impreza_sti Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 οι εικονες και τα βιντεο ειναι μαζι στο νοκια 5800;ποτε θα τα ξεχωρισουν αραγε;θεματα για το 5800 που μπορουμε να βρουμε; Κανε εναν κοπο να δεις μερικα βιντεο και να διαβασεις reviews και θα βρεις απαντηση.Οσο για τα θεματα,κατσε να βγει με το καλο και ολα θα ερθουν στην ωρα τους.Εκτος αν το εχεις ηδη στα χερια σου οποτε βρισκω λογικο να εισαι ανυπομονος. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 παιδια ωραιο κινητο αλλα μην περιμενουμε να βγουν και τα αλλα touch της νοκια ?(ημουν απο τους πρωτους που ειχαν symbian κινητο ,το 7650 τοτε )και ειχαν καποια προβληματα οι πρωτες εκδοσεις λεω να μην κανω πειραματα Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Αυτή είναι καθαρά απόφαση δική σου. Και εγώ είχα το 7650 όταν καλά καλά δεν είχε ελληνικό μενού. Αλλά δεν με πείραξε γιατί είχα στα χέρια μου μια συσκευή καταπληκτική. Το ίδιο μάλλον θα ισχύει και τώρα, δεν ξέρουμε βέβαια σε ποιον βαθμό. Ίσως έχει κολλήματα, ίσως υπάρχουν ελάχιστες εφαρμογές, αλλά πρέπει να τα ζυγίσουμε με αυτά που μας προσφέρει η συσκευή και να κρίνουμε αν θα βιαστούμε να την πάρουμε ή θα περιμένουμε να ωριμάσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Παντως δεν το λες και φτηνο.... :( στο expansys γραφει τιμη...539euro... http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=174483 καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Πάντα στο expansys αλλά και σε άλλα online καταστήματα οι τιμές σε συσκευές που δεν έχουν κυκλοφορήσει είναι στα ύψη. Όταν με το καλό διατεθεί και εδώ η τιμή του θα είναι η αναμενόμενη δηλαδή 350-400€. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Πάντα στο expansys αλλά και σε άλλα online καταστήματα οι τιμές σε συσκευές που δεν έχουν κυκλοφορήσει είναι στα ύψη. Όταν με το καλό διατεθεί και εδώ η τιμή του θα είναι η αναμενόμενη δηλαδή 350-400€. :confused: α δεν το ξερα....μια χαρα τοτε;) καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Πάντα στο expansys αλλά και σε άλλα online καταστήματα οι τιμές σε συσκευές που δεν έχουν κυκλοφορήσει είναι στα ύψη. Όταν με το καλό διατεθεί και εδώ η τιμή του θα είναι η αναμενόμενη δηλαδή 350-400€. δεν ξέρω φίλε μου, εγώ φοβάμαι αυτό που έχουν αναφέρει και άλλοι.. τους έλληνες... μην ακούσουμε καμία τιμή 500+ Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 σημερα γυρισα ολα σχεδον τα nokia shops Θεσ/νικης ρωτωντας για το Αγιο Δισκοποτηρο..εχμ sorry to 5800 ΟΙ απαντησεις ποικιλες απο "πρωτο 15μερο" μεχρι "μεσα στο ετος" και "δεν ξερουμε ακομα" επισης 2-3 πεταξαν και το δολωμα της παραγγελιας καθως "θα διατεθουν λιγα κομματια σττην αρχη" "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 δεν ξέρω φίλε μου, εγώ φοβάμαι αυτό που έχουν αναφέρει και άλλοι.. τους έλληνες... μην ακούσουμε καμία τιμή 500+ Κανουμε υπομονη μεχρι τις 15 του μηνος γιατι συμφωνα με nokia shop εγκυρο που εχω ρωτησει δεν θα χασουν μαλλον τα Χριστουγεννα οποτε θα το φερουν μαλλον αυτη την περιοδο!για την τιμη δεν νομιζω να ξεπερασει τα 350 ευρω συμφωνα παντα με τα λεγομενα του συγκεκριμενου nokia shop! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Ρε παιδιά ο καθένας λέει ότι θέλει. Κάντε λίγη υπομονή. Οι τρεις τελευταίες σελίδες δεν λένε τίποτα. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Υπομονή!!!!!! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Μερικές ακόμα φωτο (απο ρώσσους πάλι). http://www.mobilebulgaria.com/tests/view.php?id=81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Ξέρεις ρώσικα??? Υ.Γ. Μήπως είναι βουλγαρικά??? Πάντως οι σλάβοι έχουν βγει πολύ μπροστά τα τελευταία χρόνια. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Ξέρω γω τι είναι; Όλα κινέζικα είναι. :p Πάρτε και ένα όμορφο screenshot. http://forum2.mobile-review.com/attachment.php?attachmentid=9579&d=1227903371 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0uliz Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Παντως δεν το λες και φτηνο.... :( στο expansys γραφει τιμη...539euro... http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=174483 Σιγα να μην κανει και χιλιαρικο..Εγω στο περιοδικο T3 ειχα δει κ λεει οτι θα κανει 279€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Nokia 5800XpressMusic Hands On http://dailymobile.se/2008/11/29/nokia-5800-xpressmusic-hands-on/ Ακόμα ένα βιντεάκι του 5800 :D:p ------------------------------------------------------------------- Nokia 5800XpressMusic First Impressions http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/11/nokia-5800xpressmusic-first-impressions.html http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2008/11/nokia_5800_xpressmusic_feature.jpg iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Ειναι πολυ ομορφο. Μακαρι να ερθει γρηγορα και οικονομικα. O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Nokia 5800 XpressMusic Unboxing Video http://dailymobile.se/2008/11/29/nokia-5800-xpressmusic-unboxing-video/ http://img528.imageshack.us/img528/9458/nokia5800xpressmusic11vo9.th.jpg Ακόμα ένα unboxing video :D iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Ένα ακόμα βίντεο-ξεκούτιασμα του 5800. Είναι χρήσιμο να βλέπετε αυτά βιντεο για να ξέρετε ακριβώς με ποιά σειρά είναι τοποθετημένα τα εξαρτήματα όταν θα ανοίξετε το δικό σας. :lol: :lol: :p Unboxing The 5800 Xpress Music http://thesymbianblog.com/2008/11/29/unboxing-the-5800-xpress-music/ Πολύ μικρό το κουτάκι του. Όχι σαν τα θηρία μερικών Ν series, παρόλο που έχουν τα ίδια ή λιγότερα περιεχόμενα (το 5800 έχει έξτρα πενάκι, βάση στήριξης και θήκη). Προσέξτε την ζελατίνα που καλύπτει ολόκληρη την οθόνη. Μιχάλη, αυτή θα αναγκαστείς να την βγάλεις. :D Και το πιο εντυπωσιακό είναι οτι χρειάζεται μόλις 22 δευτερόλεπτα για να ανοίξει. Τρομερό. Το Ν78, υπο ίδιες συνθήκες με του βίντεο, το έχω χρονομετρήσει στα 29 δευερόλεπτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Γιώργο ανεβάσαμε το ίδιο ακριβώς βίντεο αλλά από διαφορετικά site :lol::lol: Έχουν κάνει την ζελατίνα σαν αποτύπωμα και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, αν την αφήσεις δεν θα βλέπεις καθαρά. Αλλά και κανονική ζελατίνα να ήταν όπως σε άλλα κινητά, πάλι θα την έβγαζες, γιατί δεν θα είχες καλή επαφή με την οθόνη. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 το νοκια χερει κανεις ποση ορα αυτονομια θα εχει οταν ακους μουσικη;; στο ipod touch κρατουσε σχεδον ολη τη μερα η μπαταρια με χρισι μονο mp3s... σε αυτο;; Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 35 ώρες λέει η nokia, 34 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής το μέτρησαν στο m-r σε λειτουργία flight mode. Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει καμία συσκευή στην αγορά που να πετυχαίνει τέτοιους χρόνους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ok thanks τιφλα να χει το ipod δηλ...:p το μονο παντος που θα θελα να ειχε μιας και ειναι μουσικο τηλεφονο ειναι το 3 d cover music flow που χε και στο ipod. κριμα που δεν το βαλαν.. Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 καλά μη συγκρίνεις την .... με την βούρτσα. καμια σχέση ipod touch με 5800 στο audio quality..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Όπως σας είπα την περασμένη βδομάδα μου έγινε διαθέσιμο το 5800 στην τελική του έκδοση. Πέρασα 5-6 μέρες μαζί του και δύστυχος μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Και λέω δυστυχώς γιατί τώρα που το έδωσα πίσω και περιμένω να μου στείλουν την retail έκδοση, γύρισα πίσω στο Ν95 8GB μου το οποίο πλέον, φαντάζει τόσο μα τόσο φτωχό! Η τεράστια οθόνη υψηλής ανάλυσης είναι αναμφισβήτητα το πιο δυνατό σημείο του 5800 η οποία αναβαθμίζει όλα τα σημεία του κινητού. Web και Multimedia περνάνε πλέον σε άλλη διάσταση! Είχα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα τις περασμένες μέρες και πραγματικά το ξετίναξα το κινητάκι! Πολλές κλήσεις καθημερινά συνοδευόμενες από αρκετά μηνύματα, απεριόριστο Web και Email, camera, ημερολόγιο, MP3 Player για περίπου 40 λεπτά την ημέρα, μέχρι και επεισόδιο του Lost του πέρασα, το οποίο απεικονίζεται ΤΕΛΕΙΑ στην νέα οθόνη και τρέχει πανέμορφα στα 16:9. Με όλα τα παραπάνω καθημερινός, η μπαταρία δεν με πρόδωσε ούτε μια φορά. Επίσης δεν είχα το παραμικρό κόλλημα. :D Είναι γεροδεμένο, σταθερό, δεν παίζει στο χέρι σου και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείτε φτηνό από θέμα κατασκευής, άλλα από την άλλη δεν είναι και high-end. Όλα τα παραπάνω όπως ήδη γνωρίζεται έρχονται πακέτο με το νέο Symbian 5th edition, το οποίο πλέον αποτελεί τον βασιλιά της λεπτομέρειας. Πανέμορφα effects κατά της περιήγηση στο μενού, full screen φωτογραφίες στις επαφές κατά τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλείσεις, υπό-μενού εικονίδια με transparency είναι μόνο μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά. Όσοι το περιμένετε με αγωνία δεν θα απογοητευτείτε, όσοι στραφήκατε στον ανταγωνισμό καλύτερα να μην το δείτε! Αυτά για τώρα, πάρτε και μια φωτογραφία από μένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 καλά μη συγκρίνεις την .... με την βούρτσα. καμια σχέση ipod touch με 5800 στο audio quality..... Πες μας εντυπώσεις, ακουγόταν πολύ χάλια το 5800? Παιδιά μη τρώτε σ αυτά που λένε για αυτονομία, έχω το ipod touch και δεν μου κρατάει παραπανω απο 10 ώρες, ενω το είχαν μετρήσει πολύ περισσότερο και λογικό είναι γιατι αυτοι το βάζουν να παίζει με κλειστή οθόνη και δεν αλλάζουν τραγουδια και άλμπουμ συνεχώς. Πάντως απο ποιότητα αναπαραγωγής θέλω να πω οτι έχω 2 νόκια ένα 6233 και ένα 6500 slide και το 6233 τα σπάει πραγματικά ενω το 6500 είναι αίσχος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts