Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή πρόκειται για patch του λειτουργικό επιβάλλεται (σε περίπτωση που σε ρωτήσει) να το εγκαταστήσεις στο C:\.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή πρόκειται για patch του λειτουργικό επιβάλλεται (σε περίπτωση που σε ρωτήσει) να το εγκαταστήσεις στο C:\.

Ευχαριστώ πολύ, έχεις απόλυτο δίκιο!

Έψαξα και λίγο στο site και βρήκα αυτό:

Know issues:

• Phone may become slow or unresponsive if it runs out of disk space on C-drive.
    Please ensure that C-drive will have at least 10MB of free disk space before installation.
  • SSL connection does not work in all phones
    Nokia 5800 firmware version needs to be at least V21.0.017
  • backup and restore does not work for MIDlets on memory card
  • Nokia specific globalindicators extension API is not supported

Επίσης, ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ point, από ένα user review:

With 2.0, installation destination cannot be chosen. Java apps and game are all installed to phone memory. This is a big issue since the phone memory is very limited.

Έχω 41ΜΒ ελεύθερα στη μνήμη του τηλεφώνου, αλλά εφόσον δε χρησιμοποιώ κάποια java εφαρμογή, προς το παρόν λέω να μην το κάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

είναι μονο για εφαρμογή η κάνει και για τον opera η τον ιστό για άνοιγμα ιστοσελίδας?

Το XpressEXIF το εχει βαλει κανεις αξίζει?

spacer.png

Το XpressEXIF το εχει βαλει κανεις αξίζει?

Εγώ το έβαλα, αλλά επειδή έχω 2500 φωτογραφίες, ζοριζότανε πολύ και το απεγκατέστησα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περιμενουμε να κυκλοφορησει ακομη ενα που λογικα δεν θα αργησει αλλα μην ρωτησεις ποτε γιατι δεν ξερω να σου απαντησω.

Φέέέέέέ...τα (που λέει και στη διαφήμιση).:lol:

Είπαμε, με την πρώτη stable version της python. Δεν το ρισκάρω νωρίτερα. Όπως το βλέπω απέχουμε κάνα 2μηνο για την version 2.0

Πάντως θα γίνει ωραία δουλειά. Συνδιασμός και διασταύρωση eortologio.gr και"αγιολόγιο της ορθοδοξίας" του κυρίου Τσολακίδη, με πλήρης αναζήτηση, αργίες και πολιούχους κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Παρόλα αυτά, εαν κάποιος έχει καλύτερη πρόταση και είναι και πιο γρήγορος, χαρά μου να κάνω κι εγώ μια φορά download μια ελληνική εφαρμογή.:)

p.s.= Αυτά τα windows βρε παιδί μου .....ξέφραγο αμπέλι.

Thanks για το "καθολικό" function. Θα το έφτιαχνα κι εγώ κάποια στιγμή.

Όποιος κατάλαβε.....κατάλαβε.:ninja:

Έχω 41ΜΒ ελεύθερα στη μνήμη του τηλεφώνου, αλλά εφόσον δε χρησιμοποιώ κάποια java εφαρμογή, προς το παρόν λέω να μην το κάνω.

Τρελλαινομαι τωρα !!

Εγω με τα παντα εγκατεστημενα στην Ε, γιατι εχω μονο 11.88Μb στην C (Phone disk) ??

Γιατι Mods μου αφαιρεσατε το σχολιο για τις 2500 φωτο γραφιες ???

Ενα ακακο αστειο ηταν ...:confused:

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα που όταν παίρνεις τηλέφωνο να σε ειδοποιεί πχ ότι ξεπέρασες το 1 λεπτό ομιλίας η να το ρυθμίζεις εσύ και πιο είναι αν υπάρχει . ευχαριστώ

παιδιά κάποια εφραμογη για αποσυμπίεση σαν το winrar που βρισκουμε?υπαρχει καποιο link?
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Υπάρχει στην πρώτη σελίδα η εφαρμογή που ζητάς,

FreeUnRAR For S60v3v5 Signed:

http://www.myphone.gr/forum/showthre...33#post2795633

Επίσης μπορείς να περάσεις και τον X-plore ο οποίος αναγνωρίζει αρχεία .rar και .zip

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα που όταν παίρνεις τηλέφωνο να σε ειδοποιεί πχ ότι ξεπέρασες το 1 λεπτό ομιλίας η να το ρυθμίζεις εσύ και πιο είναι αν υπάρχει . ευχαριστώ

Ναι υπαρχει αυτο που ψαχνεις καπου το ειδα στο μαγαζακι.

Αν το βρω θα κανω edit και θα σου πω το ονομα του ακριβως.

Εγώ το έβαλα, αλλά επειδή έχω 2500 φωτογραφίες, ζοριζότανε πολύ και το απεγκατέστησα!

και εγω το εβαλα και το απεγκατεστησα γιατι αν και δεν εχω 2500 φωτο αλλα πολυ λιγοτερες παλι ζοριζοταν και δεν τις ανοιγε.:(:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

μηπως ξερει καποιος καμια εφαρμογη για να κανω backup τα μηνυματα μου(sms-mms) και αν γινεται να τα ξαναπερασω μετα σε νεα καρτα μνημης?γιατι τα μηνυματα τα αποθηκευω σε καρτα μνημης και θελω να παρω μια μεγαλυτερης χωρητικοτητας.

Με αφορμη το σχολιο που αναφερθηκε στο παρον θεμα αποφασισα να ξεκαθαρισω ορισμενα πραγματα. Πριν ξεκινησω θελω να σας πω οτι ολα τα παρακατω αφορουν ολους οσους επισκεπτονται εστω και για λιγο το forum της nokia και δεν απευθηνομαι σε κανενα ξεχωριστα.

Εχει δημιουργηθει μια ταση απο αρκετους να κανουν του κεφαλιου τους και στο τελος να μας γραφουν πως δεν κανουμε σωστα την δουλεια μας. Εαν αφησουμε τον Γιαννη να πειραξει τον Σταυρο και δεν σβησoυμε το post θα πρεπει να αφησουμε και τον Κωστα και παει λεγοντας.. Επισης θα πρεπει να μην διαγραφουμε τα post που γραφουν μονο ευχαριστω (οσοι θελουν μπορουν να στειλουν pm) και γιατι οχι να μπορουμε να συγκρινουμε το 5800 με το 5888 στο επισημο θεμα του 5800 (υπαρχουν οι Διαξιφισμοι). Ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι γιατι θα κανουν οτι τους αρεσει. Ισως μετα αρκετοι σταματησουν να βοηθουν γιατι δεν θα εχει νοημα να διαβαζουν καθημερινα αχρηστα post που δεν εχουν καμια σχεση με την συζητηση. Εαν γινει αυτο οσοι κανουν παραπονα σημερα θα διαβαζουν συζητησεις οπως:

Ερωτηση: Τι ειναι το Sign?

Απαντηση: Με το Sign σπαει το κινητο και κανεις εγκατασταση τις εφαρμογες.

Εμεις δεν εχουμε αρμοδιοτητες καθαριστριας και το μονο που ζηταμε απο εσας ειναι:

1. Nα διαβασεται το Faq

2. Nα χρησιμοποιειτε την αναζητηση.

3. Να προσπαθειτε να κανετε ποιοτικα post και οχι να γραφετε ευχαριστω ,παρακαλω και οτι αλλο σας ερθει στο μυαλο.

Ολοι μας εχουμε παντα την καλυτερη διαθεση για να σας βοηθησουμε χωρις αυτο να συμαινει οτι πρεπει να εκμεταλλευεστε καταστασεις και να μην κανετε τον κοπο να διαβασετε τις 2 προηγουμενες σελιδες. Δεν εχουμε τιποτα με κανενα απο εσας και σας βλεπουμε ολους ισους.

Απο εδω εδω και περα καλο ειναι να προσεχουμε ολοι πως εκφραζομαστε στα υπολειπα μελη και να προσπαθησουμε ολοι μαζι για το καλυτερο. Εαν υπαρχει κατι που δεν σας αρεσει μπορειτε να χρησιμοποιησετε το κουμπι http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/report.gif και θα λαβουμε σοβαρα αυτο που θα μας πειτε. Επισης υπαρχει το θεμα myphone.gr :: προτασεις για βελτιωση οπου μπορουμε να συζητησουμε τις προτασεις σας.

Ευχομαι αρκετοι απο εσας να αναθεωρησουν μερικες αποψεις για να κανουμε το forum ακομη καλυτερο να ειμαστε ολοι κερδισμενοι και να περναμε καλυτερα στον online χρονο μας.

Ευχαριστω.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

μηπως ξερει καποιος καμια εφαρμογη για να κανω backup τα μηνυματα μου(sms-mms) και αν γινεται να τα ξαναπερασω μετα σε νεα καρτα μνημης?γιατι τα μηνυματα τα αποθηκευω σε καρτα μνημης και θελω να παρω μια μεγαλυτερης χωρητικοτητας.

Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες για αυτη την δουλεια αλλα καλυτερα να τα κρατησεις χειροκινητα. Θα κρατησεις ολοκληρο το φακελο Mail2 που θα βρεις στο private\ 1000484b\ ...Mail2 και θα τον βαλεις στην ιδια διαδρομη της καινουργιας καρτας.

Σφαλμα ενημερωσης

Αν και δεν εχω ασχοληθει με τις συγκεκριμενες εφαρμογες μπορεις να μας πεις το ονομα τους και την εκδοση τους για να δοκιμασουμε. Ο impreza_sti λεει οτι κανουν εγκατασταση βοηθησε μας για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες για αυτη την δουλεια αλλα καλυτερα να τα κρατησεις χειροκινητα. Θα κρατησεις ολοκληρο το φακελο Mail2 που θα βρεις στο private\ 1000484b\ ...Mail2 και θα τον βαλεις στην ιδια διαδρομη της καινουργιας καρτας.

.

σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

2 αποριες ακομα.

1)μηπως υπαρχει καποιος οδηγος να λεει καθε φακελος τι ακριβως αποθηκευει εκει μεσα?δηλαδη αν ηθελα να κρατησω τις επαφες η τα ιβεντ απο το ημερολογιο ποιους φακελους θα κραταγα?

2)μπορεις να μου αναφερεις καποια απο τις εφαρμογες που λες?

σε ευχαριστω.

1 εχεις απολυτο δικιο

2

iPhone-style sms chat software for S60 3rd&5th–Free-iSMS v1.01:

http://blogen.junnikokuki.com/2009/0...free-isms-v101

δεν λειτουργει το λινκ και δεν νομιζωνα κανει backup.

Με μια αναζητηση στο google θα το βρεις ευκολα :google:

http://img245.imageshack.us/img245/3676/scr000045.th.jpg

Οπως σου ειπα καλυτερα να μην εμπιστευεσαι αυτα τα προγραμματα γιατι μπορει να μην σε αφηνουν να ανακτησεις το αρχειο backup που θα παρεις η να μην εχουν ολα τα μηνυματα. Ο καλυτερος τροπος ειναι ενα απλο copy-paste του φακελου Mail2.

Παιδιά με αναζήτηση στο θέμα δεν έβγαλα άκρη.

Μπορεί κάποιος να μου πει ένα πρόγραμμα για να σώζω τα SMS του τηλεφώνου στοπν υπολογιστή;

Δεν έχω καταφάρει να βρω άκρη...

Ευχαριστώ.

Δεν καταφερες τιποτα απο την τελευταια εκδοση του pc suite που καλυτερα ειναι να την επιλεξεις στα ελληνικα?

Δεν καταφερες τιποτα απο την τελευταια εκδοση του pc suite που καλυτερα ειναι να την επιλεξεις στα ελληνικα?

'Η στραβός είμαι εγώ ή δε σώζει τα μηνύματα.

Επειδή βρίσκω πιο πιθανό το πρώτο, δε μου λέτε που είναι η επιλογή;

Προς υπεράσπισή μου να αναφέρω ότι πρώτη φορά πέρνω Νόκια. :rolleyes:

Παιδιά με αναζήτηση στο θέμα δεν έβγαλα άκρη.

Μπορεί κάποιος να μου πει ένα πρόγραμμα για να σώζω τα SMS του τηλεφώνου στοπν υπολογιστή;

Δεν έχω καταφάρει να βρω άκρη...

Ευχαριστώ.

Αν θέλεις απλά να τα εξάγεις σε μορφή αναγνωρίσιμη από τον υπολογιστή χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να τα εισάγεις ξανά υπάρχουν αυτά:

- MsgExport

- SMS Export V2

Δεν γνωρίζω αν τρέχουν σε touch περιβάλλον, δηλαδή S60 5th edition.

Δοκίμασέ τα.

Αν θέλεις να σώσεις ως back up, με δυνατότητα να τα επαναφέρεις αν χρειαστεί στο κινητό χρησιμοποιείς το Content Copier του PC Suite.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τρεξτε να το κατεβασετε!! :P

Syntonetic is offering Playlist DJ completely for free until October 31st. So, head over to the Ovi Store to save 4.99€ . This is an indeed nice introductory offer. Playlist DJ works on all S60 5th Edition devices. So the N97, 5800 XpressMusic, 5530 XpressMusic, 5320 XpressMusic are supported.

About Playlist DJ:

Unleash the DJ inside you. Instantly create new playlists. Match your music to your mood or change your mood with your music. Playlist DJ automatically analyzes and profiles your music collection, then builds playlists at your command. You simply set the fun and colorful mood and tempo sliders, or start with a favorite song. Discover music you forgot you had.

Τρεξτε να το κατεβασετε!! :P

Syntonetic is offering Playlist DJ completely for free until October 31st. So, head over to the Ovi Store to save 4.99€ . This is an indeed nice introductory offer. Playlist DJ works on all S60 5th Edition devices. So the N97, 5800 XpressMusic, 5530 XpressMusic, 5320 XpressMusic are supported.

About Playlist DJ:

Unleash the DJ inside you. Instantly create new playlists. Match your music to your mood or change your mood with your music. Playlist DJ automatically analyzes and profiles your music collection, then builds playlists at your command. You simply set the fun and colorful mood and tempo sliders, or start with a favorite song. Discover music you forgot you had.

Πολύ καλό!!! :)

Λίγη προσοχή μόνο, γιατί όταν κάνει profiling των τραγουδιών που έχετε στο κινητό χρησιμοποιεί Internet και δεν επιλέγουμε το σημείο πρόσβασης χειροκίνητα, αλλά συνδέεται κατευθείαν στο προεπιλεγμένο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως γνωρίζει κανένας, αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, προκειμένου να κάνω ένα φάκελο του κινητού shared και να τον δω/διαχειριστώ μέσα από τα Windows 7; Συνδέομαι μέσω wifi στο router μου αλλά δε μπορώ να συνδεθώ και με τον υπολογιστή μου. Έχω δοκιμάσει το SymSMB το οποίο όμως δούλεψε κανονικά μόνο με Windows XP. Όταν έβαλα τα Windows 7 δεν κατάφερα να ξαναδώ το κινητό από τον υπολογιστή μου! Καμία σκέψη; :confused:

Α, ξέχασα μιλάμε για το ΝΟΚΙΑ 5800 ΧΜ.