kosdionys Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Πήρα πρόσφατατο 5800 Xpress Music. Που μπορώ να βρω το Photoflow (Scalado) γιατί στην ιστοσελίδα του δεν βρήκα πως μπορώ να το κατεβάσω. Θα προτιμούσα στο Pc. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Υπάρχει καμια εφαρμογούλα να μας δείχνει την χρήση της μνήμης ; SwissManager... κανει τα παντα σαν "ελβετικος σουγιας".. Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 SwissManager... κανει τα παντα σαν "ελβετικος σουγιας"..Υπάρχει link ??? Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Υπάρχει link ??? Υπάρχει ως trial έκδοση εδώ. Για οτιδήποτε άλλο ψάχνεις στο Google :) Edited February 2, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caslor Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Καλησπερα σε ολους Eχω εδω και 3 βδομαδες το 5800 εχω βαλει μεσα το opera mini5 , skyfire kai windows live messanger Εχει να μου προτείνει κανενας φιλος με αντίστοιχη συσκευή τηλ προγράμματα δοκιμασμενα που να δουλευουν για αυτη την συσκευή ? οπως : Ανοιγμα - Αναγνωση PDF αρχειων Ανοιγμα-επεξεργασία Doc,excel (Γενικα Office ) πρόγραμμα διαχείρισης της συσκευής Και τελος ποια εκδοση απο Garmin είναι για την συγκεκριμένη συσκευή ? ευχαριστω ΥΓ : Θυμαναι απο το ΝοκιαΕ51 που ειχα οτι μαγαζακι xxxxxxx .... Ακομα αυτο ειναι η υπαρχει κανενα αλλο ? Edited February 2, 2010 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 πρόγραμμα διαχείρισης της συσκευής Και τελος ποια εκδοση απο Garmin είναι για την συγκεκριμένη συσκευή ? ευχαριστω 3. X-plore http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore 4. Mπορεις να βαλεις την 5.00.60. Οδηγιες εγκαταστασης θα βρεις στο 1 ποστ του επισημου θεματος. Εαν εχεις καποια απορια για το garmin καλυτερα να συνεχισουμε στο επισημο θεμα :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 1.Ανοιγμα - Αναγνωση PDF αρχειων και (Γενικα Office ) 2.ΥΓ : Θυμαναι απο το ΝοκιαΕ51 που ειχα οτι μαγαζακι xxxxxxx .... Ακομα αυτο ειναι η υπαρχει κανενα αλλο ? 1. QuickOffice 2. Δεν καταλαβα για ποιο μιλας αλλα υπαρχουν πολλα και διαφορα. Επισης για οτι χρειαζεσαι πιστευω με ενα καλο search στο topic αυτο μπορεις να βρεις οτι προγραμμα θες για τις αναγκες σου! Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Ο καλυτερος browser αυτη την στιγμη ειναι ο Skyfire. Παιζει full flash και java και βασικα τα περισσοτερα βιντεο στο ιντερνετ, αλλα το σημαντικο ειναι οτι παιζει οτιδηποτε ειναι σε wmv 'η wma δηλαδη παιζει ολα του live24. Ευχαριστω την White_butter_fly που μου το προτεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παιδια προσπαθω να εγκαταστησω τα ovi maps απο το λινκ που μου εστειλε με sms η νοκια,κατεβαινουν κανονικα αλλα οταν παει να γινει εγκατασταση μου λεει: Απετυχε,η εφαρμογη εγκαταστασης χρησιμοποιειται ηδη το εκλεισα,το ξανα ανοιξα αλλα παλι το ιδιο...κανενας αλλος τροπος ή λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παιδια προσπαθω να εγκαταστησω τα ovi maps απο το λινκ που μου εστειλε με sms η νοκια,κατεβαινουν κανονικα αλλα οταν παει να γινει εγκατασταση μου λεει: Απετυχε,η εφαρμογη εγκαταστασης χρησιμοποιειται ηδη το εκλεισα,το ξανα ανοιξα αλλα παλι το ιδιο...κανενας αλλος τροπος ή λυση? Δεν μπορείς να εγκαθιστάς δύο πράγματα ταυτόχρονα. Περίμενε να τελειώσει η μία εγκατάσταση για να πας στην επόμενη, ή αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό (γιατί η εφαρμογή εγκατάστασης περιμένει οδηγίες σου, αλλά εσύ την έχεις χάσει κάτω από άλλα προγράμματα και δεν μπορείς να την ξαναβρείς γιατί δεν έχεις κάποιον task manager), κάνε restart το τηλέφωνο και ξαναπροσπάθησε. ;) Ηθικό δίδαγμα: Ή βάζουμε κάποιον task manager, ώστε να μπορούμε να επανέλθουμε στην εφαρμογή εγκατάστασης αν την έχει καλύψει κάτι άλλο, ή δεν κάνουμε τίποτα άλλο μέχρι αυτή να τελειώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 καλησπερα.παιδια υπάρχει "προγραμματάκι" για n97 που να είναι μετρητής δεδομένων για το ιντερνετ?επίσης αν έχει κάποιος τα λινκ για το skyfire, για quickoffice και pdf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 καλησπερα.παιδια υπάρχει "προγραμματάκι" για n97 που να είναι μετρητής δεδομένων για το ιντερνετ?επίσης αν έχει κάποιος τα λινκ για το skyfire, για quickoffice και pdf. Ο ενσωματωμένος μετρητής στο Μητρώο υπολογίζει τα δεδομένα που στέλνεις/λαμβάνεις μέσω κυψελικού δικτύου και αγνοεί αυτά από WiFi. Έτσι, αν χρειάζεσαι υπολογισμό κόστους, δε σου χρειάζεται κάτι άλλο. ;) Τον Skyfire θα τον βρεις εδώ, όσο για το QuickOffice, αν το θέλεις πλήρως λειτουργικό, χωρίς να πληρώσεις, δεν πρέπει να απευθυνθείς εδώ, γιατί απαγορεύεται. Ψάξε στο "μαγαζάκι". :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 ωραια!!τον μετρητη δεν τον είχα παρει χαμπαρι!ευχαριστω για το skyfire!τωρα για το αλλο αν μπορεις να μου εξηγήσεισ το "μαγαζακι"!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 παιδια προσπαθω να εγκαταστησω τα ovi maps απο το λινκ που μου εστειλε με sms η νοκια,κατεβαινουν κανονικα αλλα οταν παει να γινει εγκατασταση μου λεει: Απετυχε,η εφαρμογη εγκαταστασης χρησιμοποιειται ηδη το εκλεισα,το ξανα ανοιξα αλλα παλι το ιδιο...κανενας αλλος τροπος ή λυση? Φιλε μου οταν αναβαθμισα και εγω το κινητο μου στην v.40 μου εβγαζε καθε φορα αυτην την πινακιδα σε καθε εγκατασταση που προσπαθουσα να κανω. Κανοντας format δεν την ξαναβρηκα μπροστα μου. Αν εχεις ηδη εγκατεστημενο task manager προσπαθησε να βρεις τι φταιει. Εγω δεν ειχα, ουτε μπορουσα να εγκαταστησω λογω του μηνυματος αυτου, επομενως κατεληξα στο φορματ! Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) παιδια προσπαθω να εγκαταστησω τα ovi maps απο το λινκ που μου εστειλε με sms η νοκια,κατεβαινουν κανονικα αλλα οταν παει να γινει εγκατασταση μου λεει: Απετυχε,η εφαρμογη εγκαταστασης χρησιμοποιειται ηδη το εκλεισα,το ξανα ανοιξα αλλα παλι το ιδιο...κανενας αλλος τροπος ή λυση? Αλλες εφαρμογες μπορεις να κανεις εγκατασταση? Διαβασα σε ενα ποστ (που δεν μπορω να το βρω :() οτι βγαζεις την καρτα μνημης κανεις απεγκατασταση μια εφαρμογη απο αυτες που εχεις στην συσκευη ξανα εγκατασταση μια εφαρμογη και εισαι ok.. Edited February 4, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Nokia Diagnostics (diagnose and troubleshoot app) from NokiaBetaLabs Δείτε το βίντεο! Nokia Diagnostics makes it easy to diagnose and troubleshoot situations on the mobile phone by running various tests on the phone, including: 1. Network Coverage test 2. Internet connectivity test 3. Battery charger test 4. Loudspeaker & 5. Earpiece test Πολλά υποσχόμενη εφαρμογή που θα εξελιχθεί με προσθήκη περισσότερων test στο μέλλον! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) ... Τον Skyfire θα τον βρεις εδώ... To Skyfire είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται υπογραφή; To Skyfire είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται υπογραφή; Μόλις το βρήκα, είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται υπογραφή :). Edited February 4, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Να σημειώσω κάτι για όσους έχουν vodafone internet (3ευρώ-30MB το παλιό και 4ευρώ-40MB το καινούριο) , ότι το msn παίζει κανονικά με σημείο πρόσβασης web vodafone και δε σε χρεώνει επιπλέον εκτός αν ξεπεράσεις τα 30 ή 40 MB που έχεις δωρεάν. Απλά επειδή παλιότερα το συζητάγαμε και ενδιέφερε πολλούς. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 παιδες επειδη εχασα λιγο τη σειρα με το ν900 που ασχολουμαι, μπορει καποιος να μου στειλει πμ με λινκ για το μσν messenger με βιντεοκληση καθως και τι αλλο αξιολογο εχασα ? κατι ακουσα για maps με φωνητικεσ οδηγιες πχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Το επίσημο msn live messenger δε κάνει video-κλήση... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) Καλησπερα, Εχει καταφερει κανεις να λειτουργησει το Accuweather στην εκδοση 113 στο Ν97, και πως ? Εναλλακτικα καποιο αλλο προγραμμα καιρου που να μπαινει στην αρχικη οθονη ? EDIT: Σε εμενα αυτο που δεν λειτουργουσε ηταν η δυνατοτητα γραφης και ως εκ τουτου εξευρεσης των επιθυμουμενων τοποθεσιων. Μια απεγκατασταση και επανεγκατασταση ελυσε το προβλημα και το προγραμμα λειτουργει περιφημα. Edited February 5, 2010 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Nokia Diagnostics (diagnose and troubleshoot app) from NokiaBetaLabs Δείτε το βίντεο! Nokia Diagnostics makes it easy to diagnose and troubleshoot situations on the mobile phone by running various tests on the phone, including: 1. Network Coverage test 2. Internet connectivity test 3. Battery charger test 4. Loudspeaker & 5. Earpiece test Πολλά υποσχόμενη εφαρμογή που θα εξελιχθεί με προσθήκη περισσότερων test στο μέλλον! :happy: Μόλις το έβαλα σε 5800 και μόλις πάτησα Loundspeaker test μου έβγαλε κάτι περίεργες ρίγες και μου έκανε reboot :blink: αλλά ανοιξε και τα έκανε κανονικά όλα μετα..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Nokia Diagnostics (diagnose and troubleshoot app) from NokiaBetaLabs Δείτε το βίντεο! Nokia Diagnostics makes it easy to diagnose and troubleshoot situations on the mobile phone by running various tests on the phone, including: 1. Network Coverage test 2. Internet connectivity test 3. Battery charger test 4. Loudspeaker & 5. Earpiece test Πολλά υποσχόμενη εφαρμογή που θα εξελιχθεί με προσθήκη περισσότερων test στο μέλλον! :happy: Παντως τα Αγγλικα του Ινδου στο βιντεο ειναι σαν διαγωνισμα σε listening.....:lol: Ειμαι περιεργος να δω τι θα δειξει το τεστ οταν προσθαισουν και αυτο του GPS. :p Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Το επίσημο msn live messenger δε κάνει video-κλήση... με ποιο μπορεις ? για μσν παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 με ποιο μπορεις ? για μσν παντα. Μόνο για το skype ξέρω δυστυχώς.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts