Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nokia shop ζωοδοχου πηγης εχει το dummy. το ειδα απο κοντα. δεν σε τρελενει κιολας οπως στις φωτογραφιες. θα το εχουν αρχες Δεκεμβριου σε αγνωστη τιμη ακομη. Δεν ξερω αλλα μου φανηκε καπως χοντρο. οπως και η οθονη του εκανε ενα σκαλοπατι στο τελειωμα της. δηλ. το πλαστικο ειναι ελαχιστα πιο πανω απο την οθονη και οχι ας πουμε σαν την οθονη του N95-2 που ειναι επιπεδη με το πλαστικό. κατα τ' αλλα μπορω να πω οτι ειναι κατι διαφορετικο απο τα υπολοιπα Nokia.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nokia shop ζωοδοχου πηγης εχει το dummy. το ειδα απο κοντα. δεν σε τρελενει κιολας οπως στις φωτογραφιες. θα το εχουν αρχες Δεκεμβριου σε αγνωστη τιμη ακομη. Δεν ξερω αλλα μου φανηκε καπως χοντρο. οπως και η οθονη του εκανε ενα σκαλοπατι στο τελειωμα της. δηλ. το πλαστικο ειναι ελαχιστα πιο πανω απο την οθονη και οχι ας πουμε σαν την οθονη του N95-2 που ειναι επιπεδη με το πλαστικό. κατα τ' αλλα μπορω να πω οτι ειναι κατι διαφορετικο απο τα υπολοιπα Nokia.

Εννοεις το Nokia Shop Ακαδημιας?(σολωνος+ζωοδοχου πηγης) αν ειναι για να παω να το δω και εγω γιατι η αγια παρασκευη μου πεφτει μακρια!!!

Και ένα φιλιππινέζικο preview με μερικές ακόμα φωτο.

http://abuggedlife.com/2008/11/14/nokia-5800-xpressmusic-review-in-the-philippines/

Εννοεις το Nokia Shop Ακαδημιας?(σολωνος+ζωοδοχου πηγης) αν ειναι για να παω να το δω και εγω γιατι η αγια παρασκευη μου πεφτει μακρια!!!

ναι. χτες το εφερε. μονο που δεν ηξερε τιμη να μου πει

Σε σχ'έση με τις εφαρμογεσ ομοσ παιδιά τι γίνεται? ειναι συμβατες οι οι απειρες εφαρμογες που υπαρχουν για τα series60 3rd edition? επίσης αν είναι συμβατές τι παίζει με την αναλυση ο8ονης που είναι 360 x 640 pixels ενώ σχεδον ολα τα τωρινα nseries έχουν αναλυση 240 x 320 pixels ? 8α τρεχουν οι εφαρμογες και τα παιχνιδια? Η 8α πρέπει να βολευτούμε μόνο με αυτά και αυτά ????

μου αρέσει πολυ η το μεγαλο μέγεθος της οθόνης αλλά αν λόγω αναλησησ και εκδοσησ λειτουργικου δεν μπορω να το "αξιοποιήσω" ως smartphone θα προτιμησω N79,N82,N95 ΚΤΛ.

Δεν είναι αστείο που βγάζουν dummy για τέτοιες συσκευές;

Dummy βγαίνουν για όλες τις συσκευές. Τι διαφορετικό έχει το 5800 και θα πρέπει να εξαιρείται;

με τις εφαρμογες όμως τι γινεται;

μου αρέσει πολυ η το μεγαλο μέγεθος της οθόνης αλλά αν λόγω αναλησησ και εκδοσησ λειτουργικου δεν μπορω να το "αξιοποιήσω" ως smartphone θα προτιμησω N79,N82,N95 ΚΤΛ.

Αν θέλεις να έχεις διαθέσιμες όλες τις εφαρμογές απο αρχή, τότε καλύτερα προτίμησε Ν85 και Ν79. Το θέμα με την συμβατότητα δεν υπάρχει στην ανάλυση (και το Ε90 έχει ανάλυση 800x352 αλλά παίζει τα πάντα - τα προσαρμόζει στην οθόνη του) αλλά στο οτι δεν υπάρχουν hardware πλήκτρα.

Δες αυτό το βίντεο και διάβασε αυτό το άρθρο.

εγώ θέλω να βγει γρήγορα γιατί η lira έχει πάρει τα 3 και θα το πάρο τσάμπα :D. απλά να υπάρξει τρόπος να το γυρίσω στα ελληνικά

χαχαχα ωραίος! κρίμα που κανείς μέχρι τώρα δεν το έπιασε :P

tip : "dummy" για "smart"phone :P :P :P

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Αντε επιτελους να ερθει να το δουμε....Εγω δεν με πολυενδιαφερει να το δω σε dummy.Θελω να το δω σε αληθινο..Να δω πως ειναι το μεγεθος του την αποκριση της οθονης αφης και ολα τα γνωστα που θελουμε ολοι να δουμε...

Αντε επιτελους να ερθει να το δουμε....Εγω δεν με πολυενδιαφερει να το δω σε dummy.Θελω να το δω σε αληθινο..Να δω πως ειναι το μεγεθος του την αποκριση της οθονης αφης και ολα τα γνωστα που θελουμε ολοι να δουμε...

Μα το μέγεθος βλέπει κανείς στο dummy... Πάντως αν και είμαι ένας από αυτούς που το αναμένει εναγωνίως, είναι λίγο παντόφλα σε διαστάσεις... Απλά το προσπερνάμε... λόγω τιμής! :X

Απ' ότι φαίνεται οι ψίθυροι και οι φήμες για τα +100 euros στην τιμή που είχε ανακοινωθεί αρχικά, επιβεβαιώνονται :mad:

http://www.tube5800.com/nokia-5800-on-sale-in-spain-on-december-1/#more-152

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Αν θέλει να αυτοκτονήσει ας το κάνει.

Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που θα το αγοράσουν όσο και να κάνει αλλά σίγουρα θα είναι λίγοι.

مفاجأة

Μηπως διατεθεί με αυτήν την υπηρεσία αρχικά και επίσημα μόνο και στη συνέχεια πωλείται και ανεξάρτητα χωρίς το καπέλο των 100 ευρώ? Πχ όπως μία συσκευή πωλείται με VF Live από την Vodafone και χωρίς από αλλού, έτσι και το 5800 να διατεθεί από τα Nokia Shops μόνο με την υπηρεσία... Υπόθεση κάνω (και ελπίζω)..

Όπως είπα, όλες οι ανακοινώσεις μιλάνε αποκλειστικά για την ισπανική αγορά. Περιμένετε να βγει η τιμή απο alpha copy και τότε το ξανασυζητάμε.

Άλλοι λένε οτι θα βγεί παντού έτσι άλλοι ολοι το κατοστάρικο για την αγορά μουσικής δεν θα το χρεώνουν στάνταρ. Είναι μια κίνηση αποκλειστικά του on-line καταστήματος της nokia ισπανίας (και ίσως αρκετών άλλων χωρών).

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...