neon_ Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 ok παιδια ευχαριστω για την απαντηση θα το ψαξω!αα και κατι αλλο ιπαρχει προγραμμα που να ξεκλιδονει το τηλεφονο αντι απο το πλαινο σιρταροτο κουμπακι με slide στην οθονη σαν του i-phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Weather Touch: Free weather application for Symbian Touch devices http://dailymobile.se/2010/02/12/weather-touch-free-weather-application-for-symbian-touch-devices/ Link και από το Ovi Store http://store.ovi.com/search?q=Weather+Touch http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/02/ScreenShot00580.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Weather Touch: Free weather application for Symbian Touch devices http://dailymobile.se/2010/02/12/weather-touch-free-weather-application-for-symbian-touch-devices/ Link και από το Ovi Store http://store.ovi.com/search?q=Weather+Touch http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/02/ScreenShot00580.jpg Το εβαλα αλλα δεν μπορω να αλλαξω την τοποθεσια μου βγαζει ελευσινα αεροδρομιο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Το εβαλα αλλα δεν μπορω να αλλαξω την τοποθεσια μου βγαζει ελευσινα αεροδρομιο:( Παίρνει τα δεδομένα για την τοποθεσία σου από το δίκτυο. Βρίσκει ότι η πόλη είναι η Αθήνα, και ο καιρός για την Αθήνα υπολογίζεται από το αεροδρόμιο. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παίρνει τα δεδομένα για την τοποθεσία σου από το δίκτυο. Βρίσκει ότι η πόλη είναι η Αθήνα, και ο καιρός για την Αθήνα υπολογίζεται από το αεροδρόμιο. ;) Οποτε μενει να δουμε ποσο αξιοπιστο ειναι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 ok παιδια ευχαριστω για την απαντηση θα το ψαξω!αα και κατι αλλο ιπαρχει προγραμμα που να ξεκλιδονει το τηλεφονο αντι απο το πλαινο σιρταροτο κουμπακι με slide στην οθονη σαν του i-phone? Δοκιμασε το nUnlock [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7oPaLwQte8k]YouTube- nUnLock V2[/ame] Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Οποτε μενει να δουμε ποσο αξιοπιστο ειναι;) εμενα δεν δουλευει... δειχνει εκεινο που φορτωνει μονο ,, και περιμενω και περιμενω... στα σετινγκς εχω βαλει εντοπισμο θεσης... βασει δικτυου και ενσωματομενο gps αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 εμενα δεν δουλευει... δειχνει εκεινο που φορτωνει μονο ,, και περιμενω και περιμενω... στα σετινγκς εχω βαλει εντοπισμο θεσης... βασει δικτυου και ενσωματομενο gps αλλα τπτ Δεν εντοπίζει τη θέση με GPS, αλλά μόνο βάσει δικτύου. Απλά αν έχεις απενεργοποιημένο το 3G ή δεν έχεις κάλυψη 3G, αργεί να κατεβάσει τα δεδομένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Δεν εντοπίζει τη θέση με GPS, αλλά μόνο βάσει δικτύου. Απλά αν έχεις απενεργοποιημένο το 3G ή δεν έχεις κάλυψη 3G, αργεί να κατεβάσει τα δεδομένα. οποτε θα ενεργοποιησω το 3g για πιο γρηγορα. μπα αργει παρα πολυ και με το 3g ...ακομα δεν μου εβγαλε καιρο Edited February 12, 2010 by lambgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Yπάρχει κάποιο app για να βλέπω τον καιρό στην home screen όπως στα wm κινητά; Το πιο πάνω weather app δεν μου δουλεύει, κολλάει στην αρχή και βλέπω ότι το κάνει κ σε άλλους στα fora. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Καλησπερα, υπαρχει καμια εφαρμογη ωστε δινοντας την ip να μπορω να βλεπω τις καμερες που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TaNz1 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) γνωρίζει κάποιος χρήστης να με βοηθήσει με πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει Ping σε Public Ιp? Edited February 13, 2010 by TaNz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Yπάρχει κάποιο app για να βλέπω τον καιρό στην home screen όπως στα wm κινητά; Το πιο πάνω weather app δεν μου δουλεύει, κολλάει στην αρχή και βλέπω ότι το κάνει κ σε άλλους στα fora. AccuWeather Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 AccuWeather Ναι μονο που αυτο καθε φορα που θελεις να βλεπεις τον καιρο πρεπει να συνδεεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Ναι μονο που αυτο καθε φορα που θελεις να βλεπεις τον καιρο πρεπει να συνδεεται :( Πώς αλλιώς θα ξέρει τον καιρό..; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Παιδια παρατηρησα οτι στο δικο μου μετα την αναβαθμιση οταν ανοιγω την εφαρμογη mobilex δεν δουλευει η μπαρα κυλισης.Συμβαινει και κοποιον αλλο αυτο η το δικο μου εχει φαει κολημα; Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου (5800) Τελικά λύθηκε το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tk5800 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Τελικά λύθηκε το πρόβλημα για πες τον τροπο που λυθηκε να το ξερει και καποιος αν χρειαστει:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Υπαρχει καμια εφαρμογη για το 5800 που να μπορεις να βαλεις στην κεντρικη οθονη διαφορες πληροφοριες οπως στο Ν97? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Eν τέλει , υπάρχει καποια εφαρμογή που να εμφανίζει σαν smileys οταν σου στέλνει κάποιος πχ :) ???Θυμάμαι ότι σε ένα άλλο ΝΟΚΙΑ είχα περασει μία αλλά δε θυμάμαι ποια :P το 5800 εχω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 για πες τον τροπο που λυθηκε να το ξερει και καποιος αν χρειαστει:):):) Στην πρόταση μου λείπει το(;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) AccuWeather θενξ α λοτ.:p εντιτ: όπα, αυτό είναι widget...το 5230 έχω που νομίζω δεν τα υποστηρίζει. Δεν έχω Ν97=καπιτάλας:lol: Edited February 14, 2010 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 θενξ α λοτ.:p εντιτ: όπα, αυτό είναι widget...το 5230 έχω που νομίζω δεν τα υποστηρίζει. Δεν έχω Ν97=καπιτάλας:lol: Yποστηρίζει. Βάλτο δεν θα χεις πρόβλημα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Εχεις ιδέα πώς εγκαθίσταται; Νιούμπας σε αυτό θέμα...:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Εχεις ιδέα πώς εγκαθίσταται; Νιούμπας σε αυτό θέμα...:) Το βάζεις σε ένα οποιονδήποτε φάκελο στην συσκευή σου και μετά πας το βρήσκεις, το τρέχεις όπως θα έκανες και με ένα sis αρχείο και αυτό θα εγκατασταθεί.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 το εγκατέστησα αλλά δεν το βλέπω πουθενά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts