Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά μας τα είπε το review. Αυτό που δεν ξερω εγώ είναι το πόσο γρήγορος θα είναι ο επεξεργαστής στα παιχνίδια και κυρίως στους εξομοιωτές (snes,gba κτλ).

Πάντως το περιμένω πως και πως, αν και το βλέπω να έρχεται με τους κούκους την άνοιξη.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο review του MR αναφερει οτι για πληρη φορτιση απαιτει 1 ωρα . Ελπιζω να ισχυει και να μην ειναι τυπογραφικο .

Δύσκολο Γιάννη. Δε νομίζω με τους φορτιστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή να μπορεί να επιτευχθεί τόσο μεγάλος ρυθμός προσφοράς φορτίου. Πιθανώς θα υπάρξει νέος φορτιστής ή απλά είναι τυπογραφικό λάθος. Για τόσο μεγάλη μπαταρία, με τόσο καλούς χρόνους αυτονομίας, εγώ προσωπικά θα θεωρούσα αποδεκτό χρόνο φόρτισης ακόμα και τη μιάμιση ώρα. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ψιλοάσχετο: γιατί να το δώσεις το Ν82? Αν δεν έχεις θέμα με τα χρήματα (ώστε να εξοικονομήσεις τα χρήματα αγοράς του 5800 με τα χρήματα πώλησης του Ν82) κράτησέ το και αυτό. Πού θα βρεις τέτοια φωτογραφική? ;)

Πάντως κι εγώ έχω πορωθεί με το Tube. Μακάρι να κάνει όσα υπόσχεται. :D

Ηδη κανονισα με ενα φιλαρακι που εχει καταστημα με κινητα και θα ανανεωσω τα συμβολαια με τη vodafone (2 νουμερα) δηλαδη θα αθροισω τις επιδοτησεις το Δεκεμβριο και θα πιστωσω το ποσο για να χτυπησω το 5800 το Γεναρη που λογικα θα ερθει!Μαλλον θα το κρατησω το Ν82,εχεις απολυτο δικιο για τη φωτογραφικη!

Τότε όμως η τιμή του θα ήταν και σημαντικά αυξημένη και δεν θα εξυπηρετούσε τους στόχους της Nokia.

Και ενα blog για το 5800 : http://www.tube5800.com/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Και ενα blog για το 5800 : http://www.tube5800.com/

Ωραία στημένο το blog. Μιχάλη, το banner το πρόσεξες??? :w00t:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

http://img511.imageshack.us/img511/7664/lol4qf9.gif

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπερα

Τα ΝΟΚΙΑ-Shop επιμενουν να λενε οτι το κινητο θα ειναι στην Ελλαδα στο τελος Νοεμβριου.

Δεχονται και προεγγραφες.

Μεταξύ μας .. Μεγάλη κακία (το λυπήθηκα..)

LOL :D

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Καλησπερα

Τα ΝΟΚΙΑ-Shop επιμενουν να λενε οτι το κινητο θα ειναι στην Ελλαδα στο τελος Νοεμβριου.

οταν λες τα νοκια σοπ?πηγες σε καποια συγκεκριμενα και πηρες αυτη την απαντηση?αν μπορεις να γινεις ποιο ακρηβης?

οχι τιποτε αλλο ειμαστε που ειμαστε στη πριζα......μη μας αποτελειωσεις και συ.....

Την διαβάσατε την παρουσίαση του series 60 5th edition απο το mobile review;

Λέει οτι ένα μόνο μικρό ποσοστό των εφαρμογών απο αυτές που δοκίμασαν στο 5800, δούλεψαν και οτι τον πρώτο καιρό δεν θα έχουμε πληθώρα εφαρμογών παρά μόνο τις πιο βασικές. Βέβαια η μετάφραση απο το google είναι για κλάμματα. Σε πολλές περιπτώσεις δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει. Δείτε το και κρίνετε:

"Go to their programs for the S60. There are funny. Of all the testing we have programs for all the phone said, one, - «program is not designed for devices that want to install?». In the end, after you install any program starts, some not. The percentage of «successful» programs is low, somewhere around thirty. Another point is that if there SDK adapt these programs under the touch screen is not difficult. Package does not include the now familiar Quick Office, ZIP, Adobe PDF. The company said that such programs will be widely available in the first quarter of next year, when developers adapt them.

At the same time, is expected to adapt the basic program for the fifth edition of S60. I do not think that the process be prolonged for years, most will be needed very quickly. Games for sensory devices Nokia will establish themselves as their numbers below a dozen, but others will. On the other hand SDK allows you to create games and third-party developers, the question is whether they will communicate with a relatively non-proliferation at the time of the sales platform."

Αναμενόμενο, κάποια προγράμματα εκκινούν κάποια όχι, το αρνητικό είναι ότι ορισμένες standard εφαρμογές όπως το Quick Office κτλ. δεν έχουν ακόμα μεταφερθεί σε αυτή την πλατφόρμα.. ενώ οι εναλλακτικές λύσεις μπορεί να δουλεύουν μπορεί όχι.

Γενικά το πρώτο διάστημα θα είναι "δύσκολα" τα πράγματα - φαίνεται ότι υπάρχουν τροποποιήσεις που σπάνε ορισμένα λογισμικά.

Υ.Γ.

Είναι που είναι ισχνή πλατφόρμα το S60 από άποψη λογισμικού έτσι και αλλιώς :p

Ε ναι αλλά μέχρι να βγει στην αγορά πιστεύω ότι θα έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα, τουλάχιστον σε βασικά προγράμματα. Δεν νομίζω πχ να μείνει χωρίς υποστήριξη για ανάγνωση pdf.
مفاجأة

Καλησπερα

Ετος σου ειπανε;:tease:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ε ναι αλλά μέχρι να βγει στην αγορά πιστεύω ότι θα έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα, τουλάχιστον σε βασικά προγράμματα. Δεν νομίζω πχ να μείνει χωρίς υποστήριξη για ανάγνωση pdf.

Εξαρτάται το πότε θα βγει μάλλον ... αν βγει σύντομα τότε θα έρθουν ως extras κτλ διαφορετικά προφανώς built-in.

Αν αληθευει αυτο,κριμα που τους δωσανε Ολυμπιακους Αγωνες.Τοση λογοκρισια πια;http://gizmodo.com/5061520/chinese-nokia-5800-xpressmusic-wont-have-3g-wi+fi-reason-to-exist

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν λες τα νοκια σοπ?πηγες σε καποια συγκεκριμενα και πηρες αυτη την απαντηση?αν μπορεις να γινεις ποιο ακρηβης?

οχι τιποτε αλλο ειμαστε που ειμαστε στη πριζα......μη μας αποτελειωσεις και συ.....

Πηγα σε 2 Nokia-Shop και μου ειπανε αυτο που εγραψα.

Και οι 2 μου ειπαν οτι εχουν την ενημερωση απο τα κεντρικα της Nokia οτι το κινητο θα ειναι στα καταστηματα Νοεμβριο.

Επισης μπορεις να κανεις προεγγραφη σε οποιο Nokia Shop θελεις δινοντας μια μικρη προκαταβολη.

Πηγα σε 2 Nokia-Shop και μου ειπανε αυτο που εγραψα.

Και οι 2 μου ειπαν οτι εχουν την ενημερωση απο τα κεντρικα της Nokia οτι το κινητο θα ειναι στα καταστηματα Νοεμβριο.

Επισης μπορεις να κανεις προεγγραφη σε οποιο Nokia Shop θελεις δινοντας μια μικρη προκαταβολη.

ε τοτε αν ειναι ετσι,με το καλο να ερθει!!!!!!!!θα επισκεφτω το κοντινοτερο νοκια σοπ να ρωτησω!

αν και η αλφα κοπυ μας εχει συνηθησει και σε εκπληξεις(συνηθως δυσαρεστες)

Αυτο δεν γινεται μονο για το 5800.Ισχυει για ολα τα μοντελα,αν θελει ο ιδιοκτητης να το εφαρμοσει.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα.Μπορει να δωσεις τωρα προκαταβολη και να το παρεις μετα απο 3 μηνες η οποτε τελικα βγει στην αγορα.Τοτε ομως που σου ειπαν αποκλειεται να βγει.Για ποια πολη μιλας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...