω ένα πρόγραμμα για internet radio. Κάποτε που είχα το Ν82 υπήρχε το internetradio.sis και μάλλον της ΝΟΚΙΑ το οποίο δούλευε ωραία. Τώρα για το i8910 δεν βρίσκω κάτι, έβαλα το παλιό και κολλάει, πήγα να βάλω μία έκδοση του LCG jukebox αλλά πάλι τίποτα, έχει κάποιος κάτι δοκιμασμένο; Μια λύση είναι ο skyfire, αλλά δεν ξέρω αν θα σε ικανοποιήση η ποιότητα του ήχου... Δοκίμασε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Υπαρχει και το core player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis_n Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Παιδιά, έχει κανείς δοκιμασει σε Νοκια 5230 καποιο GPS navigator και του δουλεύει καλά, ωστε να μου προτείνει? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Παιδιά, έχει κανείς δοκιμασει σε Νοκια 5230 καποιο GPS navigator και του δουλεύει καλά, ωστε να μου προτείνει? Ευχαριστώ! Αν εννοείς πρόγραμμα πλοήγησης πιστεύω ότι το nokia maps είναι το καλύτερο (είναι και free), αν εξαιρέσεις την κατανάλωση μπαταρίας.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis_n Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Αν εννοείς πρόγραμμα πλοήγησης πιστεύω ότι το nokia maps είναι το καλύτερο (είναι και free), αν εξαιρέσεις την κατανάλωση μπαταρίας.. αυτο δεν σε χρεωνει κατεβαζοντας data απο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) αυτο δεν σε χρεωνει κατεβαζοντας data απο internet? Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις δεν χρεώνει ούτε kb.. Κατέβασε το από τη nokia και για απορίες / προβλήματα ρώτα στο Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go) ;) Edited May 2, 2010 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis_n Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Παιδια, ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!:D Να κανω μια τελευταια ερωτηση? Επειδη ψαχνω για avi player, ξερετε εαν υπαρχει κατι απο τους γνωστους που να τρεχει σε S60 5th? Εννοω VLC, ή Divx...ή κάτι τελος πάντων που να κάνει αυτη τη δουλειά... Ευχαριστώ πολυ και πάλι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Παιδια, ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!:D Να κανω μια τελευταια ερωτηση? Επειδη ψαχνω για avi player, ξερετε εαν υπαρχει κατι απο τους γνωστους που να τρεχει σε S60 5th? Εννοω VLC, ή Divx...ή κάτι τελος πάντων που να κάνει αυτη τη δουλειά... Ευχαριστώ πολυ και πάλι !! Υπαρχει ο SmartMovie διαβασε και αυτο το θεμα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) Βγηκε το tapatalk στα γνωστα μαγαζακια και τωρα η πλοηγηση σε πολλα φορουμ γινεται πανευκολα...,μεταξυ και του my'hone...Δοκιμαστε το ειναι πολυ ωραιο..Εγω απο τη εφαρμογη γραφω τωρα. Edited May 5, 2010 by stendor Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Βγηκε το tapatalk στα γνωστα μαγαζακια και τωρα η πλοηγηση σε πολλα φορουμ γινεται πανευκολα...,μεταξυ και του my'hone...Δοκιμαστε το ειναι πολυ ωραιο..Εγω απο τη εφαρμογη γραφω τωρα α τοσο καλη εφαρμογη ειναι και εγω την κατέβασα απο γνωστό χτες Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) uπαρχει καποια freeware pdf (touch) reader ??? p.m. me Edited May 5, 2010 by anastas95 Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 uπαρχει καποια freeware pdf (touch) reader ??? p.m. me oχι ........:( Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να είναι κάτι όπως την αναδιοργάνωση μνήμης ή κάτι παρόμοιο; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να είναι κάτι όπως την αναδιοργάνωση μνήμης ή κάτι παρόμοιο; Υπάρχουν πολλές.. Δες κάτι σε Ramblower. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Υπάρχουν πολλές.. Δες κάτι σε Ramblower. Θα τσεκάρω.Να 'σαι καλά φίλε Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Παιδια, ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!:D Να κανω μια τελευταια ερωτηση? Επειδη ψαχνω για avi player, ξερετε εαν υπαρχει κατι απο τους γνωστους που να τρεχει σε S60 5th? Εννοω VLC, ή Divx...ή κάτι τελος πάντων που να κάνει αυτη τη δουλειά... Ευχαριστώ πολυ και πάλι !! Υπαρχει ο SmartMovie διαβασε και αυτο το θεμα.. Καλησπέρα. Μονο με μετατροπή μπορούμε να βλέπουμε .avi αρχεία; Δεν υπάρχει player που να τα παίζει κατ' ευθείαν; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Θα τσεκάρω.Να 'σαι καλά φίλε Τελικά το σωστό είναι: CellPhoneSoft RAMblow Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Καλησπερα. ειμαι νεος χρηστης s60v5 και εχω μερικες αποριες... Για αρχη υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο ειναι καλο για msn? εχω δοκιμασει αρκετα αλλα δε βολευουνε.. θελω να μπαινω μεσω wi-fi και να το αφηνω ανοιχτο ολη την ωρα.. επισης καμια καλυτερη εφαρμογη για fb που να εχει και chat? αν δε κανει κοπος ας μου πει καποιος μερικες χρησιμες apps να περασω.. δε ξερω απο που λογικα απο google θα τα βρω με τα καταλληλα keywords... ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Καλησπερα. ειμαι νεος χρηστης s60v5 και εχω μερικες αποριες... Για αρχη υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο ειναι καλο για msn? εχω δοκιμασει αρκετα αλλα δε βολευουνε.. θελω να μπαινω μεσω wi-fi και να το αφηνω ανοιχτο ολη την ωρα.. επισης καμια καλυτερη εφαρμογη για fb που να εχει και chat? αν δε κανει κοπος ας μου πει καποιος μερικες χρησιμες apps να περασω.. δε ξερω απο που λογικα απο google θα τα βρω με τα καταλληλα keywords... ευχαριστω εκ των προτερων! Δοκίμασες κάποιο από το fring ή το Nimuzz?:rolleyes: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Και το ebuddy κάνει μια χαρά δουλειά για τα παραπάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts