stendor Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Μήπως δεν φταίει η εφαρμογή αλλά η κάρτα μνήμης? Την έκανες εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης την εφαρμογή ή στην μνήμη της συσκευής? Εγώ την έχω περάσει στο δικό μου και λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Ακριβως μετα την εγκατασταση του live messenger απο το ovi χρειαστηκε και εγω να κανω restart και κολαγε. Και ξεκινησε μονο αφου εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια. Ωστοσο μετα απο αυτο λειτουργει κανονικα, το αφησα και το χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Μήπως δεν φταίει η εφαρμογή αλλά η κάρτα μνήμης? Την έκανες εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης την εφαρμογή ή στην μνήμη της συσκευής? Εγώ την έχω περάσει στο δικό μου και λειτουργεί μια χαρά.Το έβαλα στην κάρτα, μόλις το απεγκατέστησα έστρωσε. Να δοκιμάσω να το βάλω στην μνήμη του κινητού ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Απ' ότι κατάλαβα την πρώτη φορά που θα γίνει εγκατάσταση θα κολλήσει η συσκευή για άγνωστο λόγο. Και εμένα αργούσε να ανταποκριθεί η οθόνη και δεν μου έβγαλε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Αυτό που έκανα ήταν να βγω από την εφαρμογή ovi store και να κάνω μια απλή επανεκκίνηση στο κινητό. Από τότε δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, όλα λειτουργούν μια χαρά. Δοκίμασε να το περάσεις στη μνήμη της συσκευής και δες αν σου παρουσιάζει πρόβλημα καθώς το λειτουργείς. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Απ' ότι κατάλαβα την πρώτη φορά που θα γίνει εγκατάσταση θα κολλήσει η συσκευή για άγνωστο λόγο. Και εμένα αργούσε να ανταποκριθεί η οθόνη και δεν μου έβγαλε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Αυτό που έκανα ήταν να βγω από την εφαρμογή ovi store και να κάνω μια απλή επανεκκίνηση στο κινητό. Από τότε δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, όλα λειτουργούν μια χαρά. Δοκίμασε να το περάσεις στη μνήμη της συσκευής και δες αν σου παρουσιάζει πρόβλημα καθώς το λειτουργείς.Μου κόλλησε στο restart 2 φορές και χρειάστηκε να βγάλω την κάρτα μαζί με την μπαταρία για να ανοίξει. Αν κολλήσει και όταν το περάσω στο κινητό τί κάνω ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Παιδια παρατηρησα οτι στο δικο μου μετα την αναβαθμιση οταν ανοιγω την εφαρμογη mobilex δεν δουλευει η μπαρα κυλισης.Συμβαινει και κοποιον αλλο αυτο η το δικο μου εχει φαει κολημα; Δε φταίει το κινητό μας αλλά το kinetic scrolling, που σα να μην έφταναν τα bugs που είχαμε στη pys60, ήρθε και προσέθεσε ακόμη ένα https://garage.maemo.org/tracker/index.php?func=detail&aid=4742&group_id=854&atid=3201 p.s.= ή αυτό ή το άλλο σαβ/κο θα ανεβάσω ένα εορτολόγιο που γράφω. θα χρησημοποιήσω την 1.45 για να περιορίσω τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ συσκευών. Όλα λειτουργούν πολύ καλά εκτός απ αυτό το νέο μας bug. Sυσκευές με kinetic θα πρέπει να κάνουν υπομονή.Λυπάμαι. Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Μου κόλλησε στο restart 2 φορές και χρειάστηκε να βγάλω την κάρτα μαζί με την μπαταρία για να ανοίξει. Αν κολλήσει και όταν το περάσω στο κινητό τί κάνω ; Είναι απλό, πέρασε την εφαρμογή στην μνήμη της συσκευή. Αν δεις ότι κολλάει κάνε μια επανεκκίνηση και μετά χρησιμοποίησε την εφαρμογή. Αν συνεχίζουν τα κολλήματα μετά που θα την δοκιμάσεις απλά κάνε απεγκατάσταση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Δε φταίει το κινητό μας αλλά το kinetic scrolling, που σα να μην έφταναν τα bugs που είχαμε στη pys60, ήρθε και προσέθεσε ακόμη ένα https://garage.maemo.org/tracker/index.php?func=detail&aid=4742&group_id=854&atid=3201 p.s.= ή αυτό ή το άλλο σαβ/κο θα ανεβάσω ένα εορτολόγιο που γράφω. θα χρησημοποιήσω την 1.45 για να περιορίσω τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ συσκευών. Όλα λειτουργούν πολύ καλά εκτός απ αυτό το νέο μας bug. Sυσκευές με kinetic θα πρέπει να κάνουν υπομονή.Λυπάμαι. Ευχαριστω φιλε porfyras για την απαντηση και για τις προσπαθειες σου.Περιμενουμε το εορτολογιο και κανουμε υπομονη για το καινουργιο bug.Παντως τωρα που το ειδα με το πολυπληκτρο η μπαρα κυλισης δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ψαχνω απεγνωσμενα ενα επιστημονικο κομπιουτερακι για το 5800 μου,δε βρηκα κατι.εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Δοκιμασε τα παρακατω! Λογικα θα λειτουργουν και στο 5800: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2800294#post2800294 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ψαχνω απεγνωσμενα ενα επιστημονικο κομπιουτερακι για το 5800 μου,δε βρηκα κατι.εχει κανεις καμια ιδεα? Ψάξε αυτό cCalc v1.11 S60v3 είναι πάρα πολύ καλό το έχω βάλει και με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα αν βάλω το x-plore 1.35 που έχω διαβάσει εδώ ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα στο κινητό και μετά αν θελήσω θα μπορέσω να το απεγκαταστήσω; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με την εφαρμογή. Λειτουργεί άψογα και όντως είναι ότι καλύτερο, κάνει πολλά πράγματα. Αν δεν σου αρέσει απλά το κάνεις απεγκατάσταση από την διαχείριση εφαρμογών. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ψάξε αυτό cCalc v1.11 S60v3 είναι πάρα πολύ καλό το έχω βάλει και με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα thanx,το κατεβασα και οταν πηγα να το κανω install μου λεει expired certificate:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 thanx,το κατεβασα και οταν πηγα να το κανω install μου λεει expired certificate:cry: Γύρνα πίσω την ημερομηνία 6 μήνες ή 1 χρόνο. Από το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ: Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω αρχεία sis/sisx; Το πιστοποιητικό έχει λήξει. Σ' αυτή τη περίπτωση αλλάζουμε την ημερομηνία του κινητού ένα εξάμηνο πίσω και ξανακάνουμε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα, τη βάζουμε ακόμη πιο πίσω. Σκοπός αυτού είναι να βρούμε τη περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγυρνάμε στη σωστή ημερομηνία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 δε δουλευει γιατι θελει κινητο με πληκτρολογιο κανονικο:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Το μόνο που λειτουργεί σε 5th Edition συσκευή φαίνεται να είναι το Solution που σου έδωσε και ο gianpithio στο ποστ του. Τα υπόλοιπα είναι μόνο για 3rd Edition. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Εχω βάλει το NiceCalc3 Lite v1.0 και δουλεύει (σε Ν97). Το έχω στην free παραλλαγή του και για να γίνει scientific θέλει αγορά. (δεν το έψαξα παραπάνω) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ψαχνω απεγνωσμενα ενα επιστημονικο κομπιουτερακι για το 5800 μου,δε βρηκα κατι.εχει κανεις καμια ιδεα? Eγω εχω δυο διαφορετικα. Ενα ειναι το solution το οποιο εζει πραγματικα πολλες δυνατοτητες. Μπορεις να λυσεις ορια, ολοκληρωματα, πινακες, να κανεις γραφικες παραστασεις κα αλλα δυστυχως ειναι αρκετα δυσχρηστο για για να κανεις γρηγορα πραξεις. Γιαυτο τον λογο εχω βαλει και ενα δευτερο το Nice Calc 3 με το οποιο μπορεις να κανεις οτι πραξη θες. Οριστε και ενα screenshot να εχεις μια ιδεα απο το συγκεκριμενο. Εdit: Συμφωνα με την σελιδα της εφαρμογης το nice calc 3 κυκλοφορει και για 5th edition συσκευες. Α και περα απο την lite υπαρχει και σπασμενο.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Εγκατέστησα το live messenger στο 5800 μου και μου κόλλαγε στην εκκίνηση το κινητό. Αναγκαζόμουν να βγάλω την μπαταρία. Την εφαρμογή την είχα αποθηκευμένη στην κάρτα μνήμης. Την απεγκατέστησα και ησύχασα. Θεωρώ πως το nimbuzz με καλύπτει σε ό,τι αφορά το msn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 για βοηθηστε λιγο ρε παιδια. εγγατεστησα το live messenger και ολα καλα. στο δικτυο ου σπιτιου ,μου δουλευε κανονικα. οταν το ανοιγα εκανε αυτοματη συνδεση χωρις ν με ρωταει. το δοκιμασα σημερσ στη δουλεια και δε δουλευε. μονο οταν κανω χειροκινητη συνδεδη απο πριν και μετα ανοιξω την εφαρμογη. το ιδιο γινεται οταν θελω να στειλω μαιλ απο το HOTMAIL που εγκατασταθηκε μαζι. στις συνδεσεις δικτυου του σπιτιου μου ειναι τσεκαρισμενο και μετα ειναι της δουλειας μου. δε γινεται να με ρωταει πρωτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 οταν παω να εγκαταστησω μια συγκεκριμενη εφαρμογη μου βγαζει το μυνημα:<<Η εφαρμογη προοριζεται αποκλειστικα για εξελιξη.Η εγκατασταση μπορει να προκαλεσει σοβαρα προβληματα.Συνεχεια?>> μπορω να συνεχισω με ασφαλεια??? ευχαριστω εκ των προτερων! EDIT:Αυτο το μυνημα μου το βγαζει σε οσα παιχνιδια και εφαρομογες υπογραφω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 οταν παω να εγκαταστησω μια συγκεκριμενη εφαρμογη μου βγαζει το μυνημα:<<Η εφαρμογη προοριζεται αποκλειστικα για εξελιξη.Η εγκατασταση μπορει να προκαλεσει σοβαρα προβληματα.Συνεχεια?>> μπορω να συνεχισω με ασφαλεια??? ευχαριστω εκ των προτερων! EDIT:Αυτο το μυνημα μου το βγαζει σε οσα παιχνιδια και εφαρομογες υπογραφω :( Δεν είναι τίποτα απολύτως, απλά συνέχισε την εγκατάσταση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 για βοηθηστε λιγο ρε παιδια. εγγατεστησα το live messenger και ολα καλα. στο δικτυο ου σπιτιου ,μου δουλευε κανονικα. οταν το ανοιγα εκανε αυτοματη συνδεση χωρις ν με ρωταει. το δοκιμασα σημερσ στη δουλεια και δε δουλευε. μονο οταν κανω χειροκινητη συνδεδη απο πριν και μετα ανοιξω την εφαρμογη. το ιδιο γινεται οταν θελω να στειλω μαιλ απο το HOTMAIL που εγκατασταθηκε μαζι. στις συνδεσεις δικτυου του σπιτιου μου ειναι τσεκαρισμενο και μετα ειναι της δουλειας μου. δε γινεται να με ρωταει πρωτα?? Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα/απορία έχω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 FExplorer.Pro.v2.01,ActiveFile_1.43.2 http://img690.imageshack.us/img690/5792/scr000104.th.jpg http://img4.imageshack.us/img4/783/scr000105.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 *Update* Opera Mobile v.10.00.280 Beta http://www.opera.com/mobile/download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts